Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Ekru Renk Halıya En Uygun 4 Renk Tül Perde Modelleri!

Ekru Renk Halıya En Uygun 4 Renk Tül Perde Modelleri!

Ekru renk halı için en uyumlu tül perde modelleri hangi renkte seçilmelidir? İşte ekruya en çok yakışacak en modern renkler!

Perde yaşam alanlarımızın en çok ihtiyacı olan ürünlerinden birisidir. Perdeler sadece gün ışığını engelleyerek rahat vakit geçirmenizi sağlamakla kalmaz. Mahremiyeti de sağlayan perdeler, dekorasyonda çok büyük rol oynar.

Dekorasyonun tamamlanması ve başarılı bir şekilde sonuçlanması için perdenin alan içerisindeki yeri ve perde seçimi çok önem taşır. Perde özellikle halı ile beraber evin tamamlayıcısı konumda da yer almaktadır.

Perde seçiminde dikkat etmeniz gereken hususlara önem verdiğinizde doğru bir seçim yapmak zorlayıcı olmayacaktır. Model ve renk seçimi daha çok sizin tarzınız, zevkiniz ve isteğiniz doğrultusunda gerçekleşecektir.

Fakat seçeceğiniz perdenin kaliteli olması ve uzun ömürlü bir kullanımını bünyesinde bulundurmasına dikkat etmenizi tavsiye etmekteyiz.

Ekru Renk Halı Tonları Mekâna Nasıl Bir Görünü Verir?

perdeoutlet-ekru-renk-tul-perde-modelleri (5)

Tül perde modelleri salon sektörde birçok farklı model ve renk üretimini gerçekleştirir. Son zamanlarda moda olan bazı renk ve modeller elbette ki bulunur.

Ekru moda olan renkler arasında her dönem yer alırken açık tonlara gösterilen rağbet de baya artmıştır. Ekru gibi hoş ve sade bir renk neredeyse her renk ile uyum sağlar.

Bu kolay kullanımı ile kolay sağlanan uyumu da bu rengin bu kadar fazla seçilmesinin sebeplerinden birisidir. Ekru kullanıldığı alana aydınlık ve ferah bir görüntü verecektir.

Her oda, alan ve mekânda aranan temel özellik de ferah bir görünümü elde etmektir. Bu görünümü ekru tonları ile kolayca elde etmek mümkündür.

Ekru tonları ile birçok renk de kombin edilebileceğinden olağan üstü dekorasyonların oluşumu söz konusu olmaktadır.

Özellikle bu rengi kullanacağınız alan salon veya yatak odasıysa herkesin sağlamak istediği görüntüyü elde etmiş olursunuz. Salonda ekru tonlarda seçilen halıya perdenizi de, mobilyalarınızı da daha kolay uydurabilirsiniz.

Ekru Halı İçin En Uygun Renklerde Tül Perde Modelleri?

perdeoutlet-ekru-renk-tul-perde-modelleri (3)

Salon tül perde modelleri ve fiyatları her seçiminize göre şekillenecek ve değişikliğe uğrayacaktır. Ekru gibi sade ve ferah bir renkte halıya sahipseniz ve hangi renk perdeler ile kombinleyeceğinizi bilmiyorsanız tavsiyelerimize dikkat etmelisiniz.

Tül perde çeşidini ev ortamlarında sürekli görürüsünüz. Bu rastlamaya alışık olduğumuz çeşidi hoş bir renk ve hoş bir model ile son verebilirsiniz ve farklılığı evinizde görebilirsiniz.

Dekorasyondaki en büyük etkenlerden birisi kesinlikle renktir. Seçeceğiniz yıldız parçası olabilecek bir renk çeşidi en sade ve en düz perde modelini bile star yapacaktır.

Dolayısıyla ekru tonlarda seçilmiş bir halı kullanımına perde seçimi ile güzel bir uyum sağlayarak kombin yapabilirsiniz. En uygun tül perde renkler ekru ile uyum sağlayabilecek en hoş ve doğru renkleri 4 başlıkta sıraladık:

1-  Mint Yeşili Perde ile Ekru Renk Halı Kombini!

perdeoutlet-ekru-renk-hali(8)
Ekru Renk Halı İçin En Uygun 4 Renk Tül Perde Modelleri!

Ekru renk beyaz mı tarzı birçok soru sorulmaktadır. Ekru ile beyaz renk arasında fazla ton farkı bulundurmamakla beraber aslında birbirinden çok ayrı renk tonlarını oluşturur. Beyaz daha kesin bir tarz sunarken ekru dekorasyondaki uyumu daha iyi destekleyecek bir tondadır.

Ekru bir halı ile mint yeşili kombini mükemmel seçimlerden olacaktır. Yeşilin en hoş tonlarından olan mint, kendini gösteren ve dekorasyonun da akılda kalıcı olmasını sağlayan bir renk tonudur.

Mint yeşili fon perde modelleri de ekru bir halı seçimi ile oldukça güzel bir dekorasyonu oluşturacaktır. Ekru halı, mint yeşili perde ve açık tonlarda seçilmiş olan mobilyalar harika bir salon dekorunu oluşturur.

Fakat oturma grubunda mint yeşiline en azından bir tekli koltukta yer vermek dekorasyonun profesyonel düşünülmüş olduğunu belli edecektir.

2- Antrasit Renk Tül Modeller ile Ekru Halı Kombini!

perdeoutlet-ekru-renk-tul-perde-modelleri (4)

Salon tül perde modelleri ve fiyatları birçok değişkenden etkilenir. Ekru halının eve katacağı aydınlık ferah hava özellikle zemin rengi ile yakın tonlarda ise zeminde de akıp gidecektir. Zeminde de oluşan bu hoş hava mint yeşili perde ile başarıya destek çıkabilir demiştik.

Antrasit tonlarını her dekorasyonda ve her alanda neredeyse görmeye başladık. Bu görüntülerden eğer sizde bir dekorasyon gerçekleştirmek istiyorsanız ekru bir halı oldukça fazla yardım edecektir.

Antrasit renklerden seçilmiş olan bir tül perde ekru halı ile birbirini tamamlamaya yetecektir. Antrasit renkler ortama karamsar bir hava katar diye endişe ediyorsanız, endişe etmenize gerek yok diyebilmekteyiz.

Çünkü antrasit renkler doğru ve yeterli kullanıldıkları zaman odaya oldukça yeterli bir modern görünüm katarlar. Bu görünümü elde etmek için ise ekru bir halı idealdir.

3- Koyu Mürdüm Renk Perde ile Ekru Halı Kombini!

perdeoutlet-ekru-renk-tul-perde-modelleri (1)

Tül perde modelleri isimleri birden fazla çeşide sığmaktadır. Ekru tonları ile salon, mutfak, yatak odası, çocuk odası ve çalışma odası kombinlerinizi rahatlıkla tamamlayabilirsiniz.

Ekru sadeliğinden ve oluşturduğu ferahlığından dolayı aslında başka bir rengin ortaya atılması için yol açan bir renktir.

Ekru halı kullanımının ardından takipte kalabilecek bir diğer renk koyu mürdümdür. Koyu mürdüm benzer renk tonları ile kullanıldığında odayı karamsar ve boğuk bir havaya sokabilir.

Fakat böylesine kendini gösterebilecek ve star olan bu rengi ancak ekru bir halı ile kombinleyebilirsiniz.

Koyu mürdüm rengi tül perdenin yanında bulunacak fonlarda kullanılmalıdır. Fon perdenin tok duruşu koyu mürdüm rengini taşıyacaktır.

Dekorasyonu gerçekleştirdiğiniz alana giriş yaptığınızda gözünüze ilk çarpacak detay mürdüm rengin akışının temizliği olacaktır.

4- Kahverengi Tül Perde ile Ekru Halı Kombini!

perdeoutlet-ekru-renk-tul-perde-modelleri (2)

Ekru renk Tül perde modelleri de sıklıkla kullanılan ve karşılaştığınız modeller arasında yer almaktadır. Tül perde çoğu kombinde beyaz ve beyazın tonlarında seçilir.

Bu seçimin eşliğinde de tül perdeyi destekleyecek olan fon perdede asıl renk vurgulanır ve kullanılır.

Ekru halı ile oluşturabileceğiniz kombinler arasına giriş sağlayabilecek bir diğer renk ise kahverengidir. Kahverenginin birçok fazla tonu bulunur.

Bu tonlardan birini alanınızda bulunan diğer eşyalarla da uyumlu bir şekilde kullanmalısınız. Ekru bir halı ile kahverengi fonlar oldukça güzel ve hoş bir görünüm yakalayacaktır.

Zaten kahverengi tonlar dekorasyonlarda sıklıkla yer almaktadır. Perdede bulunan kahverengi renginden eşyaların içerisinde de bulundurmak ve kullanmak da çok profesyonel bir hareket olacaktır.

Odaya giren direkt olarak bu seçimi fark edememekle beraber akıcı bir görünümü hafızasına kazıyacaktır.

Tül Modelleri 2023 | Tül Perde Fiyatları?

Bu senenin tül modelleri ile ekru halı kullanımı neredeyse her evde karşılaşacağımız bir durumdur. Peki modeller ve renkler haricinde fiyatlar nasıl değişiklik gösterecektir, belirleyici etkenler nelerdir?

Tül modelleri kısa ve uzun şeklinde seçilen, üretilen boylarına göre fiyatlarda etkenlik unsurunu sahiplenebilir.

Perde kumaşı, üretimde kullanılan malzemeler ve perde metrekaresi de aynı şekilde fiyata büyük etki edecek olan unsurlar arasında yer alacaktır.

Tül perde dendiğinde akla elbette ki sıklıkla fon perde de gelmektedir. Tül ve fon bir arada kullanıldığı için fiyata eklemler olma söz konusudur. Perdenizi ayrıyeten ekletmek istediğiniz perde aksesuarları da fiyat listesine yine eklenecektir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız