Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Füme Rengi Stor Perde ile En Ucuz 3 Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Füme Rengi Stor Perde ile En Ucuz 3 Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Füme rengi stor perde kombinleri yaşam alanlarımızda sıklıkla kullanılmaktadır. Stor kullanımı her alanda tercihe dilen bir kullanımdır.

Perde ihtiyacı özellikle yaşam alanlarımızda gerçekleşen bir ihtiyaç şeklini taşımaktadır. Neredeyse her alanda perde sağladığı yararlar ile kullanım zorunluluğu taşımaktadır. Güneş ışınlarından alanın korunması, mahremiyetin sağlanması perdenin kullanım özelliklerindendir.

Perde dekorasyona da katmış olduğu katkılar ve sağlamış olduğu yararlar ile bilinmekte ve kullanılmaktadır. Dekorasyonda perde olmadığı zaman dekor yarım kalmış ve tamamlanmamış olur. Dekorasyon alanın hoş görünümü ve oluşturacağı havası için önem taşımaktadır.

Stor Perde Seçiminde Dikkat Etmeniz Gereken Hususlar!

perdeoutlet-fume-rengi-stor-perde (4)

Stor perde seçimi olsun diğer perde çeşitlerinin seçimi olsun temel ortak seçim huşuları bulunmaktadır. Alacağınız perdenin kaliteli olması uzun ömürlü kullanım için oldukça önemlidir.

Kaliteli kumaş cinsinden ve malzemelerden üretilen perdeler uzun yıllar boyunca sizi yalnız bırakmazlar.

Perdeler dekorasyona katacağı detayları sebebiyle de seçimi sırasında uyum ve ahenk bozulmamalıdır. Perdeyi takacağınız alanın içerisindeki dekorasyon tanımlanmalı ve perde seçerken bu dekora uyumlu renk ve modelde ürünler seçilmelidir.

Bir başka husus ise renk seçimidir. Füme rengi, mint yeşili veya ekru renk gibi renkler storda sıklıkla kullanılmaktadır. Fakat sadelikten yana renkler de son zamanlarda stor üzerinde görmeye alıştığımız tonlardır.

Perde seçiminde perde kumaşının evinize ve isteğinize uyum sağlaması da önemlidir. Siz perdenizden beklentilerinizi öne alarak bir seçim gerçekleştirmelisiniz. Tabi kumaş seçiminde kullanım kolaylığı ve bakım kolaylıkları da göz önünde bulundurulmalıdır.

Perde seçimi birçok kişi tarafından özenle yapılan bir husustur. Bu şekilde gerçekleşen seçimler neticesinde uzun yıllar boyunca uyum ve ahenk içinde kolayca kullanılan perdelere rastlarız. Renk ve model seçimi kadar erde çeşidinize de karar vermeniz gerekir. İşte perde çeşitleri şu şekildedir:

  • Fon perde
  • Tül perde
  • Stor perde
  • Zebra stor perde
  • Motor perde
  • Motor stor perde
  • Jaluzi perde
  • Cam plise perde

Stor Perde Modelleri | Füme Rengi Stor Perde Fiyatları

Stor modelleri yatak odası, oturma odası, çocuk odası, mutfak, salon ve çalışma odasında rahatlıkla kullanılabilir. Storlar hem şık hem de spor görünüm için uygun olabilmektedir. Stor kullanımı rahat kullanımı ve kolay bakımı ile de çokça tercih edilmektedir.

Fiyatlar ise her perde çeşidinde olduğu gibi belirli etkenlere göre değişkenlik gösterebilir. Perde kumaş cinsine üretim sırasında kullanılan malzemelere göre fiyatlar değişir. Perdedeki kalite oranı arttıkça fiyat da doğru orantıda yükselişe geçer.

Perde metrekaresi, perde modeli ve rengi de fiyata etki etmektedir Her renk ve her kumaş cinsi perde de fiyat değişirken marka etkeni de yüksek oranda etki etmektedir.

1- Füme Rengi Stor Perde ile Beyaz Mutfak Uyumu!

perdeoutlet-fume-rengi-stor-perde (3)
Füme Rengi Stor Perde ile En Ucuz 3 Dekorasyon Nasıl Yapılır?

Füme rengi koyu bir tonda ev sahipliği yapmak ile beraber stor ile buluştuğunda çok şık ve hoş bir görünümü oluşturur. Beyaz mutfak ile füme bir stor kullanılır mı derseniz elbette kullanılır cevabını verebiliriz.

Storlardaki renk uyumu doğru sağlandığında beyaz mutfak içerisinde füme stor kullanımı tamamlayıcı dekor parçası haline gelecektir. Beyaz renge her farklı renk uyum sağlayabileceği gibi bu tarz koyu renkler de uyum sağlar.

Beyaz ile koyu renk kombinasyonlarında en çok gözlenen görsel karışımı ise sadelik ve şıklığın karışımıdır. Beyaz bir mutfağa sahipseniz koyu füme storlar oldukça başarılı bir seçim olur.

2- Füme Rengi Stor Perde ile Kahve Temalı Salon Dizaynı!

perdeoutlet-fume-rengi-stor-perde (1)

Füme rengi storların kahve temaya sahip salonda kullanımı da son derece doğrudur. Füme rengi neredeyse bütün renkler ile uyum sağlayabilir. Dekorasyonda kendi stil ve zevkinizi göstereceğinizden baş fikir elbette size aittir.

Kararlarınız arasında fümeyi elbette ki kahvenin her tonları ile kombin yapmamalısınız. Fakat koyu tonların kullanımı salonda şıklığı ve zarafetin göstergesi olacaktır. Bu sebeple koyu tonları bütün aline getirebilir ve asilliği salonunuza taşıyabilirsiniz.

Füme rengi storlar salonda yalnız kahve tonları ile değil farklı renk tonları ile de kullanılabilir. Füme şık bir renk olmakla beraber açık tonlar ile gösterdiği uyumu koyu renkler ile de aynı şekilde gösterebilir.

3- Füme Rengi Stor Perde ile Füme Koltuk Gruplarına Sahip Oturma Odası!

perdeoutlet-fume-rengi-stor-perde (5)

Füme storlar yine füme tonlarına sahip koltuk grupları ile uyum içerisinde kullanılabilir. Dekorasyonun en önemli parçalarından olan perdeleri istediğiniz çeşitte ve modelde seçmek size kalan bir durumdur. Fakat tarzınızı konuştururken yakalamanız gereken uyuma dikkat etmelisiniz.

Füme storlar yanında tül perde veya fon perde ile de kullanılabilir. Fakat genellikle koyu renk tercihe dilen storlar tek başına tamamlayıcı dekor parçası olarak kullanılmaktadır. Koyu füme storları; yatak odası, çocuk odası, salon, oturma odası, çalışma odası, giyinme odası ve mutfakta kullanabilirsiniz.

Storlar her odada rahatlıkla kullanılabileceği gibi bazı odalarda yalnızca güneşlik görevini karşılaması için kullanılmaktadır. Stor konusunda kullanım kolaylığı sebebi ile seçim sırasındaki yoğunluk söz konusu olabiliyor.

Stor Perde Bakımı Nasıl Yapılır?

Stor bakımını gerçekleştirirken oldukça kolay yollardan ilerliyorsunuz. Storları yaşam alanlarınızın birçok odasında birçok görevde kullanabilirsiniz. İsterseniz güneşlik görevi gördürerek farklı çeşitler ile kombine edebilir isterseniz de tek başına bir kullanım sağlayabilirsiniz.

Storların kullanımı kadar takıp çıkarma işlemleri de belirli kolaylıklar sunar. Stor; zebra ve düz seçenekleri ile yaşam alanlarınızda yer alabileceği gibi kurumsal mekânlar ve ofis ortamlarında da yer edinebilmektedir.

Ofis ortamlarında kullanılan perdeler ya stor ya da jaluzi perde olmaktadır. Kurumsal mekanlardaki resmiyeti de sağlayabilecek en iyi erde çeşidi stor modelleri ve jaluzi perde modelleridir. Storların kullanımı ofis ortamındaki ciddiyeti de yansıtacağından tercih edilmektedir.

Stor bakımı ve temizliği ise yine kolay adımlar ile gerçekleşmektedir. Stor yıkama işlemini isterseniz kuru temizleme yardımı ile kolay ve seri bir şekilde gerçek kılabilirsiniz. İsterseniz de bu işlemi kendiniz evinizde yapabilirsiniz.

Kendiniz temizliği yapacaksanız öncelikle storu yerinden çıkarmanız gerekir. Bunun için yanınızda bir kişiye ihtiyaç duyacaksınızdır. Bu ihtiyacınızı karşılamak için birinden yardım alın.

Biriniz perdenin tavana monte edilen mandal kısmını eliyle baskı yaparken diğeriniz destek vererek çıkaracağınız perdeyi tutmalıdır.

Baskı yaparak çıkarmaya çalıştığınız perdeden çıt sesi duyduğunuzda perde eyerinden çıkacaktır. Bir mandalı çıkardıktan sonra aynı işlemi uygulamak adına diğer mandalın olduğu kısma gidin. Çıkardığınız kısmı yardım eden kişi tutarken siz de diğer tarafı çıkarabilirsiniz.

Daha sorasında banyo tarzı bir yerde hazırladığınız köpüklü su karışımı ile süngerleyebilirsiniz. Süngerde kullanacağınız yavaş dokunuşlar perdeye herhangi bir zarar vermeyecektir. Deterjan ile su karışımından yaptığınız temizleyiciyi perdenin özellikle kirli yüzeylerine daha inatçı bir şekilde sünger yardımı ile sürmeli ve ovalamalısınız.

Sabunladığınız perdenin temizlendiğinden emin olduktan sonra ılık su yardımı ile perdeyi durulamalısınız. Perdeyi dikey tutarak da durulama işlemini kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Temizlemiş olduğunuz stor perde seri bir şekilde kuruyacaktır. Tabi bu hızlı kuruma seçeceğiniz kumaşa göre değişir. Kuruyan temiz perdenizi artık geri takabilir ve güzelce kullanmaya devam edebilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız