Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Stor Perde Zinciri

Stor Perde Zinciri

Stor Perde Zinciri

Evlerimizde ve iş yerlerimizde kullandığımız ve kullanımı oldukça yaygınlaşan perde çeşitlerinden olan stor perde, ölçümünden modelinden ve renginden ziyade önemli kısımlarından biri de zincir kısmıdır.

 Stor perde zinciri önemsenmeyen bir parça olsa da aslında stor perdenin olmazsa olmaz aparatlarından biridir. Stor perdemiz bu aparat sayesinde açılıp kapanma işlevini tamamlar.

Stor Perde Zincir Klipsi 

Stor perde zincir klipsi stor perdenin hareket etmesini sağlayan zincir kısmının bulunduğu alandır. Bu zincir sayesinde stor perde rahat hareket ettirilebilir ve çekerken ya da indirirken en büyük yardımı sağlar.

Uzun süre dayanıklılığı olsa da farklı sebeplerden dolayı bazen hasara uğrayarak arıza verir. Bu durumlarda zincir klipsi ya da içindeki zincirdeki hasar belirlenerek kolay bir şekilde değiştirilir. 

Stor Perde Zincir Ağırlığı Nedir?

Stor perdeyi hareket ettirmek için tuttuğumuz ve zincirini sürekli olarak döndüren parça olan ucundaki büyük toka şeklindeki araca stor perde zincir ağırlığı denir.

Stor perde zincir ağırlığı stor perdelere elbiselere takılan ve sonradan eklenerek en büyük şıklığı katan bronşlar gibi şıklık ve konfor katar.

Stor perde zincir ağırlığı isteğe göre değiştirilen ya da bir arıza ya da sıkıntıya uğradığı an farklı bir model ya da aynı model ile değiştirme imkanına sahip olunan bu ağırlıklar oldukça uygun fiyata satışa sunulmaktadır. 

Stor perde zinciri bozuldu ise ya ağırlıkta bir sıkıntı var demektir ya da zincir klipsinde bir sorun var demektir. Her iki sorunda perde tamircisi aramadan evde eli yatkın kişi tarafından değiştirilebilir.

Değiştirme işlemleri internet üzerinden de izlenerek rahat bir şekilde halledilir. Eğer elinizde stor perdeye ait uygun araçlar yoksa çok uygun fiyatlarla her perdeciden temin edebilirsiniz. 

Stor Perde Zinciri Yönü Nasıl Değiştirilir?

Stor Perde ZinciriStor perdelerin en çok kullanıldığı parçası herkesçe bilindiği gibi zincir kısmıdır. Bunun yanında en çok kullanılan aracın zincir kısmı olmasından dolayı en çok hasar gören yeri de yine zincir kısmıdır.

Aslında bunun birçok nedeni varken en önemli ve sürekli sıkıntı yaratan sebebi zincir kısmının yanlış takılmasıdır. Peki stor perde zinciri yönü nasıl değiştirilir? 

Burada yapmanız gereken tek önemli şey perde rulosunun kenarında bulunan yuvarlak yere zinciri dolamaktır. Eğer yuvarlak yerde bir kapak bulunuyorsa ilk önce o kapak dikkatli bir şekilde çıkarılmalıdır. 

Stor Perde Zincir Aparatı ve Fiyatı Nedir?

Stor perde zincir aparatı tüm stor perdelerin olmazsa olmazlarından olan ve aynı zaman da hem dekoratif olarak hem de şıklık açısından oldukça önemli taşıyan bu aparatlar stor perdenin kurtarıcısıdır. 

Bunun yanında stor perde için en çok merak edilen sorulardan biri de stor perde fiyatları nedir sorusudur. 

Stor perde fiyatları ister içindeki aksesuarlar ayrı bir şekilde alınarak isterse birleşik bir şekilde alınarak çok uygun bir fiyattan satışa sunulmaktadır. İstediğiniz model ölçü ve kaliteye göre fiyatlar değişiklik gösterir. 

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız