Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri 2024

Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri 2024

Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri

Mürdüm rengi fon perde çeşidi birçok model ile uyumlu bir şekilde kombine edilebilmektedir. Mürdüm rengi perdeler evlerinize şıklık katmaktadır!

Yaşam alanlarımızın önemli parçalarından olan perdeler, seçim sırasında dikkatli davranmamız gereken parçalardır. Perde seçiminde, ürün kalitesine ve kumaş cinsine dikkat etmelisiniz.

Kumaş cinsinin kaliteli bir yapıya sahip olması; perdenin uzun ömre sahip olması anlamına gelmektedir. Perdenin cinsi kadar modeli de önem taşır.

Perdeyi kullanacağınız odadaki dekorasyona uygun renkte ve modelde perde seçmek oldukça önem taşır. Böylece başarılı bir dekorasyon gerçekleştirmiş olursunuz.

Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri |Mürdüm Fon Perde Modelleri

Mürdüm rengi fon perde seçimi ve kullanımı oldukça iddialı bir dekorasyon fikri olacaktır. Birçok farklı renkten, birçok farklı dekorasyon fikri oluşmaktadır.

Mürdüm düz fon perde rengi de bu renklerden birisidir. Mürdüm rengini özellikle salon içerisinde çok hoş ve alternatif yöntemler ile kullanabilirsiniz.

Salon içerisinde önemli parçalar olarak; oturma grubu, konsol, TV ünitesi ve yemek masası takımı bulunur.

Tüm bu bulunan unsurlara ve eşyalara özel bir şekilde perde seçilmelidir. Perde seçilirken oda içerisindeki tüm eşya ve mobilyaların rengi ile deseni özenle ele alınmalıdır.

Mürdüm rengi oldukça kendini belli eden yıldız bir parça edası taşıyan renk çeşididir. Bu renk çeşidini dilerseniz açık tonlarla, dilerseniz de daha antrasit tonlar ile tamamlayabilirsiniz.

Fakat bizim tavsiyemiz açık renkler doğrultusunda dekorasyon kullanımı şeklindedir.

1- Mürdüm Tül Fon Perde |Mürdüm Tül Perde

Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri
Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri

Mürdüm rengi fon perdeyi beyaz tül perde ile tamamlayarak kullanabilirsiniz. Eğer mürdüm rengini salon içerisinde perde bünyesinde kullanacaksanız, oturma grubu seçimine dikkat etmelisiniz.

Açık renklerden kombin edilen oturma grupları mürdüm ile harika bir beraberlik yakalayacaktır. Mesela beyaz renk oturma grubu ile mürdüm renkteki fon perde birleşimi gayet uyumlu olur.

Yemek masasının rengi de bej renginde tercih edilebilir. Yine konsol rengi ve TV ünitesi modeli de perde ve oturma grubu ile uyum içinde olmalıdır.

2- Açık Mürdüm Fon Perde | Mürdüm Rengi Fon Perde

Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri
Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri

Mürdüm rengi fon perde içerisinde kullanılacak ton daha açık tonlara sahip olabilir. Bu durumda koyu renk mürdümde yaptığımız açık renk koltuk takımı uygulamasını bir kenara bırakmalıyız.

Açık tonlardan oluşmuş mürdüm rengi fon perde ile tamamlayacağımız koltuk grubunun rengi; mürdüm renk veya pembe renk tonlarında olabilir. Mürdüm renginin pembeye çalan birçok tonu bulunmaktadır.

Dilerseniz oturma grubunuzdaki koltukların renklerini bu tonlar ile farklı tutabilirsiniz. Renk kombini gerçekleştireceğiniz koltuk takımları mürdüm fon perde ile çok yakışacaktır.

Koltuğun yastıklarında da beyaz renge yer vererek mürdüm renginin odayı boğmasına engel olabilirsiniz. Salon dışında mutfak içerisinde kullanılacak olan perdede de mürdüm rengi çok hoş duracaktır.

Özellikle beyaz mutfak dolapları ve beyaz halı ile mürdüm fon perde birleşimi ahenk içinde olacaktır. Perde modelleri arasında birçok çeşit bulunur.

Mürdüm fon perdede size önerebileceğimiz model; detaya az yer veren, düz modellerdir.

3- Gül Kurusu Fon Perde

Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri
Mürdüm Rengi Fon Perde Modelleri İle Dekorasyon Fikirleri

Gül kurusu fon perde kombini sırasında eğer kullanım sağlayacağınız yer, yatak odası ise beraberinde beyaz ve taş rengine ağırlık verebilirsiniz. Gül kurusu ve mürdüm rengi fon perde tarzları star renklerdir.

Star renk olarak belirtilen bu renklere rakip bir diğer renk çıkarmak yanlış tercih olacaktır. Bu tarz renklerde önemli olan mürdümü patlatmak olmalıdır.

Bunun için de perde dışındaki diğer eşyaların rengini birbiri ile uyum içinde olan açık tonlarda tercih etmelisiniz.

4- Bordo Fon Perde

Bordo renk fon perdeler özellikle yatak odası içerisinde oldukça çok kullanılmaktadır. Yatak odası içerisinde daha çok romantik renklere yer verildiğinden, perde seçiminde kullanılacak olan bordo rengi, gayet uyumlu olur.

Yatak odasındaki yatağınızın rengi ise ya bordo tonlarında ya da açık renk tonlarında kullanılmalıdır. Bordo renk fon perdeler; sinema ve film odaları içerisinde de konforlu kullanıma elverişli olacaklardır.

Özellikle sinema ve film odalarındaki perde kullanımında amaç, dışarıdaki ışığı tamamen kesmektir. Bu durumu da en iyi gerçekleştirebilecek renkler, koyu tonlara sahip renklerdir.

Siyah dışında bordo renk de bu özelliği ve hususu gayet başarılı bir şekilde yerine getirecektir. Bordo renk fon perde modelini, yatak odası ve sinema odası dışında mutfak ve salonda da rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız