Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Ahşap Jaluzi Nedir Özellikleri Nelerdir?

Ahşap Jaluzi Nedir Özellikleri Nelerdir?

Ahşap jaluzi bulunduğu ortamın havasını değiştiren bir ürün olarak bizleri karşılıyor! İşte ahşap jaluzi perde özellikleri ve avantajları!

Modern dekorasyon malzemeleri arasında bulunan ahşap dokulu jaluzi yaygın kullanımı ve tasarımı ile beğenileri toplamaya devam ediyor.

Ahşap Jaluzi Perde Nedir ?

Ahşap Jaluzi Nedir Özellikleri NelerdirJaluzi Perde yatay veya dikey şeritlere ayrılmış parçalardan oluşan perdelerin genel adıdır. Üretimde kullanılan malzemeye göre farklı nitelikler taşır. Jaluzi perde imalatında pvc, alüminyum, ahşap, kumaş gibi malzemeler kullanılabilir.

 Jaluzi perde, üretiminde ahşap kullanılan yatay veya dikey şekilde parçalara ayrılmış perde çeşididir. Bu perdeler, mekanizmanın başında bulunan ip ve çubuk yardımıyla açılıp kapatılır. İstenilen ayarlamaların yapılmasını sağlayan bu ikili jaluzi perde için olmazsa olmazdır.

Ahşap Jaluzi Nedir Özellikleri NelerdirPerdenin şeritleri arasındaki açıklık yanındaki ip yardımıyla ayarlanır. Ayrıca ipe yardımcı olan şerit çubuk, şeritlerin açısını ve yönünü istenilen konuma getirmekle görevlidir. Tercihlere göre ayarlamalar yapılarak oda içerisinde istenen ortam sağlanır.

Ahşap Jaluzi Kullanımı

Ahşap Jaluzi Nedir Özellikleri NelerdirAhşap jaluzi bulunduğu ortama şık bir görünüm katarken kullanım açısından da avantajlıdır. Bu nedenle kendisine her mekanda bir kullanım alanı oluşturur. Kullanıldığı mekan içerisinde ferah bir ortam sağlarken şıklığı da beraberinde getirir.

Ahşaptan üretilen jaluzi üretildiği ilk yıllarda genelde kamu kurum ve kuruluşlarında yaygın olarak kullanılmıştır. Ancak değişen dekorasyon seçenekleri de jaluzi perde çeşitliliğini artırmış ve kullanım alanını genişletmiştir.

Ahşap Jaluzi Nedir Özellikleri NelerdirÖzellikle ofis ve iş yerlerinde tercih edilen ahşap jaluzi kaliteli görünümü ile sade ve şık bir ambiyansın oluşmasını sağlar. Ayarlanabilir durumda olması da kullanım kolaylığı sağlamaktadır.

Günümüzde jaluzi evlerde de farklı oda ve bölümlerde tercih ediliyor. Mutfak, balkon gibi alanlarda kullanılmaya başlanmıştır. Ayrıca yatak odaları, salonlar için de avantajlı kullanım sağlamaktadır.

Ahşap Jaluzi Kullananlar ve Avantajları

Ahşap Jaluzi Nedir Özellikleri NelerdirFarklı mekanlarda kullanılan ahşap jaluzi günümüzde sıklıkla tercih edilen dekorasyon ürünlerinden birisidir. Kişisel zevkler dışında bu ürünün sağladığı avantajlar da tercih sebeplerini çeşitlendirmektedir.

Evlerde kullanılmaya başlansa da sıklıkla ofis ve iş yerlerinde kullanım yoğunluğu daha fazladır. Bunun nedeni bulunduğu mekanının tasarımını tamamlaması ve şık bir ortam sağlamasıdır.

Açılıp kapanma özelliği ile de istenilen ambiyansın oluşturulması oldukça kolaydır. Kullanımının pratik olması, istenildiği gibi ayarlanabilmesi de kullanımını yaygınlaştırmıştır.

Ahşap doku jaluzi diğer jaluzi çeşitlerine kıyasla daha ağır bir materyalden üretilmektedir. Bu nedenle kullanımında da daha özenli olunması gerekir. Daha ağır ve kalın bir materyalden olması kış aylarında da oda içerisindeki sıcak havanın korunmasını sağlar.

Temizlik açısından kolaylık sağlayan bir ürün olması da ahşap jaluzi sahipleri için elverişli bir durumdur. Ayrıca kaliteli malzemeden üretimi yapılan bu perdeler tasarruflu bir dekorasyon ürünüdür. Ayrıca fiyat performans bazında incelenecek olursa da bütçe dostu ürün olarak öne çıkar.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız