Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Gri Fon Perde İle Tarzınızı Yansıtın!

Gri Fon Perde İle Tarzınızı Yansıtın!

Gri fon perde, modern görünümü ile 2023 perde trendleri arasında ön plana çıkmaya başladı! Her türlü dekorasyon stiline uygunluğu ile göze çarpan gri perde fonları ile sizde son moda trendleri yakalayabilirsiniz.

Gri fonların kombinlenmesi diğer renklere göre oldukça kolaydır. Açık renk mobilyalar ile yakaladığı uyum dışında kullanacağınız altın ya da gümüş rengi perde aksesuarları sayesinde şık görüntü elde etmeniz mümkün olur.

 

Dikkat Çeken Gri Fon Perde Modelleri

Hem modern hem de klasik dekorasyon tarzına uyumluluğu ile dikkat çeken gri renk perde modelleri pek çok kumaş alternatifi, düz ve desenli olarak karşımıza çıkıyor. Ancak gri renk için seçim yaparken grinin hangi tonunun dekorasyonunuza daha uygun olacağına da karar vermeniz önemlidir.

Perde seçiminde gri renk pek çok ton da karşımıza çıkabilmektedir. Açık renk mobilyalarınız için koyu gri, antrasit tonlar dekorasyonunuzu daha iyi tamamlar. Mekan içerisinde koyu renk daha fazla hakim ise açık gri fon perde iyi bir seçim olur.

Gri perde modelleri incelendiğinde “Antrasit Gri Keten Perde” en çok tercih edilen model olarak öne çıkmaktadır. Ketenin doğallığının antrasit gri renk ile birleşimi oturma odası ve salon fon perde seçiminde tercih edilmektedir.

Yatak odası için fon perde modelleri incelenecek olursa daha fazla mahremiyetin yüksek olduğu bir ortam istenmesi sebebi ile tercihler “Füme Koyu Gri Düz Fon Perde” seçeneğine yönelmektedir.

 

 

Gri Fon Perde Fiyatları

Evinizin dekorasyonunda kullanabileceğiniz önemli unsurlardan biri olan perde fonları hem şık bir görünüm sunar hem de odanın ışık almasını kontrol etmemizi sağlar. Gri fon için perdeler, klasik ve modern dekorasyonlar için uygun bir tercih ancak gri fon perde fiyatları bütçeye nasıl etki eder hemen bakalım.

Gri renk fon perde fiyatları, temel olarak diğer düz renk perdeler ile aynıdır. Fon fiyatları belirlenmesinde her zamanki gibi perdenin ölçüsü, kumaş kalitesi ve modeli belirleyici olur. Standart boyutlarda perde almayı planlıyorsanız gri renk için hazır fon perde modelleri tercih ederek daha ucuz perde fiyatları elde edebilirsiniz.

Özel ölçü gri renk fon perde tercih ediyorsanız doğru bir şekilde perde ölçüsü almanız, ihtiyacınız olan ölçülerde gri fon dikilmesini talep edebilirsiniz. Ancak bu seçenek ile fon perde bütçenizi bir miktar yukarıya çekebilir.

Gri fon perdelerin kumaşı da fiyatı etkileyen bir faktördür. Brillant kalitesi ile üretilen gri düz fon perde fiyatları fiyat performans açısından daha ekonomik bir seçenek iken gri renk keten fon perde de fiyatlar bir miktar daha yüksek olmaktadır.

 

Gri Fon Perde İle Tarzınızı Yansıtın!

 

Gri Fon Perde Kombinleri

Fon perde gri kombinleri yapmak oldukça kolay ve zevklidir. Gri renk fon perdelerin güzel bir tarzı olduğu için hemen hemen tüm dekorasyon stilleri ile harika bir uyum sağlayabilirsiniz. Sağladığı bu avantaj ile salon, yatak odası, ofis ve hatta mutfaklarda da mükemmel bir seçim olmaktadır.

Ahşap mobilyalarla birlikte kullanılacak gri perdeler doğal bir ev hissi yaratır. Öte yandan mobilyalarınızda kadife kumaşları kullanarak odak noktasını gri üzerine toplayıp sofistike bir görüntü elde edebilirsiniz. Gri koltuk takımına uygun fon perde arıyorsanız zıt tonlar tercih ederek kontrast yaratabilirsiniz.

Gri perde fonları kullanırken bir iç mekan tasarımcısı gibi düşünerek renkleri, dokuları, stilleri bir araya getirmelisiniz. İyi bir kombinasyon yapmak için önce evinizdeki mobilyalara göz atmalı ve hangi ton gri renk ile iyi uyum sağlayacağına karar vermelisiniz. Daha sonra zıt renkler ya da dokular ile kontrast yaratabilir, tasarımda daha fazla derinlik ortaya çıkarılabilir.

 

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız