Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
14 Adımda Modern Perde Modelleri ile Modern Ev Dekorasyonları!

14 Adımda Modern Perde Modelleri ile Modern Ev Dekorasyonları!

Modern perde modelleri ile 2023 de her eve muntazam dekor şıklığı geldi. İşte her eve uyum sağlayan her mekana ayrı ferahlık katan en çok satan modern perdeler!

modern-perde-modelleri-2021Modern perdeler, her ev dekorasyonunda rahatlıklar kullanılacak şekilde tasarlanmıştır. 2021 yılında özellikle perde konusunda modern perde sistemleri öncelik kazandı. Her ev sahibi ya da ofis sahibi için alanın tamamlayıcı dekorasyon aksesuarı perdeler oldu.

modern-perde-modelleri-2021Modern salon perdeleri 2021 de en çok ilgi gören ürünlerdir. Bunun en önemli sebebi model ve renk konusunda birçok çeşidin kullanışlı tasarlanması ve her bütçeye uygun şekilde satışa sunulmasıdır.

modern-perde-modelleri-2021Dekoratif perdeler haricinde günlük kullanıma uygun perdelerin çok daha ön plana çıktığı 2023 yılı boyunca birçok çeşit farklı özellikleri ile tercih edildi.

Modern Perde Modelleri 2021 de En Çok Satılan Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-20212023 perde modelleri içerisinde 14 tanesi en çok satılan ve ilgi gören modeller arasında yerini aldı. Her bir perde modeli aslında her mekana uygun kullanımı sayesinde ön plana çıktı. 2021 in en çok beğenilen modern perdeler i şunlardır:

1- Düz Beyaz Salon Perdesi Modeli

2- Blackout Perde Modelleri

3- Spor Fon Perde Modelleri

4- Ebruli Perde Modelleri

5- Avangard Perde Modelleri

6- Salon İp Perde Modelleri

7- Modern Resimli Fon Perdeler

8- Tül Fon Perde Modelleri

9- Düz Kesim Düz Renkli Fon Perde Modelleri

10- Kombin Perde Modelleri

11- Gri Fon Perde

12- Çift Cam Salon Perde Modelleri

13- Modern Jaluzi Perde

14- Rustik Perde Modelleri

Peki en çok tercih edilen modern perde tasarımları hangi alanlarda kullanıma uygundur özellikleri nelerdir?

1- Düz Beyaz Salon Perdesi Modeli

modern-perde-modelleri-2021Düz beyaz salon perdeleri 2021 yılının en çok alınan perdesi oldu. En çok da grek tüller ile bütünleşen ince zarif duruşu neredeyse eski yeni her evde muhteşem bir sade şıklık sundu.

2- Blackout Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-20212023 nin en çok ilgi gören 2. Perdesi blackout perdeler, diğer adı ile karartma perdeler oldu. Özellikle pandeminin etkisi ile uzun süre evde olan kişilerin evde sinema keyfine yönelik güneş ışığını bloke etmek amacı ile tercih ettiği perde oldu.

modern-perde-modelleri-2021Karartma perdeler özellikle yatak odalarında kullanıma uygundur. Güneş ışığını komple iptal eden bir dokuya sahiptir.

3- Spor Fon Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Spor fon perdeler özellikle spor ev dekorasyonu seçimlerinde soft renklerde en gözde perde modelleri olarak 3. Sırada yerini aldı.

4- Ebruli Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Oturma odası dekorasyonu perde seçimlerinde 2021 yılının en çok tercih edileni ebruli perdeler oldu. Ebruli perdeler, rengarenk dokusu sayesinde hem tül perde hem de fon perde olarak kullanıma uygundur.

5- Avangard Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Her dönem olduğu gibi bu yıl da evinde saray şıklığı arayanlara avangard model perdeler eşlik etti. Avangard perde modelleri stor perde modelleri ile de oldukça ön plana çıktı. Ağırlıklı olarak yemek odası ya da yatak odası dekorasyonları için tercih edilmektedir.

6- Salon İp Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-20212023 yılının belki de en sıra dışı perde tasarımı salon ip perde modelleri oldu. Tavana sabitlenen bir mekanizma ile sık bir ip serisinden oluşan harika perde tasarımlarıdır. Her renkte ipli perde bulunabilirken en çok yemek odası ve salon dekorasyonu için kullanılan perde modeli oldu.

7- Modern Resimli Fon Perdeler

modern-perde-modelleri-2021Modern resimli fon perdeler çocuk odası dekorasyonu ve oturma odası dekorasyonu için en renkli seçimler arasında yerini aldı. Çiçek desenler, çizgi kahramanlar ve daha nice dijital desenle satışa sunuldu.

8- Tül Fon Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Tül fon perdeler 2021-2023 yılının en renkli seçimleri arasında yer aldı. Bunun en önemli sebebi tül fon perdelerin özellikle yatak odası, oturma odası ve yemek odası dekorasyonunda mobilyalar ile muhteşem uyum sağlaması oldu. Tül perde fonların temizliğinin tıpkı tül perde olduğu gibi kolay olması bu ürünlerin çokça tercih edilmesine sebep oldu.

9- Düz Kesim Sade Fon Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Düz kesim sade fon perdeler daha minimal yaşam tarzı arayanların en isabetli perde seçimi oldu. gerek dikiş stilleri gerekse renklerindeki sadelik ile ilk bakışta dikkatleri üzerine toplayan bir perde türüdür.

10- Fransız Tül Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Fransız tül perde modelleri her dönem büyük ilgi gören ürünlerdendir. Kolay temizliği, ütü derdinin olmaması, tül üzerindeki güpürlerin şıklığı ile alana bembeyaz rengi ile ferahlık verir.

11- Gri Düz Fon Perde

modern-perde-modelleri-2021Ev dekorasyon fikirlerine 2023 yılında damga vuran renk gri oldu. Koltuk renkleri, halı renkleri derken bu rengin etkisi fon perdelere de yansıdı. Sade şık ve spor duruşu ile evin her alanında başarılı şekilde kullanılmaktadır.

12- Çift Cam Salon Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Salon dekorasyonunda hareketli bir dokunuş arayanların seçimi ise çift cam açılır perde seçeneği oldu. Kanat şeklinde açılır modellerin yanında, stor perdeler ile de desteklenen model yine en kullanışlı modeller arasında yerini aldı.

13- Modern Jaluzi Perde

modern-perde-modelleri-2021Ofis dekorasyonu, yemek odası dekorasyonu ya da çalışma odası dekorasyonu için kesinlikle en başarılı seçim modern jaluzi perde modelleridir.

14- Rustik Perde Modelleri

modern-perde-modelleri-2021Rustik perde modelleri çok daha modern bir görünüm için başta salon ve yemek odası olmak üzere evin her alanında başarılı şekilde kullanılmaktadır.

Modern Perde Aksesuarları

modern-perde-modelleri-20212023 yılında modern perde tasarımlarını destekleyen en önemli hususlardan birisi de perde aksesuarlarıdır. En çok kullanılan perde aksesuarları;

·         Modern perde sarkıtları

·         Modern braçollar

·         Modern renkli perde tokaları

·         Mıknatıslı perde toplayıcılar

·         Rustik perde askıları şeklindedir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız