Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Tül Perde Modelleri İle Trendi Yakalayın!

Tül Perde Modelleri İle Trendi Yakalayın!

Tül perde modelleri, çeşitli dekorasyon stilleri ile tasarlanarak her ortama zariflik katmaktadır. Siz de ev dekorasyonlarının vazgeçilmez parçaları olan bu modellerle günümüzün trendlerini yaşam alanlarınızda yakalayabilirsiniz!

Ev, işyeri ve alternatif alanlar için tüller, şeffaf ve hafif bir kumaştan üretilir. Özellikle iç mekanlarda daha sık kullanılan tüller, kullanıldığı alanlarda pek çok avantaj sunar. Bu noktada perdeler içeriye güneş ışığının girmesini sağlarken aynı zamanda içerinin dışarıdan görünmesini de engellemektedir. Peki, modern ve klasik dekorasyonlara yakışan perde tül modelleri nelerdir?

 

2023 Tül Perde Modelleri

Perdelerin dekorasyonlarda pek çok işlevi bulunur. Şıklık ve zarafet katmasının yanında güneş ışığından faydalanabilirlerken mahremiyette sağlamaktadır. Özellikle modern ev dekorasyonlarının en çok tercih edilen ürünleri arasındadır.

Perde Outlet tülleri, farklı tarz ve renklerle her kesimden insanın zevkine hitap etmektedir. 2023’ün en güzel ve tarz tülleri ile göz alıcı dekorasyonlar oluşturulmaktadır. İşte, Perde Outlet modern tül perde modelleri;

  • Hazır Tüller
  • Özel Ölçü Tüller

Hazır tüller, farklı modelleri ile dekorasyonlarda kullanılmaktadır. Bu tüller;  çizgili, etek işlemeli, kareli, ince düz, ince zırh, keten, bambu ve şantuk modelleriyle hemen hemen her dekorasyona yakışmaktadır.

Özel ölçü tüllerde ise; en, boy ve pile oranı sizin istekleriniz doğrultusunda yapılmaktadır. Ev dekorasyonunuza uygun şekilde tercih edeceğiniz uzun veya kısa tül perde modelleri arasından farklı detaylara sahip ürünleri seçebilirsiniz. Aynı şekilde özel olarak üretilen stor tül perde modelleri ile de, detaylarına karar vereceğiniz perdenizle özgün ve güncel trendleri yakalayabilirsiniz.

 

Salon Tül Perde Modelleri

Tül perdeler şeffaf ve hafif kumaştan üretilmektedirler. İç mekânlarda en çok tercih edilen ürünler arasında olan bu tüller, kullanım alanlarına göre detaylandırılmaktadır. Salonlar için tercih edilen yeni tül perde modelleri; diğer alanlara göre daha gösterişli ve çeşitli detaylara sahip olmalıdır. Yapılmak için dekorasyon stiline uygun olan tüllerle, göz alıcı kombinler oluşturulmaktadır.

Perde tüllerinin kullanımı birçok alanda olmazsa olmaz hâle gelmiştir. Sadece evlerde değil ofis, restoran, kafe ve diğer alanlarda da yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Özellikle evlerin oturma odası ve salonlarında fon perdelerle birlikte kombinlenen tüllerle, modern dekorasyonlar oluşturulmaktadır. Salonlar için; düz, keten, kareli, bambu, şantuk ve çizgili tül perde modelleri daha çok tercih edilmektedir. Tabi dekorasyona uygun olarak rustik tül perde modelleri de kullanılabilir.

 

Salon Tül Perde Modelleri Fiyatları

Salonlar için perde satın almadan önce kullanılacak alanın doğru bir şekilde ölçüsünün alınması gerekir. Çünkü perdelerin tam olarak yaşam alanıyla uyum içinde olabilmesi için, pencere boyutunun perde boyutuyla doğru orantıda olması gerekir. Perde modelleri tül seçenekleri farklılık göstermektedir. Özellikle renk ve çeşitleri konusunda Perde Outlet geniş ürün skalası sunar.

Klasik ve spor tül perde modelleri arasında farklı modelleri görmek mümkündür. Klasik modellere etek işlemeli, zırh, kareli ve ip tül perde modelleri örnek olarak verilirken, spor türlere ise  bambu, çizgili, keten gibi modeller örnek verilir.

Perde Outlet bu ürünleri boyutlarına ve özelliklerine göre fiyatlandırmıştır. Özellikle boyut oldukça önemlidir. Kanatlı tül perde modelleri tek kanat türlere göre bir tık fazla ücretlendirilir. Perde tülleri metre fiyatları baz alındığında, farklı etkenlerin fiyatlara etki ettiği görülmektedir. Özellikle;

  • Kullanılan kumaşın kalitesi
  • Deseni
  • Markası
  • Perdenin boyutları fiyatların değişmesine neden olmaktadır.

Sade tül perde modelleri ₺83,99’den başlamaktadır. Ancak simli tül perde modelleri ve çeşitli detaylara sahip perde fiyatları ₺224,98’ye kadar çıkmaktadır. Perde tüllerinin fiyatları; özel ölçü olduğunda metrekareye göre hesaplanırken, hazır ölçülerin fiyatları net olarak belirtilir.

 

Tül Fon Perde Modelleri

2023 tülden fon perde modelleri ile evlerde oluşturmak istenen dekorasyon ve ahenk, üst noktalara çıkarılabilmektedir. Ev dekorasyon ürünleri seçilirken, titizlikle karar verilmektedir. Çünkü bir dekorasyonun baştan aşağıya düşünülerek yapılması gerekir. Dekorasyonu tamamlayan en önemli parçaların başından şüphesiz tül ve fon perdeler yer alır.

Tül perde modelleri 2023 yılında oldukça gelişmiştir. Özellikle Perde Outlet güncel perde modasına takip ederek, en yeni ve model ürünleri müşterilerine sunmaktadır. Tasarım odaklı ve dekorasyonu geliştirecek olan güncel fon tül perde modelleri renkleri ile birbirinden ayrılmaktadır.

Birbirinden şık ve güzel tül fonlar arasında seçim yaparak, dekorasyonların çeşitlendirilmesi mümkündür. Tül fonlar arasından en uygun modelin seçilmesi yaşam alanlarının havasını bir anda değiştirmektedir. Bu nedenle ister salon, ister yatak odası ya da çocuk odası tül perde modelleri her detay düşünülerek tasarlanmıştır. İşte, en güncel ve trend Perde Outlet tül fonları;

  • Dantelli tül fonlar
  • Düz renk tül fonlar
  • Renkli tül fonlar
  • Desenli tül fonlar

 

Fransız Tül Perde Modelleri

Fransız 2023 tül perde modelleri daha gösterişli ve şık dekorasyon oluşturmak isteyen kişilerin tercihler arasındadır. Birçok modeli bulunan Fransız tüllerin genellikle dantelli, simli ve sedefli seçenekleri dikkat çekmektedir. Fransız tüller sade ve şık detayları ile ilgi toplamaktadır.

Klasik ve modern tasarımların yer aldığı modellerle sıra dışı ve farklı dekorasyonlar oluşturulmaktadır. Fransız  genç odası tül perde modelleri arasında daha çok canlı ve parlak renkli tüller yer almaktadır. Perde Outlet tüller konusunda farklı renk seçenekleri sunarak, dekorasyonların zenginleştirilmesini sağlamaktadır.

Online mağazada hazır dikilmiş tül perde modelleri ve fiyatları konusunda çeşitli alternatifler elde edilmektedir. Perde Outlet en uygun ve en iyi seçeneklere sahip ürünleriyle Fransız tüllerini sizlere sunmaktadır.

 

Mutfak Tül Perde Modelleri 2023

Mutfak için perde seçiminde birçok detayın düşünülmesi gerekmektedir. Özellikle perdelerin ömrü, neme dayanıklı olması ve temiz kalma süresi gibi detaylar oldukça önemlidir. Ancak bir perdenin sürekli olarak temiz tutulması mümkün değildir. Bu durum göz önünde bulundurularak; mutfaklar için dayanıklı ve kullanışlı tül perde modelleri 2023 seçenekleri tercih edilmektedir.

Mutfaklar sadece yemek pişirmek için değil, misafirlerin ve arkadaşların ağırlandığı alanlardan bir tanesidir. Bu nedenle dekorasyonun düzgün bir şekilde yapılması gerekmektedir. Özellikle diğer mobilyalarla uyumlu olan perde modellerinin seçilmesi, dekorasyonun en önemli detayıdır.

Mutfak mobilyaları hareketli ise düz tül perde modelleri tercih etmek daha doğru bir seçenek olmaktadır. Aynı şekilde sade mutfak dekorasyonlarında, renkli ve canlı renklerdeki tüller dekorasyona enerjik bir görünüm kazandırmaktadır. Mutfaklarda cam balkon tül perde modelleri kullanılması da oldukça yaygındır. İşte, en modern ve trend mutfak perdeleri;

 

Mutfak İçin Zebra Perde Modelleri

Mutfaklarda gün içinde ışık kontrolü yapılması önemli bir noktadır. Zebra perdeler aranılan ışık kontrolü ve gizliliği sağlamaktadır. Bu ürünler şık ve pratik kullanımları ile mutfaklara ekstra modern bir görünüm kazandırmaktadır. Tüllere alternatif olarak tercih edilen zebra perde modelleri, iki katmanlı bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda tül detaylarına sahip tasarımları da bulunmaktadır.

Mutfaklarda şık ve kullanışlı olan zebra perdeler, hafif ve dayanıklı bir yapıya sahiptir. Böylelikle uzun ömürlü bir kullanım sağlarlar. Farklı renk ve desen seçenekleri ile modern dekorasyonlar oluşturulması için en ideal ürünlerdir.

 

Mutfak için Stor Perde Modelleri

Mutfaklar için en çok tercih edilen ürünler arasında stor perde modelleri yer alır. Kullanımı ve temizlenmesi oldukça kolay bir üründür. Böylelikle kadınlar severek stor perdeleri tercih etmektedir. Mutfağın dekorasyonu hangi tarz olursa olsun, Perde Outlet’te dekorasyona uyumlu ürünleri bulmak oldukça kolaydır.

Storların en büyük avantajlarından bir tanesi ise sade bir görünüm sunmalarıdır. Aynı zamanda yer tasarrufu sağlaması açısından da birçok kişinin tercihi olduğu söylenebilir. Mutfaklar nemin yoğun olduğu alanlardır. Storlar ise kaliteli ve dayanıklı kumaşları sayesinde neme üst düzey bir dayanıklı gösterir. Bu sayede uzun ömürlü kullanım sunar.

 

Mutfak İçin Güneşlik Perde Modelleri

Mutfaklar güneşe en çok maruz kalan alanlardan bir tanesidir. Bu nedenle güneş ışığının kontrollü bir şekilde içeri girmesi sağlanmalıdır. Işığın kontrol edilmesindeki en iyi seçenek güneşliklerdir. Güneşlik perde modelleri sadece beyaz ve ekru rengi ile değil; farklı renk, desen ve kumaş seçeneklerinde bulunur.

Mutfaklarda istenen tarzın oluşturulması ve dekorasyonlara uygun güneşliklerin bulunması mümkündür. Bu ürünler iç mekânların gizlenebilmesi konusunda da oldukça etkilidir. Tam mahremiyet sağlaması açısından gönül rahatlığıyla kullanılabilir.

 

Yatak Odası Tül Perde Modelleri

Evlerin belki de en özel mekânlarından bir tanesi yatak odalarıdır. Bu özel mekânlardaki perde seçiminin daha dikkatli ve özenli bir şekilde seçilmesi gerekmektedir. Özellikle odanın dekorasyona ve mobilyanın renklerine uyumlu olan perdelerin tercih edilmesi; dekorasyonun bir bütün olmasını sağlamaktadır.

Yatak odasına stiline göre düz, desenli ve kruvaze tül perde modelleri tercih etmek daha uygun olmaktadır. Nasıl bir dekorasyon oluşturmak istendiğine karar verildiğinde, perde seçimi de bu doğrultuda seçilebilir. Örneğin, sade ve şık bir dekorasyon için beyaz ve ekru tonlarına sahip tüller seçilmektedir. Daha enerjik ve canlı dekorasyonlar için desenli tüller tercih edilmektedir.

2023’ün yatak odası dekorasyonlarında en çok tercih edilen perde tülleri Perde Outlet güvencesi ile satışa sunulmaktadır. İşte, o tüller;

 

Keten Tül Perde Modelleri

Keten tüller şık ve kaliteli ürünlerdir. Özellikle yatak odalarında sadeliğe önem veren kişiler, bu ürünleri tercih etmektedir. Keten tüllerinin yapısı itibariyle yumuşak olduğunun bilinmesi gerekir. Kaliteli bir yapıda olmaları uzun yıllar güvenle kullanılabilmelerini sağlamaktadır. %100 ketenden üretilen tüller, kir ve pas tutmazlar. Daha çok yatak odalarında balkon tül perde modelleri olarak tercih edilmektedirler.

 

Şantuk Tül Perdeler

Yatak odalarında şıklık ve zarafet arayan kişilerin; mutlaka tercih etmesi gereken ürünler arasında şantuk tüller yer alır. Yarı şeffaf bir özelliğe sahiptirler. Böylelikle aranan zarafeti dekorasyonlara yansıtma imkânı elde edilir. Dokuları ve yapıları itibarıyla gün içinde ışığın kontrollü bir şekilde yatak odalarına girmesini sağlarlar.

Bu ürünler neme dayanıklıdır. Ayrıca kullanılmaları da oldukça rahattır. Şantuk tüller ev, ofis ve birçok alanda kullanılmaktadır. Daha çok beyaz ve ekru tonların hâkim olduğu ürünler, yatak odalarında en çok kullanılan renklerdir.

 

Düz Tüller

Sadeliğin  ve zarafetin simgesi olan düz tüller, yatak odalarının olmazsa olmaz ürünleridir. Birçok kişi yatak odalarında sade bir şıklık arayışı içindedir. Bu noktada düz tüller kurtarıcı bir dekorasyon ürünü olmaktadır. Farklı boyutlardaki düz tüllerle, aranılan yatak odası dekorasyonları yapılmaktadır.

 

Desenli Tüller

Yatak odası dekorasyonlarında detaylar oldukça önemlidir. Sade bir dekorasyonu tercih etmeyen kişiler desenli tülleri seçerek, yatak odalarına hareketlilik getirebilmektedir. Kareli, çizgili ve desenli perdelerle, dekorasyonlarda detayların önemi ortaya çıkmaktadır.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız