Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Ofis Perdesi Modelleri | En Çok Tercih Edilen 4 Model

Ofis Perdesi Modelleri | En Çok Tercih Edilen 4 Model

Ofis perdesi olarak model çokluğu yoğunluktadır. Ofis perdeleri ofisinizin camlarına modern ve güzel bir hava katmaktadır.

Perde ihtiyacı evlerde, kurumsal mekânlarda, ofislerde ve diğer çalışma mekânlarında bulunmaktadır. Bu ihtiyaçlar güneşin mekâna girmesini engellemek içindir. Aynı zamanda mahremiyeti de sağlayan perdelerin seçiminde dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunur.

Bu unsurlar arasında, perdeyi alıp kullanacağınız yerdeki dekor tarzı yer alır. Mobilyalara ve duvar rengine uygun bir model ve renkte perde seçmelisiniz. Aynı zamanda ofiste kullanımının kolay bir şekilde gerçekleşmesi için, doğru bir model seçilmelidir.

Ofis Perdesi Fiyatları

perdeoutlet-ofis-perdesi-modelleri-4-model- (1)
Ofis Perdesi Modelleri | En Çok Tercih Edilen 4 Model

Ofis perde fiyatları perde seçiminde belirleyici nitelik taşımaktadır. Perdeyi alırken etiket fiyatı; dikkat çeker ve model elemesine sebep olur. Fakat perdenin fiyatından önce diğer özelliklerine dikkat edilmelidir. Perdenin pile oranı, kalitesi, üretimde kullanılan kumaşı, modeli ve uzun ömürlü olmasına dikkat etmek gerekir.

Bu özellikler gerektiği gibi perde modelinde sağlandığında artık fiyata odaklanılabilir. Fiyat seçeneği her model ve her kaliteden malzemeye göre fark değiştirir. Stor perdeler genellikle ofis ortamına daha uyumlu olduğu için daha çok tercih ve tavsiye edilir. Sizler de ofis ortamınızdaki perde ihtiyacına isterseniz stor perde kullanabilirsiniz.

1-  Antrasit Sun Screen Stor Perde

perdeoutlet-ofis-perdesi-modelleri-4-model-2-1

Ofis perde modelleri arasında antrasit Sun screen stor perde de yer almaktadır. 1. Sınıf mekanizmadan oluşan perde, kuru temizleme yardımı ile temizlenebilir. Kuru temizlemenin yanı sıra sünger yardımı ile silinerek de perdenin temizlik işlemi gerçekleşebilir.

Ofis perdesi Sun Screen Stor perde modeli, ışığı bloke ederek içeri mekânlara doğal ve hoş bir görüntü kazandırır. Stor perdenin toz sebebi ile leke kazanması pek olası değildir. Ofis ortamına uyumlu olan perde modeli her markaya göre farklı bir fiyat listesine sahiptir. Fakat Perdeoutlet markasının fiyatlarında uygun rakamlar bulunur.

2- Dükkân Perdesi Ofis Perdesi Trendyol | Harmony Antrasit Düz Zebra Perde

perdeoutlet-ofis-perdesi-modelleri-4-model-3-1

Ofis perdeleri modelleri arasında, Trendyol modelleri arasında Harmony Antrasit düz zebra perde modeli bulunmaktadır. Bu modeli ofis ortamlarında rahatlıkla kullanabilirsiniz. Ofis dışında ev veya kurumsal mekânlarda da kullanıma uygun olan perdelerin kullanımı sizi zorlamayacaktır.

Ofis perdeleri dikey bir modele uygun da kullanılabilir. Dikey perde modellerinin kullanımı oldukça kolaydır. Bu nedenle çalışma alanlarınızda kullanabilirsiniz.

3- Ofis Perdesi Jaluzi | Siyah Metal Jaluzi Perde

perdeoutlet-ofis-perdesi-modelleri-4-model-6-1

Ofis perdesi modelleri arasında en çok kullanılan model jaluzi modeldir. Jaluzi perde modeli, kullanımı ile en çok ofislere yakışır. Ofis perdesi Jaluzi modeli yarı açık veya kapalı konumuna getirilebilir.

En çok çalışma mekânlarından aşina olduğumuz bu modeli ev ortamlarında da kullanabilirsiniz. Ofis cam perdesi modellerinde en çok tercih edilen Jaluzi modeli her markaya göre farklılık göstermektedir.

4- Beyaz Ofis Perdesi Dikey Perde

perdeoutlet-ofis-perdesi-modelleri-4-model-1-1

Dikey perdeler de ofislerde, oldukça tercih edilen bir modeldir. Dikey perdeler ofisin iç camlarında veya cam kapılarda da kullanılabilir. Stor perdeye benzer bir yapısı bulunan dikey perde, adından da anlaşılacağı gibi dikey yapı da perde detaylarını bulundurur. Fiyatları ise markaya ve kullanılan malzeme kalitesine göre farklılık gösterir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız