Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024

Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024

Füme rengi mutfak halısı ile stor perde kombini yapacaksanız birçok farklı renk kullanma avantajına sahipsinizdir. İşte füme bir renge sahip dekor!

Perde kullanımı yaşan alanlarımızda baki olan ve olmazsa olmaz parçalar arasında yer alan bir kullanımdır. Her odada perenin olması neredeyse şart ve ihtiyaç halindedir.

Perdeler güneş ışınlarını filtreleme görevini üstlenir ve alan içerisine güneş ışığı geçmesini engeller.

Perdelerin en baş görevi olan güneş ışığını filtreleme görevi dışında mahremiyeti sağlama da görevi de yine zaruri ihtiyaç olması halini açıklar.

Her odada dışarı ile bağlantınızı istediğiniz zaman kesme görevi sunan perdeler, dekorasyon için de büyük önem taşır.

Füme Rengi Mutfak Halısı Kombinleri!

Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024
Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024

Perdelerin yaşamımızdaki yeri oldukça büyüktür. Perdenin temel görevleri içerisinde; güneş ışını filtrelemek, mahremiyeti sağlamak ve dekorasyonda büyük yer edinmek yer alır. Perdeler ala içi dekorasyonda büyük önem ve yer taşır.

Dekorasyonun çok önemli parçalarından olan perde kullanımı, kullanım kolaylığı sunması için perde seçimini başarı ile sağlamalısınız. Doğru ve yeterli perde seçimi sayesinde uzun ömürlü ve kolay bir perde kullanımı sağlarsınız.

Perdenizi seçerken başlıca dikkate teniz gereken ilk unsur, kalitedir. Kaliteli bir kumaş ve kaliteli malzemelerden üretilen perdeler, uzun ömür içeren kullanımı sağlar.

Perde seçimi sırasında kaliteden sonra perdenin çeşidini de doğru seçmelisiniz. Hangi odaya veya hangi ihtiyacınızı hangi perde çeşidi sağlayacaksa o çeşidin modellerine yoğunlaşmalısınız. İşte perde çeşitleri

  • Fon perde
  • Tül perde
  • Stor perde
  • Zebra stor perde
  • Motor perde
  • Motor stor perde
  • Jaluzi perde
  • Cam plise perde

Bu çeşitler arasından doğru bir karar verdiğiniz sırada artık model ve renklere yoğunlaşmanız gerekir. Oda içerisindeki dekorasyonda kullanılan renkler ve modeller, perde seçimindeki renk ve model seçimine de ön ilham olmalıdır.

Renk seçimini doğru gerçekleştirmek odanın ferah görünmesine ve modern bir hava kazanmasına yardımcı olur. Aynı şekilde model seçiminiz de oda içerisindeki ahenk ile uyumu oluşturacaktır.

Füme rengi mutfak halısı karşılığında bir perde seçimi son zamanlarda popüler bir şekilde gerçekleşen tercihler arasındadır.

Füme tonları bir perde de aranacak en önemli özelliklerden birisi olmakla beraber her renge ve her modele de uyum sağlayabilmesi ile beraber popülerliğini korur. Füme hem sade hem şık hem de klasik ve spor tarzlara da uyum sağlayacağından sıklıkla kullanılır.

Perde seçiminde dikkat etmeniz gereken en son unsur ise fiyattır. Unutmamalısınız ki fiyat oranı kalite oranı ile doğru orantılı bir şekilde değişikliğe uğrar.

Mutfakta Stor Perde Kullanımı!

Mutfak içerisinde kullanmak isteyeceğiniz renkler ve modeller hangi perde çeşidi üzerinde yoğunlaşmalıdır? Bu soruya kesinlikle kendi tarz ve isteğinize göre bakarak cevap vermelisiniz.

Mutfak içerisinde oluşturmak istediğiniz tarz ve dekorasyon temasına göre bir seçim yapın. Mutfakta perdeye ihtiyaç duyduğunuz camın konumu ise yine seçimde önem taşıyan bir faktördür.

Eğer camınız ocağa yakın bir konumda bulunuyorsa bu alanda kullanmak istediğiniz çeşide dikkat etmelisiniz.

Çünkü ocağa yakın bir camda fazla hareket edebilecek ve rüzgârın etkisi ile ocağa yakın konumda uçuşabilecek bir tül perde kullanmanızı önermemekteyiz.

Tül perde uçuşacağından ocağa yakın konuma yaklaştığında herhangi bir soruna teşkil etme sorunu yaşayabilirsiniz. Mutfak içerisindeki ocağa yakın camınızda en uyumlu olacak perde çeşidi zebra perde veya stor perde olacaktır.

Stor perdenin yerinde daha katı ve sabit duran yapısı ocağa yakın camınız için en iyi seçim olacaktır. Fakat eğer camınız böyle bir soruna sebebiyet vermeyecek konumda yer arıyorsa fon perde, tül perde, zebra perde ve stor perde çeşitlerine mutfağınızda yer verebilirsiniz.  Mutfak içerisinde ahşap jaluzi kullanımı ve tercih de oluşan tercihler arasında yer alır.

Stor Perde Temizliği Nasıl Yapılır?

Füme rengi bir perde seçimi sağladığınızda birçok farklı rengi dekorasyon içerisinde rahatlıkla kullanmanız mümkündür. Stor perde kolay kullanımı açısından da sıklıkla yaşam alanlarında tercih edilir.

Stor perdeler yalnız yaşam alanlarımız olan ev ortamında değil; kurumsal mekânlarda, ofis ortamlarında da rahatlıkla kullanılabilir.

Stor perde görünümü hem sıcak bir yuva görünümünü ev içerisinde sağlayabiliyorken hem de aynı zamanda ofis ortamlarındaki ciddi havayı size sağlayabilir.

Stor perde temizliği ise yine birçok kolay yöntemi içerisinde bulundurduğundan yine tercihe dilme olasılığı yükselmektedir.

Stor perdeyi sabunlu hazırladığınız bir su yardımı ile temizleyebilir durulayabilir ve kuruduktan sonra yerine kolayca asabilirsiniz.

Deterjan ile hazırladığınız suyu sünger yardımı ile perdenize uygulayarak yıkamalısınız. Fazla bastırarak güç uygulamadan yapacağınız bu işlem sonrasında perdeyi dikerek su ile durulayın.

Suyu hemen akacak ve hızlı bir şekilde kuruyacaktır. Stor perde kullanımı bu şekilde kolaylıkları size sunarak yalnızca model ve renk seçimini size bırakmalıdır.

İşte füme rengi mutfak halısı kullanımına uyum sağlayacak stor perde renkleri nelerdir?

1- Füme Rengi Mutfak Halısı ile Füme Rengi Stor Perde Kullanımı

Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024
Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024

Füme tonlarına sahip bir mutfak halısına sahipseniz perdenizde yine aynı tonlarda bir seçim gerçekleştirebilirsiniz. Füme tonlarına sahip bir mutfak halısı son dönemlerde sıklıkla karşılaştığımız bir kullanımdır.

Dekorasyonlarda fazlalıkla yer verilen fümeye stor perdede de aynı tonlara yer verilerek dekorasyon tamamlanabilir. Fümeye sahip bir stor perde seçimi yine aynı renk bir halı ile uyum ağlayacaktır.

Fakat aynı koyu tonları hem halı hem de perde de kullanacağınızdan açık renklere de en azından dolaplarınızda yer vermeniz odanın ferah görünmesini sağlar.

2- Füme Rengi Mutfak Halısı ile Taş Rengi Stor Perde Kullanımı

Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024
Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024

Füme rengi mutfak halısı ile stor perde kullanımındaki renk seçimi taş renginden yana olabilir. Taş rengi stor perde kullanımı birçok renk ile uyum içinde olacağından adeta kurtarıcı bir seçim olacaktır.

Füme tonları mutfak halısında kullanılan bir renktir. Desenli bir halının belirli desenlerinde de yer alınabilecek füme tonları yine desenli stor perde içerisindeki taş rengi ile ahenk içinde olacaktır.

Taş rengi stor perde kullanımı sonrasındaki mutfak dolapları ise yine birçok renk kullanma avantajına yer edinebilir.

Mutfak halısı ile perde uyumu dekorasyonun başarılı bir şekilde tamamlanması için büyük önem taşımaktadır. Taş rengi bir perde kullanımı mutfak eşyalarında ve mutfak dolaplarında birçok farklı renk kullana fırsatını size sunar.

3- Füme Rengi Mutfak Halısı ile Parlament Mavisi Stor Perde Kullanımı

Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024
Füme Rengi Mutfak Halısı ile Stor Perde Kombinleri 2024

Füme rengi mutfak halısı kullanımı sizlere diğer eşyaların renk seçiminde kolaylık sunar. Çünkü füme birçok renk ile uyum sağlayabilecek sade, şık veya spor dekorasyon tarzlarında da kullanılabilecek bir üründür.

Koyu füme rengi 5 stor perde kullanım alanı arasında mutfak da yer almaktadır. Mutfakta kullanılacak renk ve modeller ise seçim aşamasında sizi bazı zorluklara sürükleyebilir. Füme bir halı ile parlament mavisi stor perde kullanımı gayet hoş olacaktır.

Parlament mavisi oldukça hoş bir renktir ki mutfağınıza ayrı bir hava ve aura katar. Parlament mavi rengini kombinlemek ve dekorasyonda ortaya çıkarmak ise füme tonları ile mümkündür.

Füme, parlament mavisi renkleri kullanımının yanı sıra açık renklere de dekorasyonda yer verirseniz oldukça modern bir görünümü elde etmiş olursunuz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız