Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Keten Fon Perde İçin İdeal Öneriler!

Keten Fon Perde İçin İdeal Öneriler!

Keten fon perde ev dekorasyonunuza klasik ve şık bir hava katarak dikkatleri üzerine çekmektedir. Herkesin zevkine hitap eden pek çok modele sahiptir. Keten fonlar; dokuları ve kumaşlarıyla dekorasyonlara estetik katmasının yanında uzun yıllar kullanıma uygundur. Peki, tasarımıyla göz dolduran keten fonların özellikleri nelerdir? İşte detaylar!

Şık ve zarif bir dokuya sahip olan keten fonlar, nefes alabilir özelliğe sahiptir. Ayrıca bu perdelerin bakımı ve kullanımı da gayet pratiktir. Bu yönüyle en çok tercih edilen ürünler arasında gösterilir. Sizde Perde Outlet güvencesi ile tercih edeceğiniz fonlarla evlerinizde güzel bir doku yakalayabilirsiniz.

 

Harika Dokuya Sahip Keten Fon Perde Modelleri

Keten yapısı itibari ile ilkel ve doğal bir efekte sahiptir. Evlerinizde daha özgür ve enerjik bir görünüm elde etmek için keten fon perde tercihinde bulunabilirsiniz. Hoş ve güzel bir dokuya sahip olan ketenler, doğru miktarlarda güneş ışığının odalarınıza girmesinde de etkilidir.

Ayrıca keten perde modelleri size istediğiniz mahremiyeti de sağlamaktadır. Özel bir dokuya sahip olan bu ürünler, istenmeyen ışıkların engellerken bir yandan da odalarınıza yeteri düzeyde ışık girmesine izin verir. Tüm yönleriyle avantaj sağlayan keten fon modelleri, şu şekildedir;

 

Vizon Keten Fon Perde

Özgün ve şık bir tasarıma sahip olan vizon keten fon perde; klasik dekorasyon sevenler için birebirdir. Hemen hemen her ortama uyum sağlayan hoş bir renge sahiptir. Bu model; açık dokuma keten karışımı bir kumaştan üretilmiş olup, bol dökümlü ve estetik bir görünüme sahiptir.

Odalarda istenilen enerjinin oluşturulmasında katkı sağlayan mükemmel bir dokusu vardır. Keten fonların kışın soğukluğunu ve yazın sıcaklığını evlerden uzak tutma gibi bir özelliği vardır. Bu nedenle keten fonlar termal özellikler bakımından avantajlıdır.

 

Antrasit Gri Keten Fon Perde

Antrasit gri keten fon perde, çarpıcı bir görünüme sahiptir. Genellikle dekorasyonlarda tercih edilen bej, beyaz ve siyah tonlardaki fonlara alternatif olarak bu modelde tercih edilmektedir. Antrasit gri keten kumaş fonlar doğru dekorasyon ürünleri ile birlikte kullanıldığında, dekorasyonlara çarpıcı bir görünüm kazandırmaktadır.

Siyah fon perde ile aynı şekilde görsel bir ağırlığa sahiptir. Farklı dekorasyon seçeneklerinin oluşturulmasında etkilidir. Antrasit keten perde seçimlerinde alternatif olarak parlak beyaz renklerin kullanılması, odaların daha aydınlık ve güzel görülmesini sağlar.

 

 

Hazır Ölçü Keten Fon Perde Modelleri

Sık sık hazır ölçü perdelerde keten fonlar tercih edilir. Bu perdeler kullanım kolaylığı sunması ve dekorasyonlara uyum sağlaması açısından birçok kişinin gözdesidir. Perde Outlet vizon ve antrasit gri renklerdeki hazır ölçü keten fon perde modelleri ile ev dekorasyonlarınıza zenginlik katar.

İster vizon ister antrasit gri tonlardaki hazır ölçü perde tercihlerinizle uyumlu renkleri dekorasyonlarınızda kullanmalısınız. Çünkü bu renkler; sanıldığı kadar kolay dekore edilmez. Daha çok hangi rengin hangi renkle uyumlu olduğuna dikkat edilerek dekorasyonun yapılması, perdelerin ön planda olmasını sağlar.

Vizon; sarı, bakır, yeşil ve birçok renkle uyumlu iken antrasit daha nötr renkler ile dekore edilmelidir. Siz de hazır ölçü perde seçimlerinizde renk uyumuna dikkat ederek, evlerinizde istediğiniz orantılı şıklığı yakalayabilirsiniz.

Perdede keten kumaş tercih edilmesinde genellikle kolay yıkanması ve kolay ütülenmesi gibi özellikler ön plandadır. Kullanım açısından pratiklik sunması fon perde keten modellerin daha rövanşta olmasını sağlar. Keten fonların bu denli rahat bir kullanım sunması iyi bir şekilde bakımlarının yapılmasıyla doğru orantılıdır.

Keten fonlar kolay kolay ütü gerektirmez. Ancak burada perdelerin doğru yıkanması, ütünün gerekli olup olmadığını etkileyen bir durumdur. Uygun şekilde doğru talimat vererek yıkanan keten fonlar, kolay kolay karışmaz ve ütü gerektirmez.

 

 

Keten Fon Perde Fiyatları

Perde Outlet perde fonu fiyatları, özelliklerine ve kumaşlarına bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Keten fon perde kumaşının özelliği ve kalitesi bakımından, diğer fonlara göre bir tık daha yüksek fiyat seçeneği ile satışa sunulur. Ayrıca keten fonların hazır ölçü olarak üretilmesi de, fiyatlarını etki eden durumlar arasındadır.

Hazır ölçü keten fonlar, kornişe uygun pileli bir şekilde üretilmektedir. Hem ev hem de ofis ortamı için uygun olan bu modeller, kaliteli yapılarıyla şık ve gösterişlidir. Perde Outlet ürünleri uzun süreli kullanım sağlayarak, ekonomik fiyat seçenekleri sunar. Bu modellere 199,99 TL ve 449,98 TL aralığındaki fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Siz de gönül rahatlığıyla keten fonları tercih ederek evlerinize gösterişli ve şık bir yatırım yapabilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız