Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Düz Tül Perde İçin Uygun Öneriler!

Düz Tül Perde İçin Uygun Öneriler!

Düz tül perde ile yaşam alanlarınızda başarılı bir dekorasyona sahip olabilirsiniz. İşte ev ortamı içerisinde sıklıkla kullanılan düz tül dekor detayları!

Perde kullanımı, yaşam alanlarımız içerisinde yeri olan ve ihtiyaç dahilinde kullanılan bir üründür. Perde ihtiyacı, mahremiyeti sağlamak ve güneş ışığından korunmak için oluşur. Ev ortamı, kurumsal mekân, ofis ortamı ve kapalı alanlarda perdeye ihtiyaç duyulur.

 

Düz Tül Perde Modelleri ile 5 Mükemmel Dekorasyon!

Tül kullanımı özellikle ev ortamlarında karşı karşıya kaldığımız bir perde çeşididir. Düz tül perde çeşitleri sıklıkla kullanılır ve neredeyse her alanda uyum gösterir. Uyum ve ahenk içerisinde kullanabileceğiniz mükemmel bir perde çeşidi olan tül ile yaşam alanlarınızı süsler ve dekor edersiniz.

Salon, yatak odası, oturma odası, çocuk odası, mutfak, çalışma odası, giyinme odası ve diğer odalarda da gayet rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. PerdeOutlet, yeni sezon perde modelleri arasında yer alan tüm modeller en kaliteli kumaşlardan hazırlanmaktadır.

Dekorasyonda modeli ve rengi gösterecek en temel unsur da kaliteli bir kumaşın kullanılmasıdır. Kalite, dokuyu da rengi de daha hoş bir şekilde gösterecektir. Düz tül modeller ile yapabileceğiniz dekorasyonları aşağıda sıraladık.

 

Krem Düz Tül Perde

Krem düz tül ile salon, yatak odası, çocuk odası, çalışma odası, oturma odası ve giyinme odası dekorasyon yapılabilir. Krem rengi genellikle dekorasyon sırasında sıklıkla tercih edilen bir renktir. Perde haricinde koltuk renk kombinlerinde sıklıkla kullanılır.

Koltuklarda füme ve krem, bej ve antrasit sık sık karşımıza çıkar. Krem rengi, diğer renklerle ve modellerle kolay bir şekilde uyum içerisinde kullanılabileceği için birçok yerde kullanılmaktadır.

Salon içerisinde krem düz tülü fon ile bir arada kullanmak salon şıklığını da arka safhaya atmadığınızı gösterir. Fonun tokluğu ve sil duruşu tül ile birleştiğinde ortaya oldukça asil ve zarif bir görüntü çıkarmış olur.

Salon içerisinde krem düz tül modelini, antrasit koltuklar ve krem dekoratif eşyalar ile kullanabilirsiniz. Krem rengi ve düz tül modeli neredeyse birçok renk ile uyum içerisinde kolayca kullanabilirsiniz.

 

Ekru Keten Düz Tül Perde

Ekru keten düz tül perde kullanımı her odada sağlanabileceği gibi en güzel yatak odasına uyum sağlayacaktır. Ketenin hoş ve asil dokusu, yatak odasına romantik bir görünüm kazandırmaktadır.

Ketenin asil ve zarif görünümü ekru renk ile birleştiğinde ortaya ferah bir hava çıkmaktadır. Yatak odası içerisinde uzun tülü kullanmak ortama romantik havanın yanı sıra aydınlık katacaktır. Huzur dolu bir görüntü, yatak odası için olmazsa olmazdır.

Ekru keten ile beraber pastel tonlarından oluşan bir yatak odası takımı kullanımı da gerçekleşebilir. Düz tülü fon ile de kullanabileceğiniz gibi, size yatak odası için güneşlik perde ile kullanımını önermekteyiz. Yatak odasında oluşturmak istediğiniz hava az ürün ile romantiklik ve ferahlığı sağlamak olmalıdır.

 

Ekru Etek İşlemeli Düz Tül Perde

Ekru etek işlemeli düz tül model ile yaşam alanımız olan ev ortamı içerisinde istediğiniz odayı dekor edebilirsiniz. Ekru renk oda içerisinde kullanılabilecek koyu renkler ile uyum sağlayacaktır. Mesela siyah çizgili yastıklar veya siyah cam büyük bir sehpa…

Siyah renk büyük eşyaları kullandıktan sonra ekru oturma grubu veya ekru perde kullanımı oda da kontrast oluşturur. Bu durum da siyah rengin kullanımı boğucu bir hava yerine asil bir hava oluşturur. Bu dekorasyonları salon ve oturma odası için düşünebiliriz

Fakat etek işlemeli detaylara sahip perde, daha çok oturma odasında tercih edilir.  Etek işlemeli düz tül kullanımını, oturma odasında yine ekru renk bir oturma grubu ile birleştirebilirken, renkli bir oturma grubu ile de tercih edebilirsiniz.

 

Ekru Keten Kırçıllı Düz Tül Perde

Ekru kırçıllı keten düz tül perde kullanımı her odada ve her alanda sadeliği, hoşluğu ile kullanılabilir. Sizlere çok kolay bir kullanım sunmasının yanı sıra zarif görünümü ile görenleri hayran bırakmaktadır.

Keten dokusu zaten başlı başına zarafet sunarken, kırçıllı model ile birleşimi mutfağınıza ferahlık katacaktır. Özellikle beyaz mutfaklarda sadeliği bozmadan akıp gidecek bir model olarak kullanılmaktadır.

Mutfak içerisinde aranan en büyük özellik, sadelik ve ferahlıktır. Perde, pencereyi açtığınızda uçuş uçuş bir yapıya bürünerek, alana büyük aydınlık kazandırmaktadır. Kırçıllı düz tülü yalnızca mutfakta beyaz ile değil, salonda şık bir dekorasyonda da kullanabilirsiniz. Parlak düz tül perde de kullanabilirsiniz.

Daha iddialı renklere ve desenlere konukluk eden bir fonun yanında sade bir tül arıyorsanız, bu perdemiz tam size göre bir model olabilir. Salonda fonu, antrasit renkte ve gölge desenli bir şekilde tercih ederseniz, tülde sadelikten yana olmanız gerekir.

Dekorasyonda bir taraftan şıklığı konuşturursanız, diğer taraftan bu şıklığı sade bir tercih ile dengelemeniz ve ortaya çıkarmanız gerekir. Aynı durum fonda oluşan şık ve iddia için de sade bir tül kullanımı ile geçerli olmaktadır. Ayrıca kırışmayan düz tül perde olarak da bilinen modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

 

Düz Tül Perde Fiyatları

Perde fiyatları birçok faktöre ve etkene göre değişiklik göstermektedir. Tüm bu unsurlar, fiyatta artış gösterebileceği gibi, azalışa da yol açabilir. Perde seçiminde, müşterileri en çok dikkat ettiği unsur, şüphesiz perde fiyatıdır.

Fakat fiyatlandırmadan önce kaliteye önem verilmesi gerektiği göz ardı edilmemelidir. Düz tül modelleri için de piyasaya bakıldığında Perdeoutlet fiyatları oldukça uygundur. Sık sık indirime giren modelleri, Perdeoutlet sayfasından düzenli takip ederek ulaşabilirsiniz.

Site içerisinde düz desenli tül perde modelleri 167,98 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Peki ya perde fiyatları neye göre değişiklik gösterir?

 

Perde Kumaş ve Malzeme Kalitesi

Perde seçimi sırasında fiyat sizin için çok mu önemli? Öyleyse fiyata etki edecek etkenleri kavradığınızda daha iyi bir piyasa araştırması yapabilirsiniz. Perdenin üretiminde kullanılacak kumaş ve malzemeler, ürünün fiyatını etkiler.

Daha kaliteli bir kumaş kullanımı fiyata yükselteceği gibi, aksi bir durumda da fiyat düşüşe geçer. Kaliteli bir perde alışverişini her zaman önermekteyiz. Çünkü kalitesiz malzemelerden üretilen ürünler kısa vadede ömrünü tüketirler.

Kaliteli perdeler ise bilakis uzun vadeli bir ömre sahip olurlar. Böylece hem konfor sağlanmış olur hem de ekonomik olarak mantıklı bir karar verilmiş olur. Yani kaliteli bir perde satın almak her zaman önceliğiniz olmalıdır.

 

Perde Metrekaresi ve Model Seçimi

Düz tül perde satın alırken perdenin metre kare ölçümleri de fiyata etki edecektir. Perdeyi kullanacağınız alanın m2 si arttıkça, fiyat da artışa geçecektir. Aynı şekilde satın alacağınız firma ve marka seçimi de fiyatı etkiler.

Her marka farklı sebepler ile birbirinden farklı fiyatlar sunmaktadır. Bu fiyatların arasında kıyaslama yapmak ve en kaliteli hem de en ucuz perdeyi seçmek size kalmıştır. Perdenin modeli ve renginin seçimi de yine fiyatı etkileyecektir.

Düz tül perde modelleri farklı bir fiyata ev sahipliği yaparken, etek işlemeli bir perde farklı bir fiyatı barındırır. Burada her modelde kullanılan malzemenin değişimi, her modelde işçiliğin farklılığa uğraması mantığı işlenmektedir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız