Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Mint Yeşili Mutfak Perdesi ile 3 Kombin!

Mint Yeşili Mutfak Perdesi ile 3 Kombin!

Mint yeşili mutfak perdesi mutfağınıza neşe ve renk katacaktır. Yeşilin en güzel tonlarından olan mint yaşam alanlarınıza ferahlık getirecektir.

Perdeler yaşam alanlarımızın hem dekorasyonda hem de ihtiyaç fonksiyonların da olmazsa olmaz unsurları ve parçaları arasındadır. Dekorasyonun en önemli parçalarından birisi olan perdeler, güneş ışığına karşın korumacı bir tavır sergilerler.

Güneş ışığında alanı koruyan perdeler bu görevinin yanı sır mahremiyeti de sağlar. Perdelerin birçok çeşidi bulunur ve bu çeşitlerinin de birden fazla her tarza uygun model sınıflandırmaları vardır.

Perde alımı ve satımında dikkat etmeniz gereken belli başlı hususlara dikkat etmeniz kesin bir şekilde gerekmektedir.

Mutfak Perdesi Modelleri Seçimi!

perdeoutlet-mint-yesili-mutfak-perdesi (2)

Perde seçimi sırasında yapacağınız tercihler sizin açınızdan birçok unsuru belirler. Tarzınızı ve zevkinizi bu seçimler aracılığı ile ortaya koymuş ve sergilemiş olursunuz.

Uyumlu seçimler ile evinizin dekorasyonunu başarılı hale getirmiş olarak zevkinizi taçlandırırsınız. Mint yeşili kombin yaparken öncelikle perdenin kalitesine dikkat etmeniz gerekecektir.

Bir perdenin kaliteli olup olmaması size her açıdan belirli faydalar ve zararlar sağlayacaktır. Kaliteli bir perde seçimi ile sağlamış olacağınız en büyük yarar, cebinize ekonomik yönden sağlamış olduğunuz yarar olacaktır.

Kaliteli bir perde seçimi size uzun ömürlü bir kullanımı vadetmektedir. Uzun ömürlü bir perde kullanımı sayesinde tekrardan herhangi bir perde alım zararına uğramayacaksınızdır.

Kaliteli bir perde yıkama sonucu hasar verme oranını da en aza indirgediği için tercih edilmelidir. Özellikle bir fonu yıkarken bazı kurallara dikkat etmeniz gerekir.

Bu kurallar çamaşır makinesini çalıştırırken 30 derece kullanmakla tarzı kurallardandır. Fakat her ne kadar bazı kurallara dikkat edilse de kalitesiz bir fon birkaç yıkama sonucunda yıpranarak deforme olacaktır.

Bu sebeple perdenin üretimi sırasında sağlam ve kaliteli ürünler kullanılmalıdır. Sizin bunu bilmeniz ise alacağınız yerin güvenilir olmasına bağlıdır.

Fakat güven haricinde ürünleri güzel ve dikkatli incelerseniz de verim alabileceğiniz bir alışveriş gerçekleştirmiş olursunuz.

Mint Yeşili Mutfak Perdesi Nasıl Olmalı? Aranan 3 Başarılı Mint Yeşili Kombin!

Mutfak perdesi seçiminde öncelikle seçeceğiniz perde çeşidine karar vermeniz gerekecektir. Fon perde, tül perde, zebra perde, stor perde, motor stor perde, jaluzi perde veya cam plise perde seçenekleri bulunur.

Tüm bu çeşitlerden isteğiniz ve alan uygunluğu bakımından adımlar atarak seçim yapmanız gerekir. Mutfak içerisindeki pencereniz eğer ocağa yakın bir konumda bulunuyorsa buradaki perde seçiminizi öncelikle tül perdeden yana kullanmamanızı öneriyoruz.

Pencere açıklığı sırasında oluşabilecek herhangi bir rüzgâr tül perdeyi ocakla yakın konuma getirebilir. Ve bu nedenle de birtakım kazalar başınıza gelebilir.

Mutfak içerisinde çoğunlukla stor perde kullanılmaktadır. Özellikle ocak tehlikesi bulunan mutfaklarda durum bu şekildedir.

Fakat fon perde ve tül perde de mutfak da herhangi bir tehlike arz etmediği süreçte kullanılabilir. Mutfaktaki perdenin boyunun nasıl olması gerektiğine de alanın genişliğine göre karar verebilirsiniz.

Yere kadar uzunluk geniş alanlarda tercih edilirken, cam boyu uzunluklar ise daha dar alanlarda tercih edilir. Mutfak perdesi rüstik veya farklı tarzda da seçilebilir.

Mutfağınızdaki perdede ise mint yeşili fon perde modelleri gibi bir renk tercih etmek istiyorsanız yapabileceğiniz kombinler şu şekildedir:

1- Siyah ve Mint Yeşili Fon Perde Kombini!

perdeoutlet-mint-yesili-mutfak-perdesi (4)

Mint yeşili mutfak perdesi modeli seçerken alanın nasıl gözükmesi istediğinize öncelik olarak bir karar vermeniz gerekecektir.

Eğer alan içerisinde ferah ve aydınlık bir görünüm olsun diyorsanız perde seçimlerinizi mutfak içerisindeki diğer eşyalarla uyum içerisinde seçmeniz gerekir.

Perdelerde açık ve ferah renk tonlarına yer vererek mutfağı en aydınlık haline döndürmeniz mümkündür. Fon perde mutfakta kullanılan ve tercihe dilen bir perde çeşididir. Bu perde çeşidi kolay kullanımı ve bakımı ile de tercih edilir.

Mutfaktaki fon perdenizin rengi yeşilin en güzel tonlarından olan mint ile buluşursa ortamı ferah bir hava esir alacaktır.

Mint yeşili ortam içerisinde perde üzerinde kullanıldığında farklı bir renk ile destek bekleyecektir. Bu rengi ise siyahtan veya siyahın açık tonları olan antrasit ve gri renklerden yana tercih edebilirsiniz.

Siyah üzerinde bulundurduğu asilliği ve zarafetini kullanıldığı her ortama yansıtmakta başarılıdır. Hele ki siyah yeşilin tonları ile buluşursa burada kontrast yakalanır ve mutfağın içerisinde spesifik bir tarz yakalanır.

Bu tarz aynı zamanda genel geçer tarzlara göre farklılık içeren ve değişime uğramış bir tarz şeklinde de isimlendirilebilir.

Seçilen bu iki yıldız renk oda içerisinde ferah bir görünüm oluşturacaktır. Fonu kombin yapacağınız ek perdeyi ise istediğiniz tarzda ve çeşitte seçmek tamamen zevkinize ve isteğinize kalmış bir durumdur.

2- Mint Yeşili Fon Perde ile Taş Rengi Stor Perde Kombini!

perdeoutlet-mint-yesili-mutfak-perdesi (1)
Mint Yeşili Mutfak Perdesi ile 3 Kombin!

Mint yeşili mutfak dolabı kullanımı oldukça farklı ama güzel bir seçim olacaktır. Bu şekilde tercih ettiğiniz dola rengine ilave olarak perdede de aynı rengi kullanmak isteğinize göre değişir.

Fakat bu tarz bir durumda star olan bu rengi ortaya çıkarmak için perdede beyaz renk kullanmanızı önermekteyiz.

Böylelikle beyaz su gibi akıp giden tül perdenizin sonrasında asıl görünmesini istediğiniz ola rengi ortaya çıkacaktır.

Fon perdede yeşiline hoş tonlarından mint tonunu kullanacaksanız ve kombin yapmak için bir renk arayışındaysanız size bir fikrimiz var!

Mint yeşili mutfak perdesi üzerinde beliren bu hoş ve duru rengi, taş rengi ile kombin yapabilirsiniz. Böylece boğucu bir görüntünün aksine ferahlığı mutfağınıza getirecek bir renk ve perde elde etmiş olursunuz.

Mint tonunu mutfak içerisinde belli etmek ve göstermek istediğiniz zamanlarda bu tarz seçimler için açık tonları tercih edebilirsiniz. Taş rengi duruluğu ve akıcılığı temsil edip görevleneceği için tüm gözler ve dikkatler mint tonunda olacaktır.

3- Mint Yeşili Mutfak Perdesi ile Turkuaz Fon Perde Kombini ve Uyumu!

perdeoutlet-mint-yesili-mutfak-perdesi (5)

Mint yeşili mutfak perdesi tül ve perde seçimlerinde renk konusuna takılı kaldığınızda ve cesur bir dekorasyon yapmak istediğinizde yine size güzel bir fikir ile süregelmekteyiz.

Mint yeşili fon perde rengini mutfak içerisinde kullanırken farklı bir uyumlu ve star renk kullanımını sağlayabilirsiniz. Mint yeşili mutfak perdesi stor perde olarak da tercih edilebilir fakat fon perde de desen ve rengi göstermek daha seri olacaktır.

Parçalı fon perdelerde iki renk kullanımı sıklıkla karşılaşılan bir durumdur. Yeşilin tonu olan mint rengi ile de kullanılabilecek belki de en cesur renk turkuazdır.

İki göz alıcı ve adından bahsettiren rengi bir arada kullanmakla yanlış olur mu tarzı sorular sorabilirsiniz. Fakat endişelenmeyin çünkü risk alarak en başarılı dekorasyonlardan birine kavuşmuş olacaksınız.

Hele ki mutfak dolaplarını daha açık tonlarda tercih ettiğinizde perdelerdeki uyum ve ahenk yansıyacaktır. Turkuaz ve yeşil bir arada kullanılınca birçok alan ve yerde hoş duruş sergileyecek bir kombin olacaktır.

Mutfakta sizin arayacağınız hava öncelikle ferah bir hava oluşumu sağlanmasıdır. Bu ferahlığı da ancak uyum ve ahengi yakaladığınız takdirde sağlamış olursunuz.

Uyumu yakalayabilmek için perde seçimlerine oldukça dikkat etmeniz ve tarzınızı olabildiğince alan içerisine yansıtabilmeniz gerekir. Mint yeşili mutfak perdesi zebra, stor, fon veya tül şeklinde tercih edilebilir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız