Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Hazır Güneşlik Perde İçin İdeal Modeller!

Hazır Güneşlik Perde İçin İdeal Modeller!

Hazır güneşlik perde modelleri, en ideal ev tekstil ürünleri arasında yer almaktadır. Özellikle güneş ışığından istenilen ölçüde yararlanılması noktasında fayda sağlayan bu modeller, pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Peki, Perde Outlet’in kullanışlı ve şık detaylara sahip hazır güneşlik perde modelleri nelerdir?

Hiçbir zaman modası geçmeyen ve dekorasyonlarda yer alan hazır güneşlik perde çeşitlerinin; kendilerine özgü ve kaliteli bir kumaş yapısı vardır. Birbirinden güzel ve modern detaylara sahip güneşlikler, hazır ölçü şeklinde satışa sunularak da dekorasyonların kurtarıcısı olmaktadır. Güncel tasarım çizgileriyle tasarlayarak ürettiğimiz hazır güneşlik perde modellerimizi dekorasyonlarınızda tercih edebilirsiniz!

 

Hazır Güneşlik Modelleri

Geçmişten günümüze herkes tarafından tercih edilerek kullanılan güneşlikler; güneş ışığının kontrollü bir şekilde yaşam alanlarına girmesini sağlamaktadır. Üstelik bu modeller kullanım kolaylığı ve kumaş kalitesi ile de oldukça sevilmektedir. Perde Outlet olarak sizlere hem kolay temizlenebilen hem de uzun ömürlü güneşlik modellerini sunmaktayız.

Hazır güneşlik perde modelleri doğru bir şekilde kullanıldığında, dekorasyonu en üst noktaya taşıyacaktır. Yani bu perdelerin dekorasyon ile uyumuna dikkat edilmesi gerekir.

Özellikle hazır ölçü bir güneşlik perde satın alınırken, oluşturulan dekorasyonlarda hangi renklere yoğunluk verildiğine bakılmalıdır. Böylelikle uygun renk tonuna sahip bir güneşlik tercih edilerek, dekorasyonun zenginleştirilmesi sağlanır. Ayrıca salon, yatak odası veya oturma odası gibi alanlarda da kullanılan güneşliklerin boyutuna da önem verilmelidir.

Peki, kalitesi ve zarif detaylarıyla göz dolduran Perde Outlet hazır güneşlik perde seçenekleri nelerdir? İşte, beğeneceğiniz ve severek dekorasyonlarınızda tercih edeceğiniz o modeller!

 

Keten Güneşlik Perde

Keten hazır güneşlik perde seçenekleri, kullanışlı bir yapıya sahiptir. Tercih edildiği dekorasyonlarda kaliteli kumaş yapısı ve nitelikli özellikleri ile uzun süreli bir kullanıma imkân tanır. Özellikle oturma odası, yatak odası, salon ve mutfaklarda kullanımı oldukça yaygındır. Pratik ve kolay temizlenebilir olması da, ev hanımları tarafından tercih edilmesini kolaylaştırmaktadır.

Perde Outlet olarak sunduğumuz keten hazır güneşlik perde seçenekleri, estetik görüntüleri ile bütün ihtiyaçları karşılayacak düzeydedir. Kusursuz bir şekilde dekorasyonlarınızı tamamlamak istiyorsanız, bu modelleri tercih edebilirsiniz. İdeal dekoratif ürünler arasında yer alarak, dekorasyonda kullanılan diğer ürünlerle de bir bütünlük oluşturur. Üstelik bu modeller, uygun fiyatlarla da satışa sunulup avantaj sağlamaktadır.

 

Renkli Güneşlik Perde

Güneş perdesi olarak tabir edilen bu modeller, güneş ışığının iç mekânlara girmesini engellemektedir. Bu noktada sabahları uyurken güneş ışığından dolayı uyanmamak için ya da çalışırken güneş ışığından rahatsız olmamak için; güneşlik modellerine dekorasyonlarınızda yer verebilirsiniz. Böylelikle yeterli ölçüde güneş ışığının içeriye girmesini sağlayabilirsiniz.

En trend güneşlik perdeler arasında, renkli olan modellerde bulunmaktadır. Özellikle bu modellerin sahip olduğu kendisine has şık detayları, vazgeçilmez dekorasyon ürünleri olmasını sağlar.

Siz de dekorasyondaki diğer eşyaların rengi ile uyumlu bir güneşlik modelini Perde Outlet’te kolayca ulaşabilirsiniz. Hazır güneşlik perde modelleri içerisinde, yaşam alanlarınız için uygun renkte ve ölçüde model bulmak artık çok kolay!

Daha çok dekorasyonlarda kullanılan gri güneşlik perde modelleri, sahip olduğu renk tonu ile oldukça şık bir tercihtir. Ev hanımlarının gözdesi olan gri güneşlikler, kullanıldığı alanları eşsiz bir görünüme kavuşturmaktadır. Bu modeller hazır ölçü olarak Perde Outlet’te ₺459, 98’den başlayan fiyatlarla satışa sunulur.

Ayrıca renkli güneşlik modelleri arasında; kahverengi, krem, beyaz ve siyah renge sahip perdeler de bulunur. Bu modellerinde her biri eşsiz detaylar içermektedir ve kullanıldığı alanlarda dekorasyonu yükseltmektedir. Kahverengi güneşlikler ₺459, 98, beyaz güneşlikler ₺219, 98, krem güneşlikler ₺219, 98 ve siyah güneşliklerse  ₺459, 98’den başlayarak satın alınabilmektedir.

 

Saten Güneşlik Perde

Modern çizgilerle üretilerek satışa sunulan saten hazır güneşlik perde modelleri, şık ve eşsiz dokusuyla en sevilen modeller arasında yer almaktadır. Özellikle ev hanımlarının sıklıkla tercih ettiği bu modellerin, temizliği de oldukça pratiktir. Dekorasyonlarda perde seçimi ile hem görünüm hem de kullanım kolaylığı açısından avantaj sağlamak istiyorsanız, saten güneşlikler tam size göre!

Müşteriler Perde Outlet’te saten hazır güneşlik perde satın alırken ihtiyaçlarına en uygun modellere sahip olabilirler. Çünkü herkesin zevkine hitap eden ve ihtiyaçlarını karşılayabilen modeller sunulmaktadır. Saten güneşlikler, ışıltılı görünümü sayesinde dekorasyonlarla bir bütün oluştur. Siz de dekorasyonlarınızla öne çıkmak istiyorsanız, bu modelleri tercih edebilirsiniz!

Günümüz modasını yansıtan ve pratik bir kullanım sunan saten güneşlikler; ₺219, 98’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmaktadır. Perde Outlet’te her bütçeye uygun fiyatlarla bu modelleri satın alabilmek mümkündür.

 

Hazır Siyah Güneşlik Perde

Dikkat çekici ve şık dekorasyonların en değerli ürünlerinden olan siyah hazır güneşlik perde modellerini artık pek çok dekorasyonda görebilmek mümkün! Çünkü güneş ışığını filtreleyerek, istenilen mahremiyet ortamının oluşturulması sağlar. Bu durumsa çoğu kişi tarafından tercih edilmesini kolaylaştırır.

Siyah güneşlikler seçilecek olan alan için uygun bir şekilde tercih edilmelidir. Özellikle dekorasyondaki diğer mobilyalarla uyumuna bakılması gerekir. Daha çok yatak odası için tercih edilen bu modeller, salon ve oturma odaları içinde kullanılabilmektedir. Siyah hazır güneşlik perde modellerinin fiyatları Perde Outlet’te ₺459, 98’den başlamaktadır.

 

Hazır Güneşlik Stor Perde

Hem tül hem güneşlik stor perde modelleri, günümüzde popüler bir şekilde tercih edilmektedir. Özellikle blackout stor perde seçenekleri, rağbet gören modellerdendir. Satışa sunulan stor hazır güneşlik perde tasarımları artık her alanda kullanılmaktadır.

Mutfak, balkon, yatak odası olan, çalışma odası ve ofis gibi alanlar için oluşturulacak dekorasyonlar hazır güneşlik perde modelleri ile iyi bir görünüm kazanmaktadır. Özellikle screen stor, mat stor ve blackout stor tam bir mahremiyet sunması açısından, güneşlik yerine kullanılmaktadır.

 

Hazır Güneşlik Perde Fiyatları

Hazır güneşlik perde fonksiyonel ve işlevsel yönleri ile şık bir görünüm oluşturmaktadır. Bu ürünler eve giren güneş ışığını kontrol ederken aynı zamanda içerinin görünmesine de engel olmaktadır. Her açıdan konfor ve pratiklik sunan hazır güneşlik perde farklı fiyatlardan satışa sunulmaktadır.

Perde Outlet hazır güneşlikler arasında karartma blackout perde modelleri; diğer ürünlerden bir tık fazla fiyatla satışa sunulmaktadır. Çünkü bu modeller karartma özelliğine sahiptir. Böylelikle gündüz bile karanlık alanların oluşturulmasına imkân sunarlar.

Güneşlik fiyatlarına etki eden faktörler arasında; perdelerin modeli, kumaşı, dokusu ve boyutları gibi noktalar yer almaktadır. Özelliklerine ve tasarımına göre siz de en uygun ve ucuz güneşlik perde modelini tercih edebilirsiniz. Güneşlik fiyatları; ₺109, 99’den başlayarak ₺459, 98’ye kadar çıkmaktadır.

 

Saten Güneşlik Perde Fiyatları

Saten güneşlik modellerinde hazır ve özel ölçü olmasına bağlı olarak farklı fiyatlandırmalar görülmektedir. Hazır güneşlik perde fiyatlarının değişmesindeki bir diğer etken ise perdelerin kısa ve uzun olmasıdır. Perde modelleri arasında bulunan hazır güneşlikler genellikle her dekorasyonda uyumlu olur.

Uzun saten hazır güneşlik perde adet fiyatı ₺219, 98’dir. Özel ölçü olarak tercih edilen güneşliklerde ise, fiyatlar değişiklik gösterir. Ancak beyaz ve krem saten güneşlik perde metre fiyatı ₺109, 99’dir. Bu fiyat kullanılacak alandaki perdenin en, boy ve pile oranına göre artış gösterecektir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız