Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Tül Perde Fiyatları İle Uygun Çözümler!

Tül Perde Fiyatları İle Uygun Çözümler!

Tül perde fiyatları tasarım, renk, model, ölçü gibi etkenlere bağlı olarak değişiklik gösterir. Siz de bütçe dostu Perde Outlet ürünlerini merak ediyor musunuz? İşte en uygun tül perde fiyatları!

Perde tülleri kendi aralarında farklı fiyatlandırmalara sahiptir. Çünkü bir perdenin deseni ve rengi, dikim özelliği, genişliği ve uzunluğu fiyatlarında değişiklikler yaşanmasına neden olmaktadır. Perdelerin pile oranı, genişliği ve uzunluğu arttıkça fiyatı da artmaktadır. Bu nedenle yaşam alanlarında tercih edilecek perdelerin ölçülerinin doğru alınması; perde fiyatları için en uygun çözüm olur.

 

Salon Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

Fonlarla bir uyum içinde olan tüller, birbirinden farklı desenleriyle dekorasyonlara şık ve gösterişli bir hava katmaktadır. Perde Outlet yüksek kaliteli ve istenilen modellerdeki tülleriyle sizlere kolaylık sağlamaktadır. Firmamızın perde fiyatları tül, fon, stor ve birçok modelde müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır.

Geniş ürün skalasına sahip olan salon tülleri her zevke uygun olarak üretilmektedir. Böylelikle siz de beğeneceğiniz birbirinden hoş ve zarif ürünlere, uygun perde tül fiyatları ile ulaşabilme imkânı elde edebilirsiniz. Perde Outlet müşterilerine daima güncel trende uygun ürünler sunmaktadır. İşte, birbirinden zarif salon tül perde modelleri;

 

Düz Tül Perde Fiyatları

Yaşam alanlarında şık ve sade bir görünüm isteyenler düz tülleri tercih etmektedir. Tüller hem klasik hem de modern dekorasyonların en güzel parçaları arasındadır. Güneşlik ve fon perdelerle iyi bir takım olan tül perde fiyatları açısından uygun seçeneklerle satışa sunulmaktadır.

Perde Outlet uygun ve ucuz tül perde metre fiyatları konusundan etkili bir hizmet vermektedir. Ekonomik olan bu ürünler istediğiniz tasarımlara sahip olurken, evlerinizi veya ofislerinizi dilediğiniz görüntülere kavuşturabilirsiniz. Düz tüllerin metre fiyatı ₺83,99’den başlamaktadır.

 

Keten Tül Perde Fiyatları

Dokusu, kullanımı ve görünümü ile dikkat çeken keten tül perdeler, istenilen mahremiyetin oluşmasında üst düzey bir performans göstermektedir. Evinizde mahremiyetin oluşmasının yanı sıra odaya giren doğal güneş ışığını da kontrol eder.

Kullanımı ve pratikliği ile öne çıkan keten tüller aynı zamanda leke tutmayan yapısıyla da dikkat çekmektedir. Uzun ömürlü bir kullanıma sahip olan bu ürünlerin, kaliteleri üst seviyededir. Perde Outlet keten tül perde fiyatları ise metre fiyatı baz alınarak hesaplanmaktadır. Bu ürüne ait fiyat ₺109,99’dir.

 

İnce Düz Çizgili Tül Perde Fiyatları

Dekorasyonlarda farklılık ve şık bir dokunuş isteyen kişiler, asla modası geçmeyen ince düz çizgili tülleri tercih etmektedir. Özellikle bu ürünler, sade iç dekorasyon stilini evlerinde oluşturmak isteyen kişilerin tercihleri arasındadır.

Kaliteli, piliseli ve dökümlü olan bu ürünler; evlerde, ofislerde veya diğer iç mekânlarda muhteşem bir görselin oluşmasını sağlamaktadır. Ürünlerin en çok beğenilen özelliklerinden bir tanesi ise, her mobilya ve dekorasyon ürünü ile bir bütün hâlinde olmasıdır. İnce düz çizgili tül perde fiyatları ₺99,99’den başlamaktadır.

 

Zırh Tül Perde Fiyatları

Her mekâna yakışan ve harika bir görünüm oluşturan ince zırh tüller, oldukça şıktır. Bu ürünlerin formu, işlevi ve popülaritesi oldukça yüksektir. Kullanıldıkları alanlara havadar bir görünüm kazandırarak birçok kişinin beğenisini toplamaktadır.

Salonlarda, balkonlarda, oturma odalarında ve yatak odalarında tercih edilen zırh tüller, uygun fiyat seçenekleri ile bulunur. Zırh tül perde fiyatları ₺89,99’den başlamaktadır.

 

Bambu Tül Perde Fiyatları

Yaşam alanlarına estetik bir görünüm kazandıran bambu tüller, dekorasyonların tamamlayıcı parçaları arasındadır. Bambu tül modelleri harika bir görüntü oluşturur. Böylelikle başarılı bir dekorasyonun gerçekleşmesine de imkân sunar. Bambu tül perde fiyatları ekonomiktir.

Sadece evlerde değil ofis gibi ortamlarda da tercih edilen bu ürünlere sahip olmak oldukça kolay! Perde Outlet bambu tül perde fiyatları ₺83,99’den başlayarak en, boy ve pile oranına göre değişiklik göstermektedir.

 

Hazır Tül Fon Perde Fiyatları

Hazır dikilmiş tül perde modelleri ve fiyatları şık dokusu ve tasarımlarıyla talepleri karşılaşacak düzeydedir. Dekorasyonlar oluşturulurken akla ilk gelen perde seçimi olmaktadır. Özellikle tasarım odaklı bir mekân hazırlamak için hazır tüller tercih edilmektedir. Hazır tül fon perde fiyatları her bütçeye ve zevke uygun olarak belirlenmektedir.

Perde Outlet online mağazalarında hazır tül perde fiyatları; avantajlı fırsatlarıyla sizleri beklemektedir. Hazır tüller bol seçenek ve uygun fiyat tercihleriyle öne çıkmaktadır. Siz de hayalinizdeki dekorasyonu oluşturmak için Perde Outlet hazır tüllerine bakmaya ne dersiniz?

 

Hazır Keten Tül Fon Fiyatları

Hazır keten tüller; yüksek standartlı, kaliteli ve zarif ürünler arasındadır. Sade ve naif bir dekorasyon isteğinde olan kişilerin en çok tercih ettikleri modeller; ekru ve krem renklerinin hâkim olduğu keten tüllerdir.

Yarı saydam bir özelliği bulunan keten tüller; yaşam alanlarına girecek olan doğal ışık miktarını doğru düzeyde ayarlamaktadır. Bu alanlarda havadar bir ortam yaratırken aynı zamanda ışıltı, kaliteli doku ve kolay bir kullanım imkânı sunar. Hazır keten tüllerin adet fiyatı ₺274,98’dir.

 

Hazır Düz Tül Perde Fiyatları

Klasik perde anlayışının en sevilen modeli düz tüllerdir. Hazır olarak satışa sunulan düz tüllerin kullanım alanı oldukça geniştir. Sade, şık ve zarif tasarımları ile öne çıkan bu ürünler, fon perde ve güneşliklerle birlikte dekore edilmektedir.

Kolay bir şekilde temizlenen düz tüller uygun şekilde yıkandıklarında, ütüye gerek duyulmayan kaliteli bir kumaşa sahiptir. Neme dayanıklı olmalarıyla birlikte uzun süreli bir kullanım imkânı sunarlar. Perde Outlet hazır düz tül perde fiyatları ₺182,48’dir.

 

Hazır Çizgili Tül Perde Fiyatları

Çizgi tüller, her döneme damga vuran ve asla modası geçmeyen ürünlerdir. Şık ve zarif tasarımlara sahip olan bu ürünleri, dekore etmek oldukça kolaydır. Uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunulan çizgili tüller, hem modern hem de klasik bir görünüm oluşturur.

Oturma odaları, yatak odaları, salonlar ve çocuk odaları için kullanılabilir. Siz de uzun süreli ve severek kullanabileceğiniz bir tül arayışındaysanız, bu ürün tam size göre! Oldukça uygun bir fiyata sahip olan hazır çizgili tül perde metre fiyatı ₺149,98’dir.

 

Hazır İnce Zırh Tül Perde Fiyatları

Hem gösterişli, hem çekici hem de fresh bir görünüm elde etmek için; hazır ince zırh tülleri tercih edebilirsiniz. Çünkü bu ürünler temiz görünümleri ile pencerelerde istenilen görüntüleri sunar. Zırh tüllerin dokuları ve özellikleri, evin her alanında kullanımını kolaylaştırmıştır.

İster büyük, ister küçük alanlarda kullanılsın, yaşam alanlarının ihtiyaç duyduğu doğal ışığı iç mekâna yansıtır. İnce zırh tüller, gün ışığını filtreleyerek, yaşam alanlarına biraz olsun mahremiyet sunar. Perde Outlet hazır ince zırh tül adet fiyatı ₺224,98’dir.

 

Hazır Keten Kırçıllı Düz Tül Perde Fiyatları

Keten kırçıllı düz tüller, doğal görünümleri ile dikkat çekmektedir. Özellikle sahil kasabalarında veya yazlık evlerde tercih edilen bu ürünlerin, geleneksel bir havası vardır. Daha çok ekru, beyaz veya krem tonlarında, sade ve hoş renklerde üretilirler.

Keten kumaş yapısı itibariyle küflenmeye karşı dayanıklıdır. Bu nedenle nemli ortamlarda kullanıma uygundur. Uzun süreli kullanıma sahip olan bu ürün, mutfak ve banyolarda da tercih edilmektedir. Hazır keten kırçıllı tül perde fiyatları ₺182,48’den başlamaktadır.

 

Tül Perde Metre Fiyatları

Perde Outlet’in kaliteli ve dayanıklı tül fiyatları farklı noktalar baz alınarak değişmektedir. Bir top tül perde fiyatları; kumaşın kalitesine, ölçüsüne, rengine ve desenine göre belirlenir.

Uygun fiyatlı tüller göz önünde bulundurulduğunda, ucuz tül perde metre fiyatları ₺83,99’den başlamaktadır. Geniş ürün yelpazesine sahip firmamız, çeşitli fiyatlardaki perdeleriyle müşterilerine birçok seçenek sunmaktadır. Uygun fırsatlar sunan tül perde fiyatları ₺83,99’den başlayarak, özel ölçü veya hazır olmasına bağlı olarak değişmektedir. Ancak site genelinde en yüksek perde fiyatı ₺274,98’dir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız