Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Lazer Kesim Stor Perde ile Ev Dekorasyonunuzu Farklı Boyuta Taşıyabilirsiniz

Lazer Kesim Stor Perde ile Ev Dekorasyonunuzu Farklı Boyuta Taşıyabilirsiniz

Lazer kesim stor perde modelleri ile evinizin dekorasyonunu alışılmışın dışında bir estetik değere taşıyabileceğinizi biliyor musunuz? 

Perde modelleri işlevsel olması gerektiği kadar aynı zamanda evinizin dekorasyon algısını ön plana çıkaran estetik unsurlardır. Son zamanlarda evlerde ve ofis gibi mekanlarda sıklıkla kullanmaya başladığımız stor perde modelleri bu doğrultuda her gün daha da çeşitlendirilmektedir.  

Lazer kesim perde modelleri ise stor perde modasına yeni bir ahenk kazandırmaya başlamıştır. Farklı ölçü ve desenlerde üretilebilen lazer kesim stor modelleri, malzemesi ve işçilik kalitesi doğrultusunda mekânın estetik görünümünü doğrudan etkileyebilmektedir.  

Dolayısıyla da artık günümüzde özellikle ev dekorasyonlarında lazer kesim modeller birçok kişi tarafından fazlasıyla ilgi görmeye başlamıştır.  

Lazer Kesim Stor Perde Nedir? 

lazer stor perde çeşidi
lazer stor perde çeşitleri

Lazer kesim tekniği, birçok alanda olduğu gibi son dönemlerde tekstil alanına da estetik bir anlayışla empoze edilmeye başlanmıştır. Lazer kesim perde modelleri de bu teknoloji ile üretilen son derece şık ve ihtişamlı modellerdir.  

Özel olarak tasarlanmış olan lazer kesim makinesi sayesinde lazer teknolojisi uygulanarak stor perdelere istenilen modeller lazer kesim yöntemi ile çıkarılır. Son dönemlerde tekstil üretim alanında yaygın olarak kullanılmaya başlanan lazer kesim tekniği ile birbirinden şık ve aynı zamanda işlevsel onlarca model üretilmektedir.  

Lazer Kesim Stor Perde Modelleri ile Şık ve Büyüleyici Dekorasyonlar Oluşturabilirsiniz 

Lazer kesim stor perde çeşitleri, geniş bir kullanım alanına sahiptir. Evinizin mutfağında, salonunda, çocuk odasında ya da yatak odasında farklı dokunuşlar yaratmak istiyorsanız perde modasının yeni gözdeleri arasında yer alan lazer kesim modelleri mutlaka gözden geçirmelisiniz.  

Çeşitli modellerde ve ölçülerde üretilebilen lazer kesim stor perde yorumları kullanıcılar tarafından oldukça memnuniyet yönündedir.  

Eğer düz, sade ve gösterişsiz stor perde kullanmaktan sıkıldıysanız sadece perdelerinizi işlevsel bir misyona sahip olan lazer kesim stor modelleri arasından tercih ederek evinizde şık ve büyüleyici dekorasyonların altına imzanızı atabilirsiniz. 

Lazer Kesim Stor Perde Modelleri Nelerdir? 

lazer kesim stor perde modelleri
lazer kesim stor perde modelleri

Lazer kesim stor perdeler, evinizin tüm mekanlarında rahatlıkla ve estetik görünüm kaygısı yaşamadan kullanabileceğiniz perdelerdir.  

Fonksiyonelliği ve şıklığı bir arada barındıran modeller arasında çocuk odası, yatak odası, mutfak ve salon modelleri yer almaktadır. Ayrıca bu modelleri güneşlik, tül ya da tül perde olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz.  

Modeller, farklı desenler ve ölçüler doğrultusunda yapılabildiğinden geniş ürün yelpazesine sahiptir. Bilgisayar destekli lazer makinesi ile üretilen stor perde modellerine yönelik bu anlamda tarzınızı ve zevkinizi yansıtan onlarca çeşit bulabilmeniz de son derece mümkündür.  

1.Lazer Kesim Güneşlik

Lazer kesim güneşlik modelleri, genellikle güneş ışınlarını kesmek için kullanılan klasik perde ve stor perde modellerine alternatif olarak üretilmiş şık ve estetik modellerdir.  

Sade ve düz stor güneşlik modellerinden farklı olarak genellikle uç kısımlarında lazer kesim tekniği ile çıkarılmış desenler sayesinde fonksiyonel olduğu kadar aynı zamanda ihtişamlı bir görünüme de sahiptir.  

2.Çift Mekanizmalı Lazer Kesim Stor Perde

Çift mekanizmalı olarak da üretilebilen lazer kesim stor modelleri, bir nevi kullanım açısından zebra stor perdelere benzetilebilir. 

Lazer kesim tül perde modelleri arasında yer alan çift mekanizmalı modelleri ihtiyaçlarınız doğrultusunda hem tül hem de perde olarak iki farklı şekilde kullanabilirsiniz.  

Böylece alışılagelmişin dışında bir görünüm yakalarken diğer yandan klasik tül perde modellerine kıyasla perde ve tül yığılmasını da önleyebilirsiniz.  

Lazer Kesim Stor Perde Temizliği Nasıl Yapılır? 

lazer kesim stor perde modelleri

Lazer kesim perde temizliği de tıpkı düz stor perdelerin temizliği kadar son derece kolay ve pratiktir. Zira lazer kesim modeller, tok ve kir tutmayan kumaştan üretilir.  

Bu nedenle de sık sık temizlik ihtiyacı hissetmeyeceğiniz modellerdir. Ancak lazer kesim storlarınızın temizlik ihtiyacı olduğunu düşünüyorsanız basit yöntemlerle temizliğini kısa sürede yapabilirsiniz.  

En çok tercih edilen zararsız temizlik yöntemlerinin başında nemli bezle temizlik gelir. Nemli bir bez sayesinde perdelerinizi günlük olarak nazikçe silerek tozdan arındırabilirsiniz.  

Nemli bez kullanmak istemiyorsanız elektrikli süpürgenizin toz alma fırçası yardımıyla da bu işlemi pratik bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Lazer kesim stor perdeler genellikle tok polyester kumaşından üretilir.  

Bu sayede eğer perdelerinizin üzerinde basit lekeler oluşursa bu lekeleri bir silgi yardımıyla kolay bir şekilde çıkacaktır. Ancak genel temizlik yapmak istiyorsanız, özellikle mutfakta kullandığınız lazer kesim perdelerinizde lekeler olduysa bu durumda düz bir zemine sererek ılık sabunlu suyla yıkayabilir ya da güvenilir yöntem olarak stor perde yıkama firmalarından profesyonel hizmet alabilirsiniz.  

Lazer Kesim Stor Perde Kullanışlı mı? 

Lazer kesim stor perde kullananlar sayısı her geçen gün değişen ev dekorasyon modası ile birlikte daha da artmaktadır. Dolayısıyla da modellerin kullanışlı olup olmadığı önemli hususlar arasında yer alır.  

Lazer kesim stor perde modelleri, kaliteli malzemeden bilgisayar destekli lazer teknolojisi ile üretilir. Kullanımı ve temizliği tıpkı klasik stor perde modelleri gibidir. Dolayısıyla lazer kesim stor perde kullanıcı yorumları arasında olumsuz yorumlar yok denecek kadar azdır.  

Lazer kesim storlarınızı kullanma talimatına uygun şekilde kullandığınızda ve temizleme yöntemlerini doğru şekilde uyguladığınızda uzun yıllar boyunca ilk günkü yeniliğinde kullanabilirsiniz.  

Zira leke tutmayan ve temizliği kolay malzemeden üretilen lazer kesim stor perdeler, kullanımı kolay ve uzun süre temizlik ihtiyacı duymayan modellerdir.  

Lazer Kesim Stor Perde Fiyatları 

Lazer kesim perde fiyatları merak edilen konular başında yer alsa da bu konuda tek bir fiyat bandı verebilmemiz mümkün değildir. Lazer kesim modeller, farklı perde ölçülerinde üretilebildiği gibi aynı zamanda desenlerin ölçüleri ve genişliği de isteğe göre değişebilir.  

Tüm bu değişkenler fiyatları doğrudan etkiler. Bu nedenle de camınızın ölçüsü, desenin yapılacağı bölümün ölçüsü, desenlerin büyüklüğü ve hatta malzeme ve işçilik kalitesi de fiyatların kişiden kişiye değişmesine ortam hazırlar.   

Tercih yaparken en önemli belirteçlerden birisi fiyatlar olsa da önceliğinizi kaliteli bir model tercih etmeye vermelisiniz.  

Kaliteli ve dayanıklı bir model tercih ettiğinizde maliyeti biraz daha yüksek olsa da uzun ömürlü kullanabileceğiniz bir kaliteyi satın aldığınızda uzun vadede perde değiştirme ihtiyacı duymayacağınız için ekonomik bir tercih yapmış olursunuz. 

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız