Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Motorlu Perde Sistemleri

Motorlu Perde Sistemleri

Motorlu perde sistemleri, teknolojinin hayatımızın her köşesinde aktif rol oynaması ile dekorasyonda büyük yere sahip olmuştur. 

Kullanımının uzaktan kontrol edilebilir olması sayesinde yaşam kalitesini yükselten bir konfor ve modern şıklık sunmaktadır.

Motorlu Perde Sistemleri

Her alanda kullanılabilen motorlu perde sistemleri ile artık daha ferah ve daha konforlu mekanlara kavuşabilirsiniz. Özellikle dışarıdan gelen ışığı en iyi şekilde istediği gibi kontrol etmek isteyen kişilerin ilk tercih sırasında motorlu perdeler yer almaktadır.

Çünkü motorlu perde modelleri ile perdeyi dilediğiniz kadar açıp, kapatabilir ve ışığın içeriye giriş oranını kontrol edebilirsiniz. 

Motorlu perde sistemleri, her ne kadar büyük alanlarda kullanılsa da artık minimize tarzındaki evlerde de kullanılabilir. Çünkü belli bir mekanizma ile çalışan bu perdeler oldukça az yer kaplamaktadır. Dolayısı ile ev dekorasyonunun en sevilen parçaları haline gelmiştir.

Motorlu Perdelerin Kullanım Avantajları Nelerdir?

Motorlu perdeler, diğer geleneksel perdelere göre daha kullanışlı ve daha konforludur. Bu nedenle de sıklıkla tercih sebebi olmuştur. Üstelik bu perdelerin tek avantajları da bunlar değildir. 

Motorlu perde fiyatları bakımından da oldukça uygun olduğu için tercih edilmektedir. Diğer avantajlarına bakacak olursak;

·      Perdelerin üst kısımlarında yer alan sistemler ve mekanizmalar sayesinde, motorlu perdeleri kumanda ile dilediğiniz gibi hareket ettirebilirsiniz.

·      Bu perdeler kendi kumandaları ile çalışabildiği gibi mobil cihazlardaki uygulama ile de rahatlıkla kontrol edilebilir.

·      Temizliği kolaydır. Geleneksel perdeler gibi tozu ve dumanı üzerine çekmez. Temizlemesi kolay olduğu için ve pratik bir temizleme imkanına sahip oldukları için iş yerleri başta olmak üzere her alanda kullanılır.

·      Motorlu perdelerin oldukça fazla çeşidi mevcuttur. Yani evinizin dekorasyonuna en uygun olacak motorlu perdeleri tercih etme imkanına sahip olabilirsiniz.

·      Bu perdeler, modern ve sade bir görünüme sahiptir. Evlerin kendine has tarzını ortaya çıkarırken, iş yerlerinin de prestijini de artıracaktır.

Siz de daha şık mekanlar elde etmek istediğinizde ilk olarak model beğenmeli ve daha sonra motorlu perde fiyatları hakkında detaylı bilgiler edinmelisiniz.

Motorlu Perde Modelleri

Diğer merde modelleri gibi motorlu perde modelleri de oldukça fazladır. Yani kullanım alanının geniş olması gibi çeşitleri de oldukça fazladır. En çok tercih edilen motorlu perde modelleri ise;

·      Ahşap motorlu perdeler,

·      Zebra motorlu perdeler,

·      Tül  motorlu perde modelleri,

·      Stor perde ler,

·      Hastane motorlu perdeleri,

·      Kumaş kumandalı perdeler,

·      Otel ve yalarda kullanılan motorlu perdeler,

Elbette motorlu perde çeşitleri tüm bunlarla da sınırlı değildir. Bu nedenle ilk olarak, dekorasyon çeşitlerine göre model tercih etmeniz önerilir.

Motorlu Perde Sistemleri ve Kumandası Limit Ayarı

Eğer motorlu stor perde mekanizması nasıldır? Gibi soruları merak ediyorsanız, yazımızı okuyabilirsiniz. Bu tür perdelerde, perdenin mekanizma, yani motor kısmı duvara veya tavana monte edilmektedir.

Kumaş perdeler için korniş sistemleri kullanılırken, stor perdelerde kullanılan mekanizma stor sistemleri mevcuttur. 

Motorlu stor perde mekanizması uygulandığında bakımları düzenli bir şekilde yapılması da gereklidir. Bu sayede daha uzun süre kullanım imkanı yakalayabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız