Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Fon Perde Modelleri İle Ortamınıza Renk Katın!

Fon Perde Modelleri İle Ortamınıza Renk Katın!

Fon perde modelleri her ihtiyaca yönelik özel olarak üretilip sizlerin zevkine sunuluyor… Perdeler, odanın genel atmosferini tamamlayan öğelerdir ve doğru seçildiğinde odanın şıklığını arttırabilirler. Fon çeşitleri ve özelliklerine yönelik ye bilgiye ihtiyacınız var ise yazımızı okumaya devam etmenizi öneririz.

 

2023 Fon Perde Modelleri Nelerdir?

Bu yılın en popüler trendleri arasında doğal tonlar, pastel renkler ve minimalist desenler bulunmaktadır. 2023 fon perde modelleri içerisinde düz renklerin yanı sıra desenli perde fonları da oldukça trend haline gelmiştir.

 

Düz Fon Perde Modelleri İle Minimalist Çizgiler

Pek çok renk alternatifi sunan hazır düz fon için perde çeşitleri uygun fiyatları ile satışa sunuluyor. Drape perde ismi ile de geçen düz fon perdeler özellikle asimetrik çizgilerin hakim olduğu mekanlarda dengeyi sağlamak amacı ile tercih ediliyor.

Düz fon kullanımı modern ve özellikle minimalist bir dekorasyon da öne çıkmaktadır. Sade bir görüntü sunması dışında kullanılacak olan perde aksesuarları ile şıklığı da ön plana çıkartarak çarpıcı bir etki yaratılması mümkün olabiliyor.

 

 

Tül Fon Perde Modelleri İle Asil Görünüm

Tülün asil ve estetik görüntüsünden vazgeçemeyenler için tül fon perde üretimi dilediğiniz ölçülerde yapılarak hazır fona yönelik perde kategorisi altında satışa sunuluyor. Renk skalası oldukça zengin seçeneklere sahip olan tül fon perde modelleri, tutucu ile ortama mükemmel bir görünüm sağlıyor.

Fona ilişkin perde seçimi yaparken kullanılan tülün, perde ile uyumlu, renk olarak da mobilya ve duvarlarınız ile uyum içerisinde olmasına dikkat edilmesi öneriliyor. Hem klasik hem de modern dekorasyon anlayışına hitap ediyor olması nedeniyle 2023 trendleri arasında sıklıkla karışımıza çıkıyor.

 

 

Keten Fon Perde Modelleri İle Doğallığa Merhaba!

Ketenin doğallığını zarafet ile birleştiren keten fon perde modellerinin, pek çok kişinin ilk tercihleri arasında yer aldığını biliyor musunuz? Zengin renk seçenekleri sunuyor olmasının dışında kişiye özel ölçülerde dikim yapılabiliyor olması da sizlere sunduğu ek bir avantaj!

Keten perde fonların temizliği oldukça kolay ve yıkama sonrasında doğru bir şekilde kurutulduğu takdirde ütü yapılmasına gerek olmuyor. Modern ve sıcak bir ortam yaratmak için en doğru tercih keten perdeler olmaktadır.

 

Blackout Fon Perde İle Aradığınız Mahremiyete Ulaşın

Astarlı ya da karartma perde olarak da ifade edilen bu perde modellerinde mevcut kumaş altında ek bir astar içerir. Bu sayede karartma özelliğine sahip olarak güneş ışınlarının oda içerisine girmesine engel olur. Gri fon perde tasarımına benzer bir form içerse de blackout perde, farklı tasarımlar barındırmaktadır.

Yüksek oranda mahremiyet arayanlar, gece çalışmaları sebebi ile gündüz uyumak zorunda olanlar ya da çok fazla güneş alan odalar için tavsiye edebileceğimiz tek ürün blackout perde olacaktır.

 

Rustik Fon Perde Ne Demek?

Perdelerinizi asmak için korniş yerine ahşap ya da metal borular kullanmak istiyorsanız rustik fon perde tercih etmeniz gerekiyor. Sipariş sırasında rustik için dikiş yapılmasını belirtmeniz halinde rustik perde fonu üretimi yapılıyor.

Rustik fon perde dekoratif amaçlı tercih ediliyor olması nedeniyle çoğunlukla keten perde ya da kalın kumaşlardan üretilen düz perde fonları tercih ediliyor.

 

 

Salon Fon Perde Modelleri İle Zengin Görünüm

Salon fon perde modelleri arasında tercih yapmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Bu konuda size yol gösterecek olan salonunuzda nasıl bir dekorasyon tercih ettiğinizdir. Klasik tarz da dekore edilmiş salonunuzda kullanacağınız perdenin fonuna uygun tutucu modeller ile şıklığı yakalayabilirsiniz.

Minimalist salon dekorasyonuna sahip iseniz keten fon perde tercihinin ilk sıralarda olacağını düşünüyoruz. Pano fon perde kullanımını ise daha çok modern tarz da dekora edilmiş salonlarda görmek mümkün.

 

 

Desenli Fon Perde İle Camlara Yansıyan Güzellik!

Desenli fon perde modelleri 2023 yılında bir adım öne çıkıyor. Damask desenlerin sıklıkla tercih edildiği bu perde fonlarında geçişli renkler çoğunlukla altın ya da gümüş renklerinde göbek şeritler olarak yapılıyor.

Klasik ve modern dekorasyon birleşimini en iyi şekilde perdelere yansıtan desenli perde çeşitlerini mutlaka incelemenizi öneriyoruz.

 

 

Çocuk Odası Fon Perde İle Canlılık Katın!

Son yıllarda çocuk odası dekorasyonunda da perde fonlarının kullanımı gittikçe artıyor. Çocuklara özel renk ve desenler ile hazırlanan fon için modelleri çocuk odalarına farklı bir hava katıyor. Çocuğunuzun kişiliğine uygun, sevdiği karakterler ile süslenmiş pek çok farklı çocuk odası fon perde modelleri 2023 trendleri arasında yerini aldı.

 

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız