Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Fon Perde Fiyatları Kabusunuz Olmasın!

Fon Perde Fiyatları Kabusunuz Olmasın!

Fon perde fiyatları gösterdiği farklılıklar sebebi ile kafanızı karıştırıyor olabilir. Fon fiyatları arasındaki değişkenlikler kumaş cinsinden ve elbette ki perde ölçüsünden kaynaklı olabileceği gibi dikim ile işçilik kalitesinden de oluşabilmektedir.

 

Fon Perde Fiyatları ve Modelleri

Yeni evlenen çiftler, evini yenilemek isteyenler, otel/işletme sahipleri ve diğer tüm kesimler için fon perde modelleri birçok uygun seçenek sunmaktadır. Bu çeşitlilik ile beraber fon için perde fiyatları arasında farklılıklar görülmesi olasıdır.

Perde fonlarda kullanılan materyaller de fiyatları etkileyen faktörlerden biridir. Özellikle, perde fonlarda kullanılan kumaşların kalitesi, renkleri, desenleri, çizgileri gibi birçok faktör fiyatları etkiler. Fon perde ücretleri perdenin kalitesine, boyutuna ve kullanılan malzemelere göre değişebilir. Bu nedenle her bütçeye uygun, hem kaliteli hem de ucuz fon perde bulmak mümkündür.

 

Fon Perde Fiyatları Kabusunuz Olmasın!

fon perdesi fotoğraf

 

Ucuz Fon Perde Fiyatları Ne Kadar?

Fon perde fiyatları en ucuz nerede arayışına giren pek çok kişi mevcut. Bu arayışınızda fiyat performans ürünleri ile dikkat çeken perdeoutlet.com fon için perde modellerini incelemenizi tavsiye ederiz. Zira perdelerde kumaş kalitesinden taviz vermeden kaliteli ve çeşitli fona yönelik perde modelleri sunulmaktadır.

Fon perdelerin fiyatları belirlenirken perde ölçüsüne göre değişim gösterir. Fona ilişkin perde modellerini incelediğimizde ise 1 metre fiyatının 150 TL’den başladığını söyleyebiliriz. Elbette ki bu fiyatlar dönem dönem yapılan kampanyalar ile çok daha avantalı olabilmektedir. Bu nedenle takipte kalmanızı öneririz.

 

Fon Perde Fiyatları Kabusunuz Olmasın!

 

Fon Perde Metresi Nasıl Hesaplanır?

Fon perde metresi baz alınarak fiyat hesaplaması yapılmaktadır. Burada dikkat edilecek olan perde fon fiyatları için en ölçüsü ve istenilen pile oranıdır. Boy ölçüsü fiyatlarda bir değişiklik yaratmamaktadır.

Perde metresi hesaplamasında en ile pile katsayısı çarpılara toplam metre bulunur. 2x pileli fon için perde istiyorsanız perdenizin en ölçüsünü 2 ile çarpmanız, 2,5x pileli olmasını isterseniz de en ölçüsünü 2,5 ile çarpmanız gerekmektedir.

 

Fon Perde En Ucuz Fiyata Nasıl Alınır?

Fon perde fiyatları 2023 perde sektöründe oldukça geniş bir yelpazede farklılıklar göstermektedir. Birçok ekonomik modele sahip olan fona yönelik perdeler pencere dekorasyonunda klasik bir görünüm sağlar.

Evinizde modern bir dekorasyon tercih ediyorsanız daha sade ve minimal bir tasarıma sahip olan perdeler arasından seçim yapabilirsiniz. Tabii ki buna bağlı olarak fon için perde fiyatları ev dekorasyonunda tercihlerinize ve bütçenize göre farklılık gösterecektir.

Fon perde en ucuz fiyata satın alabilmeniz için fiyat hesaplama yöntemi hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Çünkü fazla alınan perde ölçüsü, pile seçimi gibi unsurlar fiyatlara doğrudan etki ediyor.

Şayet bütçeniz kısıtlı ve fona yönelik perde kullanmakta ki amacınız sadece dekoratif olması ise pencere ölçünüzden ziyade 70 ya da 90 cm eninde 2 kanat tercih etmeniz yeterli olacaktır. Pile seçimini de pilesiz olarak tercih ederek en ucuz fiyata perde satın alma imkanına kavuşabilirsiniz.

İdeal perde için takribi bütçe ne kadar sorusunu da kısaca yanıtlayalım. Bir oda için ihtiyacınız olan sadece dekoratif görünmesi amaçlı 2 kanat fon perde ise 700 TL ile 1.500 TL arasında bir bütçe ayırmanız gerekli olur. Perde fonları kampanyalı fiyatları ile bu bütçeyi % 50’ye kadar düşürme fırsatını da yakalayabilirsiniz.

Fon için perde fiyatları ile ilgili verdiğimiz bu detaylı bilgiler elbette ki sizin tercihlerinize göre şekillenmektedir. Çünkü düz fon perde fiyatları ile keten fon perde fiyatları bir olmadığı gibi salon fon perde fiyatları da ihtiyaç duyulan ölçülere göre artış gösterecektir.

 

 

Fona ilişkin perde fiyatları kabusunuz olmasın istiyoruz ve sizlere en iyi kaliteyi en uygun fiyatlar ile sunmayı hedefliyoruz. Hazır perde fon modellerimiz dışında özel ölçü perde çeşitlerimizi inceleyebilir, online müşteri temsilcimize ulaşarak fiyat alabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız