Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Tül Perde İle Havanızı Değiştirin!

Tül Perde İle Havanızı Değiştirin!

Tül perde modelleri evlerin en dikkat çekici ürünlerindendir. Sizde evlerinizin daha modern bir görünüme kavuşması için 2023 tül perde modelleri arasından seçiminizi yapabilirsiniz!

 

Ev dekorlarının en önemli parçalarından biri hâline gelen perde modelleri, farklı tasarımlarda ve çeşitlerde üretilmektedir. İstenilen alanlara uygun olarak üretilen tül perde çeşitleri, yaşam alanlarının daha göz alıcı ve şık görünmesini sağlamaktadır. Perde tülleri dekoratif açıdan daha çok tercih edilse de, aslında fonksiyonlar özellikleri ile de kullanıcıların dikkatini çeker.

 

Tül Perde Modelleri

Tüller günümüzde; yatak odası, oturma odası, mutfak hatta antreye kadar kullanım alanı bulunan geniş ürünler arasındadır. Bu ürünler evlerin tarzını tam olarak yansıtmakla birlikte, içeri girecek güneş ışığını da kontrol eder. Ancak dışarıdan gelen güneş ışığını tam olarak engellemez.

Tüllerle iyi bir kombin oluşturan güneşlikler, güneş ışığının engellenmesi konusunda tam bir kurtarıcıdır. Güneşlik perde modelleri, tüllerin daha fonksiyonel olmasında etkilidir. Fon tül perde ile birlikte kullanılan güneşlikler hem fonksiyonel hem de dekoratif açıdan birbirini tamamlar. Böylelikle kullanılan alanın daha güzel ve modern görünmesini sağlar.

Perde Outlet odanızın dekorasyonuna en uygun modeli ve rengi seçebilmeniz için, birbirinden farklı çeşitler sunmaktadır. Eşsiz Fransız tül perde modelleri ve hazır dikilmiş tül perde modelleriyle; siz de dekorasyonlarınızı tamamlayabilir ya da eski dekorasyonunuzu yenileyebilirsiniz. Peki, bu perdeler nelerdir? İnceleyelim…

 

Zırh Dikey Tül Perde Modelleri

Zırh tüller hangi mekanda dekore edilirlerse, o mekanın daha şık ve gösterişli görünmesinde etkilidir. Bu modellerin formu, işlevi ve popülaritesi oldukça yüksektir. İç mekânlarda oluşturulmak istenen tasarım trendlerinde kendine daima bir yer bulmuştur.

Görünüşleri ve dokularıyla öne çıkan zırh dikey sade tül perde modelleri; tam bir zarafet üründür. Özellikle kullanım alanlarının çeşitliliği, bu ürünlerin son birkaç yılda gözde olmasını sağlamıştır. Kullanım alanları ise şu şekildedir;

  • Salonlar
  • Ebeveyn yatak odaları
  • Oturma odaları
  • Balkonlar

 

Çizgili Tül Perde Modelleri

Çizgili ve desenli tül perde modellerinin kullanım alanı önemli bir noktadır. Çünkü perdeler ne kadar güzel ve düzgün olsalar da, kullanılan alanla tam bir uyum için de olmalıdır. Son birkaç yıl daha, çizgili olan tüllere yoğun bir ilgi vardır. Çünkü bu modellerde ince ve zarif detaylar söz konusudur. Birçok desenli perdeye göre daha zarif ve şık durmaktadırlar.

Çizgili tüllerin her dekorasyona uyum sağladığını söylersek yanlış bir şey söylemiş olmayız. Çünkü hemen hemen her dekorasyona uyum sağlayarak, kendilerini göstermektedirler. Kendine has duruşu ve tarzıyla görenleri hayran bırakan bir tasarımı vardır.

 

Özel Ölçü Çizgili Tüller

Fazla detaya girmeden ve göz yormayacak şekilde evlerinizde yeni bir değişiklik yapmak istiyorsanız; bu işleme perdelerden başlayabilirsiniz. Çünkü bir ev dekorasyonunun tam olarak kendini gösterebilmesi perdelerle gerçekleşir. Özel ölçü çizgili tüller, istenilen en boy ve teknik özelliklere göre üretilmektedir. Böylelikle beklentileri karşılayacak ürünlere sahip olmak mümkündür.

Ölçüye göre tül perde satın alımlarında, birçok avantaj elde edilmektedir. Çünkü ölçülü tüller, pencerelere tam olarak uyarlanabilmektedir. Böylelikle daha ideal bir görünüme kavuşmaktadır. Sizde özel ölçü tüllerle elde edeceğiniz avantajları öğrenmek istiyor musunuz? İşte cevapları;

  • Özellik tercihlerinizi belirleyebilirsiniz.
  • Pencerelerinize tam uyum sağlayan modellere sahip olabilirsiniz.
  • Rahat ve kontrol edebileceğiniz ürünlerle, daha uzun süreli kullanımlar elde edebilirsiniz.
  • Pencerelere tam oturan modellerle, evlerinizin mahremiyetini koruyarak daha konforlu bir kullanıma ulaşabilirsiniz.

 

Hazır Tül Perde Modelleri

Hem fonksiyonel hem de dekoratif açıdan en çok tercih edilen ürünlerden bir tanesi, hazır tüllerdir. Hazır tüller standart boyutlarıyla talepleri en iyi şekilde karşılamaktadır. Genel olarak her mekâna ve zevke uyum sağlayacak, modelleri ve özellikleri vardır. Perde Outlet, bol seçenekler sunduğu hazır tül ürünlerde, hızlı bir teslimat sağlamaktadır.

Kullanıma hazır dikilmiş tül perde fiyatları uygun ve ekonomiktir. Perde Outlet kaliteli ve modern hazır dikilmiş tülleriyle dikkat çekmektedir. Bu ürünlerin metre fiyatı ₺83,99’den başlamaktadır.

Hem kullanım açısından, hem hızlı ulaşım hem de fiyat konusunda büyük avantajları ortaya çıkaran ürünlere sahip olmak artık çok kolay! Siz de en çok hangi hazır tüller tercih ediliyor biliyor musunuz? Açıklayalım;

  • Renkli – Renk geçişli tül perde
  • Dokulu hazır tüller
  • Standart hazır tüller
  • Özel ölçü hazır tüller
  • Beyaz hazır tüller
  • Krem hazır tüller

 

Simli Tül Perde Modelleri

Simli tüllerle, mekanlarınızda tarzınızı ve zevkinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Asla modası geçmeyen bir ürün olan bu tüller, kullanıldıkları alanlara yenilik katmaktadır. Daha çok ekru ve beyaz renklerde tercih edilen simli tüller, ortamın enerjisini değiştirebilen bir özelliğe de sahiptir.

Gösterişli dokularıyla daha çok salonlarda kullanıma uygun olsalar da, yatak odalarında da sıklıkla tercih edilirler. Tamamen zevklerin ön planında tutulduğu bu ürünlerle istenilen her mekâna ve alana uyum sağlanır.

 

Renkli Tül Perde Modelleri

Klasik perde anlayışının en gözde ve en güzel örnekler arasında bulunan tüller, mekânların tasarım odaklı bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır. Diğer perde modelleri ile birlikte iyi bir uyum yakalayan tüller, kullanım kolaylığı da sunmaktadır. Renk çeşitliliği, desenli oluşu ve fonksiyonel özellikleri ile öne çıkan renkli tülleri; artık her alanda görmek mümkün!

Eskiden sadece tül denildiğinde akla beyaz renk modeller gelmekteydi. Artık günümüzdeki dekorasyonlarda farklı renklerin kullanılmaya başlaması ile birlikte, renkli tüllerde öne çıkmaya başlamıştır. Perde Outlet özgün, canlı ve farklı renklere sahip tülleri ile size dekorasyon konusunda en iyi örnekleri sunmaktadır. En çok tercih edilen renkli tüller arasında;

  • Gri tül perde
  • Ekru tüller
  • Krem tüller
  • Beyaz tüller
  • Desenli tüller

 

Örme Tül Perde Modelleri

Örme kumaş geleneksel ve vintage olarak kabul edilse de, aslında bu tarzı sevenler için ideal bir üründür. Örme şeklinde hazırlanan perdeler; yumuşak ve uzun ömürlü bir kullanıma sahiptir. Yatak odası tül perde modelleri arasında popüler olmaya başlayan örme tüller, mutfak ve salonlarda da kullanılır.

 

Şantuk Tül Perde Modelleri

Keten dokulu kumaş özelliğine sahip Şantuk tüller, evlere yeni bir stil kazandırmaktadır. Evlere şıklık ve zarafet katan bu ürünler, şeffaf kumaş özelliğine de sahiptir. Kullanılan alanlara güneş ışığının yeterli düzeyde girmesini sağlamaktadır. Ayrıca evin mahremiyetini koruma konusunda da etkilidir.

Kullanım açısından pratik ve rahat olan bir kumaşa sahiptir. Neme dayanıklı olan Şantuk perde modelleri; ofis, kafe ve ev dekorasyonları için ideal ürünler arasındadır. Ekru renge sahip olan perdeler, daha çok tercih edilmektedir. Bu ürünler soft renkleri ile birlikte diğer mobilya ve aksesuarlarla tam bir uyum içindedir.

 

Rustik Tül Perde Modelleri

Evlerde nostaljik ve modern izler taşıyan bir dekorasyon istiyorsanız, rustik tüller tam size göre! Tasarımlarda farklılık oluşturmayı imkân sunan bu ürünler, güzel ve şık oldukları kadar dayanıklıdırlar.

Eskitilmiş ve doğal halleri ile gündelik kullanım için en ideal tasarımlar arasında yer alır. Sade desenlere sahip olan rustik tüller, evlerinize yepyeni bir görünüm kazandırırken sizin daha iyi hissetmenizi sağlar.

Rustik düz tül perde modelleri arasından, sizi yansıtan ve tarzınızı ortaya koyan ürünleri tercih edebilirsiniz. Seçeceğiniz ürünlerle geçmişi ve geleceği birbiriyle harmanlayarak, farklı ve özgün tarzları bir arada dekore edebilirsiniz.

Rustik tül kullanımı dönem dönem artış ve azalış göstermektedir. Farklı model, kumaş ve renk gibi fonksiyonel özelliklere sahip olmaları; bu tüllerin mutfak, çocuk odası ve misafir odası gibi alanlarda kullanılmasını kolaylaştırmıştır.

 

Bambu Balkon Tül Perde Modelleri

Başarılı bir dekorasyon oluşturma imkânı sunan bambu tüller, yaşam alanlarında kullanılan en özel parçalar arasındadır. Estetik ve hoş yapısı ile dekorasyonlarda kendini göstermektedir. Uzun veya kısa tül perde modelleri kullanım alanları bakımından değişiklik göstermektedir. Bu tüller; yatak odaları, mutfak, salon ve oturma odalarında kullanıldığında harika görüntüler ortaya çıkarmaktadır.

Uygun boy oranı ayarlanarak tercih edilen bambu tüller evlerinize çok yakışmaktadır. Bu tüllerin başlıca özellikleri ise şu şekildedir;

  • Kornişe uyumlu bir şekilde üretilen tüller; her yaşam alanına uygun bir üretim imkânı sunar.
  • Temizliği ve yıkanması, kolay ve pratiktir. Herhangi bir temizlik işleminin ardından ütü gerektirmeyen yapısı da, en sevilen özellikleri arasındadır.
  • %100 pes iplik dokuma kumaştan üretilen bambu tüller, kullanılan alanda oluşan neme karşı uzun süre dayanıklılık gösterir.

 

Siyah Tül Perde Modelleri

Perde modellerinde son moda trendler göze çarpmaktadır. Güncel tasarımlar hakkında daha fazla bilgi edinerek, dekorasyonları zenginleştirmek için iyi bir fikir elde edebilirsiniz. Perde Outlet ülkemizdeki perde modasını yakından takip ederek, en trend ve güncel tülleri sizlere sunmaktadır.

Özellikle kullanım sıklığı giderek artan siyah tüller doğru dekorasyonlarda kombinlendiğinde, şık ve farklı bir hava katmaktadır. Yaşam alanlarınızın farklılığa, özgünlüğe ve estetik bir duruşa ihtiyacı varsa, Perde Outlet rehberliğinde dilediğiniz modellere ulaşabilirsiniz!

 

Etek İşlemeli Tül Perde Modelleri

İç dekorunuza yeni bir stil akışı getiren ve hafif kumaşa sahip olan etek işlemeli tüller, kurtarıcı parçalar arasında yer alır. Büyük pencereler için uygun olan şeffaf tüller, katmanlı bir yapıdadır. Ayrıca etek bölümünde yer alan dantel işlemeler ile şık ve zarif bir görünüme de sahiptir.

Etek işlemeli tüller, fon perdeler ve güneşliklerle birlikte kullanılarak mahremiyet seviyesini üst düzeye çıkarır. Bunun yanında sadece alt kısımlarında dantel bulunması, perdelerin daha zarif görünmesini sağlamaktadır. İşçilikleri özenle yapılan bu perdeler; salonlar, yetişkin ve çocuk odaları, oturma odaları ve banyolarda kullanılmaktadır.

 

Kareli Düz Tül Perde Modelleri

Bir perdede çekici, şık bir görünümün yanında işlevsellik de önemlidir. Kareli tüller bu açıdan en çok tercih edilen modeller arasında yer alır. Birçok alanda kullanılması ve diğer dekorasyon ürünleri ile bir bütün oluşturması; kareli perde tüllerin sadece birkaç avantajıdır.

Düz ve şeffaf tüller, odaya bir miktar güneş ışığı girmesini izin veren ürünlerdir. Işığı tamamen engellememesi, tüllere olan ilgiyi artırmaktadır. Böylelikle güneş ışığının, gün boyu odaya girmesini sağlayabilirsiniz.

Tüller artık sadece salonlarda veya oturma odalarında değil, banyo, kiler ve mutfak gibi alanlarda da işlevselliği ile tercih edilmektedir. Kareli perde tül modeller, daha çok salon ve oturma odalarında dekorasyon ürünü olarak kullanılır.

 

Tül Perde Fiyatları

Farklı renk, desen ve ölçülerde üretilen tül perde metre fiyatları birbirinden farklı olmaktadır. Çünkü fiyatlar, birçok etkene bağlı olarak değişmektedir.

Perdelerin hazır dikilmiş veya özel ölçü olmasına göre fiyatlarında değişiklikler söz konusudur. Hazır dikilmiş tül perde modelleri ve fiyatları; düz, çizgili, etek işlemeli, zırh, keten, kırçıllı, bambu, prensesli ve şantuk olmasına göre değişiklik gösterir. Perde Outlet hazır dikilmiş tül perde modelleri ucuz olarak ₺149,98 başlamaktadır. Hazır tüller arasındaki en yüksek fiyat ise keten tüllerdedir. Keten tüller ₺274, 98’dir.

Özel ölçü perde fiyatları tül modellerde kumaş, dikim ve işçilik kalitesi gibi detaylar öne çıkmaktadır. Tüllerin desenleri, çizgileri gibi birçok faktörde, fiyatlarda ufak farklılıklar yaşamasında etkilidir. 1 top tül perde fiyatları tüm bu detaylar doğrultusunda belirlenmektedir. Özel ölçü tüllerin metre fiyatları, ₺83,99’den başlamakta ve ₺109.99’ye kadar çıkmaktadır.

 

Tül Fon Perde

Yaşam alanlarına, dekoratif bir görünüm kazandıran tül fon perde modelleri estetiği de beraberinde getirmektedir. Sahip oldukları renk, tasarım ve kumaş özellikleri ile kullanımları birbirinden farklı kişilere hitap eden bir çeşitliliğe sahiptir. Tülden fon perde modelleri hacimli ve dökümlü duruşları sayesinde sıklıkla tercih edilmektedir. Daha çok koyu gri, vizon, gül kurusu ve pudra renkleri ile dekorasyonlarda yer alır.

Şık görünüm sergileyen bu modeller, renk seçenekleri ve kumaş türleri ile her alanda kullanılmaktadır. Genellikle klasik ve vintage dekorasyon tarzları ile uyum sağlamaktadırlar. Uygun dekorasyon ürünleri ile kombinlendiklerinde, ortama zengin bir görünüm sunar.

Yaşam alanlarınıza daha ilgi çekici ve sofistike bir şıklık arayışındaysanız, hayal tül perde sizi aradığınızı verir. Bu ürünler farklı dekorasyon tarzlarına kolay bir şekilde uyum sağlamaktadır. Sizde şık duruşlu ürünleri tercih ederek, aradığınız dekorasyona sahip olabilirsiniz.

Tül fonlar dokuları ve tasarımlarıyla hangi alanlarda kullanılacağı konusunda tartışma yaratmaktadır. Artık dekorasyon alanının gelişme göstermesi ile bu ürünleri birçok yerde görmek mümkündür. Cam balkon tül perde modelleri, mutfak tülleri, salon ve bebek odalarında fon tüller artık daha çok yer almaktadır.

 

Düz Tül Perde

Düz tüller evlerin yanı sıra ofislerdeki kullanımlarıyla da dikkat çekmektedir. Özellikle beyaz tül perde modelleri; sade tarzları ile klasik perde anlayışının en nadide örnekler arasında gösterilmektedir. Zarif ve şık dokuları ile kullanım alanları da oldukça geniştir. Hatta beyaz renge sahip bebek odası tül perde modelleri; bebek odalarına çok yakışmaktadır. Perde Outlet’te en çok tercih edilen düz tülleri;

 

Krem Düz Tüller

Kornişe entegre olarak üretilen ve istenilen ölçülerde pile sıklığı ayarlanabilen krem düz tüller, farklı özellikleri ile dikkat çekmektedir. Sade dekorasyonların daha güzel ve şık görünmesini sağlamalarının yanında, kolay bir şekilde dekorasyona uyum göstermeleri de en sevilen özelliklerinden bir tanesidir.

Krem tüllerin pratik olarak temizlenme özelliği de bulunur. Ayrıca bu tüller, kolay kolay karışmadığı için ütüye de gerek duymazlar. Petek üstü tül perde modelleri arasında da yer almaları, salonlarda ve oturma odalarında kullanım oranlarını artırmıştır. Rengi ve dokuları ile ofislerde ve ev ortamında kullanılan dekorasyon ürünlerindendir.

Ekru Etek İşlemeli Düz Tüller

Zarif bir şıklığın yanında gösterişli tasarımıyla da öne çıkan etek işlemeli tüller, sade mobilyalarla birlikte dekore edilmektedir. Mobilyalardaki sadelik etek ucundaki ince detaylar düşünerek hazırlanan işlemelerle birleştiğinde, göz alıcı bir şıklık oluşturmaktadır.

Düz ve sade tüllerin alt kısımlarında yer alan işlemeler, salonlara çok yakışmakta ve mobilyalarla uyum içinde olmaktadır. Hem şık, hem zarif hem de gösterişli bir tül modeli arayışındaysanız, bu ürünler tam size göre!

 

Ekru İnce Düz Çizgili Tüller

Ekru ve ince düz tüllerle artık evlerinize şık ve estetik bir görünüm kazandırmak mümkün! Bazı perde modellerinin son dönemlerde artan popülaritesi hafife alınmayacak kadar fazladır. İnce düz çizgili tüller de, dokuları ve tasarımlarıyla bu modeller arasında yer almaktadır.

Uçuş uçuş olan tüller yaşam alanlarının kolay bir şekilde dekore edilmesini sağlamaktadır. Aslında basit ve şık bir şekilde nasıl daha gösterişli bir dekorasyon oluşturabilir, bu sorunun cevabını ince düz çizgili tüllerde bulmak mümkündür.

 

Ekru Kareli Düz Tüller

Minimalist iç mekân dekorasyonunu arayan kişiler için, şık pile stili ile öne çıkan bu modeller en ideal örneklerdir. Kareli düz tüller, her dönem popüler olan ürünler arasında gösterilmektedir Çünkü bu modeller bir odada dekore edildiğinde, çarpıcı bir görünüm sunmaktadır.

Ayrıca farklı stillerin oluşmasında da etkilidirler. Kare düz tüller tercih edilerek, hem modern hem de klasik dekorasyonlar oluşturulabilir. Yaşam alanlarınızda daha ferah ve havadar bir görünüm elde etmek için, ekru kareli düz tüller kullanmanız ideal olmaktadır.

 

Keten Tül Perde

Keten tül perde modelleri 2023 yılında da tercih edilen ürünler arasındadır. Bu perdeler dayanıklı ve ısıya karşı dirençli olmaları ile popüler bir konumdadırlar. Ayrıca nemli ortamlarda bile kullanıma uygundurlar. Çünkü nem çekiş oranı oldukça yüksek bir kumaş türüdür. Bu yönüyle mutfak ve banyolarda kullanılma yoğunluğu oldukça fazladır.

Perde Outlet farklı özellikleri ve modelleri bulunan keten tülleri size sunmaktadır. Böylelikle siz de yaşam alanlarınızda uzun süreli kullanabileceğiniz tüllere sahip olma imkânı elde etmiş olursunuz. Firmamızın satışta bulunan keten tülleri ise şu şekildedir;

 

Ekru Keten Tüller

Şık bir dokuya sahip olan keten, kullanıldığı alanlarda ferah ve havadar bir görünüm oluşturur. Keten tüller kolay kolay kirlenme gibi bir durum göstermezler. Ancak kirlenseler bile, elde yıkanmalarına rağmen lekeleri kolay bir şekilde çıkarmak mümkündür.

Yıkama sonrası keten yapısı itibariyle kırışıklık gösterebilir. Büyük veya küçük kırışıklıkları düzeltmek sanıldığından çok daha kolaydır. Çünkü bu ürünler düşük ısılı ütülerle bile düzlenebilmektedir. Krem keten tüller mutfak tül perde modelleri 2023 ürünleri arasında en çok tercih edilenlerdir.

 

Ekru Şantuk Keten Tüller

Şantuk keten tüller, şık ve konforlu dekorasyonların vazgeçilmezi arasındadır. Bu kumaşa sahip ürünlerin, ışık geçirmeyen bir özelliği vardır. Böylelikle gün boyu istenilen düzeyde güneş ışığının odaya girmesi sağlanmaktadır.

Özellikle şantuk keten tüller; mutfak ve banyonun yanı sıra çocuk odası tül perde modelleri arasında da kullanılmaktadır. Odalarda farklı ve estetik bir görünüm oluşturan bu kumaşın, pürüzlü bir yüzeyi vardır. Bu sayede doğal desen görünümü oluştur.

 

Krem Keten Tüller

Krem rengi ile dikkat çeken tüller, ev dekorasyonlarına doğal ve sade bir görünüm katmaktadır. Bu model kremin zarifliği ve ketenin dokusu ile birleştiğinde, en sevilen perde modelleri arasında yer almayı başarmıştır.

Ketenin doğal yapısı, dışarıdan gelen ışığı filtreleme özelliğine sahiptir. Böylelikle doğal bir mekanizmaya sahip olan bu kumaş, ışık kaynağının iyi bir şekilde kontrol edilmesini sağlar.

 

Hazır Ekru Keten Tüller

Hazır keten tüller; şık, kaliteli ve yüksek standartlı ürünler arasındadır. Standart bir dekorasyon oluşturmak istiyor ve sadeliğe önem veriyorsanız, bu modeller tam size göre! 1. sınıf keten karışımı ile üretilen tüller, uzun yıllar kullanabileceğiniz ürünlerdir.

Kumaşının yapısı itibariyle öne çıkan keten tüller, kir ve tozu doğal olarak tutmamaktadır. Böylelikle ev dekorasyonlarında tercih edeceğiniz ürünlerle, her zaman taze ve temiz görünümlü pencerelere sahip olabilirsiniz.

 

Ekru Keten Kırçılı Düz Tüller

Hoş bir dokuya sahip olan ekru kırçıllı keten tül perde modelleri, yarı şeffaf bir görüntüye sahiptir. Bu ürünler kırık beyaz ve beyazın karışımı olarak, hoş ve sade bir görünüm sunar. Kullanım alanının oldukça geniş olduğu bu keten tül modeli, evlerden ziyade daha çok halka açık yerlerde tercih edilir.

Mekânlara ferahlık kazandırmaya yarayan kırçıllı keten tüller; kafe, restaurant, kuaför, masaj salonu, spor salonu ve güzellik merkezlerinin vazgeçilmez ürünü olmaktadır. Bu alanlarda kullanılan tüller, şık bir dokunuşla daha güzel görüntü oluşturur.

 

Salon Tül Perde Modelleri

Salonlarda fon perdelerle birlikte, tüllerin kullanımı oldukça yaygındır. Çünkü tüller yaşam alanlarını süsleyen en gözde ve nadide parçalar arasında gösterilmektedir.

Hem kullanım hem de görselliğe kattığı şıklık açısından, tercih edilen bir perde türüdür.

Salon tül perde modelleri fiyatları; perdelerin özelliklerine, ölçülerine ve kullanım alanlarına göre değişiklik göstermektedir. Tercih edilen tülün modeline ve özelliğine göre en düşük fiyat ₺83,99 iken en yüksek fiyat ise ₺274, 98’dir.

Salon tüllerinin daha hoş ve güzel görülebilmesi için; tül perde toplama aparatı tercih edilmektedir. Perde Outlet birbirinden güzel ve şık tül perde tutucu modelleri ile evlerinizde oluşturduğunuz dekorasyonları üst noktalara taşımayı hedeflemektedir.

 

Tül Perde Nasıl Yıkanır?

Tül perde nasıl beyazlatılır? Perde dokusuna uygun deterjan ve 40° derecelerde yıkanan tüllerin beyazlaması mümkündür. Ev dekorasyonunda en çok tercih edilen ürünlerinden biri olan tüller, temizliği ile de öne çıkmaktadır.

Perde yıkanırken, birçok konuya dikkat edilmesi gerekmektedir. Özellikle yıkanan perdenin kırışmaması en önemli noktalardan biridir. Peki, perde tülleri nasıl yıkanmalıdır? İşte detaylar!

 

Tül Perde Temizliği Püf Noktaları!

Ev dekorasyonlarına hem işlevsellik hem de estetiklik kazandıran tül perde modelleri, durdukları yerde çeşitli nedenlerden dolayı tozlara maruz kalmaktadır. Bu nedenle birçok ev hanımı, kararan tüllerden şikâyet etmektedir.

Tüllerin temizliğini yapmak oldukça kolaydır. Ancak sık sık yıkanan perdeler deforme olma durumuyla karşı karşıya kalmaktadır. Bu durum tüllerin ömrünün kısalmasına ve uzun süre kullanılmamasına neden olmaktadır. Böyle bir durumla karşılaşmak istemeyen kişilerin, tül perde yıkamanın püf noktaları hakkında önemli detayları öğrenmesi gerekir.

  • Yıkama esnasında perdenin deforme olmaması için makine içerisine katlanarak konulmalıdır.
  • Perdeleri daha kolay ütüleyebilmek, karışmasını önleyebilmek ve tüllerin uzun süre güzel kokması için; yıkarken yumuşatıcı kullanılmalıdır.
  • Yıkama sonrasında perdenin kırışmaması için, makinede bekletmeden perdelerin hemen asılması gerekir.
  • Özellikle yeni alınan tüllerin, çok fazla kullanılmadan yıkanması daha beyaz kalmasını sağlayacaktır.
  • Evde tülleri beyazlatabilmek için bir diğer püf nokta ise, toz şeker kullanmaktadır. Makine içerisinde yerleştirilen tüllerin üzerine 2 tatlı kaşığı tepeleme toz şeker dökülüp ve sonrasında normal programda çalıştırmak, beyazlamasını sağlar.

 

Tül Perde Hangi Programda Yıkanır?

Ev hanımlarının tül perde yıkama konusuna ayrı bir özen göstermeleri gerekmektedir. Çünkü perdelerin zarar görmemesi ve ilk günkü hâllerini koruyabilmeleri için, doğru programlarda yıkanmaları şarttır. Öncelikle;

  • Perdeleri zarar vermeden yavaş yavaş kornişten çıkarılması gerekmektedir.
  • Daha sonra perdeler makineye çok sıkı olmayacak şekilde ve düzenli olarak katlanarak yerleştirilmelidir.
  • Çamaşır makinelerinde tüller için hassas ya da narin program veya tül perde programı bulunur. Bu programlarda yıkanması, perdenin kullanım ömrünü uzatacaktır.

 

Tül Perde Kaç Derece Yıkanır?

Tüllerin çamaşır makinesinde yıkanması mümkündür. Ancak tülleri beyazlatırken, deforme olmamalarına özen göstermek gerekir. Peki tül perde nasıl beyazlar? Tüllerin tercihen 30 veya 40 derecede yıkanması önerilmektedir. Doğru deterjan ve doğru derece ile yıkanan tüller; hem beyazlar hem de kırışmadan makineden çıkar.

 

Tül Perde Sentetikte mi Yıkanır?

Tül perde beyazlatma sırasında tercih edilen programın önemi büyüktür. Tüller yapıları itibariyle oldukça hassastır. Bu nedenle elde yıkamada veya hassas programda yıkanması gerekir. Ancak çamaşır makinesinde bu programların olmaması hâlinde, sentetik olan program da tercih edilebilir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız