Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Bej Fon Perde Kombinleri 3 Adımda Fon Perde Seçimi

Bej Fon Perde Kombinleri 3 Adımda Fon Perde Seçimi

Bej fon perde kombinleri ile birçok farklı dekorasyon gerçekleşmektedir. Bej rengi son dönemlerde en çok tercih edilen renkler arasında yer almaktadır.

Fon perde başta olmak üzere perde kullanımı oldukça aranan bir gereksinimdir. Perde ihtiyacı evlerde, kurumsal mekânlarda ve ofislerde bulunur. Her alanda kullanılacak perdenin modeli ve çeşidi farklılık göstermektedir.

Perde, güneş ışığını filtreleyerek alana güneş girişini engeller. Aynı zamanda mahremiyeti de sağlayan perdeler başlıca modeller olarak; stor perde, fon perde ve tül perde şeklindedir. Fon perdenin birçok farklı rengi de her dekorasyon stiline uygun olabilmektedir.

Krem Fon Perde Modelleri

Bej fon perde ile yapılabilecek kombinler, kullanım sağlayacağınız odaya veya alana göre farklılık gösterir. Salon içerisinde fon perdeyi kullanacaksanız oturma grubuna ve TV ünitesine uygun bir perde seçiminde bulunmanız gerekecektir.

Bej rengi açık bir renk tonuna sahip olduğundan birçok farklı renk ile uyum sağlayabilir. Bej rengini dilerseniz koyu renkler, dilerseniz de açık renkler ile kombinleyin. Dekorasyon stiline göre perde renklerinde de farklılık söz konusu olacaktır.

Bej rengine sahip fon perde, lüks ve şık dekorasyon stili grubuna girebileceği gibi sade ve spor dekorasyon stili grubuna da girebilir. Fon perde, perde çeşitleri arasında en konforlu ve kolay bakım işlemlerini bünyesinde bulunduran bir çeşittir.

Fon perdeyi çamaşır makinesi aracılığı ile kolaylıkla yıkayabilirsiniz. 30 derece ayarı tercih edeceğiniz makinenin içerisinde fona tek başına yer vermeniz gerekecektir. Tüm bu unsurlara dikkat ettiğinizde perdenin fonunun modeli ve yapısı bozulmayacaktır.

Bej Fon Perde Modelleri İle

perdeoutlet-bej-fon-perde (3)

Bej fon perde modelleri ile açık renkte oturma grupları oldukça hoş duracaktır. Açık krem fon perde veya bej rengi fon perde son dönemlerde de çok tercih edilen perde renklerindendir. Bej rengini gri veya antrasit koltuklar ile rahatlıkla kombinleyebilirsiniz.

Griden yana kullanacağınız rengi aynı zamanda taş rengi veya kırık beyazdan da kullanabilirsiniz. Bej rengi oldukça ayak uyduran ve her rengi tamamlayan bir renktir. Bu nedenle genellikle tercih edilerek dekorasyon tamamlanır.

Aynı zamanda oturma grubu haricinde TV ünitesi ve konsolda açık tonlarda veya antrasit renklerde seçilebilir. Dekorasyon sırasında yalnız renklere değil modellere de dikkat etmelisiniz.

1- Bej Fon Perde Seçiminde Modele Dikkat Edin!

Fon perde veya stor perde seçimi olsun tüm perde çeşitlerinde modele dikkat edilmelidir. Seçilecek perde modeli dekorasyon için oldukça büyük bir önem taşır. Model seçiminde ne çok abartılı ne de çok sade bir model seçimi yapmamalısınız.

Tabi bu durum yapacağınız dekorasyon stili ile de birebir yakından ilgilidir. Eğer seçeceğiniz dekorasyon stili şık ve lüks bir stilden yana ise, seçeceğiniz modelde bulunan desenler daha yoğun ve ihtişamlı olabilir. Fakat sade bir dekorasyon stili gerçekleştirecekseniz perdenin modelini fazla desenler ile boğmamalısınız.

2- Fon Perde Seçiminde Renge Önem Verin!

perdeoutlet-bej-fon-perde (2)

Fon perde seçimi dendiğinde bir diğer dikkat edilmesi gerekilen unsur da renk seçimidir. Perdede en az model kadar renk de önemlidir. Seçeceğiniz renk model ile uyum ve ahenk içinde olmalıdır.

Aynı zamanda mobilyalar ve eşyalar ile de uyum sağlayacak olan renk, eve karamsar bir görünüm yerine ferah ve kaliteli bir görünüm kazandırmalıdır. Bu nedenle öncelikle mobilyalarınızı satın almalı daha sonrasında perde seçimine yoğunlaşmalısınız.

Dekorasyonda bulunacak ve konumlandırılacak mobilyalar belli olursa isabetli bir perde seçimi gerçekleştirmek daha olası olacaktır. Fon perde, görünümü ile özellikle ev ortamlarında sıklıkla tercih edilir.

3-Fon Perde Seçiminde Perdenin Boyunu Doğru Seçmeye Özen Gösterin!

Fon perde seçimi dendiğinde akla bir diğer gelen durum ise elbette ki boyut ve ölçülerdir. Fon perdeyi dilerseniz yere kadar uzun dilerseniz de pencere boyu veya tezgâh üstü boyunda da seçebilirsiniz. Tezgâh boyu genellikle mutfaklarda tercih edilir.

Salon ve yatak odasında ise tercih edilen genel boyut uzun bir boydur. Yere kadar uzanan fon perde odadaki dekorasyona ayrı bir şıklık ve zarafet katar. Böylece evdeki salonunuzda fon perdeyi rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Bej fon perde birçok dekorasyon stiline gidecek bir renkte perde seçimidir. Bej perde rengi her tona yakışacak bir ton taşıması ile yoğun ilgiye maruz kalmaktadır.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız