Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Koyu Füme Rengi ile 5 Stor Perde Kullanım Alanı

Koyu Füme Rengi ile 5 Stor Perde Kullanım Alanı

Koyu füme rengi stor perde modelleri yaşam alanlarında oldukça fazla kullanılmaktadır. İşte füme rengi kullanım alanları!

Yaşam alanlarımızdaki perde kullanımı oldukça önemlidir. Perde kullanımı mahremiyeti sağlamak ve güneş ışığından korunma ihtiyacını gidermek amacı ile kullanılır.

Bu ihtiyaç haricinde dekorasyonda da büyük önem taşıyan perdelerin birçok farklı çeşidi birçok farklı alanda kullanılmak için vardır.

Perde çeşitleri ve perde kullanımı her model için farklılık gösterebilir. Perdelerin kaliteli seçilmesi ise her kullanıcı tarafından oldukça önem taşır. Kaliteli bir perde satın alımı sayesinde uzun ömürlü bir perde kullanımı cebinize de sağlık verecektir.

Koyu Füme Rengi Stor Perde Fiyatları ve Kullanım Alanları!

perdeoutlet-koyu-fume-rengi-stor-perde (1)

Füme renk tonları her alanda ve her evde sevilen belirli eşyalarda kullanılan tonlardandır. Storların fiyatları her markaya göre farklı rakamlardan listelenmektedir. Bu rakamlar farklılığı elbette ki bazı değişkenlere bağlı oluşur.

Perde kalitesi fiyatı belirleyen en önemli etkendir. Perde kumaşının kaliteli bir cinsten tercihi ile diğer malzemelerin sağlamlığı perde kalitesini oluşturur.

Bir diğer etken ise, perde metrekaresidir. Perdeyi kullanacağınız alanın büyüklüğü ve küçüklüğü metrekareyi belirleyeceğinden fiyata etki edecektir.

Füme rengi bir perde alımı için öncelikle model seçiminizi tamamlamalısınız. Modeli seçerken dekorasyon içerisinde kullandığınız mobilyalar ve eşyalar yol gösterici nitelik taşır. Kısacası perde fiyatları birçok farklı etken aracılığı ile değişikliğe uğrar.

Koyu füme rengi bir stor kullanımı; salon, yatak odası, mutfak, çalışma odası ve çocuk odasında görülmektedir. İşte bu kullanım alanlarındaki dekorasyon detayları şu şekildedir.

1- Koyu Füme Rengi Stor Perde Mutfak Kullanımı!

Füme rengi bir perde kullanımı mutfakta fazlaca tercih edilmektedir. Füme rengi her perde modeli ile uyum sağlayabileceği gibi stor ile de mükemmel uyum sağlar. Storlar da kendi aralarında çeşitlere ayrılmaktadır. Bu çeşitler arasında; motor stor, zebra perde şeklindedir.

Storların kullanım kolaylığı ve şekli çoğu kişi tarafında ilgi çeker ve tercih edilir. Füme rengi ise her odada ve her dekorasyonda uyum sağlayabilir. Fakat dekorasyonunu oluşturacağınız odanın içerisindeki havanın açık, ferah ve aydınlık olması çok mühimdir.

Odaya giren birisinin karşılaşacağı atmosfer dekorasyonunuzun başarısı için önemlidir. Bu sebeple odada iç karartıcı bir hava hâkim olmamalı bunun yerine daha açık ve samimi bir havaya sahip olmalısınız.

Stor dışında mutfakta diğer kullanılabilecek çeşitler ise; fon perde ve tül perdedir. Tül perdeyi eğer pencereniz ocağa yakın ise tercih etmemenizi öneririz. Camı açtığınız sırada uçuşacak olan tül perde ocağa yaklaşabilir ve tehlike arz edebilir.

Camı açtığınızda herhangi bir tehlike durumu ile karşılaşmamak için ocağa yakın pencerelere en iyi uyum sağlayacak olan çeşit stordur. Stor kullanımı ve bakımı da oldukça kolay ve seri olduğundan tercih listelerinde fazlaca boy gösterir.

2- Koyu Füme Rengi Stor Perde Salon Kullanımı!

Füme rengi bir storu kullanabileceğiniz bir diğer alan salonlardır. Salondaki kullanım oldukça kolay ve kullanışlı olacaktır. Storların kullanım şekli diğer perde çeşitlerine göre belirli farklılıklar sağladıkları için oldukça fazla tercih edilir.

Füme renginde bir perde son dönemlerde oldukça moda ve popülerdir. Odalarda tercih edilen genel dekorasyonlar arasında sadelik temalarını sıklıkla görmekteyiz. Sadeliği kimi zaman açık kimi zaman da koyu renkler ile yakalamak mümkündür.

Füme rengi ise hem açık hem de koyu temalı dekorasyonlara uyum sağlayabilir ve durumu kurtarabilir. Füme renginin tonları da aynı şekilde uyum sağlayabilirken füme rengi bir stor mutfak, yatak odası, salon, oturma odası, giyinme odası ve çalışma odasında kullanılabilir.

Füme rengi stor perde tek başına kullanılmak istenmezse fon perde veya tül perde beraberinde kombinlenebilir. Füme renginin koyu tonu ise yine kendisini salon içerisinde ister şıklık isterseniz de sadelik de gösterebilir. Spor dekorasyon temalarında dahi storun füme renginde tercih edildiğini görebilmekteyiz.

3- Koyu Füme Rengi Stor Perde Yatak Odası Kullanımı!

perdeoutlet-koyu-fume-rengi-stor-perde (3)

Füme rengi bir perde kullanımı elbette ki yatak odasında da uygun olabilir. Yatak odasında aranan genel görünüm tarzı romantik eğilimindedir. Romantik bir görünümün sağlanması ise modelden çok renk ile gerçekleşebilir.

Oda içerisindeki romantik havayı oluşturmak için yakalayabileceğiniz anları füme rengi ile sağlayabilir. Füme rengi bir perde seçimi yatak odası için sıklıkla yapılan bir seçimdir.

Füme rengi odaya katacağı uykuya destek vereceği hava ile eğer doğru mobilyalar yardımı ile tamamlanırsa başarılı dekorasyonu oluşturur.

Storların kullanımı yine yatak odasında sıklıkla tercih edilerek kullanılır. Stor kullanımı yatak odasında tül perde ile beraber kullanılabilmektedir. Tül perdeyi de koyu renklerde tercih edebileceğiniz gibi kontrast oluşumu için açık tonları da bulundurabilirsiniz.

Yatak odasının perde seçimi uyku düzeniniz için çok önemlidir. Güneş ışığını odadan tam ve doğru kesebilecek bir perde seçimi yaparken öncelikle perde üretimindeki kumaş tür kalitesine dikkat edin. Diğer dikkat etmeniz gereken durum ise, perde rengidir.

Güneş ışığı koyu renklerde daha iyi koruma sağlar. Filtreleme ve koruma özelliğini koyu renkli perdeler daha iyi sağlar hatta sinema salonlarında da koyu renklere bu sebeple yer verilmektedir.

4- Koyu Füme Rengi Stor Perde Modelleri Çocuk Odası Kullanımı!

Koyu füme rengi koltuk kullanımı ile salon dekorasyonunu füme perdeler ile destekleyebilirsiniz. Stor perde temizliği konusunda sıklıkla tercih edilen bir perde çeşidi olarak bilinir. Füme renk ile birleşen stor ise çocuk odasında kullanılabilir.

Çocuk odasında tercih edilen dekorasyon renkleri genellikle canlı renklerden oluşur. Fakat perde de koyu bir fümeye yer vermek diğer renkler ile de uyum sağlayacaktır.

Aynı zamanda bu durumu sağlamak için özenli ve dikkatli davranmalısınız. Füme rengi bir perde çocuk odasındaki çocuğunuzun uyu düzeni için de yine yarar sağlayacaktır.

Bu yararı sağlama sebebi elbette ki koyu bir renge sahip perdenin güneş ışıklarının oda içerisine geçmesini daha fazla engellemesidir.

Çocuk odasındaki perde kullanımında desenli bir perde seçebilecekken sadeliği perdeye de yansıtabilirsiniz. Sadelik perde görünümünü taşıyacak olan storlar çocuk odasında her iki yönden de sıklıkla tercih edilir.

5- Koyu Füme Rengi Stor Perde Çalışma Odası Kullanımı!

Koyu füme rengi bir stor perde nasıl çıkarılır? Stor perde nasıl yıkanır tarzında sorular da oldukça fazla sorulmaktadır. Stor yıkaması oldukça kolay işlemlere dayanır. Yıkama ve bakım işlemleri konusunda birçok kolay işlem sunan bu perde çeşidi herkesin kullanım listesindedir.

Açık füme rengi koltuk kullanımı eğer çalışma odasında bulunuyorsa füme renginin koyu tonu da perdeleriniz üzerinde sağlanabilir. Açık füme rengi duvar boyası da eğer çalışma odasında bulunuyorsa yine koyu füme ile perde kullanımı destek çıkabilir.

Füme renginin herhangi bir tonu alan içerisinde bulunduğu zaman dekorasyon tamamlanması için detaylandırıp perdede de bu rengin koyu tonunu kullanabilirsiniz.

Çalışma odası evinizde en sade olması gereken odalardandır. Bu sebeple bu sadeliği koyu füme rengi stor perde ile sağlamak elbette mümkündür. Siz de sade bir görünüme çalışma odanızda sağlamak istiyorsanız dediklerimizi göz önünde bulundurup dekorasyonunuzu tamamlayabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız