Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Mekanizmalı Perde Nasıl Takılır?

Mekanizmalı Perde Nasıl Takılır?

Mekanizmalı perde gelişen ve değişen dekorasyon fikirlerine kolaylıkla uyum sağlayan alternatif olarak öne çıkmayı başarıyor.

Mekanizmalı perde sahip olduğu çekme aparatı ile perdeyi toparlayarak zarif bir görünümün oluşmasına ortam sağlar. Kruvaze perde olarak da bilinen perde seçeneği ev ve ofislerinizi süslemek için harika bir ürün.

Kullanıldığı ortamda zarif ve şık bir görünüm sunan mekanizmalı perde modern dekorasyonlarla da birleştirilerek harika bir tarza sahip olmanızı sağlıyor. İsteğe göre stor olarak da kullanabilen dikey modelleri etkin bir kullanımı da destekler.

Mekanizmalı Perde Nedir?

Mekanizmalı Perde Nasıl TakılırBir odanın dekorasyonu farklı unsurların bir araya gelmesi ile tamamlanmaktadır. Bu nedenle de mobilya tasarımın belirleyici unsuru iken perde ve aksesuarlar bu tasarımı tamamlar.

Zevk ve isteğe göre bu tercihler düzenlenirken modern tasarıma ve kullanıma sahip ürünler de evleri süslemeye başlıyor.

Mekanizmalı perde olarak da bilinen perdeler bu ürünlerden birisidir. Ayrıca kruvaze perde olarak da bilinen bu modeller farklı ortamlarda ambiyansı güçlendiren eşyalardır.

Mekanizmalı Perde Nasıl TakılırEv, ofis ve iş yerlerinde kullanılan kruvaze perde nedir? Diğer adıyla mekanizmalı perde tül perde modellerine eklenen ve iki kanattan oluşuyor. Eklenen mekanizma ile tül perde katlanır ve estetik bir görünüm elde ediliyor.

Dikey tül zebra perde pencereye bütün halinde takılan ve parçalı bir görünüm sunan perde modelidir. Sahip olduğu mekanizma ile tül ve stor özelliklerini bünyesinde bulundurarak şık ve kullanışlı bir kullanım sunar.

Mekanizmalı Perde Nasıl Takılır?

Mekanizmalı Perde Nasıl TakılırMekanizmalı perde son yıllarda tercih edilen ve sıklıkla kullanılan dekorasyon tercihlerinden birisidir. Kolay kullanımı ve kurulumu sayesinde de kruvaze perde basit ve şık bir üründür.

Ayrı bir perde mekanizmasına bağlı olan perde bu ipli mekanizma sayesinde büzgülü görünümüne kavuşur. Peki ama kruvaze perde nasıl takılır?

Öncelikle perde mekanizması kornişe takılır. Sonrasında mekanizmaya bağlı olan ip perdede yer alan şeffaf halkalardan geçirilir.

Mekanizmalı Perde Nasıl TakılırTüm halkalardan ip geçirildikten sonra ip düğüm haline getirilir. Ardından tamamlanan mekanizma, aparat sayesinde toplanır. İsteğe göre oluşan pileler düzeltilir.

Kullanım açısından da kolay olan mekanizma ile kullanılan perde salon, yatak odası, misafir odası gibi odalarda tercih edilmektedir. Ayrıca ofis ve iş yerlerinde de dikey kruvaze perde modelleri şık ve kullanışlı bir sunum ortaya çıkarıyor.

Siz de mekanizma perde modelleri ile yaşam alanlarınızı çok daha pratik şekilde dekore edebilirsiniz. Özellikle çift mekanizmalı perde kullanıcı yorumları na bakıldığında gece ve gündüz fark etmeden istediğiniz zaman istediğiniz ortam karanlığını elde etmenin artık çok daha basit olduğunu göreceksiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız