Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Zebra Perde Modelleri İçin Yeni Tasarımlar!

Zebra Perde Modelleri İçin Yeni Tasarımlar!

Zebra perde modelleri, kendini has tasarımı ve avantajlı özellikleri ile dekorasyonların zenginleştirilmesine katkı sağlamaktadır. Sizde yepyeni tasarımların yer aldığı Perde Outlet zebra perde tasarımları arasından bir tercihte bulunabilirsiniz. Böylelikle star bir parça ile dekorasyonunuzu tamamlayabilme şansı yakalayabilirsiniz!

Zengin ürün seçeneği ile sunulan zebra perde modelleri, farklı dekorasyon stillerine hitap eden tasarımıyla dikkat çekmektedir. Özellikle modellerin şık ve modern görüntüsü, bu modellerin farklı yaşam alanlarında kullanımını artırmıştır. Peki, kullanışlı ve zarif Perde Outlet zebra perde çeşitleri nelerdir? İşte, detaylar!

 

Birbirinden Kullanışlı Perde Outlet Zebra Perde Modelleri

Zebra perde modelleri aynı zamanda zebra storlar olarak da bilinmektedir. Pratik kullanımı sayesinde son dönemlerde oldukça popüler olan bu perde modelleri, dekorasyonlarda sıkça kullanılmaktadır. Siz de dekorasyonlarınızda farklı desenlerde ve renklerde tasarlanmış olan zebra perdeleri kullanarak, tamamlayıcı dokunuşlar yapabilirsiniz!

Yaşam alanlarında her dekorasyon stiline cevap veren zebra perde modelleri, farklı boyutlarda da müşterilere sunulmaktadır. Aynı zamanda estetik görüntüye sahip olan modellerle, gerçekleştirilen dekorasyonlarda bütünleyici bir etkiye sahip olabilirsiniz. İşte, birbirinden kullanışlı ve şık Perde Outlet zebra perde çeşitleri!

Gri Zebra Perde

Zarif ve estetik şeritlere sahip olan gri zebra perde modelleri, ortamda istenilen derecede güneş ışığın alınmasına fırsat sunar. Böylelikle opak ve şeffaf şeritler ile ihtiyaç duyduğunuz kadar güneş ışığının içeriye girmesini sağlayabilirsiniz.

Güneş ışığını filtreleme ve mahremiyet açısından avantaj sağlayan gri zebra perdeler, muhteşem bir aydınlatma efekti sunmaktadır. Ayrıca leke tutmayan kumaş özelliği ile hem kolay hem de uzun süreli bir kullanım fırsatı elde edebilirsiniz. Perde Outlet gri zebra perdelerimizin metrekare fiyatı, 329, 99 TL’den başlamaktadır.

Siyah Zebra Perde

Muhteşem bir tasarıma ve kaliteli kumaşlara sahip siyah zebra perde modelleri, yaşam alanlarında ferah ortamların oluşturulmasına katkıda bulunur. Uzun ömürlü ve dayanıklı yapıya sahip siyah zebra perde modelleri, iç mekânlarda ışığın manuel olarak ayarlanabilmesini sağlar.

Ayrıca kullanıldığı dekorasyonlarda mahremiyet açısından da avantaj sağlayan siyah zebralar, anti-statik ve toz geçirmez özelliklere de sahiptir. Kullanım açısından işlevsellik sunan siyah zebra perdelerimizin metrekare fiyatı, 329, 99 TL olmaktadır.

Beyaz Zebra Perde

Ev, ofis ve iş yerlerinde vazgeçilmez dekorasyon ürünlerinden biri olan beyaz zebra perde modelleri; estetik açıdan göze hitap eden tasarımlara sahiptir. Özellikle bu perdelerin hem güneşlik hem de tül olarak kullanılabilmesi, çoğu dekorasyonda kullanılmasını sağlamıştır.

Hoş görüntüsüyle dikkat çeken beyaz zebra perdeler, her mekâna uyum sağlayabilecek bir niteliktedir. Ayrıca kolay temizlenebilir oluşu sayesinde oldukça popülerdir. Tüm bunların yanında ihtiyaçlarınıza ve zevkinize göre çok farklı şekillerde tasarlanarak sunulmaktadır. Perde Outlet beyaz zebra perdelerimizin metrekare fiyatı, 329, 99 TL’dir.

Bambu Zebra Perde

Dekorasyonlarınızı taçlandıran bambu zebra perde modelleri, şık ve modern tasarım detayları içermektedir. Özellikle evlerde farklı odaların dekorasyonlarında gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.  Siz de dekorasyonlarınızın eşsiz bir parça ile bütünleştirmek istiyorsanız, mutlaka Perde Outlet bambu zebra perde modelleri arasında seçim yapmalısınız!

Farklı modellerde ve renklerde tasarlanmış bambu zebra perdeler, kaliteyi de dekorasyonlarınıza taşır. Bu noktada uzun süreli bir kullanım fırsatı sunar. Sade ve şık bu modeller, sitemizde metrekare fiyatı olarak 329, 99 TL’den satışa sunulmaktadır.

Baskılı Zebra Perde

Erkek ve kız çocuk odası dekorasyonları için tercih edeceğiniz baskılı zebra perde modelleri, ideal bir seçenek olabilmektedir. Bu modeller kullanıldığı dekorasyonlarda; sıcak, samimi ve eğlenceli bir ambiyans oluşturmaktadır.

Özelikle baskılı olan modeller, çocuk odaları dekorasyonlarında değerlendirmektedir. Ancak farklı baskı desenlerinde tasarlanan zebra perdeler, evlerdeki diğer odaların dekorasyonlarında da kullanılabilir. Örneğin; Cindy baskılı zebra perde modelimiz, özellikle kız çocuklarının odalarını dekore ederken şık bir parça olarak tercih edilebilir.

Hem şık hem de eğlenceli tasarımlara sahip bu modeller, Perde Outlet’te metrekare fiyatı olarak 459, 99 TL’den başlamaktadır.

Dikey Zebra Perde

Görünümü estetik olan ve işlevsellik açısından avantaj sunan dikey zebra perde modelleri, arzu ettiğiniz dekorasyonları oluşturmanıza yardımcı olmaktadır. Modern tasarım çizgileriyle tasarlanmış olan bu modeller, dekorasyonlarda ortamın havasını bir anda değiştirerek olumlu yönde bir etki yaratır.

Dikey zebra perde modelleri fiyatları, uygun seçeneklerle sunulmaktadır. Çeşitli renklerde ve boyutlarda üretilen uygun fiyatlı bu modellerle, sizde dekorasyonlarınızı zenginleştirebilirsiniz!

 

Mutfak Zebra Perde Tasarımları Şıklığa Ulaşın!

Mutfak dekorasyonlarında hem stor hem de tül olarak kullanılan mutfak zebra perde modelleri, işlevsel bir şekilde tercih edilir. Ayrıca bu perdelerin tek perdede iki farklı özellik sunması da sıklıkla tercih edilmesini sağlamaktadır. Üstelik kolay temizlenebilir yapısıyla da oldukça kullanışlı bir ürün olarak ifade edilebilir.

Zebra perde modelleri mutfak pencerelerinde kullanıldığında, daha estetik bir görünüm elde edilebilmektedir. Özellikle bu perdeleri kullanan kişiler oldukça memnundur. Perde Outlet olarak geniş modellerde ve tasarımlarda sunduğumuz zebra perde modelleri, eşsiz tasarımlar ile göz doldurmaktadır.

Siz de ihtiyaçlarınıza ve isteklerinize göre sunduğumuz zebra perdeleri inceleyebilir ve mutfaklarınıza en çok yakışan modele sahip olabilirsiniz. Çeşitli modellere sahip bu perdeler sunduğu şıklığın yanında kaliteli yapısı ile de, uzun süreli ve güvenli bir kullanımı sizlere sunar.

 

Çocuk Odası Zebra Perde Modelleriyle Eğlenceli Dekorasyonlar

Günümüz trendlerinde pek çok zebra perde modelleri bulunmaktadır. Özellikle bu perdeler çeşitli kategorilere ayrılır. Bu kategoriler arasında çocuk zebra perde modelleri de vardır.

Çocuk odaları dekorasyonları heyecan verici olmaktadır. Özellikle çocukların günün büyük çoğunluğunu geçirdikleri odalarının dekorasyonu yapılırken; çeşitli unsurları eş zamanlı olarak değerlendirmek önemlidir. Fonksiyonel olan, iç açıcı renklere sahip olan ve zevklere hitap eden dekoratif tercihler; çocukların odalarında huzurlu olmasını sağlar.

Bu noktada çocuk odası zebra perde, diğer dekoratif eşyalarla da uyumlu bir görünüm sergileyerek dekorasyonların tamamlanmasında önemli bir etki eder. Özellikle işlevselliğinin ve şıklığının yanında çocuklara özel tasarımlarıyla da, eğlenceli dekorasyonlar oluşturulmasına katkı sağlar. Çocuk odalarında temiz ve modern bir görünüm elde edilmesine de yardımcı olur.

Bu noktada baskılı çocuk odası zebra perdeleri tercih ederek, çocuklarınızın ilgisini çekecek bir dekorasyona imza atabilirsiniz!

 

Zebra Perde Aparatı Nasıl Kullanılır?

Zebra perde modelleri aparatları, kullanılan perdeleri pencerelere monte etme aşamasında kullanılmaktadır. Montaj sırasında kullanılan aparatlar, çeşitli malzemelerle ve farklı tasarımlarla üretilmektedir. En sık kullanılan zebra perde aparatları ise şu şekildedir;

  • Kornişe montajlama aparatı: Bu aparat çeşidi zebra perde modelleri tasarımlarının, matkapsız veya vidasız şekilde monte edilebilmesini sağlamaktadır. Üstelik bu aparat ile tavana monte edilme işlemi hızlı bir şekilde gerçekleşir.
  • Duvara montajlama aparatı: Zebra perdeleri duvara monte etmek için tercih edilmektedir. Bu aparatlar, matkap ile duvara monte edilmektedir.
  • Kendinden yapışkanlı montajlama aparatı: Zebra perdeleri pencereye yapıştırmak için tercih edilmektedir. Özellikle bu aparatlar pencereye pratik bir şekilde monte edilmektedir.
  • Tavana montajlama aparatı: Bu aparatlar zebra perdeleri tavana monte etmek için kullanılmaktadır. Vida ile tavana monte edilmektedir.

 

Zebra Perde Montajı Nasıl Yapılır?

En çok tercih edilen modeller arasında yer alan zebra perde modelleri montajı nasıl yapılmaktadır? Çeşitli aparatlar kullanılarak montaj işlemi gerçekleştirebilmektedir. Peki, bu işlemler nasıldır? İşte, detaylar!

Korniş aparatı ile montaj aşamasında öncelikle perdenin takılacağı noktalar kornişin üzerine işaretlenmektedir. Daha sonra pencerenin hem sağında hem solunda eşit boşluklar olacak şekilde işaretleme yapılmalıdır. Korniş aparatları ise bu noktalara yerleştirilmelidir. Ardından portray aparatına vidalar takılmalı ve belirlenen noktalarda aparatın üzerine şarjlı matkap ya da tornavidayla vidalanmalıdır.

Perde mekanizmasında öncelikle arka kısmı portfay üzerine oturtturulmaktadır. Ardından önden sıkıca bastırılır. Son olarak perde takılmasından sonra pencerenin solunda ve sağında eşit boşluklar bırakmak; düzgün bir görünümün olmasını sağlar.

Tavana montaj aparatı ile öncelikle montaj yapılacağı noktalar işaretlenmektedir. Daha sonra enine uygun olarak her 50 cm’de bir adet portray takılması önerilmektedir. Ardından işaretlenen yerlere matkap yardımıyla vida boyunda delikler açıklamaktadır. Portraylara vidaları takarak açılan deliklere tornavida veya matkap yardımıyla montaj yapılmalıdır.

Daha sonra zebra perde modelleri mekanizmasının arka kanalı portraya oturtulmaktadır ve sonrasında önden sıkıca bastırılarak portray üzerine yerleştirilmektedir. Tam olarak yapılacak birkaç adımdan sonra perde kullanıma hazır bir hâle gelir. Duvara montaj işlemi de aynı adımlar ile gerçekleştirilmektedir.

 

Zebra Perde Fiyatları Nasıldır?

Zebra perde fiyatları, bir model tercihi yaparken oldukça önemli olmaktadır. Bu perdelerin fiyatlarını etkileyen çeşitli etkenler vardır. Zebra perde modelleri fiyatlarının belirlenmesindeki en önemli etken, perde ölçüleri olmaktadır. Çünkü her pencerenin metrekaresi farklıdır. Bu yüzden metrekare arttıkça perde fiyatı da değişim göstermektedir.

Ayrıca kumaş türü de fiyatları etkileyen unsurlardandır. Kaliteli kumaşlardan üretilen zebra perdeler, dayanıklı ve uzun ömürlü bir kullanım sunacağı için; fiyatları yüksek olabilmektedir. Tüm bunların yanında perdelerin tasarım detayları da fiyatları etkilemektedir.

En kaliteli ve ucuz zebra perde çeşitleri için, Perde Outlet en güvenilir adrestir. Farklı tasarımlarda sunduğumuz zebra perdelerimizin metrekare fiyatı; 329, 99 TL ve 459, 99 TL arasında değişim göstermektedir.

 

Sık Sorulan Sorular

Günümüzde zebra perde modelleri, sade ve şık detaylar ile tasarlanarak çeşitli dekorasyonlarda kullanılmaktadır. Özellikle modellerin estetik oluşu çok sevilmektedir. Popüler perde modellerinden olan zebralar ile merak edilen pek çok soru bulunmaktadır. Peki, bu sorular nelerdir?

Zebra Perde Nasıl Takılır?

Zebra perde modelleri takılışı 3 farklı şekilde yapılmaktadır. Açıklanacak olursa;

  • Zebra perdenin kornişe takılması
  • Zebra perdenin duvara takılması
  • Zebra perdenin tavana takılması

Zebra Perde Nasıl Yıkanır?

Zebra perde modelleri yıkanırken, sabun kullanımı uygun olur. Bir kovaya su doldurarak, içerisine Arap sabunu eklenmelidir. Ardından hazırlanan bu sabunlu karışım ile perdelerin yıkanabilmesi mümkündür.

Zebra Perde Nasıl Temizlenir?

Kullanışlı zebra perde modelleri nasıl temizlenir, merak edilen sorular arasındadır. Bu perdeleri silerek ya da kuru temizlemeye vererek temizleyebilmek mümkündür. Ayrıca perdeleri silmek için sabun kullanılabilmektedir. Sabun oldukça etkilidir ve tüm lekeleri çıkarır. Bunun yanında perdede herhangi bir yıpranmaya neden olmaz.

Zebra Stor Perde Yıkandıktan Sonra Nasıl Takılır?

Temizlenen zebra perde modelleri, kolay ve pratik bir şekilde takılabilmektedir. Bu perdeler takılırken duvara eşit olarak takılan klemenslere yerleştirilmelidir. Bu noktada perdenin dengeli bir biçimde tutulması önemlidir. Çünkü klemense perdeyi düzgünce oturtabilmek için gereklidir. Tüm bu adımların ardından perdenin takılma işlemi gerçekleşir.

Zebra Perde Kumaşı Nereden Alınır?

Kaliteli zebra perde modelleri kumaşları, internet üzerinden kolay bir şekilde satın alınabilmektedir. İstediğiniz renk ve desende zebra perde kumaşlarına, çeşitli e-ticaret siteleri aracılığıyla sahip olabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız