Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Zebra Perde Fiyatları İçin Uygun Seçenekler!

Zebra Perde Fiyatları İçin Uygun Seçenekler!

Zebra perde fiyatları her açıdan öneme sahiptir. Özellikle bu perdelerin birçok alanda giderek kullanılması, fiyatlarının daha çok merak edilmesine neden olmuştur. Peki, zebra perdelerin fiyatları nasıldır?

Farklı modelleri ve tasarımları bulunan zebra perdeler çeşitli fiyat aralıklarına sahiptir. Metrekare bazında satışa sunulan ürünlerin; düz, bambu ve desenli gibi modelleri vardır. Perde Outlet piyasada en uygun zebra perde fiyatları sunarak etkili bir hizmet vermeye devam etmektedir. Zebra perde modellerine göre fiyatlar değişiklik gösterse de, en uygun zebra perde fiyatları ₺399,99’den başlamaktadır.

 

Perde Outlet Zebra Perde Modelleri ve Fiyatları

Yaşam alanlarınız için tercih edeceğiniz perdeleri seçmekte biraz zorluk çekebilirsiniz. Bu noktada son zamanların en dikkat çeken perde modellerinden biri olan zebra perde tasarımları, kurtarıcınız olmaktadır. Perde Outlet zebra perde fiyatları bütçeyi aşmayan ekonomik fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Hem ev dekorasyonu hem de ofisler için ideal ürünler arasından zebra perdeler gösterilmektedir. Farklı kullanım alanları söz konusu olduğu için, farklı modellerde zebra perdeleri görmek mümkündür. Bu nedenle fiyatlarda da değişmeler söz konusu olabilmektedir.

Özellikle zebra perdelere sahip olmak isteyen kişiler; ölçü, tasarım ve kumaş türlerine dikkat ederek en uygun fiyatta perde satın almak istemektedir. Perde Outlet bu durumu göz önünde bulundurarak, birden fazla zebra perde modeli sunmakta ve uygun zebra perde fiyatları ile avantajı sağlamaktadır.

İşte, firmanın en çok sevilen perde modelleri ve avantajlı zebra perde fiyatları!

 

Düz Zebra Perde Fiyatları

Düz zebra perde modelleri kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilmiştir. Çok katmanlı bir yapıya sahip olan bu perdeler, mükemmel bir iç atmosferin yaratılmasında etkilidir. %100 pes iplik dokuma kumaştan üretilmiş olmaları, ortama muazzam bir görünüm kazandırır.

Toz geçirmez, dayanıklı, iyi havalandırma sağlayan ve nefes alabilen çift katmanlı perde modelleri; uygun zebra perde fiyatları seçenekleriyle satışa sunulmaktadır. Tek kaplamada bile gizlilik ve ışık filtreleme özelliği sağlaması, en sevilen özellikleri arasında gösterilmektedir. Ayrıca çalıştırılması, bakımı ve kurulumu oldukça kolaydır.

Düz zebra perde olarak satışa sunulan ürünler, bir tık daha fiyat bakımından uygundur. Perde Outlet düz zebra perde fiyatları ₺329, 99’den başlamaktadır. Ancak en ve boy seçiminize göre bu fiyat artış göstermektedir. Alışverişlerinizde zebra perdelerde %50 indirim fırsatından yararlanmanızda mümkündür.

 

Bambu Zebra Perde Fiyatları

Tek bir mekanizma üzerinde hem güneşlik hem fon hem de tül perdelere ulaşmak artık çok kolay! Günümüzün en modern perde modelleri arasında, zebra perdeler yer almaktadır. Birden fazla özelliğe ve gelişmişliğe sahip olan bu ürünler, modern yapısı ve kalitesi ile dikkat çekmektedir.

Doğal yapıya sahip bambu zebra perdeler farklı renk seçenekleri ile satışa sunulmaktadır. Özellikle kahverengi, bej ve krem renkleri; ev dekorasyonlarının vazgeçilmez renk tonları arasındadır. Kullanımları ve bakımları ile ön plana çıkan bambu zebra storlara ait özellikler, şu şekildedir;

  • Bambu zebra perde modelleri leke tutmaz ve sağlık açısından güvenilirdir.
  • Zararlı UV ışınlarını üzerinde biriktirmez.
  • Uzun yıllar kullanım uygundur. Uzun süre boyunca kullanılsa bile eskimeden ve yıpranmadan ilk günkü gibi durur.
  • Hem spor hem de klasik dekorasyonlara uyumlu bir yapısı vardır.

Hemen hemen her dekorasyonda görülen bambu zebra perdeler, kumaş yapısı itibariyle sert bir yapıya sahiptir. Bu sayede ütü gibi işlemlere gerek duyulmamaktadır. Oldukça kaliteli ve dayanıklı bir kumaş yapısına sahip olması yanında, fiyatları da gayet uygundur. Bambu zebra perde fiyatları ₺329, 99’den  başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

 

Pliseli Zebra Perde Fiyatları

Modern ve şık tasarımlarıyla özellikle ev dekorasyonlarının star parçaları arasında, geniş pliseli zebra perde modelleri yer almaktadır. Bu ürünler alternatif şeffaf ve düz kumaş bantları ile, çift katmanlı bir yapıya sahiptirler. %100 mükemmel polyester kumaştan yapılan pileli zebra perdeler, iyi bir havalandırma imkânı sunar.

İç mekânlara girecek ışığın iyi bir şekilde filtrelenmesine yardımcı olan bu ürünler, manuel olarak ayarlanabilmektedir. Yatay şeritler halinde bulunan şeffaf ve katı kumaş kombinasyonuna sahip zebra storlar, mekanlarda istenilen mahremiyeti sunar.

Uygun pliseli zebra perde fiyatları için pencerenin genişliği, yüksekliği ve derinliğinin doğru ölçülmesi gerekir. Böylelikle hem pencere uyumlu hem de fazla bir maliyet çıkarmayan perdelere sahip olunması sağlanır. Bu ürünler evdeki her oda için ideal parçalar arasında gösterilmektedir. Aynı zamanda iş yerleri çalışma alanları ve ofisler için de muazzam bir görsel sunar.

Pliseli perde modelleri; korniş ve tavan montaj parçaları ile birlikte satışa sunulmaktadır. Estetik ve fonksiyonellik sunan perde modelleri, piliseli kumaştan üretilmektedir. Bu kumaş; hem kaliteli hem güneşe dayanıklı hem de leke tutmaz bir özelliğe sahiptir. Peki, bu ürünlerin metrekare fiyatı nedir? Pliseli zebra perde fiyatları ₺459, 99’den başlamaktadır.

 

Desenli Zebra Perde Fiyatları

Desenli perde modelleri genellikle çocuk odalarının en sevilen ürünleri arasındadır. Çünkü çocuklara özel olarak üretilen desenlere sahip olan modeller; hem çocukların ilgisini çekmekte hem de kendine ait alanlara sahip olmalarını sağlamaktadır. Arabalı, cindy ve niloya zebra perde desenlerine sahip tasarımlar daha çok kullanılmaktadır.

Çocuk odalarında istenilen görüntünün alınabilmesi için, uygun desenlerdeki zebra perdelerin tercih edilmesi gerekir. Özellikle kız çocuk odalarında, daha canlı ve pembe renklerde zebra perdelerin kullanılması onların ilgisini çekmektedir. Erkek çocuk odalarında ise araba ve onlara özel desenlere sahip modeller daha uygun olur.

₺459,99’den başlayan desenli zebra perde fiyatları oldukça uygundur. Fiyat avantajı ve çeşitli özellikleri dikkat çeken bu ürünlerin, en belirgin özellikleri şu şekildedir;

  • Kullanılacak alanda oluşacak neme karşı üst düzey bir dayanıklılık gösterir.
  • Desenli modeller yalnız yaşam alanlarında değil, birçok alanda kullanıma uygundur.
  • Duvara, tavana ve kornişe uygulanması; dekorasyonlardaki her alana uygun olmasını sağlar.
  • Bu zebra perde modeli, güneş filtreleme özelliğinin yanı sıra mahremiyette sunmaktadır.

 

Zebra Perde M2 Fiyatı Ne Kadar?

Perde Outlet zebra perde fiyatları perdelerin tasarımlarına göre değişiklik göstermektedir. Piyasaya göre en uygun zebra perde fiyatları sunan firmamız, farklı modellerdeki zebra perdeleri ile her bütçeye hitap etmeye özen göstermektedir. Birbirinden şık ve kaliteli kumaşlara sahip ürünlerimizi en uygun zebra perde fiyatları ile satın alarak; hızlı gönderim süreci ve kargolama hizmetimizden yararlanabilirsiniz.

Sunduğumuz hizmet kapsamında satışı bulunan zebra perde fiyatları sizin için özenle düşünülerek belirtilmiştir. Bu noktada firmamıza ait zebra perde fiyatları şu şekilde sıralanabilir;

  • Pliseli zebra perde fiyatları: ₺459, 99
  • Desenli zebra perde fiyatları: ₺459, 99
  • Düz zebra perde fiyatları: 329, 99
  • Bambu zebra perde fiyatları: ₺329, 99

 

Ucuz Zebra Perde Modelleri Nelerdir?

Ev dekorasyonlarında, perde kullanımı neredeyse en önemli noktalar arasındadır. Çünkü bir dekorasyonu gösteren nadide parçalar arasında perdeler gösterilmektedir. Birçok kişi kaliteli ve en ucuz zebra perde sahip olmak istemektedir. İşte tam da bu noktada Perde Outlet olarak, kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sunarak isteğinize kavuşmanızı sağlamaktayız.

Piyasaya bakıldığında zebra perde fiyatları Trendyol ve N11 zebra stor perde fiyatları birbirinden farklı olmaktadır. Çünkü marka ve tasarım fiyatların değişmesine etki etmektedir. Bazı ürünlerde oldukça yüksek perde fiyatları olduğu görülmektedir.

Firma olarak hem ihtiyaç duyacağınız ürünlere sitemizde yer vermeye hem de zebra perde fiyatları konusunda en uygun seçeneklere sahip olmanızı sağlamaktayız.

Perde Outlet’te en uygun fiyatlara sahip olan zebra perde modelleri arasında; bambu zebra perdeler ve düz zebra perdeler yer almaktadır. Bu özelliklere sahip zebra perde fiyatları sadece ₺339, 99’den başlamaktadır.

Böylelikle siz de kaliteli kumaşlara sahip ve görsellik açısından dekorasyonunuzu üst noktalara taşıyacak ürünleri; en uygun fiyatlarla satın alma imkânı elde edebilirsiniz.

 

Sık Sorulan Sorular

Kullanım açısından pratiklik ve avantaj sunan zebra perdeler, artık her alanda kullanılmaya başlanmıştır. Özellikle mutfak, çocuk odası gibi ev dekorasyonlarında bu ürünleri görmek mümkündür. Ancak son yıllarda ofis ve iş alanlarında da zebra storlara olan ilgi oldukça yoğundur. Modelleri ve zebra perde fiyatları hakkında en sık sorulan sorular ise şekildedir;

Zebra Perde Yıkanır mı?

Zebra stor perdelerin güzel ve güvenilir bir şekilde yıkanabilmesi için; bu alanda özel olarak iş yapan firmalar vardır. İster bu firmaları tercih edebilir isterseniz sabun ve bir bez yardımıyla zebra perdelerin temizlik işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Zebra Perde Boy Ölçüsü Nasıl Alınır?

Zebra perdelerin boy ölçüsünün alınma işleminde ölçünün, tavan veya kornişten zeminin 10 santim altına kadar alınması gerekir. Pencerenin yere kadar uzanması durumunda, boy ölçüsünün yere kadar alınıp 10 santim daha ilave edilmesi gerekir. Ayrıca mekanizmadan kaynaklı olarak boşlukların oluşacağı da göz önünde bulundurulmalıdır.

Zebra Perde Güneşlik Gerekir mi?

Çeşitli tasarımlara sahip zebra perde modelleri vardır. Ancak bu ürünlerin en temel özelliği; hem güneşlik hem de tül yerine kullanılmaları olmaktadır. Böylelikle bu modelleri tercih eden kişiler; herhangi bir güneşlik kullanımı gerek kalmadan gönül rahatlığı ile zebra storları kullanabilir.

Stor Perde ve Zebra Perde Arasındaki Fark Nedir?

Stor perdeler tek parça olmaları nedeniyle, tek tip olarak kullanılmaktadır. Ancak zebra storlar yatay şeritleri sayesinde iki farklı perde modelini bir arada bulundurur. Böylelikle zebra perdeleri tercih ederek hem güneşlik hem tül olarak kullanabilirsiniz.

Evde Zebra Perde Nasıl Silinir?

Evde zebra perde temizliği oldukça kolaydır. Sadece bez ve sabun yardımıyla perdelerin temizlik işlemi gerçekleşir. Bir kovanın içine su doldurarak Arap sabunu kullanımı sonrasında, temizlik suyu hazır olmaktadır. Böylelikle perdelerinizin temizliğini gerçekleştirebilirsiniz.

Zebra Perdeler Hangi Odalarda Kullanılır?

Klasik modellerden farklı olarak modern tasarıma sahip olan zebra perdeler; evin salonunda, çocuk odalarında ve mutfağında kullanılmaktadır. Daha çok bu alanlarda tercih edilmesinin yanı sıra, ofis gibi kurumsal alanlarda da zebra modellerini görmek mümkündür. Çünkü perdeler hem tül hem de güneşlik işlevi görmektedir.

Zebra Perde Metrekaresi Ne Kadar?

Perde Outlet zebra perde metrekare fiyatları ₺329, 99’den başlamaktadır. Uygun zebra perde fiyatları ve birbirinden kaliteli tasarımlara sahip modeller için, sunulan ürünleri inceleyebilirsiniz.

Zebra Perde Kornişe Takılır mı?

Zebra perdelerin kornişe takılma işlemleri oldukça kolaydır. Bu ürünler portraylar ile hemen kornişe monte edilmektedir. Tek yapmanız gereken zebra perdelerinizi bu mekanizma üzerine sabitlemektir.

Zebra Perde Yıkama Fiyatları Nasıl?

Zebra perde yıkama fiyatları firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. Aynı zamanda perdenin cinsine göre de, perde yıkama fiyat listesi değişmektedir. Zebra perdeler 2023 yılında ortalama olarak metrekare pazarında 20 TL’ye yıkanmaktadır.

Zebra Perde Evi Karanlık Yapar mı?

Işığı filtreleme özelliğine sahip olan zebra perdeler, güneşi engeller ve tam bir gölgelik imkânı sunar. Bu perdeleri açık veya kapalı haliyle kullanılabilirsiniz. Kapalı hâli ortama karanlık bir hava katmaktadır.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız