Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Ucuz Tül Perde Modelleri 2024

Ucuz Tül Perde Modelleri 2024

Ucuz Tül Perde Modelleri 2024 tercihleri sanıldığından daha büyük etkileri olan bir tercihtir. Çünkü bu tercihler kişiliğiniz hakkında da pek çok fikir veriyor.

Bir perde modeli seçilirken kalitesi, dokusu yanında fiyatı da öne çıkmaktadır. Her ne kadar model beğenilse de tül perde modeli fiyatı çizelgesi son sözün söylenmesinde etkilidir.

Bu durum da yapılan seçimleri büyük ölçüde etkilemektedir. Ancak hem uygun fiyatlı hem de kaliteli bir perdeye sahip olmak artık hayal değil.

Ucuz Tül Perde Modelleri İçin Tercihleri Neler Etkiler?

Ucuz Tül Perde Modelleri
Ucuz Tül Perde Modelleri

Yaşam alanının şık ve göz alıcı olmasını kim istemez ki? Zevke göre yaşam alanları göz alıcı bir ışıltıya ya da sadelikten yana olan bir zarafetle dizayn edilir. Farklı mekanların tasarımsal ihtiyaçları da birbirinden farklıdır. Bu nedenle tercihler bu durum göz önüne alınarak odalarda dekorasyon tercihleri yapılmalıdır.

Ofis, büro veya evler için tasarımı tamamlayan unsurlar da perde ve aksesuarlardır. Özellikle tül perde modeli seçimiyle ortama farklılık katan bir malzemedir. İsteğe göre farklı desen ve modele sahip perde modeli seçilse de tercihleri belirleyen yegane unsur fiyatları oluyor.

Tül perde modeli ne kadar beğenilse de bütçeye uygun olmayan perde seçenekleri ne yazık ki dekorasyonun elenen ürünü oluyor. Ancak uygun fiyatlı harika tül perde modeli bulmak da imkansız değil. Bu perde modelleri farklı ortamlara ferahlık katarken maddi anlamda da sizleri yormayacak alternatiflerdir.

1.Ekru Kareli Düz Tül Perde

Ucuz Tül Perde Modelleri
Ucuz Tül Perde Modelleri

Zarif deseni ve ince yapısıyla farklı odalarda hoş bir tül perde modeli tercihidir. Yalnızca evlerde değil ofis ve iş yerlerinde de isteğe göre tercih edilerek ferah bir ambiyans oluşturulur. Ayrıca uygun fiyatlı olması cebinizi yormazken tasarımınızı da güçlendirir.

2.Krem Düz Tül Perde

Tül perde modeli olarak belki de en sık tercih edilen modelden bahsedelim. Bu model ile odalar daha aydınlık olurken uygun fiyatı ile de favori ürün olmaya adaydır. Sade olması diğer dekorasyon ürünlerinin önüne geçmezken hoş bir ortamı da oluşturur.

3.Ucuz Tül Perde Modelleri 2024 | Ekru Keten Tül Perde

Ucuz Tül Perde Modelleri
Ucuz Tül Perde Modelleri

Açık bir renk tonu olan ekru tül perde modeli olarak da uygun bir tercih olmaktadır. Keten dokusu ile de hava geçirgenliği yüksek bir malzemedir. Bu nedenle bulunduğu ortama yaz-kış fark etmeksizin uyum sağlamayı başaran bir üründür.

4.Ekru Keten Kırçıllı Düz Tül Perde

Ucuz Tül Perde Modelleri
Ucuz Tül Perde Modelleri

Keten kumaşı kıyafetlerden sonra tül perde modeli üretiminde de tercih edilen bir kumaş olmuştur. Farklı hava koşullarına uyum sağlaması ile öne çıkan bu kumaş kaliteli dokuması ile de göz doldurmaktadır. Uygun fiyata kaliteli bir ürün satın almak için iyi bir tercihtir.

5.Ekru İnce Düz Çizgili Tül Perde

Dikine çizgiler kullanıldığı her ortamda ferahlık katarken farklı bir boyuta da geçişi sağlıyor. Perde modelleri arasında da tercih edilen bu çizgiler sayesinde farklı proporsiyona uygun bir perde tercihi yapılabilir. Kaliteli dokusu sayesinde de uzun yıllar pencerenizde yer alacak bir modeldir.

6.Ekru İnce Zırh Tül Perde

Tül perde modeli arayışında kullanıcıların dikkat ettiği ilk şart aydınlık bir ortamın yanında şık ve sade bir görünümdür. Bunun ardından ise uygun bir fiyat gelir. İstenilen koşulları sağlayan bu perde modeli ile tercihinizden pişman olmayacaksınız.

7.Ekru Şantuk Keten Tül Perde

Ucuz Tül Perde Modelleri
Ucuz Tül Perde Modelleri

Şantuk kumaşı genellikle yazlık ürünlerin üretiminde tercih edilen bir kumaş türüdür. Bu özelliği tül perde modeli tasarımında da kullanılmaya başlanmıştır. Şıklığı yanında yazlık dokusu da yazlık evler başta olmak üzere farklı ortamlarda kullanımını yaygın hale getirmiştir.

8.Ekru Çizgili Tül Perde

Perde modelleri arasında en sık kullanılan ve ihtiyaç duyulan kategori tül perde kategorisidir. Bu nedenle farklı ihtiyaç ve zevklere hitap edecek tül perde modeli her geçen gün kendisini yenileyerek satışa sunulmaktadır. Ucuzluğu nedeniyle de tercih edilen bu model kullanım açısından da verimli bir yapıya sahiptir.

9.Ekru Etek İşlemeli Düz Tül Perde

Ucuz Tül Perde Modelleri
Ucuz Tül Perde Modelleri

Tül perde modeli dendiğinde her ne kadar aklımıza ilk olarak sade modeller gelse de zevklere göre değişken modeller de bulunmaktadır. Özellikle tül perdenin eteğindeki motiflerle oluşturulan bu şıklık uygun fiyatlı olmasıyla da kullanıcıların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız