Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Güneşlik Perde Modellerine Göz Atın!

Güneşlik Perde Modellerine Göz Atın!

Güneşlik perde kullanımı en fazla olan ürünler arasında yer almaktadır. Çeşitli özellikleri ve modelleri bulunan Perde Outlet güneşlik perde tasarımlarıyla siz de farkınızı ortaya koyun!

Her geçen gün güncel ve yenilenen tasarımların bulunduğu güneşlik perde kategorileri, artık klasik modellerin dışına çıkmıştır. Şıklığı ve işlevselliği ile ön plana çıkan güneşlik perde modelleri diğer ürünler ile birlikte güzel bir kombin oluşturmaktadır. Kolay kullanımı ve pratik olması da bu ürünlere olan ilgiyi giderek artırmaktadır.

 

Güneşlik Perdesi Seçimi İçin İdeal Kriterler

Ev dekorasyonlarında genel olarak tercih edilen güneşlikler, dekoratif bir görünüm oluşturmakta ve işlevselliği ile dikkat çekmektedir. Bu ürünler hemen hemen her alanda kullanım sunmaktadır. Ayrıca çoğu dekorasyonlarda hem tül hem güneşlik perde ikilisi tercih edilir. Peki yaşam alanlarınızı dekore ederken güneşlik seçiminde dikkat etmeniz gereken kriterler nelerdir?

  • Diğer perde tasarımları ile uyumu; diğer perde türleri ile tam bir uyum içinde kullanılan güneşlikler, farklı alternatifler sunmaktadır. Özellikle tüllerle birlikte kullanıldığında, gece ve gündüz perde kullanımını kolay hâle getirmektedir. Güneş ışığına göre geceli ve gündüzlü olarak perdelerin kullanımı değişiklik gösterebilir.
  • Kullanım şekli ve fonksiyonel olması; artık mekanizmalı perdelerin kullanımının artması, güneşliklerin de bu yönde tercih edilmesini sağlamıştır. Otomatik bir şekilde açılıp kapanabilen perde güneşlik modelleri kolay kullanım sunar. Ayrıca bazı ürünlerin ısı yalıtımını sağlaması söz konusudur. Böylelikle bu ürünler hem kullanım kolaylığını hem de enerji tasarrufunu bir arada sunmaktadır.
  • Tasarım, kumaş ve rengi; güneşlik perde kumaşı; ışığın ne oranda kontrol edileceğine bağlı olarak seçilmelidir. Ayrıca odanın stiline göre de farklı renkli güneşlik perde tercih edilebilir. Açık renk güneşlikler ferah bir görünüm sunarken, koyu rengin hâkim olduğu güneşlikler ise dramatik bir etki yaratmaktadır.
  • Ölçüleri, oda ve pencere boyutu; ölçü denilen kavram, perdelerin kendini göstermesindeki en büyük etkenlerden biridir. Özellikle pencerenin boyutu ve odanın büyüklüğüne uygun güneşlik seçimi ortama uyum sağlayacaktır. Geniş ve büyük dekorasyon alanlarında daha geniş güneşlikler tercih edilmelidir.
  • Güneşliklerin stili; bir dekorasyonun en önemli noktaları arasında, tercih edilecek güneşliklerin tasarımı ve stili yer almaktadır. Klasik veya modern dekorasyonlar oluşturulurken, güneşlikler yardımcı olmaktadır. Zarif ve sade bir görünüm için daha düz ve beyaz güneşlik perde tercih edilirken, klasik tasarımlarda ise dantelli ve desenli güneşlik perde seçimi yapılmaktadır.
  • Kaliteli ve marka; perde seçiminin kaliteli ürünlerden yana yapılması gerekmektedir. Çünkü perde seçerken güvenilir ve kaliteli bir markanın tercih edilmesi, ürünlerin kullanım sürelerini artırmaktadır. Perde Outlet kaliteli markaları satışa çıkararak, bu fırsata size sunmaktadır.

 

Güneşlik Perde Modelleri

Perde Outlet; güneşlik konusunda geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır. Özellikle çeşitli modellere yer vermesi ile her zevke ve ihtiyaca hitap edecek ürünleri ortaya çıkarmaktadır. Firmamız; kahverengi, krem, saten, beyaz, karartma ve blackout güneşlik modelleri ile daha çok ön plandadır.

Tercih edilecek ürünlerle hem modern hem de klasik dekorasyonlar oluşturulabilmektedir. Güneşliklerin dekorasyonların her alanında kullanılması mümkündür. Balkon güneşlik perdesi veya salon güneşlikleri farklı özellikleriyle kendini belli etmektedir. Salonlarda daha gösterişli ve dikkat çekici güneşlik modelleri tercih edilmektedir. Mutfaklarda veya balkonlarda ise daha sade güneşliklerin tercih edilmesi uygun olacaktır.

Güneşliklerin rengi ise, ortama ayrı bir hava katmaktadır. Dekorasyonlara uyumlu olarak tercih edilen renkli güneşlikler, yaşam alanlarına istenilen görünümü kazandırmaktadır. Sıcak bir atmosfer oluşturmak isteniyorsa, kahverengi ve krem güneşlikler tercih edilebilir. Modern ve şık tasarımlarda ise gri ve beyaz güneşlik modelleri iyi bir tercih olacaktır.

 

Hazır Karartma Blackout Güneşlikler

Hazır blackout gri güneşlik perde modelleri şık ve kaliteli görünümleri ile dekorasyonlarda istenilen görüntüleri vermektedir. Karartma perdeler; %100 polyester kumaştan üretilmekte ve solmaya karşı dayanıklılık göstermektedir. Ayrıca bu perdelerin uzun süre kullanılması da mümkündür.

Zarif görünümleri ile kullanımda pratiklik sunan hazır karartma güneşlikler; yemek odası, mutfak, çocuk odası, yatak odası, oturma odası ve ofisler için ideal ürünlerdir. Kullanım alanı bakımından en geniş olan perdeler arasında yer almaktadırlar. Özellikle ofis ortamlarına daha çok sofistike bir hava katılmasında da etkilidirler. Bu perdelerin özellikleri;

  • Kısmen güneş ışığını ve ısıyı engellemektedir.
  • Doğal klima özelliği taşır.
  • %100 pes iplik dokumadan üretilmiştir.
  • Düz ve pilesiz bir yapıya sahiptir.
  • Karartma özelliği sayesinde güzel bir uyku deneyimi sunar.

 

Hazır Krem Uzun Saten Güneşlikler

Saten kumaş kalitelisi ve zarif görünümüyle her alanda kullanılabilir bir üründür. Özellikle perde alanında tercih edilmesi, daha tasarım odaklı dekorasyonların oluşmasına yardımcı olmaktadır. Krem saten güneşlikler ise, kullanılan alana zarif ve ince bir görünüm kazandırarak ortamın havasını değiştirecek bir tasarıma sahiptir.

Bu ürün; uzun bir yapıda ve saten kumaş tasarımıyla üretildiği için, özellikle salonlar için en ideal ürünler arasındadır. Siz de modern ve dikkat çekici bir dekorasyon istiyorsanız, hazır krem uzun saten güneşlikleri tercih edebilirsiniz. Severek kullanılan ve uzun ömürlü olan bu ürünün özellikleri arasında;

  • Neme karşı dayanıklı olması
  • %100 pes iplik dokuma bileşenine sahip olması
  • Ofis ve ev ortamları için uygun tasarımı bulunması
  • Düz bir yapıda bulunmasına rağmen, korniş tipine göre belirli bir şekilde üretilebilir olması yer almaktadır.

 

Krem Saten Güneşlik

Evlerinizi ve ofislerinizi şık ve güzel bir şekilde dekore etmek için, krem saten güneşlik tercih edebilirsiniz. Krem hemen hemen her dekorasyona uyum sağlayabilecek bir renktir. Böylelikle diğer renkler ve aksesuarlarla kolay bir şekilde uyum sağlayarak, yaşam alanlarının göze hitap etmesini sağlamaktadır.

Mutfak güneşlik perde tercihlerinizde, krem saten güneşlik modellerine göz atabilirsiniz. Krem rengindeki perdeler, yumuşak ve temiz görünümleri ile mutfak ve balkonlara çok yakışmaktadır. İç mekânların canlı ve güzel görünmesini sağladıkları için, en çok tercih edilen güneşlik renkleri arasında krem yer alır. İç dekorasyonlarınıza işlevsellik ve çekicilik katan bu perdelerin özellikleri;

  • Isı yalıtımına sahiptir. Yazın dışarıdan gelen ısıyı dengelerken ve kışın ise ısı kaybını azaltan enerji tasarrufunu sağlamaktadır.
  • Hafif ve pürüzsüz bir yapıya sahiptir.
  • En önemli özellikleri, hiçbir zaman modasının geçmemesidir.
  • Uygun fiyat seçeneği sunar.
  • Korniş ver ayrılır raylı montaj alanına sahiptir.
  • Pilesiz veya kornişe uygun pileli şekilde üretilmektedir.

 

Beyaz Saten Güneşlik


Güneşlikler dekorasyonların önemli parçaları arasında yer alır. Ancak daha çok güneş ışığının iç mekânlara kontrollü bir şekilde girmesinde katkıları bulunmaktadır. Çünkü güneş ışığı yararlı olduğu kadar eşyalara uzun süre temas ettiğinde zarar verir. Bu nedenle kontrollü bir şekilde iç mekânlara güneş ışığının girişine dikkat etmelisiniz.

Beyaz saten güneşlikler sahip oldukları özellikleri ile, hem modem bir görünüm sunar hem de güneş ışığının eşyalara ve cilde uzun süre temas etmesini engeller. Perde Outlet güneşlikleri sahip oldukları özellikleri ile, beklentiyi karşılamaktadır. Bu noktada beyaz saten güneşliklerin özellikleri, şu şekilde açıklanabilir;

  • Kaliteli kumaş dokusu ve üretim maddesine sahiptir.
  • Beyaz güneşlikler ısıyı bünyelerinde tutmamaktadır. Bu sayede odanın çok fazla ısınmasını engeller.
  • Saten kumaş yapısıyla beyaz rengin birleşimi, temiz ve parlak bir görünüm sunar. Bu sayede yaşam alanlarının daha temiz ve ferah görülmesine imkân sağlar.
  • Doğru talimatlarda kullanıldıklarında, uzun yıllar ilk günkü gibi kullanım garantisi sunar.
  • Beyaz güneşlikler belirtilen programlarda ve doğru derecede yıkandıklarında, kırışmayan güneşlik perde avantajı elde etmiş olabilirsiniz.

 

Hazır Beyaz Uzun Saten Güneşlikler

Genellikle kadınlar tarafından saten güneşlikler tercih edilmektedir. Bunun nedenleri arasında kumaşın dayanıklı ve tasarım odaklı oluşu yer alır. Hazır saten güneşlikler, kullanım kolaylığı sunarak belirli ölçülerde ve standartlarda satılmaktadır. En çok tercih edilen renkler arasında yer alan beyaz ve krem saten güneşlikler, dekorasyonlara en çok yakışan ürünlerdir.

Güneşlik tercihlerinde ön planda hazır ölçü seçenekleri yer almaktadır. Saten kumaşın pratik bir şekilde temizlenmesi, leke tutmaması ve uzun bir süre kullanılması gibi detaylar, güneşlik seçimine etki etmektedir. Peki, ev dekorasyonlarında diğer eşyalarla birlikte kombinlenebilen beyaz uzun saten güneşlikler hangi özellikleri barındırmaktadır? İşte, merak edilen o özellikler;

  • Kolay temizlenebilir, pratik bir şekilde yıkanabilir ve bakımı da oldukça basittir.
  • Oda stiline ve kişisel özelliklere hitap etmektedir.
  • Pilesiz ve kornişe uygun pileli şekilde üretimi yapılmaktadır.
  • %100 pes iplik dokuma ürün bileşimine sahiptir.
  • Raylı rustik ve kornişe uygun montaj alanı imkânı sunar.

 

Güneşlik Perde Fiyatları

Güneşlik perde modelleri avantajlı kullanımları ile ev ve ofis ortamları için ideal ürünlerdir. Güneş ışığının engellenmesinin yanında, dışarıdan gelen görünümü de engellemesi bu perdelere olan ilgiyi artırmaktadır.

Güneşliklerinin seçilmesinde bazı kriterler ön plana çıkmaktadır. Özellikle bu kriterler arasında, kumaş çeşidi, kumaş dokusu, perde modeli, perde boyutları gibi detaylar yer almaktadır. Ancak daha çok perdelerin fiyatı da göz önünde bulunduran detaylar arasındadır.

Perde Outlet online mağazamızda satılan ürünler genellikle uygun fiyatlı olmaktadır. Ucuz güneşlik perde arayışı içindeyseniz, mağazamıza göz atarak istediğiniz ürünü bulmanız mümkündür. Genellikle firma olarak Brillant markayı tercih etmekteyiz. Brillant güneşlik perde fiyatları ise ölçü, kumaş ve birkaç detaya bağlı olarak değişiklik göstermektedir.

Perde fiyatlarının sürekli olarak güncellendiği göz önünde bulundurulmalıdır. Fiyatlar bazen marka bazlı olarak değişebilirken, bazen ise özelliklerine bağlı olarak da değişebilmektedir. Çünkü bir perdenin fiyatı, kumaşı ve kalitesi ile doğrudan orantılıdır.

Siz de salon, oturma odası, yatak odası, çocuk odası, ofis ve çalışma odası gibi alanlarınıza sofistike bir görünüm kazandırmak istiyorsanız; ₺109 – ₺459, 98 arasındaki güneşliklerimizi inceleyerek dekorasyonlarınızda aradığınız görünüme kavuşabilirsiniz.

 

Hazır Ölçü Güneşlik Fiyatları

Hazır ölçü güneşlikler tamamen belirli standartlarda üretilmektedir. Genellikle her oda stiline uygun olarak üretilen bu ürünler, tam bir mahremiyet sağlamaktadır. Hazır güneşlikler arasında yer alan karartma blackout ürünlerin farklı renklerde tasarımları bulunur. Sizde dekorasyonlarınızı uygun olacak renge karar vererek, odanızın ambiyansını bu ürünlerle güncelleyebilirsiniz.

Polyester kumaştan üretilen hazır güneşlikler ev ve ofislerde bir gizlilik katmanı oluşturur. Hazır güneşlikler arasında yer alan karartma blackout perdeler;  mekanlara giren ışığın engelleyen, iyi bir uyku deneyimi sunan ve tamamen karartma sertifikasına sahip ürünlerdir. Bu noktada hazır güneşlikler arasında özelliklerine göre değişen fiyatlara sahip olan modellere göz atabilirsiniz.

Hazır güneşlik fiyatları perdelerin saten, karartma, uzun veya kısa olmasına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Genellikle Perde Outlet hazır güneşlik adet fiyatları; ₺219, 98 ilâ ₺459, 98 arasında değişiklik göstermektedir.

 

Özel Ölçü Güneşlik Perde Metre Fiyatı

Özel ölçü güneşteki fiyatları, metre bazında hesaplanmaktadır. Siteye genelinde fiyatlar birbirine yakın olmaktadır. Ancak bazı detaylar hem güneşlik hem tül perde fiyatları noktasına etki etmektedir. Bu etkenler arasında güneşliklerin saten veya karartma blackout olması, güneşliklerin uzun veya kısa olması gibi detaylar yer alır.

Firmamız üzerinden tercih edeceğiniz özel ölçü güneşlik metre fiyatlarında kendi belirleyeceğiniz detaylar ön plana çıkmaktadır. En, boy ve kilo oranına karar vererek; en ideal fiyatta kaliteli perdelere sahip olabilirsiniz.

Bu noktada tercihiniz karartma blackout güneşliği ise; Bu ürünün metre fiyatı ₺229’dir. Tercihiniz saten güneşlikten yana ise uzun veya kısa olmasına bağlı olarak metre fiyatı; ₺109, 99 ilâ ₺219, 98 arasında değişir.

 

Saten Güneşlik Perde Fiyatları

Saten güneşlikler hemen hemen her alanda kullanılabilen ürünler arasında gösterilmektedir. Çünkü saten kumaş; hem mutfak hem oturma odası hem de yatak odaları için tercih edilen bir üründür. Işık geçirmeyen özelliğe sahip olması mahremiyet sağlamaktadır. Aynı zamanda şık görüntüsüyle de ilgi uyandırmaktadır.

Ancak bazı kadınlar dekorasyonlarını oluştururken, perdelerin boyunu odanın stiline göre ayarlamaktadır. Saten güneşlikler ise Perde Outlet kalitesi ile kısa ve uzun olarak üretilmektedir. Aynı zamanda özel ölçü veya hazır olarak da satışa sunulmaktadır.

Hazır saten güneşlikler ve metre fiyatına göre satışa sunulan saten güneşlikler arasında fiyat farklılıkları görülmektedir. Bu noktada sitede genel olarak fiyatlar şu şekildedir; hazır uzun saten güneşliklerin adet fiyatı ₺219, 98’dir. Metre fiyatına göre satışa sunulan saten güneşliklerin ise fiyatı; ₺109, 99’dir.

 

Güneşlik Stor Perde

Stor perdeler pratik kullanımları ile dekorasyonlarda popüler hâle gelen ürünler arasındadır. Özellikle her alanda kullanım sunması, bu ürünlerin kullanımını artırmaktadır. Farklı kumaş yapılarına sahip storlar; tül perde, fon perde ve güneşlik yerine kullanılabilen özelliklerde de üretilmektedir.

Stor güneşlik perde kullanımı; mutfak, balkon, salon, çalışma odası ve ofisler için oldukça idealdir. Storların kullanım şekli genellikle tek bir panel üzerinden gerçekleşmektedir. Bu nedenle penceresi çok sık bulunan ofis gibi alanlarda güneşlik perde stor tercih edilmesi avantaj sağlamaktadır.

Tam bir mahremiyet sunan storlar arasında; blackout stor, mat stor, secret stor ve screen stor perdeler yer almaktadır. Hem tül hem güneşlik stor perde olarak kullanılan modellerde vardır. Özellikle zebra stor perde, bu ürünler arasında en çok tercih edilendir.

Farklı renk ve desenlerde bulunan zebra storlar, şeritleri sayesinde yaşam alanlarındaki ışığın kontrol edilmesinde etkilidir. Tüm bu özellikler dikkate alındığında, storların da farklı fiyat seçenekleri ile satışa sunulduğu görülmektedir. Stor perde fiyatları ₺439, 99 ilâ ₺499,99 arasındadır.

 

Hazır Güneşlik Perde

Güneş ışığından yeterli ölçüde yararlanmak için, özel ölçü ve hazır güneşlikler tercih edilmektedir. Güneşlikler geleneksel dekorasyonların en çok kullanılan ürünleridir. Birçok çeşidi ve tasarımı bulunan güneşliklerin has bir dokusu ve şekli bulunmaktadır.

Her geçen yıl güncellenen perde modelleri, güneşliklerde de kendini göstermektedir. Önceleri beyaz ve krem keten güneşlik perde satışı çok fazla yapılmaktaydı. Ancak günümüzde saten ve karartma güneşliklere ilgi oldukça yoğundur. Perde Outlet’te bu ilgiyi göz önünde bulundurarak, farklı tasarımlarda ve renklerde ürünleri müşterilerine sunmaktadır.

 

Hazır Güneşlik Modelleri Nelerdir?

Hazır güneşlik denildiğinde tek tip perdeler göz önünde bulundurulmaktadır. Ancak artık kısa ve uzun olarak da üretilen hazır güneşlikler bulunmaktadır. Hazır güneşlik olarak, çok fazla ürünün olduğunu söylemek mümkündür. Peki, bu ürünler nelerdir? Açıklayalım;

  • Kısa güneşlik perde
  • Uzun güneşlikler
  • Beyaz güneşlik modelleri
  • Krem güneşlik modelleri
  • Saten güneşlik modelleri
  • Blackout güneşlik modelleri
  • Siyah güneşlik modelleri

 

Hazır Güneşlik Seçiminde Öne Çıkan Detaylar

Fon perde, stor perde tül perde ve güneşlik tercih edilirken, dikkat edilmesi gereken birçok faktörün olduğu görülmektedir. Çünkü özellikle hazır perde seçimlerinde hassas bir şekilde inceleme yapmak gerekmektedir.

Direkt olarak standart ölçülerde alınan perdelerin oda ile uyumlu olması oldukça önemlidir. Çünkü yapılan bir hata hem güneşlikten alınan faydayı azaltmakta hem de odanın dekorasyonunun kötü görülmesine neden olmaktadır. İşte, standart güneşlik perde ölçüleri tercih edilirken dikkat edilmesi gereken noktalar!

  • Seçilecek olan güneşliğin hangi kumaş özelliklerinin olduğu ve nerelerde kullanılacağı önemlidir.
  • Tercih edilecek güneşlik modelinin en, boy ve pile oranının kullanılacak alanla uyumlu olması önemlidir. Bu nedenle hazır olarak satılan kısa ve uzun güneşlikler dikkatli bir şekilde seçilmelidir.
  • Güneşliğin rengi ve dokusu, iç dekorasyonun diğer ürünleri ile bir bütün hâlinde olmalıdır. Böylelikle tam bir uyum yakalanmış olur.
  • Güneşlik seçiminde öne çıkan bir diğer detay ise, hangi alan için kullanılacağıdır. Yatak odası, oturma odası ve salonlar için daha gösterişli ve ilgi çekici güneşlikler tercih edilmektedir. Ancak mutfak ve balkon gibi diğer alanlar için de sade olan modeller seçilmektedir.

 

Siyah Güneşlik Perde

Siyah blackout güneşlik perde kalitesi ve harika duruşu ile yaşam alanlarına şık bir görünüş kazandırmaktadır. Modern kumaş yapısı, salonlar ve ofisler için ideal bir ürün olmasını kolaylaştırmıştır. Siyah güneşlikler karartma özelliğine sahiptir. Böylelikle mahremiyetin üst noktalara taşınmasına yardımcı olurlar.

Koyu bir renge sahip olan ışık geçirmeyen güneşlik perde, özellikleri ve kullanım alanları ile de dikkat çekmektedir. Çünkü son zamanlarda oldukça popüler olan ve yatak odalarının vazgeçilmezi olan siyah güneşlikler, farklı özelliklere sahiptir. İşte, merak edilen siyah güneşliklere ait tüm detaylar!

 

Siyah Güneşlik Özellikleri

Siyah güneşlik yapısı itibari ile kaliteli ve şık bir görünüme sahiptir. Ofislerde ve yatak odalarında yapılan dekorasyonlarda en çok tercih edilen ürünler arasında gösterilmektedir. Peki, karartma güneşlik perde özellikleri nelerdir?

  • Çağdaş bir tasarıma sahiptir ve kullanılan ortamın havasını bir anda değiştirir.
  • Yaşam alanlarına giren ışığın %90’ını engellemektedir.
  • Keyifli ve kaliteli bir uyku deneyimi için en ideal üründür.
  • Gürültü kirliliğini azaltmaya yardımcı olarak, tam bir mahremiyet sağlar.
  • Yoğun bir malzemeden üretilmesine rağmen, ağır bir yapıda değildir.

 

Siyah Güneşlik Kullanım Alanları

Dokuma tekniği ve iplik türü özel bir şekilde üretilen blackout güneşlikler; farklı bir görünüm isteyenler için önemli bir yere sahiptir. Dekorasyonlarda istenilen karanlık ortamı yaratan bir perde türüdür.

Karartma ürünlerin yakın zamanda kullanım açısından yaygınlaştığını söylemek mümkündür. Bu nedenle nasıl kullanıldıkları ve hangi alanlarda daha çok öne çıktığını bilmek oldukça önemlidir. Evinizde daha farklı bir görünüm oluşturmak, sinema severler için bir alan yaratmak ve dışarıdan gelen görüntüyü azaltmak istiyorsanız, siyah güneşlik tercih edebilirsiniz.

Kullanım alanı açısından severek tercih edilen siyah güneşlikler, farklı alanların dekorasyonlarında kullanılır. İşte, siyah güneşlikleri kullanarak farklı bir görünüm oluşturmak isteyenlere bu perdeler için kullanım alanı önerileri;

  • Yatak odalarında kullanarak; hem dışarıdan gelen ışığı en aza indirebilir hem de tam bir mahremiyet sağlayabilirsiniz. Böylelikle gündüz saatlerinde de karanlık bir ortama sahip olabilme imkânı elde edebilirsiniz.
  • Ayrıca otel odalarında da, siyah güneşliklerin kullanıldığı görülmektedir. Bu alanlarda kullanılan güneşlikler, yine tam bir mahremiyet sağlayacaktır.
  • Bir multimedya odası veya televizyon odasında da siyah güneşlik kullanımı tercih edilebilir. Ortamın karanlık bir havaya dönüşmesinde etkili olan bu ürünler, tam bir sinema havası vermektedir.

 

Sıkça Sorulan Sorular

Güneşlik Perde Metresi Ne Kadar?

Güneşlik perde metre fiyatı perdenin özelliğine ve kumaş yapısına göre değişiklik göstermektedir. Bu noktada karartma blackout güneşlik perde ve saten güneşlik perde fiyatları; ₺109, 99 ve ₺229, 99 arasında değişiklik göstermektedir.

 

Güneşlik Perde Nasıl Yıkanır?

Makinede yıkanan güneşlik perde modelleri için hassas program tercih edilmelidir. Isı derecesinin 40’ın üstünde olmadığı programlarda güneşliklerin yıkanması mümkündür. Güneşlik perde beyazlatma işlemleri için makineye çamaşır suyu eklenebilir.

 

Güneşlik Perde Kaç Derecede Yıkanır?

Güneşlik perde temizliği işlemlerinde, doğru programın seçilmesi önemli bir noktadır. Genellikle güneşlik perde modellerinin 30 derece sıcaklıkta ve 400 devirle yıkanması tavsiye edilmektedir. Böylelikle güneşliklerin uzun süre kullanılması mümkündür.

 

Fon Perde Güneşlik Olarak Kullanılır mı?

Fon perdenin güneşlik perde olarak kullanılması mümkündür. Ancak özel bir ölçü yaptırılarak üretilen fon perdeler bu forma uygundur. Hem güneşlik hem fon perde olarak kullanılan çeşitli mekanizmalara sahip ürünler bulunmaktadır. Genellikle bu tarz modellere otel dekorasyonlarında rastlanmaktadır.

 

Güneşlik Perde Kırışmadan Nasıl Yıkanır?

Güneşlik perde yıkama işlemlerinde kırışma yapmaması için yapılması gereken yöntemler vardır. Özellikle güneşlik perde yıkarken kırışmaması için makinenin yumuşatıcı gözüne, bir ölçek yumuşatıcı eklemek iyi bir tavsiye olmaktadır. Ayrıca perdenin karışmaması için, sıkma devrini en düşük seviyede tutmak gerekir.

 

Beyaz Güneşlik Perde Kaç Derecede Yıkanır?

Güneşlik perde beyaz veya krem fark etmeksizin, en fazla 40 derecede yıkanmalıdır. Ayrıca güneşlik perde temizliğinde mutlaka hassas ve narin programlar tercih edilmelidir. Makinede hassas program bulunmaması durumunda, 400 devirde çalışan programlarla perdeler yıkanmalıdır.

 

Güneşlik Perde Lekesi Nasıl Çıkar?

Güneşlik perde modellerinde bazen lekelenmeler olmaktadır. Ancak basit ve etkili yollarla bu lekelerin çıkarılmaktadır. Kaya tuzu ve beyaz sirke kullanılarak perdelerdeki lekelerden kurtulmak mümkündür. Perdelerin yıkanma sırasında deterjan bölümüne beyaz sirke eklendiğinde ve 30 derece programda yıkandığında, leke kolay bir şekilde çıkmaktadır.

 

Tül Perde ve Güneşlik Birlikte Yıkanır mı?

Tül perde ve güneşlik perde bir arada yıkanmamalıdır. Tüller yapısı itibariyle daha incedir. Güneşlik perde modelleri ise tüllere nazaran daha kalındır. Bu nedenle yıkama yapmadan önce tüllerle güneşliklerin birbirinden ayrılması gerekir. Güneşlik ve tüller birlikte yıkandıklarında ideal temizliği sağlamamaktadır.

 

Güneşlik ve Tül Perde Nasıl Takılır?

Tül ve güneşlik perde takılış sırası net bir şekilde ifade edilmektedir. Güneş ışığının yaşam alanlarına girmesini engelleyen güneşlikler, cama en yakın olan tarafa takılmalıdır. Tüller ise camdan uzak olan tarafa takılması gereken ürünlerdir.

 

Güneşlik Perde Ölçüsü Nasıl Alınır?

Güneşlik perde ölçüsü; genişlik, en ve korniş genişliği göz önünde bulundurularak alınmalıdır. Yani perdenin eni ve genişliği, korniş genişliği ile aynı oranda olmalıdır. Güneşlik perde boyu ise tavanla yer arasındaki mesafeden alınmalıdır ve 2-3 cm kısa olmalıdır.

 

Güneşlik Perde Hangi Programda Yıkanır?

Güneşlik perde makinelerin hassas programında yıkanmalıdır. Hassas programın olmadığı makinelerde ise güneşlik perde yıkama işlemleri; 30 derece sıcaklıkta ve 400 devir ile olan programlarda yapılmalıdır.

 

Saten Güneşlik Perde Nasıl Yıkanır?

Kumaşı ve yapısı itibariyle farklı olan saten güneşlik perde, ısı ve devir ayarı en düşük programda yıkanmalıdır. Yüksek ısıda bu perdeleri yıkamaksa; perdelerin yıpranmasına ve kumaşın kalitesinin bozulmasına neden olmaktadır.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız