Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Zebra Perde Seçimi İçin İdeal Ayrıntılar!

Zebra Perde Seçimi İçin İdeal Ayrıntılar!

Zebra perde modelleri farklı kullanım şekillerine sahip olan ürünlerdir. İç mekân dekorasyonlarında sıklıkla kullanılmaktadırlar…

Dışarıdan gelen ışığı kontrollü bir şekilde iç mekânlara alan zebra perde modelleri; yaşam alanlarında şıklığı tamamlamanın yanı sıra oldukça kullanışlıdır. Özellikle farklı yapılardaki perdeleri kullanmak istemeyen kişiler, bu kalabalık görünümden kurtulmak için zebra formunda perdeleri tercih etmektedirler. İnce yapıdaki kullanımlarıyla öne çıkan bu modeller, kullanım kolaylığı sunmalarıyla da oldukça avantajlıdır.

 

Eşsiz Tasarımlarıyla Perde Outlet Zebra Perde Modelleri!

Zebra perde çeşitleri adından da anlaşılacağı üzere, farklı renklerdeki koyu çizgilerden oluşmaktadır. Perde sektöründe sıklıkla kullanılan bu tür kumaşlar, güneş ışığı geçirgenliğine sahiptir. Ayrıca dokuları ve renkleri ile de farklı şekillerde isimlendirilmektedirler.

Popüler bir şekilde kullanımı artan zebra perde imalatı sonrasında farklı desenlerde perde modelleri üretilmeye başlanmıştır. Zebra storlar iki tür kumaştan meydana geldiği için, hem fon hem tül hem de güneşlik olarak kullanılmaktadır.

Modeline ve tasarımına göre zebra perde mutfak, salon, oturma odası, yatak odası, ofis ve çocuk odası gibi alanlarda kullanılmaktadır. İşte, Perde Outlet’in en çok tercih edilen zebra perde modelleri;

 

Gri Zebra Perde

Çift katmana sahip zebra perde gri rengiyle, havalı ve hoş bir görünüm sunmaktadır. Bu ürünler hem mahremiyet sağlaması hem de şeffaf ve opak şeritleriyle, ihtiyaç duyulan görünümü vermektedir.

Uzun ömürlü kullanımları ve sundukları mükemmel aydınlatma efekti, gri storlara olan ilgi artırmaktadır. Gittikçe kullanımı artan bu ürünlerle istediğiniz düzeydeki ışığın iç mekânınıza, ihtiyaç duyduğunuz ölçüde girmesini ayarlayabilirsiniz. İşte bu denli popüler olan gri zebra storlara ait özellikler;

  • Gri zebra storlar ışık filtreleme işlevi görmektedir.
  • Leke tutmayan özel kumaşlara sahiptir.
  • Pratik kullanım ve kolay temizleme imkânı sunarlar.
  • %100 polyester kumaştan üretilmektedir.
  • Şık alüminyum mekanizmaya sahiptirler.

 

Mutfak Zebra Perde

Mutfak için zebra perde kullanımı ideal bir seçimdir. Çünkü bu ürünler ışığı kontrol edebilme özelliği sunar. Yemek hazırlama, temizlik ve pişirme sürelerinde; ışığın düzenli olarak kontrol edilmesi gereklidir. Böylelikle pratik ve fonksiyonel kullanım açısından mutfaklar için en iyi tercih olmaktadır.

Ayrıca zebra storlar, mutfak dekorasyonlarına en çok yakışan perdelerdendir. Dekorasyonunuzu ve mutfak tasarımınızı göz önünde bulundurarak, farklı tonlardaki zebra stor perdeleri tercih edebilirsiniz. Peki en çok tercih edilen perde renkleri nelerdir?

  • Beyaz
  • Ekru
  • Krem
  • Bej
  • Siyah
  • Gri
  • Yeşil
  • Kahverengi
  • Sütlü kahve

 

Çocuk Odası Zebra Perde

Çocuklar için oluşturacak dekorasyonlarda, tül veya fon perde yerine çocuk odası zebra perde modelleri tercih edilmektedir. Çünkü bu ürünler daha çok çocuklara yönelik olup, dekorasyonlara uyum sağlayacak tasarımlarda üretilmektedir.

Erkek çocuk odası için genellikle arabalı zebra perde tasarımları tercih edilmektedir. Böylelikle onların ilgi duydukları ve sevecekleri bir alana sahip olmaları sağlanmaktadır.

Kız çocukları için ise düz pembe zebra perde yerine daha desenli modeller son yıllarda oldukça popülerdir. Cindy baskılı zebra storlar, Elsalı zebra perde ve Niloya zebra perde modelleri; kız çocuklarının en çok sevdiği karakterleri içermektedir. Böylelikle onlara cıvıl cıvıl ve neşe dolu dekorasyonlar oluşarak, kız çocuklarınıza ait bir alan oluşturabilirsiniz.

 

Siyah Zebra Perde

Siyah düz zebra storlar, kaliteli polyester kumaşlarıyla dikkat çekmektedir. Bu ürünler antisatik ve toz geçirmez özelliğe sahiptirler. Ayrıca iç mekân ışığının yoğunluğunu önlemek için de tercih edilmektedirler.

Siyah renge sahip perdeler; daha çok ofis ve çalışma odası gibi alanlara ideal bir görünüm sunar. Çünkü bu alanlarda fazla ışık rahatsızlık verebilmektedir. Düzenli ve sessiz bir perdeye ihtiyaç duyuyorsanız; pratik ve kayan mekanizmaya sahip bu ürünler, sizin için ideal bir kullanım sunar.

 

Beyaz Zebra Perde

Tasarım odaklı dekorasyonlarda en çok tercih edilen stor perde modeli beyaz zebralardır. Çünkü bu ürünler hemen hemen her dekorasyona uyum sağlayarak, mükemmel bir görünüm oluşturmaktadır. Ayrıca standart perde anlayışından uzaklaşarak; beyaz renge sahip olan storları güneşlik ve tül yerine de kullanılabilmek mümkündür.

Salon, mutfak, yatak odası, ofis ve çalışma odalarına çok yakışacak olan beyaz zebra stor perdeler, özellikleri noktasında da çeşitliliğe sahiptir. Popüler kullanımıyla öne çıkan bu ürünlere ait özelliklerden bazıları, şu şekildedir;

  • Alüminyum kasadan oluşmaktadırlar.
  • %100 pes iplik dokuma ile üretilmektedirler.
  • Kaliteli kumaşları sayesinde silinebilir ve kolay temizlenebilir bir özellikleri vardır.
  • Perde Outlet tarafından tasarım odaklı bir şekilde üretilen bu ürünler, tüm aparatları ve malzemeleri ile birlikte kargolanmaktadır.

 

Bambu Zebra Perde

Evlerinizde doğal ve estetik bir görünüm oluşturmak istiyorsanız, bambu zebra storlar bu konuda oldukça başarılıdır. Şık duruşları ile evlerinize asillik kazandıran bu ürünler, iç dekorasyonlarda farklı alanlarda kullanılmaktadır.

Renk çeşitliliğinin fazla olduğu bambu storlar, sadece evlerde değil kurumsal mekânlarda da tercih edilmektedir. Günümüzde zebra storların giderek yaygınlaşması, kullanım pratikliğinden kaynaklanmaktadır. Bu sayede çeşitli renk tonlarında ve kumaşlarda üretilen bambu zebra storların, kullanım alanı giderek genişlemektedir. İşte, Perde Outlet’in eşsiz tasarımlarına sahip bambu zebra stor renkleri şu şekildedir;

  • Siyah bambu zebra perde
  • Yeşil bambu zebra stor
  • Gri kırçıllı bambu zebra stor
  • Kahve bambu zebra stor
  • Kahve yeşil kırçıllı bambu zebra stor
  • Sütlü kahve bambu stor
  • Siyah – gri kırçıllı bambu zebra stor

 

Baskılı Zebra Perde

Çocuk odaları için olmazsa olmaz ürünler arasında zebra ve stor perdeler yer almaktadır. Özellikle baskılı formlara sahip zebra storlar; odayı eğlenceli, samimi ve sıcak bir alana dönüştürmektedir. Kız ve erkek çocuklarınızın zevkine göre odayı; sevdikleri çizgi film karakterlerine ait desenlere sahip perdelerle renklendirebilirsiniz.

Çocukların kendine özgü alanlara sahip olması ve mahremiyet sunması açısından stor perdeler pratiklik sunmaktadır. Ayrıca güneş ışığını filtreleme görevi gören bu ürünler; kullanımları ile de dikkat çekmektedir. Desenli modeller daha çok çocuk odaları için kullanılsa da, desenden desene kullanım alanı değişiklik göstermektedir. Peki, desenli storlar hangi özellikleri taşımaktadır? İşte, detaylar;

  • Çeşitli desenlerden oluşan perdeler, ortamlarda yakalanmak istenen eğlenceli temayı sağlarlar.
  • Çocuk odası, mutfak ve salonlar için özenle tasarlanan desenli zebra storlar, rahatlıkla kullanılmaktadır.
  • Kornişe uygun bir şekilde üretilen perdeler, hemen hemen her dekorasyona uygun şekilde sunulur.
  • Bu perdelerin kumaş yapıları ve özellikleri sayesinde bakımları kolaydır ve temizlik açısından pratiklik sağlar.
  • Yaşam alanlarından oluşabilecek herhangi bir neme karşı dayanıklı bir şekilde üretilen Perde Outlet zebra storları, %100 pes iplik dokuma kumaştan üretilmektedir.

 

Desenli Zebra Perde

Desenli zebra perde modelleri ev ve iş dekorasyonlarının olmazsa olmaz parçalarından bir tanesidir. Bu ürünler vazgeçilmez oldukları için, farklı renk ve model çeşitliliğinde üretilmektedir. Böylelikle her odaya uygun bir şekilde üretilen perdeler, mükemmel görünüme sahip alanların oluşturulmasını sağlar.

Sade ve düz yapıdaki storların yanı sıra, son yıllarda dantel desenli zebra perde modelleri popüler hâle gelmiştir. Doğru alanlarda kullanıldığında bu ürünler; ortamın havasını aniden değiştirerek yükseltici bir etkiye sahip olur. Tamamen zevklerin ortaya çıktığı ve alanlara ekstra şıklık kazandıran dantel desenli storlar, salonlarda oldukça şık durmaktadır.

 

Zebra Tül Perde

Görüntüsü ve fonksiyonel kullanımı ile iç dekorasyonların olmazsa olmaz parçalarından biri zebra perde modelleridir. Hem tül hem de güneşlik olarak kullanılabilen bir perde türü olan zebra storlar, çok amaçlı perdeler arasına girmektedir. Işık geçişini kontrol eden şeritleri, kaliteli kumaşı ve uzun yıllar kullanım sunması; bu perdelerin sadece birkaç avantajıdır.

Tül formunda bulunan zebra storlar, modern ve şık bir görünüme sahiptir. Farklı renk ve çizgili tasarımlarıyla evlere ve ofislere çok yakışmaktadır. İster dik ister yatay şekilde konumlandırılan şeritler olsun; güneş ışığının hangi miktarda odaya gireceğinin ayarlanmasını sağlar. Ayrıca çift mekanizmaları sayesinde, fon ve tül olarak kullanımları da mümkündür.

 

Simli Zebra Perde

Yaşam alanlarınızda ekstra şıklık ve ışıltı kazandırmak istiyorsanız, simli formdaki zebra storları tercih edebilirsiniz. Özellikle bu ürünler sade dekorasyonların oluşturulduğu alanlara hareketlilik kazandırmaktadır. Tamamen zevkleri yansıtan ışıltılı kumaşlar, farklı renk ve tasarımlarda bulunmaktadır.

Simli ve ışıltılı zebra storlar sadece ev dekorasyonlarında değil çeşitli organizasyonlarda da tercih edilmektedir. Siz de storların ışıltılı dünyasında varlık göstererek dekorasyonlarınıza yenilik kazandırmak istiyorsanız, bu tarza sahip zebra storları tercih edebilirsiniz.

 

Antrasit Zebra Perde

Farklı renklerde üretilen zebra storların bazı renk tonları oldukça popülerdir. Çünkü her dekorasyonda uyum sağlayacak ve yakışacak tonlardaki perdeler, her zaman bir adım öndedir. Bu perde renklerinden bir tanesi de, gri antrasit düz zebra storlardır. Şık dokuları ve görünümleri ile sadece evlerde değil, iş yerlerinde de hoş bir görünüm sunmaktadırlar.

Leke tutmayan özel kumaştan üretilmeleri kolaylıkla temizliklerinin yapılmalarını sağlar. Ayrıca ayarlanabilir uzunluğu sayesinde istenilen boyutlarda kullanılabilmeleri de mümkündür. Alüminyum mekanizma ve %100 polyester kumaş ürünlere ayrı bir boyut kazandırmaktadır. Harika görünüme sahip perdelerle dekorasyonları oluşturmak artık daha zevkli!

 

Hazır Zebra Perde

Ev, konferans salonu ve ofis zebra perde modelleri, özel ölçü olarak satışa sunulmaktadır. Ancak standart ölçülere karar vererek, belirlediğiniz hazır ölçülerde ürün alımları da gerçekleştirebilirsiniz. Birbirinden farklı renk ve tasarımlara sahip olan zebra storlar arasından; yaşam alanınıza uygun en ve boy ölçülerini ayarlayabilirsiniz. Sonrasında ürünlerin satın alımını gerçekleştirebilirsiniz.

Perde Outlet zebra stor en ölçüsü mekanizmaya dahil ölçü olmaktadır. Bu nedenle kumaş 4 cm eksik kesilmektedir. Böyle bir durumda  hazır olarak verdiğiniz zebra stor perde siparişlerinizde, belirtilen detaya dikkat etmeniz gerekir. Ancak bu doğrultuda dekorasyonunuza uygun olan ve tam ölçüde olabilecek perdelere kavuşabilmeniz mümkündür.

 

Pliseli Zebra Perde

Zebra stor perde modelleri kullanımı kolay ürünlerdir. Ancak seçeceğiniz perdede estetik ve işlevsellik ön planda olduğu kadar, dekorasyonlarınıza uyum sağlaması da önemli olmalıdır. Aradaki dengeyi oturttuğunuzda, yaşam alanınızda oluşturduğunuz dekorasyondan maksimum verim elde edebilmeniz mümkün olmaktadır.

Estetiklik denildiğinde pliseli zebra storlar, tercih edilen ürünler arasındadır. Bu ürünler salonlarda kullanıldıklarında, güneş ışığının ara ara odaya girmesini sağlamaktadır. Böylelikle hem şık hem de görsel açıdan estetik sunan perdeler, dikkat çekici olmaktadır. İhtiyaç, tarz ve zevklerinizi göz önünde bulundurarak dilediğiniz alanlarda; pliseli zebra storları kullanabilirsiniz.

 

Genç Odası Zebra Perde Modelleri

Her gencin kendini ait olarak hissedeceği bir alana sahip olması gerekir. Özellikle onların zevklerine hitap eden dekorasyonların oluşması, geçirecekleri vaktin daha keyifli ve konforlu olmasını sağlamaktadır.  Mobilyadan aksesuarlara kadar her şeyin birbiriyle uyumlu olmasına dikkat eden gençler; kullanılacakları perdeleri de kendi zevklerine uygun seçmelidir.

Bazıları daha ilgi çekici ve görsel açıdan ben buradayım diyen perdeleri tercih etse de, bazıları ise pratiklik ve fonksiyonluğu göz önünde bulundurmaktadır. İşte tam bu noktada, zebra stor perdeler her iki tarafa da hitap etmektedir. Birbirinden farklı renkleri ve kumaş dokuları bulunan bu modeller, ideal bir tercih olabilmektedir.

 

Blackout Zebra Perde

Karartma zebra perde modelleri ışığı %85 oranında engellemektedir. Bu perdeler farklı renk ve dokularda bulunmaktadır. Özellikle kahve, siyah ve antrasit tonları hemen hemen her alanda kullanılabilir bir tona sahiptir. Mahremiyet, ışık engelleme özelliği ve şık yapıları; tasarımların farklı dekorasyonlarda kullanılmasını sağlar.

Yatak odası, çocuk odası, ofis ve konferans salonlarında bu ürünlerin kullanımı giderek artmaktadır. Siz de kullandığınız alanlarda mahremiyeti üst noktada olmasını istiyorsanız, zebra storlar arasından bu modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Krem Zebra Perde

Krem renge sahip zebra stor perdeler kaliteli ve lüks malzemelerden üretilmiştir. Çift katmanlı yapıya sahip bu ürünler, dekorasyonlarda mükemmel bir iç atmosfer oluşturmaktadır. %100 polyester kumaştan üretilmeleri ve kolay bir temizlik sağlamaları; krem zebra storlara olan ilgiyi artırmaktadır. Ayrıca bu tasarımlar, çok yönlü kullanıma sahiptirler.

Kullanımı, çalışma prensibi ve bakımı yönünden avantaj sağlamaları, her alanda kullanılabilmelerini kolaylaştırmıştır. 2 katman boyunca uzanan çizgili kumaş istenen mahremiyeti sunmaktadır. Sizde ışığı kontrol etmekte oldukça etkili olan bu ürünlerin diğer özelliklerini merak ediyor musunuz? İşte, detaylar;

  • Su geçirmez özelliğe sahiptir.
  • Toz geçirmez bir yapısı vardır.
  • Dayanıklı ve sağlam %100 polyester ithal kumaştan üretilmektedir.
  • Antistatik özelliğe sahiptir.
  • İç mekânları UV ışınlarına karşı korur.

 

Kahverengi Zebra Perde

Sıcacık bir renge sahip olan kahverengi bambu zebra storlar, lüks donanım profillerine sahiptir. Bu ürünler yüksek kaliteli kumaşlardan üretilerek, uzun ömürlü kullanım sunmaktadır. Ayrıca çok seviyeli ışık ve gizlilik kontrolü sağlamaktadırlar. Yaşam alanlarına maksimum ışık dağılımına izin vermesi açısından, kahverengi storlar hafif kumaştan yapılmıştır.

Enerji ve yalıtım tasarrufu ve UV korunması için; siz de kahverengi bambu zebra stor perdeleri tercih edebilirsiniz. Gün boyunca güneş ışığının odaya doğal bir şekilde girmesine izin vererek, ihtiyacınız olduğu ışığı alabilirsiniz. Bu ürünleri yatak odası, mutfak, ofis ve salon gibi alanlarda severek kullanabilirsiniz.

 

Zebra Stor Perde Kullanım Alanları

Kullanım açısından en kolay olan ve avantaj sağlayan bir perde çeşidi olan stor zebra perde modelleri, birçok alanda kullanılmaktadır. Özellikle kolay temizlenebilmeleri kullanım alanlarının çeşitliliğini giderek artırmaktadır. Fonksiyonel özelliği bulunan perde zebra tasarımları, hem tül hem de güneşlik işlevi görmektedir. Böylelikle dekorasyonlarda kalabalık görüntünün önüne geçmektedir.

Kirlenmeye elverişli olan ortamlarda kullanımının daha sıklıkla tercih edildiği söylenebilir. Özellikle hastane mutfak gibi alanlarda kullanılarak, bu perdelerden maksimum verim almak mümkündür. Tabii güneş ışınlarının yoğun bir şekilde içeri girmesi istenen salon ve oturma odalarında da; zebra stor perde modelleri tercih edilmektedir.

Çift katmanlı olan zebra storların opak kısmı güneş ışığını tamamen engellemektedir. Bu sayede karanlık olması için yatak odalarında da zebra storların kullanıldığı görülmektedir. Kullanım açısından bu denli avantajlı olan zebra perde modelleri daha başka nerelerde kullanılmaktadır? İşte, cevaplar;

  • Mutfak
  • Banyo
  • Yatak odaları
  • Oturma odaları
  • Çocuk odaları
  • Toplantı odaları
  • Salonlar
  • Ofisler
  • Şirketler
  • Kafeler
  • Oteller
  • Hastaneler
  • Kütüphaneler

 

Zebra Perde Fiyatları

Zebra perde fiyatlarının belirlenmesinde birden fazla etkenin rol oynadığı görülmektedir. Özellikle perde ölçüsü ve tasarımı; perdelerin fiyatlarının değişmesine etki eden kriterlerin başında gelmektedir. Dekore edilecek alanlardaki pencerelerin metrekaresi farklı olmaktadır.

Bu da perdelerin metrekaresine göre fiyatların değişmesine neden olmaktadır. Özellikle metrekare oranı arttıkça perdenin fiyatı da doğru orantılı bir şekilde artış göstermektedir.

Perde Outlet zebra perde m2 fiyatı kumaş türüne göre de değişiklik gösterir. Bu noktada perdenin malzeme kalitesi ve kumaş türü fiyatların değişmesine etki etmektedir.

Düz zebra stor perde metrekare fiyatları ₺329, 99 TL’den başlamaktadır. Bambu zebra storlar da bu fiyat geçerlidir. Desenli ve pliseli zebra stor perde metrekare fiyatları ise ₺459, 99 TL’den başlamaktadır.

Perde Outlet zebra stor perde fiyatları piyasadaki diğer perde fiyatlarına göre oldukça uygundur. 150×200 zebra stor perde fiyatlarına; perde modeline karar verdikten sonra ulaşım sağlayabilirsiniz.

En ucuz zebra perde modelleri genellikle bir tık kalitesi düşük perde kumaşlarından üretilmektedir. Ancak daha kaliteli malzemelerden üretilen zebra stor perdelerin; hem daha uzun ömürlü olması hem de dayanıklılığının yüksek olması sağlanmaktadır. Perde Outlet stor perde zebra tasarımlarında %100 kaliteli ithal kumaşlar kullanılmaktadır.

 

Dikey Zebra Perde

Yeni nesil zebra stor perdeler arasında yer alan tül dikey zebra perde modelleri; kullanılan alana şık ve gösterişli bir görünüm kazandırmaktadır. Özellikle dekorasyonlarda modern bir görünüm isteyenlerin en sık tercih ettiği ürünler arasında bu parçalar gösterilmektedir.

Şık görünümlü olmalarının yanı sıra güneş ışığının orantılı bir şekilde iç mekanlara girişini sağlaması, bu ürünlere olan ilgiyi giderek artırmaktadır. Ayrıca tül perde zebra modellerinin kullanışlı ve kolay temizlenebilir olması da, sık tercih edilme nedenleri arasındadır.

Dikey Brillant zebra perde modelleri hareket esnekliğine sahiptir. Bu özellikleri sayesinde piyasada akıllı perde olarak adlandırılmaktadırlar. Dikey tül perdeler farklı bir mekanizma ile çalışmaktadır.

2 mekanizmaya sahip olan ürünler; hem tül hem de fon olarak kullanılmaktadır. Bu sayede gün içinde güneş ışığının yaşam alanınıza ne düzeyde gireceğine karar verme imkânınız bulunmaktadır.

Dikey zebra perde fiyatları ise tasarımına ve ölçülerine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Farklı renklerde üretilen bu ürünler; piyasada metrekare fiyatı olarak ₺690, 00 TL ile 920 TL arasında satışa sunulmaktadır.

 

Sık Sorulan Sorular

Fonksiyonel kullanımı ve şık görüntüsü ile öne çıkan zebra perde modelleri hakkında birçok soru merak edilmektedir. Hem güneşlik hem tül olarak çok amaçlı bir şekilde kullanılan bir perde türü olan; zebra perde modelleri hakkında en çok merak edilen sorular şu şekildedir;

 

Zebra Perde Nasıl Takılır?

Zebra stor perdeler 3 farklı şekilde takılmaktadır. Stor perde ile aynı mekanizmaya sahip olan bu ürünler, kornişe, tavana ve duvara takılmaktadır. Stor perdeler için yapılan montaj işlemleri, zebra stor perdeler içinde geçerlidir.

En çok tercih edilen montaj şekilleri duvara ve tavana olan montaj işlemidir. Böylelikle ürünler daha güzel ve şık bir görünüm elde eder.

 

Zebra Perde Nasıl Yıkanır?

Zebra stor perdelerin temizliği için, iki farklı yolu tercih edebilirsiniz. İster silerek kendiniz temizleyebilir isterseniz kuru temizlemeye vererek, perdelerin temizlik işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Perdelerin temizliğinde beyaz sabun iyi bir tercih olmaktadır. Çünkü herhangi özel bir deterjana gerek duymadan, sabun yardımıyla perdeyi temizleyebilir ve yıpranmasının önüne geçebilirsiniz.

 

Zebra Perde Kumaşı Nasıl Olmalı?

Birçok alanda tercih edilen zebra stor perdenin yüksek kaliteli kumaşlardan üretilmesi gerekmektedir. Aynı zamanda kumaşların anti bakteriyel özelliğe sahip olması da gereklidir.

Çocuk odaları ve mutfak gibi alanlarda tercih edilen bu ürünlerin; leke tutmayan ve anti bakteriyel olarak en iyi kumaştan üretilmesi oldukça önemlidir. Böylelikle uzun yıllar severek kullanılacak sağlıklı ürünler elde edilmiş olur.

 

Zebra Stor Perde Yıkandıktan Sonra Nasıl Takılır?

Kirlenen zebra stor perdelerin temizlik işleminin yapılmasının ardından montaj işleminde de uygulanacak adımlar aynıdır. İlk olarak perdenin takım işleminde izlediğiniz yolları, yine yıkadıktan sonra da izlemeniz gerekmektedir. Kornişe, tavana ve duvara monte ettiğiniz perdeleri aynı yöntemle takabilir ve kullanmaya devam edebilirsiniz.

 

Zebra Perde Nasıl Çıkarılır?

Zebra stor perdelerinin çıkarma işlemi, takım işlemi kadar basit ve pratiktir. Çıkarma işlemini tek kişi yapabileceği gibi, iki kişi de daha hızlı yapabilmektedir. Perdenin monte edildiği mekanizmanın arka tarafında kilit şeklinde bir mandal bulunmaktadır. Bu mandala baskı uyguladığınızda çıt sesi çıkmaktadır.

Her iki tarafta da bu işlemi uyguladığınızda, perdenin çıkarma işlemi tamamlanmaktadır. Eğer kendi başınıza yapamayacağınızı düşünüyorsanız, deneyimli birinden yardım alabilirsiniz.

 

Zebra Perde Kumaşı Nereden Alınır?

Kaliteli zebra stor perde kumaşları perde toptancılarında bulunmaktadır. Siz de hem internetten hem de bulunduğunuz ildeki perde toptancılarından bu tür kumaşları temin edebilirsiniz.

 

Zebra Perde Nasıl Temizlenir?

Zebra perde temizliği yapmadan önce, perdenin çıkarma işlemini gerçekleştirmeniz gerekebilir. Böylelikle hızlı ve kolay bir şekilde perde temizliği yapabilirsiniz. Zebra stor perdelerin temizleme işlemlerinde su ve sabun yeterli olmaktadır. Hızlı bir şekilde perdenin temizliğini yaparak montaj işlemini gerçekleştirebilir ve kullanıma devam edebilirsiniz.

 

Zebra Stor Perde Nasıl Takılır?

Tavana, duvara ve kornişe takılan zebra stor perdelerin, basit bir uygulama ile montaj işlemi gerçekleşmektedir. Perdeler ile birlikte gönderilen portrayların kornişe monte edilmesi ile korniş üzerinde ürünün kullanılması hazır hâle gelir.

Duvara monte edilme işleminde ise; perdenin çerçevesi tamamen kapatılacak şekilde, pencerenin üst kısmından duvara monte işlemi gerçekleştirilir. Tavana çakılan portraylar üzerine sabitlenen perdeler, tavandan kullanım için uygundur.

 

Stor Zebra Perde Nasıl Temizlenir?

Stor perdelerin temizleme işleminde bir bez ve sabunlu su yeterlidir. Bezi sabunlu suya batırıp çıkarıp, daha sonra suyu sıkarak perdelerin 2 defa silinmesi yeterli olmaktadır. Tozun gittiğinden emin olduktan sonra, duru temiz soğuk suyla tekrar perdeyi sildiğinizde; perdenizin tertemiz olduğunu görmeniz mümkündür. Temizleme işleminden sonra kısa bir süre perdelerinizi kapatmamanız önerilmektedir.

 

Zebra Perde Yıkama Fiyatları Nasıldır?

Zebra perde fiyatları ölçü, tasarım, renk ve model farklılığına göre değişiklik göstermektedir. Düz renge sahip olan zebra storlar  ₺329, 99 TL’den başlarken, desenli ve detaylı zebra storlar  ₺459, 99 TL’den başlamaktadır.

 

Standart Zebra Perde Ölçüleri Nasıl Olmalı?

Zebra perde modellerinde standart ölçüler genellikle benzerlik göstermektedir. 24 mm mekanizmalı perdelerde rayın derinlik ölçüsü 4.5 cm olurken; 32 mm mekanizmalarda ve çoklu mekanizmalı perdelerde derinlik ölçüsü genellikle 5 cm olmaktadır. Ancak borulu 36 mm’lik mekanizmalarda ise bu yükseklik 9 cm’ye kadar çıkmaktadır.

 

Zebra Perde Kullanışlı mı?

Klasik perdelere göre bu perdeler oldukça avantajlıdır.  Şık görünümü ve kullanışlı olması ile dikkat çeken bir üründür. Ayrıca kullanım bakımından hem ev hem de ofis için oldukça uygundur. Temizliği ve montaj işlemi de kolay olan bu ürünler, günümüzde en sık tercih edilen modeller arasındadır.

 

Zebra Stor Perde Gece İçeriyi Gösterir mi?

Çift mekanizmaya sahip olan zebra storlar, herhangi bir görüntü vermemektedir. Ancak ışığın açık olması durumunda gece bazı görüntüler dışarı yansıyabilir. Ancak perdenin rengi ve tasarımı bu ihtimali minimize etmekte etkilidir. Koyu renkli perdeler geceleri yansımaları dışarıya daha az yansıtır.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız