Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Blackout Stor Perde Teknik Özellikleri

Blackout Stor Perde Teknik Özellikleri

Blackout stor perde bir diğer ismi ile karartma perde modelleri son dönemlerin en çok tercih edilen ürünleri arasındadır. Peki blackout perde özellikleri nelerdir?

Blackout perde teknik özellikleri ile neredeyse her alanda kullanıma uygun, hem çok kullanışlı hem de çok modern perde çeşidi olarak karşımıza çıkmaktadır.

Karartma perde olarak da bilinen blackout modeller ev dekorasyonu ya da ofis dekorasyonu için oldukça önemli bir duruşa sahiptir. Normal perdelerin aksine mekanda güneş ışığını bloke eden bir özelliğe sahiptir.

blockout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Blackout perde kullanımında temel sebep odaya giren ışığın rahatsız etmemesi ve karanlık bir ortam istenilmesidir.

Normal koyu renkli bir tül perde ya da koyu renkli bir fon perde dokusu gereği kesinlikle ışığı %100 kesemez. Bu sebeple blackout stor perde teknik özellikleri “işte aradığım tam da bu” dedirtecektir.

Blackout Stor Perde Özellikleri

Blackout perde teknik özellikleri baz alındığında her evde ya da iş yerinde ihtiyaç duyulan bir ürün olarak karşımıza çıkmaktadır.

Henüz blackout stor perde ile tanışmayanlar için teknik özelliklerini detaylı şekilde incelemekte fayda vardır. İşte blackout stor perde teknik özellikleri!

1- Mekanda Güneş Işığını Bloke Eder!

blockout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Bir yatak odasında en büyük hayal deliksiz bir uykudur. Ancak gündüz uykusunun gece uykusu kadar tatlı kılacak tek şans güneşin odaya girmesini engellemektir.

Klasik fon perdeler her ne kadar doku olarak kalın da olsalar yeterli ölçüde karanlık ortam oluşturamamaktadır.

Aynı şekilde ofislerde de mekan dışındaki trafik ya da aşırı güneş gibi çalışmaya engel durumlar söz konusudur. Dikkati dağıtan bu unsurları kapatmak en doğru seçimdir.

İşte bu tip sebeplerle camlardan gelecek ışığı ve dış görüntüyü tamamen kapatacak en ideal perdeleme sistemi blackout perde olarak karşımıza çıkmaktadır. Kullanıldığı alanı dokusu sayesinde tamamen karanlık hale getirmektedir.

2- Multimedya Odaları İçin İdeal Kullanım

blockout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Evlerde sinema keyfi yaparken ya da ofis ya da eğitim kurumlarında projeksiyon ile yansıtmalarda görüntünün netliği alanın karanlık olması ile ilişkilidir.

Oda ne kadar karanlık olursa görüntü daha net olur ve yapılan etkinlikte verim yüksek olur. Bu tip çalışmalarda özellikle karartma stor perdeler tercih edilmektedir.

Okullar başta olmak üzere tüm eğitim kurumlarında toplantı odaları ya da konferans ve gösteri salonları için en başarılı seçimdir.

3- Dekorasyonda Karanlık Oda Tercihlerinde İlk Seçim

blockout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Son dönemlerde özellikle ev dekorasyonunda modern sade şıklık arayanlar için blackout stor perdeler öne çıkmaktadır. Alanda istenilen karanlığı sağlarken şıklık vazgeçilmezi olanlar için klasik fon perdeden çok daha fazlasını sunmaktadır.

Genç odaları ya da yatak odalarında en çok tercih edilen modeller arasında yerini alan karartma perde modeli kullanım açısından büyük memnuniyet sunmaktadır.

4- Ofis Dekorasyonunda Öncü Perde

blockout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Modern ofis dekorasyonları için özellikle ofiste bilgisayarlı çalışma ortamında rahatsız edici güneş ışığının engellenmesi için önemlidir.

Bununla beraber toplantı odalarının dış koridorlara kapatılması ya da kişisel ofislerin diğer alanlardan ayrılması amacı ile blackout perde en gözde seçimdir.

Blackout Stor Perde Kumaşı

blackout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Blackout perdenin diğer perdelerden ayrılmasını sağlayan tül dokusudur. Perde yapısı totalde 3 katmalıdır. 1. Kalite kumaştan üretilmektedir. Bu kumaşın %70 i polyester %30 luk kısmı da pamuktur.

Ortalama kumaş ağırlığı metrekare bazında 250 grama denk gelmektedir. Perde hangi renk olursa olsun içinde bulunan siyah iplik astarları sayesinde daima içeriye güneş ışığı girmeyecektir.

Blackout Stor Perde Kullananlar

blockout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Blackout stor perde kullanımı ofislerden sonra evlerde ciddi bir kullanıcı ağına sahiptir. Son dönemlerde yatak odalarından sonra bebek odalarında da sıkça kullanılan karartma stor perdeler büyük memnuniyet oluşturmaktadır.

Günün hangi saatinde olursanız olun uyumak için evinizde gece karanlığını bulabilmektesiniz. Bu sebeple kullanıcılar için büyük memnuniyet sebebidir.

Blackout Stor Perde Kaç Derecede Yıkanır?

Karartma stor perde konusunda bilinmesi gereken en önemli özelliklerden birisi de yıkanma şeklidir. Kesinlikle yüksek ısıda yıkanmamalıdır.

Karartma stor perdeler teknik özelliklerini uzun yıllar korumalıdır. Bunun için de alsa yüksek ısıya maruz kalmamalıdır.

30 derecede yıkanmalıdır. 30 derece üzerinde ısıda yıkanması halinde perde rengi solabilmekte, içindeki siyah ipli astar doku hasar görebilmekte ya da perde çekebilmektedir.

Blackout Stor Perde Fiyat Aralığı

blockout-stor-perde-teknik-ozellikleri.jpg

Ofis ya da evleriniz için tüm bu teknik özelliklere sahip özel dokulu bu perdelere ihtiyacınız varsa sıradaki adım fiyat araştırması yapmaktır.

Perdeoutlet karartma stor perdeler için en doğru fiyat teklifini cam ölçülerinizi sunduktan sonra en kısa süre içerisinde alabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız