Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Füme Rengi Stor Perde Fiyatları 2024!

Füme Rengi Stor Perde Fiyatları 2024!

Füme rengi stor perde fiyatları 2024 senesinde değişkenlik gösterebilmektedir. İşte değişkenliğe uğratan unsurlar!

Perde kullanımı zorunlu bir ihtiyaçtır ve yaşam alanlarımızda her zaman yer edinir. Ev ortamlarında her odada kullanılan perdeler, güneş ışığını filtreleme özelliği ile bilinmektedir. Güneş ışığını filtreleyen perdeler aynı zamanda mahremiyeti de sağlar.

Mahremiyeti sağlayan perdelerin dekorasyon üzerindeki etkisi ve yeri de çok önemlidir. Güneş ışığının filtrelenmesini ağlayan perdeler mahremiyeti de sağlarken dekorasyonda da başarılı sonuç almanızı sağlar.

Dekorasyonda tamamlayıcı bir parça olan perdelerin seçimi ise dikkatli bir şekilde yapılmalıdır. Perde seçimi konusunda dikkatli davranmanız dekorasyonun başarılı bir şekilde sonuçlanmasını sağlar.

Füme Rengi Stor Perde Fiyatları ve Modelleri!

Füme rengi stor perde, Füme rengi koltuk ile kombinlenebilecek perde modelleri geniş bir yelpazededir. Stor perde modelleri ve fiyatları ise renk ve model değişikliğine göre artış veya azalış gösterebilir.

Füme tonları son zamanlarda en çok kullanılan renkler arasında yer almaktadır. Son zamanlarda dekorasyonlarda yer alan tema, sadelik ve modernlikten yanadır.

Modern bir görünümü sade dekorasyon tarzı ile sağlayabilirken açık tonlara da ağırlık vermek gerekir. Tabi modern görünümü elde etmek isteyenler de ağırlıkta olmasa da sıklıkla bu renk tonlarını tercih listelerine eklerler.

Koyu füme tonlarında perde seçimi ise yine sıklıkla tercih edilir. Perde çeşitlerinin her alana göre farklılık gösterebileceği ise seçim sırasında göz önünde bulundurulmalıdır.

Perdeden beklentinize ve özellik isteklerinize göre perde çeşidi değişikliğe uğrayabilir. Bu perde çeşitleri şu şekildedir:

  • Tül perde
  • Fon perde
  • Stor perde
  • Zebra stor perde
  • Jaluzi perde
  • Cam plise perde
  • Motor perde
  • Motor stor perde

Füme Rengi Stor Perde Fiyatları | Stor Perde Kullanım Alanları!

Füme rengi tonları stor ile birleştiğinde şık, spor veya sade bir temaya ait dekorasyona uyumlu bir duruş sergiler. Storunuzu piyasadaki en ucuz fiyatından edinmek istiyor olabilirsiniz.

Fakat bu işlem kaliteli bir arayıştaysanız ters orantı mantığını sağlar. Çünkü bir perdenin üretimindeki kalite arttıkça aynı orantıda ürün maliyeti de artışa geçecektir.

Ürün maliyeti artınca da mantıken fiyat seviyesinde belirli yükseliş kendini gösterecektir. Bu sebeple öncelikle kaliteden yana bir ürün seçin daha sonra fiyatını araştırın.

Kaliteli bir ürün seçimi perdeyi uzun ömürlü kullanmanızı sağlayacaktır. Perde fiyatları her marka ve her popüler isme göre de farklılık göstermektedir.

Piyasa fiyatından fazla uzaklaşmadan markaya özel zamlar ve yüksek rakamlar ürünler için söz konusudur.

Storun kullanım alanları içerisinde; yatak odası, oturma odası, misafir odası, salon, mutfak, çalışma odası ve giyinme odası yer alır. Kullanım alanları içerisinde yer alan tüm odalardaki perde kullanımı ve perde çeşidi farklılık gösterir.

Füme Rengi Stor Perde Fiyatları Hangi Etkenler ile Değişikliğe Uğrar?

Füme rengi stor perde kullanımı oldukça kolay işlemleri bünyesinde bulundurur. Storun fiyatının artmasına sebep olan etkenleri sizler için sıraladık. Bu etkenler arasında yer alan bazı maddeler doğrudan fiyata en başta etki etmektedir.

1- Perde Kumaş Cinsi ve Üretimde Kullanılan Malzemeler

Füme Rengi Stor Perde Fiyatları 2024!
Füme Rengi Stor Perde Fiyatları 2024!

Stor perde nasıl çıkarılır ve takılır soruları sıklıkla araştırılır. Storun fiyatına en başta etki eden faktör üretim sırasında kullanılan kumaş ve malzemelerdir. Kaliteli seçilen kumaş cinsi ve malzemeleri perde fiyatına etki etmektedir.

Perde üretimi sırasında kullanılan perde cinsinin kaliteli olması fiyatı yükseltir. Fiyat yükselirken bir yandan da ürünün kullanım ömrü uzun soluklu olmaktadır.

2- Perde Metrekaresi Füme Rengi Stor Perde Fiyatları Etki Eder

Füme rengi stor perde fiyatları yüksek olmasının bir diğer sebebi ise perde metrekaresinin yüksek olmasıdır. Perdeyi asacağınız camın büyüklüğü ve boyutu perde fiyatın da oldukça önemlidir.

Perdeyi asacağınız camın büyüklüğü sonucunda 1 metrekare fiyatını totaldeki ölçü ile işleme sokmalısınız. Böylece çıkacak sonucun perde fiyatı olarak belirlemiş olursunuz.

3- Perde Rengi ve Perde Modeli

Füme rengi stor perde fiyatları üzerinde bir diğer etken sayılacak faktör perdenin rengi ve modelidir. Perdenin modelinin tasarım vakti fiyata etki edecektir. Her tasarım fiyatı farklı bir fiyat aralığına sahiptir.

4- Perde Çeşidi

perdeoutlet-fume-rengi-stor-perde-fiyatlari

Füme rengi stor perde fiyatları üzerinde etki eden bir diğer etken se perde çeşididir. Perde çeşitleri şu şekildedir:

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız