Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Zebra Perde İçeriyi Gösterir mi?

Zebra Perde İçeriyi Gösterir mi?

Zebra perde içeriyi gösterir mi ilk kez zebra perde kullanacaklar için en çok merak edilen konudur. İşte zebra perde kullananlar ve yorumları!

Son zamanların en çok popüler perde modellerinden olan zebra perde, kullanım kolaylığı ve şıklığından dolayı tercih edilmektedir.

Her ne kadar ikili kullanım özelliği sayesinde yarı tül yarı güneşlik sunsa da zebra perde içeriyi gösterir mi sorusu tereddüt oluşturmaktadır.

Zebra Perde İçeriyi Gösterir miDışarıdan içeriyi göstermeyen stor perde özelliğinin yanı sıra dışarıdan içeriyi göstermeyen tül perde seçeneği de sunan zebra perdeler oldukça şık tasarımlardır.

Gece içeriyi göstermeyen tül perde özelliğini içerinde barındırması nedeniyle doğal olarak zebra perdeyi tercih sebeplerinden yapmaktadır.

Makara sisteminde üst üste gelen kapalı ve tüllü açık alanlar sayesinde içerinin görüntüsündeki netlik azalmaktadır. Tül kesimlerinin iki katmanlı şekilde birbirinin üstüne gelmesi içerideki görüntünün gözükmesini engellemektedir. Zaten bu çift özelliği sebebiyle zebra perdeler tercih edilmektedir.

1- Zebra Perde Kullanışlı mıdır? Zebra Perde İçeriyi Gösterir mi?

Zebra Perde İçeriyi Gösterir mi
Siyah Zebra Perde

Zebra perdeler, bilinen düz stor perdelerden daha farklı yapılardadır. Kumaşının kalitesi, modeli ve istenilen şekiller perdenin kullanışlılığını kişiye göre değiştirmektedir.

Perdeyi kullanacak olanlar zebra perde içeriyi gösterir mi, tül aralıklarını daha mı dar tutmak gerekir diye düşünmekten kendini alamamaktadır.

Oysa zebra perdenin özelliği çift kullanım için de alternatif çözümler üretmektir. Sert ve katlanamaz özellikte olması diğer stor perdelerden kendini ayırmaktadır.

Çok sık açılıp kapanan bir pencerede kullanılacağı zaman en üst tepeye kadar katlamanız gerekmektedir. 2 pencereli camlarda perdeyi ikiye bölmek faydalı olacaktır.

Ayrıca zebra perdelerin bir diğer avantajı da perde aralıklarından dışarıyı sizlerin görebiliyor oluşudur. Sizler eve giren ışığı tamamen kesmek istemediğiniz takdirde zebra modele getirerek gün ışığından faydalanabilirsiniz.

Işıktan tamamen kaçmak, içerideki görüntünün dışarı yansımasını tamamen kapatmak için de zebrayı düz stor modeline dönüştürebilirsiniz.

Zebra Perde Kullananların Yorumları Nelerdir? Zebra Perde İçeriyi Gösterir mi Göstermez mi?

Zebra Perde İçeriyi Gösterir miZebra perdenin çeşitlerine göre kullanım açısından yorumlarda farklılıklar görülebilmektedir. Pileli / pilesiz, ekstra parçalı, boncuklu ve şerit boşluklarının mesafesi kullanımı etkilemektedir.

Modern dekorasyon fikirlerine uyum sağlamak adına tercih edilmektedir. Zebra perde içeriyi gösterir mi gibi biraz endişe yaratsa da pek çok evde karşımıza bu model çıkmaktadır.

Ön yargıya mahal veren bu konu, deneyimler neticesinde açıklığa kavuşmuştur. Zebra perde kullananların yorumu genellikle olumlu yöndedir.

Hem güneşlik hem de tül perde görevi görmesi onu en cazip yapan etmenlerden bir tanesidir. Şık tasarımı sayesinde ayrı ayrı güneşlik ve tül perde satın alma ihtiyacını gidermesi nedeniyle ev ekonomisine katkı sağlamaktadır. Öyle ki, kimi kişiler fon perde kullanmadan da gayet şık durduğunu belirtmektedir.

2- Zebra Perde Temizliği Nasıl Yapılır?

Zebra perdeZebra Perde İçeriyi Gösterir mi içeriyi gösterir mi konusundan sonra en çok merak edilen konulardan bir tanesi de zebra perde temizliğidir.

Aslında zebra perde temizliği sanıldığı kadar zor değildir. Mekanizmadan ayrılabilme özelliği sayesinde rahatlıkla temizliği sağlanabilmektedir.

Düz bir zeminde ıslak bir bez ve sabunla rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Ancak asla ve asla çamaşır makinesine zebra perdeler atılmamalıdır. Ayrıca zebra perdenizi kuru temizlemeciye verebilir ve orada temizliğini sağlayabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız