Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Mint Yeşili Kombin ile 3 Tül Perde Modeli!

Mint Yeşili Kombin ile 3 Tül Perde Modeli!

Mint yeşili kombin ile tül perde modeli oluşumunu 3 temada işledik. Yaşam alanlarımızda sıklıkla kullanılan mint rengi tül perdeler ile kombinlenmektedir.

Perde kullanımı yaşam alanlarımız içerisinde neredeyse zaruri ihtiyaç haline gelmiş durumdadır. Perdeler her alanda ve her odada kullanıma zorunlu ihtiyaç göstermekte ve dekorasyona da büyük etki etmektedirler.

Güneş ışığını filtreleme görevini yaşam alanlarında üstlenen perdeler aynı zamanda mahremiyeti de sağlamaktadır. Dışarıdaki hayat ile evdeki hayat arasındaki gizliliği ve mahremiyeti sağlayacak unsur perdelerdir.

Bu sebeple de perdelerin hayatımızdaki yeri güneş ışığını filtreleme ve mahremiyeti sağlama açısından oldukça büyüktür.

Aynı zamanda perdenin dekorasyon içerisinde de yeri büyük önem teşkil eder. Dekorasyonda tamamlayıcı parça olması ile de sıklıkla tercih edilir ve dikkat ile, özenle seçilir.

Mint Yeşili Kombin ! Tül Perde Kullanım Yerleri!

Tül ile mint yeşili kombin yapmak istiyorsanız yazımızdan yararlanabilirsiniz. Tülün kullanım yerleri özellikle yaşam alanlarında çok geniş bir yelpazeyi kapsar.

Tül kullanımı ev ortamı içerisinde; yatak odası, çocuk odası, mutfak, çalışma odası, giyinme odası, salon, misafir odası ve çocuk odasında tercih edilerek kullanılır.

Tül kullanımı ev içerisinde sıklıkla karşılaştığımız bir kombini içerir. Mutfakta uzun tüller ferah ve aydınlık bir havanın girizgâhını oluşturacağından sıklıkla tercih edilir.

Aynı şekilde yatak odası içerisinde aranan romantik havayı en iyi sağlayacak olan perde çeşidi de yine tülden geçmektedir.

Mint yeşili tonları ile tül kendini yatak odasında gösterebileceği gibi salon ev oturma odası içerisinde de iddialı bir tarzı ortaya koyar. Aynı şekilde çalışma odası veya giyinme odası içerisinde de tüle yer verilebilir.

Çocuk odalarında da tül stor perde veya fon perde ile kombinlenmiş bir şekilde şıklığını koruyacak eğlenceli desen ve çizimler ile de çocuk odası kombinini tamamlayacaktır.

Tül Perde Modeli Temizliği Nasıl Yapılır?

Rustik perde, Tül temizliğini nasıl gerçekleştirebilirsiniz? Tülün bu kadar fazla alanda tercih edilmesinin baş nedenlerinden birisi de kolay temizlik ve bakımını bünyesinde barındırdığı içindir.

Kolay bir temizlik yöntemi sunan tülünüzü çamaşır makinesinde yıkayabilirsiniz. Bazı insanlar tülün çamaşır makinesinde yıkanması sonucu oluşabilecek belli başlı sorunlardan dolayı endişe duymaktadır.

Fakat çamaşır makinesi tülünüze herhangi bir zarar vermez. Tabi zarar vermemesinden bu kadar emin konuşmak için doğru bir şekilde yıkamak gerekir.

30 derecede makineyi çalıştırarak tülünüze herhangi bir zarar vermeden yıkama şansınız vardır. 30 derecede yıkamış olduğunuz tülün yapısı ve dokusuna herhangi ir zarar gelmez.

Aynı zamanda tülünüzün kırışması halinde ütü işlemi sizi fazlasıyla zorlayacaktır. Bu durumun oluşmaması için 30 derece yine uyum sağlamaktadır. Yıkamış olduğunuz perdeyi direkt yerine asabilir ve bakım işleminizi tamamlayabilirsiniz.

Mint Yeşili Kombin ile Tül Perde Modeli!

Tül için kullanımı farklı renkler ile kombinelerken alanlar içerisinde farklı görünümlere yol açabilir. Perde ihtiyacını karışlayan tüller birçok rengi de üzerinde asil bir şekilde taşıyacaktır.

Ekru Bambu Tül Perde modeli de aynı asilliği oluşturur. Tül kullanımı ev içerisinde; yatak odası, oturma odası, salon, çocuk odası, mutfak, çalışma odası, giyinme odası ve misafir odasında tercih edilmektedir.

Tül kullanımın bu kadar fazla tercih edildiğini göz önünde bulundurduğumuzda kombin etme renklerinin de geniş bir yelpazeye hâkim olacağını düşünebilmekteyiz.

Ekru, bej, beyaz ve taş rengi tonları tüllerde sıklıkla tercih edilen ve kullanılan renkler arasında yer alır. Aynı zamanda tül ile kombin edilen diğer perde çeşitlerinin renkleri de kombinlenme durumlarını arttırır.

Fon perde veya stor perde ile beraber kullanılacak olan tüllerin seçimini dikkatle yapmanız gerekir.

1- Mint Yeşili Kombin ile Mutfak Tül Perde Modeli

perdeoutlet-mint-yesili-kombin-tul-perde-modeli (3)
Mint Yeşili Kombin ile 3 Tül Perde Modeli

Mint rengi ile mutfağınızı renklendirirken ferah bir görünüm ortaya çıkarabilirsiniz. Perde mağazalarında birçok çeşit sizin seçiminizi beklemektedir. Bu çeşitlerdeki farklılık ise sizin tarz ve zevkinize göre şekillenecek bir durumdur.

Tarzınıza uygun seçimleri alanıza uyumlu bir şekilde seçecek olan sizsiniz. Doğru seçimler sonrasında dekorasyonda başarıyı elde etmek kaçınılmaz bir durum olacaktır. Mutfakta tül kullanımı sıklıkla karşılaştığımız bir durumdur.

Tülün sağladığı ferah ve uçuş uçuş görünüm aranan diğer görünümleri de beraberinde her alan içerisinde getirmektedir. Mutfakta uzun bir tül kullanımı ferah bir görünüm elde etmenize olanak sağlayacaktır.

2- Mint Yeşili Kombin ile Salon Tül Perde Modeli

perdeoutlet-mint-yesili-tul-perde (1)

Salon içerisinde de yine mint yeşili rengine yer verebilirsiniz. Salonda sağlamak istediğiniz görünüm teması; şık, spor veya sade ve modern ise her temada bu rengi kullanmak mümkün olacaktır.

Bu renk doğru ve yeterli bir şekilde alan içerisinde kullanıldığında istediğiniz görünüme ulaşmak zor olmayacaktır.

Salon içerisinde oluşturulmak istenen hava ve tema genellikle şık ve modern şeklindedir. Şık bir dekorasyona sahipseniz tülü fon perde ile kullanmanızı önermekteyiz.

Böylece daha ağır ve tok bir görünüm oluşacak ve şıklık tamamlanacaktır. Aynı şekilde modern bir görünüm için de tül kullanılabilirken stor perde ile beraber de tercih edilebilir.

3- Mint Yeşili Kombin ile Yatak Odası Tül Perde Modeli

perdeoutlet-mint-yesili-tul-perde (2)

Tül perde modeli ve fiyatları  oldukça araştırılan bir konudur. Bu konunun bu denli araştırılmasının en büyük sebebi sıklıkla tercih edilmesinden geçer. Tülün sağlayabileceği görünümlerin başında aydınlık ve ferahlık bir görünüm yer alır.

Yatak odasında bu görünüm çokça aranmaktadır.  Yatak odası içerisinde aranan görünüm yalnızca ferahlık değil romantik bir görünümdür.

Romantik bir temayı yakalayabilmek adına tül oldukça doğru bir seçim olacaktır. Tülün sağlayacağı romantik hava mint yeşili kombin ile birleştiğinde oldukça hoş bir görünümü oluşturmuş, tamamlamış olacaktır.

Yatak odasında kullanılan tül perde modeli uzun ve yere kadar olursa yakalamak istediğiniz temalara daha kolay bir erişim sağlayabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız