Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Düğün Alışverişi Yapacaklar İçin En Uygun Perde Modelleri

Düğün Alışverişi Yapacaklar İçin En Uygun Perde Modelleri

Düğün alışverişi için uygun perde modelleri arayanlar adına birçok modeli sunmaktayız. Perde, ev içerisindeki dekorasyonun en önemli parçalarındandır.

Yeni evlenecek olanların alışverişi soluksuz bir şekilde devam etmektedir. Yeni bir evin ihtiyacı epeyce fazladır. Ev içerisindeki her odanın dekorasyonu oldukça önem taşır. Her odada kullanacağınız ve uygulayacağınız dekorasyon stilini özenle belirlemeniz gerekecektir.

Belirleyeceğiniz dekorasyon stiline uygun dekorasyon parçaları bulmak da oldukça mühimdir. Özellikle yeni evlenecek ve yeni ev düzecekler için dekorasyon stilini seçmek zorlayıcı olacaktır. Fakat risk taşımayacak renk tonlarına sahip mobilyalar seçmek dekorasyonu basitleştirecektir.

Düğün Alışverişi Listesi Modern Perde Modelleri

perdeoutlet-dugun-alisverisi-uygun-perde-modelleri (3)
Düğün Alışverişi Yapacaklar İçin En Uygun Perde Modelleri

En uygun perde modelleri için birçok perde çeşidi bulunmaktadır. Her perde çeşidinin birden fazla modeli bulunur. Her perde çeşidinin birçok farklı rengi ve modelini rahatlıkla bulabilirsiniz. Perde çeşitleri şu şekildedir:

  • Fon perde
  • Stor perde
  • Zebra stor perde
  • Tül perde
  • Dikey perde
  • Motor stor perde
  • Motor perde
  • Cam plise perde
  • Jaluzi perde

Düğün alışverişi için evinizde başlıca kullanabileceğiniz uygun perde modelleri; fon perde, tül perde ve stor perde şeklindedir. Salon içerisinde fon perde kullanımı yoğunluktadır. Fon perde hem rahat temizliği ve bakımı ile hem de görünümü ile görenlerin ilgisini çekmektedir.

Fon perde dışında salonda rağbet gören bir diğer çeşit tül perdedir. Tül perde perde çeşidi olarak en çok kullanılan perdelerdendir. Kolay bakımı ve konforlu kullanımı ile tül perdeye her evde rastlayabilirsiniz.

Fon Perde En Uygun Perde Modelleri

Fon perde modellerinin çokça tercih edilmesinin sebeplerinden birisi temizliğinin kolaylığıdır.. Fon perdeyi çamaşır makinesi aracılığı ile yıkayabilirsiniz. 30 derecede yıkayacağınız fonun yapısı bozulmayacaktır.

Uygun perde modelleri arasında da yer alan fon, yeni evlenecek olanların düğün alışverişi listelerinde yer almaktadır. Fon perdenin pastel tonları ve taş rengi tarzı açık tonlar oldukça rağbet görür.

Mobilyalar ve eşyaların rengi çoğunlukla açık renk perdeler ile uyum sağlar. Perde renklerinde düğün alışverişinde en çok tercih edilen renkler; pastel tonlar, antrasit renkler, füme, bej, taş rengi, mürdüm, krem ve ekrudur.

Düğün Alışverişi İçin En Son Çıkan Perde Modelleri | Tül Perde Uygun Perde Modelleri

Tül perde dendiğinde akla salon, mutfak ve yatak odası gelmektedir. Tül perde kullanımı evin her alanı için uygundur. Fakat mutfakta ocak eğer cama yakınsa tül perde tercih edilmez. Herhangi bir kaza oluşmaması için genellikle sabit kalabilecek perde çeşitleri tercih edilir.

Tül perde ise düğün alışverişi sırasında oldukça çok tercihler arasında yer almaktadır. Düğün için ev dekorasyonun en önemli parçalarından olan perde alışverişine çıktıysanız özellikle oturma odası ve yatak odasında tül perdeye yer verebilirsiniz.

Tül perde romantik bir görünümü odaya kazandıracağından yeni evliler için ilgi görmektedir. Tül perdenin bakımı ve temizliği de oldukça basit işlemlere dayanmaktadır. Çamaşır makinesi ile basit bir şekilde yıkanan tül perde, kolay bir şekilde de geri yerine asılabilir.

Perde Fiyatları Nasıl Değişmektedir?

perdeoutlet-dugun-alisverisi-uygun-perde-modelleri (1)

Uygun perde modelleri ile perde kalitesi aynı oranda artmaktadır. Fiyatlarda aynı şekilde farklılık oluşturur. Perde fiyatlarına etki edecek en büyük unsur perde modelidir. Her perde modelinin rengine ve desenine göre fiyat farklılık gösterir.

Düğün alışverişi sırasında aranan en önemli faktörlerden birisi fiyattır. Perde fiyatları alım sırasında önem taşımaktadır. Yeni evlenecek ve düğün yapacak çiftlerin aradığı baş perde şartları; kaliteli kumaş ve uygun fiyattır.

Fakat uygun fiyat ile kalite aynı oranda oluşmaktadır. Kumaş ve perdede kalite ne kadar artarsa fiyatta o kadar artacaktır. Kaliteli perde ise malzemelerin cinsine göre oluşmaktadır. Kaliteli malzeme kullanımı perdenin ömrünü de uzatır.

Uygun perde modelleri arasında uygun fiyatta perdeler arıyorsanız outlet perdeleri önerebiliriz. Outlet perde fabrika çıkışlı olduğundan müşteri ile daha uygun fiyatlardan buluşmaktadır.

En Çok Satılan Perde Modelleri

En çok satılan ve tercih edilen perde modelleri arasında stor perde de yer almaktadır. Stor perde; düz stor, zebra stor ve desenli stor olarak birçok modele ev sahipliği yapmaktadır. Stor perdeler ortamı oldukça modern gösterdiğinden yeni evleneceklerinin ilgisini çekmektedir.

Farklı kullanma teknikleri ile de stor perdelerin çeşitlerine ev ortamları dışında kurumsal mekânlarda ve ofis ortamlarında da rastlamaktayız.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız