Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Salon Tül Perde Modelleri Nelerdir?

Salon Tül Perde Modelleri Nelerdir?

Salon tül perde modelleri nelerdir ve nasıl dekor edilir soruları sıklıkla sorulmaktadır. Salon için tül modelleri en modern halleri ile Perde Outlet’te!

Salon, yatak odası, çocuk odası, mutfak ve oturma odasında perde ihtiyacı doğmaktadır. Hem mahremiyetin sağlanması hem de güneş ışığından korunmak için perde ihtiyacı oluşur. Aynı şekilde perde, dekorasyonda da büyük bir rol oynamaktadır.

 

Modern Salon Tül Perde Modelleri

Modern salon tül perde modelleri arayışında mısınız? Öyleyse Perde Outlet sizin için doğru adres olacaktır. Outlet mağazası içerişindeki tüm model ve çeşitler birbirinden farklı dekorasyon çeşitlerine ev sahipliği yapabilir.

Tasarımlarının modern çizgisinin haricinde kaliteli kumaş ve malzeme kullanımı da ürünlerin ömrünü uzatmaktadır. Tül kullanımı her alan içerisinde uyum sağlayabileceği gibi konforlu kullanımı ile de kolaylık sağlar.

Salon içerisinde tercih edilecek perde çeşitleri şu şekildedir:

  • Stor perde
  • Zebra perde
  • Tül perde
  • Fon perde

Sıralanan tül çeşitler uyum sağlayabileceği gibi, dekorasyon stilinin farklılığına göre seçim yapmak size kalır. Salonda en sık karşılaştığımız çeşit ise fon perde ve tül perdedir. Eğer şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız size fon perde ve tül perde beraberliğini önermekteyiz.

Salon için tül perde modelleri arayışındaysanız sizlere fon ile kombinlemeyi de önerebiliriz. Fon, şıklığı ve yıldız parça unvanını sağlarken tül kullanımı da ferah ve aydınlık bir görünümü destekleyecektir.

 

Krem Düz Tül Perde

Salon tül perde seçiminde krem düz tül tercihinde bulunduğunuzda salonunuza ayrı bir asalet ve zarafet katacaksınız. Perde Outlet krem rengi düz tül modelinde bulunan mükemmel doku sayesinde kulanım sağladığınız her yere hoş hava eklenecektir.

Salon içerisinde gri ve krem uyumunu tema altına alabilir ve kullanabilirsiniz. Krem ile grinin eşsiz uyumunu salon dekorasyonunda kullandığınızda ortaya başarılı bir sonuç çıkarmış olursunuz.

Gri yalnız tek bir ton ile kullanılmak yerine koyu tonları ile birlikte dekor eşyalarında veya mobilyalarda kullanılmalıdır.

Böylece detaylı bir dekorasyon başarısını elde edersiniz. Daha profesyonel davranmak isterseniz tül perdenin yanına farklı bir renk tonunda fon kullanımına yer verebilirsiniz. Bu büyük farklılık doğru bir renk seçimi ile gerçekleştiğinde alana muhteşem görünüm katacaktır.

Fakat salon tül perde seçimindeki her farklılık da modern ve hoşluk anlamına gelmez. Mesela fon seçimini parlament maviden yana kullanarak krem düz tül perde uyumuna destek çıkabilirsiniz. Aynı zamanda gri tonlarda tercih edilen mobilyaların da uyumunu tamamlamış olursunuz.

Böylece salona giren tüm konuk ve misafirlerinizin gözü kamaşır ve farklı bir dekorasyona tanıklık ederler. Bu dekorasyon temasında star parça rengimiz; parlament maviyken alanda en yardımcı ürün ise krem tül perdedir.

 

Ekru Keten Salon Tül Perde

Salon tül perde modelleri dendiğinde akla gelen bir diğer model ise ekru keten tül perdedir. Bu model üzerinde ilk dikkat çekmek istediğimiz nokta, perdenin kumaşıdır. Kumaş seçimi perde kalitesine etki edecek belki de en büyük faktördür.

Kumaşın kaliteli seçilmesi, genel kaliteye ve duruşa katkı sağlar. Aynı zamanda uzun ömürlü kullanımın ve konforun da temel sırrı, kumaş türüdür. Keten kumaş türü perde kumaşları arasında en dayanıklı ve sağlam yapıya sahiptir.

Nem yoğunluğu nedeni ile perde tercihinde sorun yaşıyorsanız kesinlikle keten tercih etmelisiniz. Keten kumaşı, güneş ışığından etkilenmez ve küflenme tarzı bir problem ile sizi karşı karşıya bırakmaz.

Böylelikle uzun yıllar boyunca keten perdenizi hasarsız kullanabilir ve maksimum fayda ile avantajı sağlayabilirsiniz. Keten kumaşının faydalarının yanı sıra ekru ile birleşimi salonunuza şıklık ve hoşluk katacaktır.

Ketenin kaliteli yapısını salon içerisinde uygun ve uyumlu kumaş mobilyalar ile eşleştirmelisiniz. Ekru keten tül ile birlikte kullanabileceğiniz renkler; toprak tonları, kahverengi, haki, turkuaz, yeşil ve kırmızı şeklindedir.

Ekru keten tül ile birlikte kırmızı tonlarından oluşan bir oturma grubunu kombinleyebilirsiniz. Kırmızı tonlarından oluşan oturma grubuna destek çıkacak olan bir tüle ihtiyaç duyacaksınız. Bu durumda da keten ve ekrunun muhteşem uyumu imdadınıza koşacaktır.

Kırmızı tonları oturma grubunda kullanmanın ardından, dekor eşyalarını ve diğer eşyaları ekru ve gri tonlarda tercih ettiğiniz takdirde perde ile uyumu yakalamış olursunuz. Salon dekorasyonu için oldukça hoş bir tasarımı bu şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Brillant salon tül perde modelleri ile Perde Outlet’te aradığınızı bulmak mümkün!

 

Ekru İnce Düz Çizgili Salon Tül Perde

Salon tül perde modelleri ile uyum sağlayacak bir diğer model, ekru ince düz çizgili tül perde modelidir. Düz çizgili model sade bir dekorasyonda kullanılmak için birebirdir. Sade bir dekorasyon temasında salon içerisinde kullanılan oturma grubu ve diğer eşyalar ens sade halleri ile kullanılır.

Sadelikten en büyük kasıt renk harici model sadeliği ile oluşur. Modellerin daha sade ve düz bir şekilde tercih edilmesinin ardından perde tercihinde de zarafet bir seçim aranır. Perde tercihinde ekru ince düz çizgili bir perde seçimi de oldukça uyumlu bir seçim olacaktır.

İnce düz çizgili perde de sadelik göz önündeyken aynı zamanda da çizgileri ile bir hava oluşur. Bu model de sade bir dekorasyonda aranan özellik olacaktır.

Bu durumda oturma grubunun model ve rengi istenilen renkte seçilebilir ve model farklılığına kaçınılabilir. Salon stor tül perde modelleri kombinlemesini de kullanabilir ve bir farklılık oluşturabilirsiniz.

 

Salon Tül Perde Modelleri ve Fiyatları!

Salon için tül perde modelleri arayışındaysanız Perde Outlet modellerine göz atabilirsiniz. Modeller içerisinde salonunuza ve diğer odalarınıza uyumlu olabilecek çeşitler ile karşılaşacaksınız. 2023 en yeni ve modern tasarımları siz de evinizde bulundurmak istemez misiniz?

Üstelik tüm ürünlerimiz piyasaya nazaran en uygun fiyatlar ile sizlerin karşısında. Fiyat değişikliği her model ve her renge göre değişiklik göstermektedir. Aynı şekilde kumaş türüne göre de fiyatlar değişikliğe uğramaktadır.

Her kumaşın kalitesi ve uzun ömürlü kullanım süresi farklı olduğu için, fiyatı da farklıdır. Fiyat farklılığında rol oynayan bir diğer faktör ise metrekare ölçüleridir. Perdeyi kullanacağınız alanın büyüklüğüne ve genişliğine göre toplam fiyat değişikliğe uğrar.

Perde metrekaresi arttıkça, perde fiyatı da aynı artışı göstermektedir. Perde Outlet salon tül perde modelleri ve fiyatları sizler için 167,98 TL’den başlayan fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Online web site üzerinden devamlı ve düzenli takip ettiğiniz takdirde sık sık gerçekleşen indirimlere denk gelebilirsiniz.

Belirli zamanlarda %50’ye varan indirimler oluşmaktadır ve bulunmayacak fırsatlar oluşmaktadır. Salon tül perde, fon perde, stor perde ve zebra perde fiyatları sizler için en uygun rakamlardan listelenmektedir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız