Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Stor Perde Nasıl Takılır ve Çıkartılır ?

Stor Perde Nasıl Takılır ve Çıkartılır ?

Stor Perde Nasıl Takılır ? Klasik perde anlayışından farklı olan ve modern bir görünüm elde edilmesini sağlayan stor perde çeşitleri, farklı şekillerde tasarlanabilmekte, ancak her birinin mekanizması aynı şekilde çalışmaktadır. 

Stor perde modelleri, kolay kullanım ve avantajı sebebi ile tercih edildiğinden dolayı, günümüzde evlerde ve ofislerde sık sık karşımıza çıkmaktadır. Peki, stor perde nasıl takılır ve çıkartılır?

 

Stor Perde Nasıl Takılır ?

Gün ışığından yeterince faydalanmak ya da tamamen güneş ışığının eve girmesini engellemek için sadece bir ipi çekmek ile çalışan mekanizma, bu anlamda oldukça kolaydır.

Takma işlemi de, mekanizmanın kullanımı kadar olay olduğu için, herhangi bir destek almanıza da gerek kalmaz. Şimdi sizlere bunları adım adım açıklamaya çalışalım

Stor Perde Nasıl Takılır ve Çıkartılır ?
Stor Perde Nasıl Takılır ve Çıkartılır ?

Adım Adım Stor Perde Nasıl Takılır 

·      1. Adım: Stor perde ile beraber tüm aparatlarını da satın alırsınız. Bu nedenle ek bir aparat satın almanıza gerek kalmaz. İlk olarak aparatları önünüze çıkarıp, bir merdiven temin etmelisiniz.

·      2. Adım: Sonraki aşama ise, klemensleri kornişe ya da tavana monte etmenizdir. Küçük bir şarjlı matkap yardımı ile ikişer vida yerine sahip olan klemensleri, paralel şekilde takmalısınız.

·      3. Adım: Taktıktan sonra, merdivende düz bir konumda durarak, stor perdeyi klemenslerin arasına oturtmalısınız. Stor perde sarılı bir vaziyette olursa, bu işlem hem daha kolay, hem de sorunsuz gerçekleşecektir. Takma işlemini gerçekleştirdiğinizde, tık sesini duyabilir, bu şekilde taktığınızdan emin olabilirsiniz.

·      4. Adım: Son adımda, mekanizmanın çalışıp çalışmadığını kontrol etmeniz gerekir. Eğer bu adımları doğru uyguladıysanız, herhangi bir sorun da ortaya çıkmayacaktır.

Stor perde montaj işlemi, yukarıda da bahsedildiği üzere oldukça kolay ve zahmetsizdir. Peki, stor perde çıkarma işlemi nasıl gerçekleştirilir? Bu da takma işlemi kadar kolaydır. Şimdi sizlere bahsetmeye çalışalım.

Stor Perde Nasıl Çıkartılır?

Stor perde sökme işleminde, bir merdiven kullanmanız sizin yararınıza olacaktır. Takma ve çıkarma işlemlerinde merdiven kullanımı, stor perdenin orantılı bir şekilde takılmasına ve çıkarılmasına yardımcı olur. Peki, sökme işlemi nasıl yapılır?

·      1. Adım: Öncelikli olarak, merdiven ile stor perdenin tam karşısına kendinizi konumlandırmalısınız.

·      2. Adım: Klemens olarak adlandırılan aparatın üzerine takılan stor perdenin, oradan çıkarılması gerekir. Bunun için de, klemensi biraz dışa doğru açarsanız, boşluk oluşacak, stor perde de kolaylıkla çıkacaktır.

·      3. Adım: Bir tarafı çıktıktan sonra, perdenin diğer tarafı da kolaylıklar yerinden çıkacaktır. Ancak bu süreçte perdeyi dengeli bir şekilde tutmalısınız.

Yukarıda da anlatıldığı üzere, oldukça kolay bir şekilde çıkarılabilen stor perdeler, kullanımının kolay olması ve hazır stor perde ya da özel ölçü stor perde olarak da satılması ile fazlasıyla tercih edilir. Bu nedenle sizler de gönül rahatlığı ile kolaylık ve tasarım için stor perde tercih edebilirsiniz.

Perde Outlet güvencesi ile satışı yapılan özel ölçü ya da hazır stor perde çeşitleri, dekoratif anlamda büyük bir fırsat konumundadır.

 Stor perde nasıl takılır ve çıkartılır? isimli içeriğimizde de sizlere bundan bahsetmeye çalıştık. Sizler de bu tür avantajlar kapsamında, Perde Outlet ayrıcalığı ile hayalinizi kurduğunuz perdelere, Stor Perde kategorimizden ulaşabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız