Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Koyu Füme Rengi Fon Perde İle Uyumlu Koltuk Renkleri

Koyu Füme Rengi Fon Perde İle Uyumlu Koltuk Renkleri

Koyu füme rengi fon perde ile kombin yapılabilecek koltuk renkleri farklılık içermektedir. Birçok farklı renk ile koyu füme rengi uyum sağlar.

Yaşam alanlarımızı süsleyen ve dekorasyonun mihenk taşı olan perdeler, ihtiyaç unsurudur. Perde seçiminde bulunurken bazı faktörlere ve unsurlara dikkat etmelisiniz.

Bu unsurların başında kaliteli bir marka ve kaliteli kumaştan üretilen perdeler yer almaktadır. Perde seçimi sırasında satın alacağınız perdenin üretim sırasında kullanılan malzemelerin cinsine dikkat etmelisiniz.

Çünkü bu malzemeler perdenin uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Seçeceğiniz perdenin modeli ve rengi de dekorasyona etki eder. Odanızdaki uyumlu ahengi yakalamak için renk uyumunu sağlamak çok önemlidir.

Füme Fon Perde Modelleri

Koyu füme rengi fon perde seçiminde bulunmayı düşünüyorsanız koltuk rengine dikkat etmelisiniz. Oda içerisindeki koltuk rengi birçok dekorasyon eşyasının rengini belirleyen bir faktördür.

Eğer koltuğunuz açık renkteyse perdenizi rahatlıkla koyu renk tercih edebilirsiniz. Antrasit renkler ve koyu füme rengi son dönemlerde oldukça fazla gündemdedir.

Perdede kullanılan en sık renklerden biri olan füme koyu gri düz fon perde rengi birçok perde modeli ile de birbirini tamamlamaktadır. Koyu füme renginin birleştiği diğer perde çeşitleri şu şekildedir:

  • Jaluzi perde
  • Dikey perde
  • Fon perde
  • Tül perde
  • Stor perde
  • Zebra stor perde
  • Motor perde
  • Motor stor perde
  • Cam plise perde

Füme rengi perde ile füme rengi koltuk kombini de oldukça gündemdedir. Oda içerisinde bulunan antrasit renkler fazlası ile birleştiğinde odaya karamsar bir hava katabilmektedir.

Fakat koltuk ve perde renginin ikisi de koyu renklerde tercih edildiyse, halı ve duvar rengi ile kombinasyon gayet uyumlu bir havaya da bürünebilir. Bu şekilde düşünüldüğünde dekorasyonda rengin önemini daha iyi anlamış oluyoruz.

1- Antrasit Fon Perde Rengi İle Açık Renk Koltuk Uyumu!

perdeoutlet-koyu-fume-rengi-fon-perde (1)

Koyu füme rengi fon perde kombinasyonu dendiğinde koltuk renginin seçimi için de kafalar karışmaktadır.

Fon perde oldukça fazla tercih edilen ve farklı alanlarda uyumlu bir şekilde kullanılan çeşittir. Fon perde renk seçiminde antrasit renkler tercih edildiğinde koltuk renginin açık renklerde kullanılması muhteşem bir uyum sağlar. Açık tonlar içerisinde bej, taş rengi ve beyaz renkler bulunmaktadır.

Bu renkler ile antrasit renk taşıyan perdeler birleştiğinde oda içerisinde ne karamsar bir görüntü ne de boğuk bir hava oluşur. Odanın içerisi oldukça ferah bir görünüme kavuşmaktadır.

Fon perde de koyu renkler tercih etmekle beraber çok yoğun desen ve motiflere yer vermemenizi önermekteyiz.

Açık renge sahip koltuklar özellikle beyaz renge sahip olan koltuklar her tonda perdeler ile uyum içinde olabilmektedirler.

2- Füme Renk Tonları İle Pastel Renk Koltuk Uyumu!

perdeoutlet-koyu-fume-rengi-fon-perde (2)

Koyu füme rengi fon perde ile pastel renkler ile uyum içerisindedir. Koyu füme rengine sahip perdeler ile kombin edilecek koltukların rengi pastel renkler ile patlatılabilir.

Pastel renkler içerisinde oldukça çok yıldız parça olabilecek renkler de bulunur. Pastel renkler koyu renk fon perde ile birleştiğinde odanın içerisinde modern bir görünüm oluşturacaktır.

Halı ile perdenin rengini de uyumlu bir şekilde seçerseniz odanızın dekorasyonu daha da modern bir görünüm kazanacaktır. Füme; siyah ile gri rengin arasında bulunan bir tondur.

3- Antrasit Gri Fon Perde ve Koyu Gri Fon Perde İle Füme Renk Koltuk Uyumu!

perdeoutlet-koyu-fume-rengi-fon-perde (4)
Koyu Füme Rengi Fon Perde İle Uyumlu Koltuk Renkleri

Antrasit fon perde ile kombin edilebilecek koltuk renkleri arasında; pastel renkler, açık renkler ve füme tarzı koyu renkler bulunmaktadır.

Odanızın içerisinde antrasit tonları kullanmak istiyorsanız perde ve koltuğun rengini füme seçebilirsiniz.

Hem koltuk hem de perde renginin koyu tonlarda seçilmesi sürecinde odayı karamsar bir hava katacağından endişe ediyor olabilirsiniz.

Koyu füme rengi fon perde seçimi sırasında halı ve duvar rengi ile karamsar hava yerini modern bir hava kazandırır.

Halı haricinde bulunan diğer salon eşyalarında da farklı renklere yer vererek oda dekorasyonunu başarıyla tamamlayabilirsiniz.

Koyu Füme Rengi Fon Perde Fiyatları

Koyu füme rengi ile dekorasyon yapmak birden fazla koltuk rengi önerisinde dayanmaktadır. Fon perde fiyatları ise bilindiği üzere perde metrekaresine bağlıdır.

Perde metrekaresi haricinde, perdenin modeli ve üretim kumaş malzemesi de fiyata etki etmektedir.

Koyu füme rengi fon perde fiyatları da aynı faktörlere bağlı olarak değişebilmektedir. Satın alacağınız perdenin modeli ve rengine bakarak oda dekorasyonunuz ile uyumlu parçalar seçmeye özen gösterin.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız