Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Keten Tül Perde Modellerini İncelediniz mi?

Keten Tül Perde Modellerini İncelediniz mi?

Keten tül perde modelleri ile siz de oldukça hoş bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Ketenin kendine muhasır görünümü ile alanlarınızı süsleyin!

Perde dendiğinde akla gelen ilk temel ihtiyaç; güneş ışığından korunmaktır. Güneş ışığını engelleyebilmek adına perde kullanımına büyük ihtiyaç verilir. Mahremiyeti sağlamak için de her alanda tercihen kullanılan perdeler, dekorasyonda da tamamlayıcı özelliğini taşımaktadırlar.

 

Keten Tül Perde Modelleri

Tül modelleri arasında yer alan tüm modeller birbirinden farklı dekorasyonlarda kullanılmak için üretilir. Her dekorasyonda kullanılacak perde modeli de tarza göre farklılık göstermektedir.

Tül modelleri ile yaşam alanlarınızda hoş bir görünüm yakalayabilir, farklılığa adım atabilirsiniz. Perde seçiminde dikkat etmeniz gereken birçok unsur vardır. Başlıca perdenin kumaşını önemsemeli ve özenle seçmelisiniz. Kumaş seçiminde kullanım sağlayacağınız alanın özellikleri önem taşır.

Keten kumaşını; salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası, çalışma odası, giyinme odası ve mutfakta kullanabilirsiniz. Keten, doku olarak oldukça doygun bir görünüm sunarken aynı zamanda kullanışlı yapısı ile de sıklıkla tercih edilir.

Neredeyse her alanda sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayabileceğiniz kumaş türüne Perde Outlet mağazaları üzerinden ulaşabilirsiniz. Bu kadar kullanışlı ve hoş bir kumaşı, birbirinden özel modellerden üreterek satışa sunan satış mağazamıza beklemekteyiz.

Yaşam alanlarımız içerisinde yer alan ev rotamı dahil; çalışma ortamı, ofis ve kurumsal mekânlarda da kullanım sağlayabilirsiniz.

 

Krem Keten Tül Perde

Krem keten görünümlü tül perde kullanımı her alana uyum sağlayabileceği gibi kolay bir şekilde de dekor edilebilmektedir. Krem rengi her renk ve model le kolay bir şekilde kullanılabilir. Uyum ve ahenk içerisinde kullanılabilecek bir renk olan krem tonları, perde modellerinde de sık sık kullanılmaktadır.

İsterseniz sade bir dekorasyon stilinde kullanın, isterseniz de şık bir dekorasyon stilinde kullanımı gerçekleştirin. İki koşulda da krem rengi ile orta yolu bularak uyumu yakalarsınız. Aynı zamanda keten perdelerde en çok dikkat edilen görünüm; doğal ve sakin bir haldedir.

Doğallığın doğru bir şekilde kullanımı başarılı bir dekorasyonu verecektir. %100 PES iplik dokuma kumaş le üretilen perdelerin keten yapıları sadelikten yana dizayn edilen alanlar için de uygundur.

Tül perde kullanımını tek halde kullanmak yerine, fon ile kombin yaparak kullanabilirsiniz. Böylece alanda istenen şık bir görünüm varsa bu görünüm kolayca elde edilecektir.

 

Ekru Keten Kırçıllı Düz Tül Perde

Ekru renk bir keten tül perde seçimi neredeyse her renge uyum sağlayacaktır. Dekorasyonda en çok zorlandığınız anlarda bile seçiminizi; ekru renginden yana kullanabilirsiniz. Bu şekilde konforlu bir şekilde dekorasyonunuzu tamamlamış ve başarılı sonucu daha kolay elde etmiş olursunuz.

Keten tül perde kullananlar memnuniyetleri ile kırçıllı bir model karışımı tam sizin evinize göre! Keten perdeleri özellikle doğal ve samimi bir mekânda tercih edebilirsiniz. Akdeniz bölgesinde oluşan yoğun nem miktarını kaldırabilecek bir kumaş seçimi mi yapmak istiyorsunuz?

Öyleyse keten tüller tam size göre bir seçim olacaktır. Keten uzun ömürlü yapısı ile aynı zamanda küfe karşı da dayanıklılığını sergilemektedir. Mesela ipek kumaştan üretilen bir perde bahsettiğimiz tarzı kaldıramaz.

Bazı kumaşlar güneşe karşı dayanıklı olmaz ve kolay bir şekilde kısa vadede zarar görürler. Aynı şekilde hızlı bir şekilde ısıyı emen kumaşların aksine keten kumaşı uzun bir ömür vadeder. Keten kumaşını yazlık evleriniz dahil tüm yaşam alanlarınızda sağlıklı ve konforlu bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

Ekru Şantuk Keten Tül Perde

Ekru keten tül perde Perde Outlet modeli ile dekorasyonunuza ayrı bir hava ve esinti katabilirsiniz. Bu esintinin doğal ve samimi yapısını kesinlikle keten tül getirecektir. Keten tül kullanımının avantajını yaşamanızın yanı sıra şantuk model ile farklı bir havayı da beraberinde yakalamaktasınız.

Hazır keten seçimini mutfakta rahatlıkla kullanabilirsiniz. Mutfak içerisinde aranan en temel hava ve gereksinim genellikle ferah ve aydınlık bir görünümdür. Bu görünümü kolay bir şekilde yakalamak için keten ve tül perde seçiminde bulunmanız gerekmektedir.

Ekru rengini; beyaz, antrasit, gri, koyu gri, siyah, pastel renkleri ve krem renkleri ile bir arada kullanabilirsiniz. Antrasit rengini taşıyan mutfak dolapları ve eşyalarına en iyi uyum sağlayacak perde modellerinden birisi de şantuk keten perde modelidir.

Mutfak içerisinde şık bir dekorasyonda da daha klasik bir dekoratif çalışmada da ekru şantuk keten modelini tercih edebilirsiniz. Tül perde ile uçuş uçuş bir görünümü mutfağınızda yakalayabilir ve siz de başarılı, hoş bir dekorasyon elde edebilirsiniz.

 

Hazır Ekru Keten Kırçıllı Düz Tül Perde

Hazır ekru keten tül perde ile salon, oturma odası, yatak odası, mutfak ve çocuk odasında başarılı bir kullanım sağlayabilirsiniz. Perde Outlet hazır perde modelleri ile kolay ve konforlu bir alışveriş deneyimi yaşamaya ne dersiniz?

Tül perde kullanımı eğer salon ve yatak odasında uygulayacaksanız fon ile kombinleyerek de tercih edebilirsiniz. Fon ile birleşen tülün duruşu ekru renk ile birleştiğinde alana sade ve şık bir görünüm kazandırır.

Salon içerisinde kullanacağınız mobilyalar ve oturma grubu rengi star bir renk olabileceği gibi; antrasit tonlardan da oluşuyor olabilir. Her iki durumda da hazır ekru keten kırçıllı perde uyum sağlayacaktır.

 

Keten Tül Perde Kullanışlı mı?

Keten tül perde kullanımı konusunda birçok soru sorulmakta ve birden fazla hususta merak söz konusudur. Keten duruşu ve görünümü olarak ayrı bir hava ve aura barındıran kumaş çeşitleri arasında yer almaktadır.

Dekoratif yönden avantaj sağlayan ve bir artı ile başlayan keten kumaşı, yapı ve doku olarak da birçok avantajı sağlamaktadır. Özellikle nem yoğunluğu yaşanan illerde ve bölgelerde perde seçimine daha çok dikkat edilmektedir.

Bu bölgelerde en dayanıklı perde türü ve çeşidi kesinlikle keten olacaktır. Keten kumaşı; sıcağa ve neme dayanıklı olan yapısı ile sağlam bir şekilde uzun yıllar kullanılabilir. Uzun ömür vadeden kumaş türü, aynı zamanda kullanıldıkça yumuşak bir hale gelir ve doku olarak sizi mest eder.

Keten o kadar dayanıklı bir yapıya sahiptir ki; kreşlerde ve banyolarda kullanılmaktadır. Su sıçraması ve çeşitli zararlara karşı sağlam durabilecek bir perde olması ile kullanışlı şeklinde yorum yapılabilir.

Eğer siz de kaliteli bir üründen yanaysanız ve el işçiliğine üründe önem vermekteyseniz o zaman hazır keten tül perde kullanımı tam size göredir. Perde Outlet sizler için keten kumaşını birden fazla model ve çeşit olarak sınıflandırmaktadır.

Tül perde kullanımında sıklıkla duyulan sorun ve şikayetlerden birisi de tüylenme olmasıdır. Keten neredeyse hiç tüylenme yapmaz.

Keten kumaşı hem en dayanıklı hem de en güçlü kumaş olarak perdelerde sıklıkla kullanılmaktadır. Keten tül perde fiyatları da seçim sırasında müşterinin ilgisini çekmektedir. Keten tül perde metre fiyatları toplam fiyatın artıp azalmasına etki eder.

Üretim aşamasında kaliteden yana bir tercih yapan firmalar; keten kumaşına sıklıkla yer vermektedirler. Siz de aynı fikirdeyseniz mutlaka Perde Outlet keten perde çeşitlerine göz atın!

Comments Off
×
Online Satış İçin Tıklayınız