Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024

Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024

Ekru renk duvar ile uyum sağlayacak tül perde modelleri nelerdir detaylandıralım. Ekru duvar ile birçok model ve renk uyumlu olacaktır.

Perde kullanımı her akan ve her mekân için bir vazgeçilmez noktasıdır. Hem dekorasyonda hem de gün ışığından odanın korunması açısından perde birçok fayda sunar. Perde ve halı diğer mobilyaların tamamlayıcısı şeklini alır.

Perde kullanılmadan dekorasyon eksik kalacak ve tamamlanmayacaktır. Aynı şekilde uyumsuz seçilen model ve renkler ile de aynı durum söz konusudur.

Başarılı bir dekorasyon için tüm dekor eşyaları, mobilyalar, duvar rengi, zemin rengi, perde ve halı birbiri ile uyumlu ahenk içinde seçilmelidir.

Tüm bu seçimlerin yanı sıra kalite sahibi ürünler hem dekorasyonda başarı sağlayacak hem e cebinize dost olacaktır. Kaliteli ürünlerin uzun ömürlü kullanımı sayesinde sürekli değiştirip durmadan perdelerinizi uzun süre boyunca kullanmış olursunuz.

Ekru Renk Duvar Salon Tül Perde Modelleri

Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024
Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024

Ekru renk tonları birçok perdede sıklıkla kullanılmaktadır. Ekru, odaya verdiği aydınlık ve ferahlık hissi ile görünümünün yanı sıra kolay kullanımı da bünyesinde bulundurur.

Kolay kullanımı ile de bilinen bu renk her perde çeşidinde kullanılabilir ve her perde modeli bu rengi taşıyabilir. İşte perde çeşitleri:

  • Fon perde modelleri
  • Tül perde modelleri
  • Jaluzi perde modelleri
  • Stor perde modelleri
  • Zebra stor perde modelleri
  • Motor perde modelleri
  • Cam plise perde modelleri
  • Motor stor perde modelleri

Tül perde modelleri birçok modeli ile sizlerin hizmetine sunulmaktadır. Genellikle tüllerde daha çok sadeliğe ve uçuş uçuş bir görünüme kaçılmaktadır.

Son dönemlerin modası en azından bu şekilde ilerlemektedir. Sade ve akıp giden bir uzun tül seçimi ile tamamlanacak olan çeşit; fon perdelerdir. Fon tül ile bir arada çok şık salonlarda ev sahipliği yapmaktadır.

Ucuz Tül Perde Modelleri ile Ekru Renk Duvar Kombinler!

Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024
Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024

Ucuz perde arayışı kaliteli perde isteği ile süregelen bir hal almıştır. Ucuz perde arayışında ısrarcı olmadan önce perdenin üretimi ve sonuçlanması sırasındaki kalite kontrolünden emin olmalısınız.

Fiyat perde seçimi sırasında kalitenin önüne geçen bir adım olmamalıdır. İstediğiniz ucuzluğu kalitesinden emin olduğunuz ürünlerde aramak uzun ömürlü kullanımlar için önemlidir.

Tül perde dikimi gibi faaliyetlerin kalitesinden emin olduğunuz perdelerdeki ucuzluğu outlet mağazalarında yakalayabilirsiniz. Outlet mağazalar fabrikadan direkt sizinle buluşturduğu perdeleri piyasaya göre daha uygun fiyatlardan elde bulundurur.

Ekru bir renk nedir derseniz; beyazın tonlarından kirli beyaz olarak da anılan bir renktir diyebiliriz. Ekru ile birçok farklı kombin yapma şansınız vardır. Her türlü kombini taşıyabilen bir renk olduğundan ekru oldukça çok tutulmaktadır.

Ekru Renk Duvara Uyum Sağlayacak En Uyumlu Perdeler!

Tül perde modelleri deyince akla gelen bir diğer perde çeşidi ise, fon perdedir. Perdeler üzerindeki renk kullanımı genellikle tül üzerinde açık tonlar bulundurur. Bu oran fon perde için ise gösterilmek istenen rengi bulunduracaktır.

Ekru renk görseli üzerinden de bakıldığında çoğu renk ile uyum sağlaması görünür. Ekru renk boya kullanıp duvarlarınızı renklendirdiğinizde perde seçimi konusunda kararsızlığa uğrayabilirsiniz.

Doğru renkleri doğru modeller ile uygun alanda kullanmak dekorasyonda başarıyı getirecektir. Bu sebeple perde seçiminde özenli davranmanız sizin yararınıza olacaktır.

Ekru duvara uyum sağlayacak olan tül ve fon perdelerin renklerini ise 3 madde de sıraladık. Siz zevkiniz ve tarzınıza göre maddeleri bakış açınızla arttırabilirsiniz.

1- Ekru Renk Duvar İçin Antrasit Tonlarda Tül Perde Modelleri Seçimi!

Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024
Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024

Ekru gibi kırık bir beyaz renge sahip olan bir tondan duvarınızı boyadıysanız dekorasyonunuzda bolca kolaylığa yol açmış olursunuz. Ekru her renk ile uyum yakalayabileceğinden duvarlar için çok doğru bir seçim ve uygulama olacaktır.

Peki ya ekru tonuna hangi renklerde perdeler ayak uydurur? Öncelikle alanın içerisinde nasıl bir hava hakim oldun, misafirleriniz alanınıza dahil olduğunda ne gibi düşüncelere aklında yer versin? Bu soruları cevapladıktan sonra renk seçiminde bulunmalısınız.

Hazır tül perde modellerinde ekru renk duvar uyum sağlayabilecek renkler arasında antrasit tonlar bulunur. Antrasit tonların arasında en bilinen renkler; gri, siyah ve beyazın karışımı şeklindedir. Ekru duvarlar ile antrasit renk perdeler kontrast oluşturacaktır.

Mobilyaların içerisinde de iki renge ağırlık verdiğinizde uyumu görmüş olacaksınız. Fakat mobilyalar veya dekor ürünleri arasında farklı bir renge de yer verebilirsiniz. Böylece güzel bir ahenk oluşturmuş, yakalamış olursunuz.

2- Ekru Renk Duvar İçin Parlament Mavisi Tül Perde Modelleri Seçimi!

Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024
Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024

Ekru ve beyaz farkı arasında ekrunun daha kirli ve kırık bir görünüme sahip olması yer alır. Ekru renk ile krem arasındaki fark ise yine aynı renklerden elde edilen fakat farklı görünümlere sahip olmaları bulunur.

Ekru renk duvar için başka uyum sağlayabilecek bir perde rengi ise parlament mavisidir. Mavinin her tonunun güzelliği bilinirken, parlament mavisi gayet hoş bir görüntü oluşturur. Alan içerisinde farklı ve spesifik bir tarzın oluşumuna katkı edecek mavi ekru duvarlar ile de yakışacaktır.

Tül perde seçimi sırasında beyaz veya tonlarından yana uzun bir modelde kullanmanız akan bir görünümü oluşturur.

Bunun yanı sıra parlament mavisi koltuk modelleri ile de parlament mavisi perdeler ahenk içinde olur. Fakat odayı fazla maviye boğmamak adına oturma gruplarının en azından teklilerinde rengi görmek yeterli olacaktır.

3- Ekru Renk Duvar İçin Taş Rengi Tül Perde Modelleri Seçimi!

Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024
Ekru Renk Duvar ile Uyumlu Tül Perde Modelleri 2024

Ekru renk tül perde modelleri fon perdeler ile uyum sağlayan çeşitlerdendir. Tül perde dikimi ile de kalitesini belirleyen bir perdedir. Kaliteli perdeler görünümden de nasibini aldığı için odada kendini gösteren bir unsur olarak bilinir.

Ekru duvarınız ile uyum sağlayacak bir diğer perde rengi ise taş rengidir. Taş rengi tül kullanımından sonra belli etmek istediğiniz renge başka bir alanda yer vermeniz gerekir.

Ekru tonunda bir renk duvarın yanı sıra kullanılan taş rengi perdelere mobilyalardan destek çıkmak gereklidir. Bu desteği çıkarken oturma gruplarında parlament mavisi, mint yeşili veya diğer star renkleri de kullanabilirsiniz.

Mint yeşili fon perde modelleri yerine koltuklarda kullanacağınız mint, taş rengi perdelerin akıcılığını yansıtmasını sağlayacaktır.

Ekru duvarlar, taş rengi perdeler sonrasında halıda da açık tonlar kullanıldığında ferah bir görünümü sağlamış olursunuz.

Fakat alanınızın içerisinde farklı star bir renge de yer vermeniz gerekir. Patlatmak istediğiniz rengi ister oturma grubunda isterseniz de dekorasyon ürünlerinde kullanabilirsiniz.

Tül Perde Fiyatları | Tül Perde Yıkama

Ekru tonunda bir renk ile seçmiş olduğunuz perde renginiz ve modeliniz uyum sağlayacak türden olmalıdır. Tül perde beyazlatma ve bakımı gayet kolay yapılabilmektedir.

Çamaşır makinesi ile yıkayabileceğiniz perdeleri ütü istemez kumaşlardan yana tercih etme şansınız vardır.

Ekru tonunda bir renk duvarınıza seçeceğiniz tülleriniz veya fonlarınızın bakımı çamaşır makinesi ile gerçekleşebilir. Peki ya fiyatlar nasıl değişiklik gösteriyor? Fiyatlara etki eden en büyük etken, kumaş ve malzeme kullanımında seçilen cinslerdir.

Perde metrekaresi ve perde aksesuarları da fiyata etki eder. Perdenizin kaliteli olmasını en önemli adımlar listenize eklemelisiniz. Çünkü kalitesiz bir perde size kısa vadede bir kullanım sunar.

Bu sebeple fiyattan önce perdenin kalite kontrolünü yapmalı ve kaliteli bir ürün seçiminden yana gitmelisiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız