Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Modern Mutfak Perdeleri | 5 Adımda En Çok Satılan Perde Modelleri

Modern Mutfak Perdeleri | 5 Adımda En Çok Satılan Perde Modelleri

Modern mutfak perdeleri kategorisi oda dekorunun mihenk taşıdır. Mutfak perdesi konusundaki doğru seçiminiz evinizde yeniliklere yol açacaktır.

Perde seçiminizi yaparken öncelikle odanızın dekorunu göz önünde bulundurmalısınız. Odanızdaki mobilyaların rengi, modeli perdenize yakından ilgilendiren bir unsurdur. Bu faktörler yaşam alanlarınızı daha hoş bir görüntüye kavuşturur.

Perde, odalarınızın en önemli dekor parçalarındandır. Mutfağınızı süsleyecek ve ihtiyacınızı en iyi şekilde karşılayacak perde modellerinin çeşitleri Perdeoutlet markasında bulunmaktadır.

En Kullanışlı Modern Mutfak Perdeleri

 

perdeoutlet-modern-mutfak-perdeleri-33
Modern Mutfak Perdeleri | 5 Adımda En Çok Satılan Perde Modelleri

Modern mutfak perdesi isteğinde yoğunlaşıyorsanız, perdenin tarzı dışında kullanışlı olmasını da dikkate almalısınız. Diğer odaların aksine özellikle mutfakta daha çok kullanışlı perdeye ihtiyaç vardır.

Perdeoutlet üzerinden yapacağınız tüm perdelerdeki modeller kullanışlıdır. Yıkama kolaylığı olsun, yerinden takıp çıkarma işlemini gerçekleştirme olsun kullanıcılara kolaylık sunulur.

Perdenizi seçerken camınızın boyutunu ve ebadını göz önünde bulundurmalısınız. Her cama yakışan ve uygun olan perde modeli ayrıdır. Perde modelleri; fon perde, stor perde ve tül perde olarak çeşitlendirilmektedir.

Tüm modeller birbirinden güzel ve göz alıcı tasarımlar bulundurur. Sizlerde daha fazla geç kalmadan perde seçiminizi yaparak, kendinizi şımartmalı odanızı taçlandırmalısınız.

1- Brillant Mutfak Perdeleri |Siyah Düz Zebra Perde

 

perdeoutlet-modern-mutfak-perdeleri-3

Modern mutfak perdeleri kategorisinde yer alan zebra perde modeli, oldukça kaliteli malzemeler ile yapılarak ustalıkla işlenmektedir.  1. sınıf mekanizması ile mutfağınıza en uygun perdeler arasına giren perde çeşitlerinden birisi zebra stor perdedir.

Brillant ürün markası olan zebra perde, hem ofis hem de ev dekorasyonuna uygun bir biçimdedir. Perde modeli ile 100 polyester kumaştan elde edilerek sizlere uzun ömürlü kullanım vadedilir. Çocuk bulunan evlerde koruma özelliği sunan perde modeli, oldukça kullanışlıdır.

Pencereniz içinde havadar bir görünüm sağlayan model, çocuk ve evcil hayvan güvenliği de sağlamaktadır. Stor perdenin zincirine dolanan evcil hayvanınız veya çocuğunuz hissedildiğinde, bağlantı iptal edilecektir.

2- Modern Mutfak Perdeleri | Siyah Gri Kırçıllı Bambu Zebra Perde

perdeoutlet-modern-mutfak-perdeleri-2

Zebra perde modelinin kullanımı düz stor perdeye nazaran daha farklıdır. Perdeyi aralayarak dışarıdan yarı miktarda güneşi alabilir, dilediğiniz zamanda ışığı kesebilirsiniz. Buradaki modeli dilerseniz ofis ortamında da tercih edebilirsiniz.

Perde modelini evinizin tüm odalarında kullanabilirken mutfağınızda daha kolay bir kullanıma ulaşabilirsiniz. Çünkü tül perdeler veya fon perdeler mutfakta kullanıldığında dikkatli kullanılmalıdır. Brillant siyah bambu zebra perde modeli oldukça ilgi görmektedir.

Aksi takdirde ocak gibi ateş bulunan tehlikeli alanlara perde ulaşırsa evde kazalar oluşabilir. Bu nedenler mutfak için en uygun modern mutfak perdesi; zebra stor veya stor perdelerdir.

3- Balkon Kapılı Mutfak Modelleri |Hazır Ekru Şantuk Keten Tül Perde

perdeoutlet-modern-mutfak-perdeleri-1

Modern mutfak perdeleri arasında tül perdeler de oldukça ilgi görmektedir. Mutfakta eğer tül perde tercih edecekseniz, camınızın ocağın uzağında olması daha iyi olur. Çünkü mutfakta ateşli alan bulunmasından dolayı bir kaza meydana gelebilir.

Bu kazayı engellemek adına seçeceğiniz perde modeli önemlidir. %100 pes iplik dokuma ile üretilen keten tül perde, güneşlikle tamamlanabilir. Mutfağınıza uçuş uçuş bir görüntü kazandırmak istiyorsanız, tül perde çeşidini tercih edebilirsiniz.

4- Tezgâh Üstü Mutfak Perdeleri | Fon Perde

 

perdeoutlet-modern-mutfak-perdeleri-11

Mutfağınızda kullanabileceğiniz bir diğer model ise fon perdelerdir. Tezgâh üzeri kullanacağınız bir cama sahipseniz fon perde tercih listenizde yer alabilir.

Modern mutfak perdesi modelleri arasında bulunan fon perdenin içerisine tül kullanabilirsiniz. Böylece ayrı bir hava sağlamış olursunuz. Mutfağınıza farklı bir hava katacak olan perdeleri, oda dekorunuza uygun seçmeyi kesinlikle atlamayın.

Modern mutfak perdeleri modelleri arasında bulunan fon perde çeşitleri, her farklı renk skalası ile alanları adeta yeniden yaratmaktadır. Tezgâh üstü perde isteğinizi dilerseniz stor perde ile de sağlayabilirsiniz. Böylece herhangi bir kaza olasılığını aza indirgemiş olursunuz.

5- Değişik Mutfak Perdeleri | Uzun Kahverengi Fon Perde

 

perdeoutlet-modern-mutfak-perdeleri-22

Modern mutfak modelleri 2023 modelleri arasında bulunan fon perdeler, geçmiş zamanlara göre daha çok rağbet görmektedir. Yere kadar uzanan tasarımı ile perde modeli mutfağa modern bir hava katmaktadır.

Modern bir hava arayan kişiler yere kadar uzanan düz bir fon perdeyi tercih edebilirler. Tezgâh ve masa ile uyumu sağlayan perdenin renkleri mobilyalarla aynı ton renklerde seçilmiştir.

Kısa Mutfak Perdeler | Modern Mutfak Perdeleri 2023

 

perdeoutlet-modern-mutfak-perdeleri-4

Modern mutfak perdeleri kategorisinde kısa perdeler de oldukça ilgi görmektedir. Kısa perde modeli arayanlar için stor, fon ve tül perde modellerini tavsiye edebiliriz. Mutfakta kısa perdeler kullanışlı olmasından dolayı çokça tercih edilmektedir.

Modern bir görünümü kısa perdeyle de, uzun perdeyle de sağlayabilirsiniz. Önemli olan kullanım alanınıza uygun ve tamamlayıcı bir ürün seçmektir. Yaşam alanımız olan evin mutfağını süsleyen perde modelleri seçimi dikkatle yapıldıktan sonra gayet modern bir görünüm sağlanacaktır.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız