Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Ofis İçin Stor Perde Seçimi Nasıl Yapılır? 2024

Ofis İçin Stor Perde Seçimi Nasıl Yapılır? 2024

Ofis için stor perde seçimi konusu oldukça önem taşımaktadır. Ofis ortamında konforlu perde kullanımı için seçimlere dikkat etmelisiniz.

Yaşam alanlarımızda epeyce kullanım ihtiyacı olan perdelerin seçimi kullanıcıları kararsızlığa düşürmektedir. Perde seçimi sırasında dikkat edilmesi gerekilen hususlara özen gösterildiğinde doğru perde seçimini gerçekleştirmiş olacaksınız.

Perde seçerken en önce dikkat etmeniz gereken husus ürün üretiminde kullanılan perde kumaşıdır. Kumaşın cinsi ve kalitesi perdenin ömrünü uzatacaktır. Bu sebeple kaliteli bir kumaş seçimi her zaman ideal bir seçimdir.

Ofis ortamı için de bu kural aynı şekilde geçerlidir. Yaşam alanlarımız olan ev içerisinde en çok kullanılan perde çeşitleri başlıca; fon perde, tül perde ve stor perde şeklindedir.

Ofis Stor Perde Modelleri

Ofis için stor perde seçimi dendiğinde kullanım açısından konforlu olup olmaması araştırılmaktadır. Stor perde özellikle ofis ortamlarında en çok tercih edilen perde çeşididir.

Stor perdeleri yalnız ofis ortamında değil; ev içerisinde ve kurumsal mekânlarda da kullanılabilir. Ofis içerisinde çalışma şartlarını aksatmayacak ve rahatsız etmeyecek türden perde seçimi şarttır.

Bu tarz perdelerin arasında da tül perde veya fon perde bulunmaz. Genellikle stor perde, zebra stor perde ve jaluzi perde kullanımı ofis ortamlarında tercih edilmektedir.

Ofis İçin Stor Perde Seçimi | Ofis Perde Modelleri

perdeoutlet-ofis-için-stor-perde-seçimi (2)
Ofis İçin Stor Perde Seçimi Nasıl Yapılır?

Ofis ortamlarında perde seçimi esnasında mühim olan ortama resmi bir görünüm kazandırmaktır. Ofisteki görünüm çalışanlarla beraber ortam içerisinde yapılan işler neticesinde resmi olmalıdır.

Fon perde ve tül perde çeşidi ortamı daha çok ev havasında göstermektedir. Bu durum ise iş yerleri için en son aranan bir unsurdur. Resmi görünümün ortam içerisinde kazanılması için en uygun perde çeşitleri şu şekildedir:

·         Stor perde

·         Jaluzi perde

·         Dikey perde

·         Zebra stor perde

·         Cam plise perde

Buradaki perde modelleri harici bir model seçimi de ofislerde seçilebilir. Fakat ofis camlarına en uygun perde çeşidi elbette ki stor perdedir. Stor perde bakımı sayesinde de tam ofis ortamlarına uygundur.

Ofis İçin Stor Perde Seçimi | Ofis Perdesi Nasıl Olmalı?

Ofis için stor perde seçimi en uygun seçimlerden birisi olacaktır. Ofisinizde bulunan camlarınızın boyu ve genişliği perde seçimi için en önemli ve belirleyici faktördür.

Eğer ofis içerisindeki camların boyu kısa ise stor perde seçimi daha muhtemel bir sonuç olacaktır. Zebra perde kullanımı da aynı şekilde küçük boya sahip camlar için idealdir.

Eğer stor perde sevmiyorsanız veya kullanmak istemiyorsanız, zebra perde seçmenizi önereceğiz. Zebra perde ile stor perde arasında büyük bir kullanım farkı yoktur.

İşlevlerinde ve görünüşünde farklılık bulunmaktadır. Stor perde haricinde, dikey perde kullanımı da ofis ortamlarında uyum taşır. Ofis ortamındaki camların boyu eğer uzunsa dikey perde kullanımı gayet konforlu ve uyumlu olacaktır.

Jaluzi Perde Bakımı ve Fiyatları?

perdeoutlet-ofis-için-stor-perde-seçimi (3)

Ofis için stor perde seçimi uyumlu ve kullanışlı olabilir. Jaluzi perde ofis ortamlarında ve iş merkezlerinde en çok yakışacak ve kullanılacak perde seçimi, jaluzidir. Jaluzi perde; alüminyumdan yapılmaktadır.

Jaluzi perde kullanımında bakım ve temizliğin belirli zamanlarda gerekli durumlarda yapılması mümkündür. Bakımının yeterli derecede veya doğru bir şekilde yapılmadığı zaman perde hasar görebilmektedir.

Jaluzi perdeniz alüminyumdan üretilmiş ise, sıklıkla bez yardımı ile toz alabilirsiniz. Toz alma işlemini sıklıkla gün içerisinde yapabilirsiniz. Fakat belirli zaman aralıkları ile beraber genel bir temizlik d şart olmaktadır.

Bu temizliği yine ıslak bir bez yardımı ile gerçek kılabilirsiniz. Fakat perdenize uygulayacağınız fazla suretli basınç jaluzi yapraklarını deforme edilebilir ve yapısını bozabilir.

Biz jaluzi perde kullanıcılarına ıslak bez ile perde temizliğini önermemekteyiz. Çünkü bu yöntem perde yapraklarını deforme edebileceği gibi, tam olarak da temizlemez. Jaluzi perdenin en doğru temizlik yöntemi, yerinden çıkarılarak duru suya batırılmasıdır.

Ofis Perdesi Trendyol |Modern Ofis Perdeleri

Ofis için stor perde seçimi Jaluzi perde seçimi ile doğru orantılı olarak doğru ve uygun bir seçim olacaktır. Perdeoutlet olarak Trendyol’da da sizleri stor perde çeşitlerimiz ile buluşturmaktayız.

Harmony gri bambu zebra perde çeşidi, oldukça çok tercih edilen ve satılan ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Yaşam alanlarımızdan olan her yerde ihtiyaç haline gelmiş perdeleri seçerken kaliteden yana olmayı ihmal etmeyin!

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız