Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Salon Perde Modelleri İle Tarzınızı Yansıtın!

Salon Perde Modelleri İle Tarzınızı Yansıtın!

Salon perde modelleri, bu alanlarda yapılan dekorasyonların havasını aniden değiştirir ve özel bir görünüm sunar. Spor veya şık görünümlü salon perdeleri ile alanları daha şık ve geniş gösterebilmeniz mümkündür. Salonlara renk katacak Perde Outlet tasarımlarını sizlerde tercih edebilir ve dekorasyonlarınızda çarpıcı bir görünüm elde edebilirsiniz!

Pamuklu, saten ve keten kumaşlardan elde edilen salon perde modelleri; dekorasyona uygun bir şekilde tercih edilmelidir. Dolayısıyla görsel bütünlük açısından, dekorasyonlarınızda kullandığınız mobilyalarınızın kumaşlarına uygun olan tasarımları tercih etmeniz gerekir. Böylelikle salon perde modelleri ile modern ve estetik alanlar elde edebilirsiniz.

 

Salon Fon Perde Modelleri

Özellikle bir ev dekore edilirken en önemli şeylerden bir tanesi perde modelleridir. Çünkü dekorasyonlardaki olmazsa olmaz parçalar arasında perde modelleri yer almaktadır. İhtiyaçlara ve zevklere hitap eden Perde Outlet salon perde modelleri 2024 kataloğu içerisinde, birbirinden güzel ve çeşitli modeller sunulmaktadır.

Güncel tasarım çizgilerine sahip perde modelleri salon dekorasyonları için, uygun bir şekilde seçilmelidir. Çünkü salon perde modelleri, dekorasyonun tamamlanması anlamında önemli bir rol oynamaktadır. Bu noktada salonlarınızda daha konforlu ve ferah bir görünüm için, perde seçimlerinize özen göstermeniz gerekir.

Salon fon perde modelleri, salon dekorasyonlarının atmosferini tamamlayacak modeller arasında yer almaktadır. Perde Outlet özel ölçü ve hazır ölçü şeklinde fon perde modelleri sunmaktadır. Dekorasyonlarınızda iyi bir görünüm elde etmek istiyorsanız, fon perdeleri kullanabilirsiniz! Peki uzun yıllar kaliteli bir şekilde kullanım sunan fon perde modelleri nelerdir?

  • Gri düz fon perde
  • Mavi düz fon perde
  • Mint yeşili düz fon perde
  • Sütlü kahve düz fon perde
  • Bordo düz fon perde
  • İndigo mavisi düz fon perde
  • Gül kurusu düz fon perde
  • Vizon keten fon perde
  • Kahve bej pano fon

 

Özel Ölçü Fon Perde Modelleri

Salon perde modelleri arasında sıklıkla tercih edilen bir model olan fonların çeşitli tasarımları mevcuttur. Hem düz hem de desenli hem de canlı renklerle tasarlanan modeller, geniş bir ürün yelpazesi ile sunulmaktadır.

Genel dekorasyonun en iyi şekilde tamamlanmasına fırsat sunan fon perde salon dizaynı için en ideal perde çeşididir. Ayrıca bu perdeler diğer perde çeşitleri ile aynı anda kullanıldığında, salonlarda daha dikkat çekici bir görünüm elde edilebilir.

Bu noktada salon perde modelleri kategorisinde yer alan tül perdelerin fon perdelerle kombinlenmesi; sıcak ve samimi bir ambiyansın oluşmasına olanak sağlar. Perde Outlet salonlarınıza çok yakışacak fon perde modellerini istediğiniz ölçülerde tasarlayarak, dekorasyonlarınıza taşımaktadır.

 

Hazır Fon Perde Modelleri

Salon perde modelleri seçilirken mutlaka kalitesine dikkat edilmelidir. Çünkü kaliteli malzemelerden üretilmiş perdeler, uzun süreli bir kullanım sunar. Ayrıca perdelerin düzgün bir şekilde dikilmiş olmasına da bakılmalıdır. Böylelikle dekorasyonlarda iyi bir görünüm elde edilebilir.

Perde Outlet’in sunduğu salon perde modelleri arasındaki fonlar; kalitesiyle ve düzgün dikimiyle pek çok kişinin tercihi olmaktadır. Ayrıca sunulan salon fon perde modelleri avantajlı özelliklerle, kullanıldığı dekorasyonlarda kullanışlılık sunmaktadır.

Özellikle odalara giren güneş ışığını yumuşatarak, hoş ve şık bir aydınlatmanın salonlarda oluşmasını sağlamaktadır. Siz de sunulan hazır fon perde modellerini dekorasyonlarınızda değerlendirebilirsiniz!

 

Salon Tül Perde Modelleri

Ev dekorasyonlarında salon perde modelleri seçimi, oldukça önemlidir. Çünkü bu alanlarda kullanılan perdeler, ferahlık ve genişlik açısından çözümler sunmaktadır. Tercih edilecek olan salon tül perde modellerinde; kumaş türü, file olanı, perde ölçüleri ve uzunluğu gibi unsurlar dikkatli bir şekilde incelenmelidir.

Salon için tül perde modelleri, farklı stillerle müşterilere sunulmaktadır. Bu sebepten doğru dekorasyonlarda doğru modelin kullanılması, uyumluluk açısından önemlidir. Klasik ve modern salon tül perde modelleri, genel dekorasyona göre seçilmelidir. İşte, salon dekorasyonlarını gerçekleştirirken şık bir seçim olan Perde Outlet tül salon perde modelleri tasarımları!

 

Düz Tül Perde Modelleri

Klasik dekorasyonların en güzel örneklerinden bir tanesi olan düz salon perde modelleri, şık ve benzersiz tasarımlarla sunulmaktadır. Bu modeller ile salonlarınızda harika bir ortam oluşturabilirsiniz. Ayrıca tüller ferah ortamların oluşturulmasında da etkili olmaktadırlar.

Tüm bu özelliklerinin yanında mahremiyet de sunan düz tül salon perde modelleri, pek çok kişi tarafından beğenilerek kullanılmaktadır. Ayrıca bu modeller farklı renk seçeneklerine de sahiptir.

 

Keten Tül Perde Modelleri

Salon perdeleri özenli bir şekilde seçilmelidir. Bu noktada keten tül salon perde modelleri; şık dokusu ile salonlarda eşsiz bir görünüm sunar. Özellikle bu modeller salonlarda konfor, ferah ve havadar bir ambiyans oluşturmak için tasarlanır. Üstelik bu modeller mahremiyet konusunda da avantajlı çözümler sunmaktadır.

Salonlarınızda keten tül salon perde modelleri ile istediğiniz mahremiyeti sağlarken aynı zamanda güneş ışığının keyfini de çıkarabilirsiniz! Peki, dekorasyonlarınız için tercih edebileceğiniz farklı renklerle tasarlanan Perde Outlet keten tül salon perde modelleri nelerdir?

  • Ekru keten tül perde
  • Ekru keten kırçıllı düz tül perde
  • Krem keten tül perde

 

İşlemeli Tül Perde Modelleri

Salon dekorasyonlarında şık ve sıcak bir görünüm kazandıran işlemeli salon perde modelleri; zarif bir tasarımla sunulmaktadır. Yaşam alanlarınızı ideal görünüme kavuşturan bu modeller, oldukça modern bir seçenektir.

İşlemeli tül salon perde modelleri, dekorasyonlarınızdaki imza parçanız olabilmektedir. Modellerin sahip olduğu özel tasarımlar, aydınlık ve ferah ortamların oluşturulmasında etkili olmaktadır. Üstelik salon dekorasyonunun şıklığını da artırmaktadır.

Seçkin tasarımlarla sunulan işlemeli tül salon perde modelleri, hem modern hem de klasik mobilyalar ile uyumlu bir şekilde kullanılabilir. Özellikle klasik mobilyalar ile beraber kullanıldığında, göz alıcı bir şıklık yaratmaktadır. Bununla birlikte işlemeli tül perde modelleri ile ahşap mobilyaların kullanılması da, sıcak bir atmosfer oluşturur.

 

Bambu Tül Perde Modelleri

Evlerde salonlar keyifli vakitlerin geçirildiği ve misafirlerin ağırlandığı alanlar olmaktadır. Dolayısıyla bu alanların dekorasyonu, dikkatli ve estetik kaygılar göz önünde bulundurularak yapılmalıdır. Bambu tül salon perde modelleri, yaşam alanlarınızı en iyi şekilde gösteren nadide parçalardan olmaktadır.

Özellikle bambu tül salon perde modelleri; estetik görüntüleri ile göz doldurmaktadır. Farklı dekorasyon stillerine hitap eden bu modeller, başarılı dekorasyonlarını oluşturulmasında etkilidir. Dayanıklı ve kaliteli bir yapısı bulunan bambu salon perde modelleri ile, siz de salonlarınızda rahat bir kullanım imkânı elde edebilirsiniz!

 

Hazır Tül Perde Modelleri

Evlerin her odasına çok yakışan tül perdeler, salon perde modelleri olarak ta muazzam bir görüntü sunmaktadır. Özenle işlenmiş detayları bulunan bu modeller, evlerinize gelen güneş ışığını filtreleyerek daha hoş alanların oluşturulmasını sağlar.

Dekorasyonlarda kullanılan tül salon perde modelleri, olmazsa olmaz ürünlerdir ve dekorasyonu en iyi şekilde tamamlar. Perde Outlet müşterilerine bu modelleri hazır ölçülerle tasarlayarak, farklı dekorasyonlara uyum sağlayacak tülleri geniş bir çeşitlilik ile sunar. Siz de hazır dikilmiş tül salon perde modelleri ile dekorasyonlarınızı en iyi şekilde süsleyebilirsiniz!

 

Salon Stor Perde Modelleri

Günümüz salon dekorasyonları oldukça çeşitlidir. Dolayısıyla salon dekorasyonlarında güneşlik kullanmak istemeyen ev sahipleri, salon stor perde modelleri ile dekorasyonlarını tamamlayabilirler. Güneşlik perdelerin temizliği sonrası ütü gerektirmesinden dolayı kullanımı biraz zahmetli olabilmektedir. Bu yüzden daha pratik ve kolay kullanıma sahip stor salon perde modelleri, son derece iyi bir seçenektir.

Perde Outlet farklı renklerde ve tasarımlarda stor salon perde modelleri sunmaktadır. Böylelikle kullanışlı bir özellik göstermektedirler. Avantajlı kullanıma sahip olan stor perdeler, basit bir mekanizmaya da sahiptir. Bu sayede salonlarda hem pratik bir kullanım hem de şıklığı bir arada elde edebilirsiniz.

Özellikle perdelerde bulunan ipli mekanizma, günlük kullanım için uygun olmaktadır. Siz de ihtiyaçlarınıza ve zevklerinize uygun bir şekilde salon stor tül perde modelleri ve diğer modelleri, Perde Outlet’te keşfedebilirsiniz! İşte, o modeller!

 

Düz Stor Perde Modelleri

Stor perde modelleri salon dekorasyonlarına şıklık katmaktadır. Bu noktada düz stor perde modelleri salon dekorasyonlarında kullanıldığında, diğer mobilyalar ile mükemmel bir uyum sunar. Siz de tercih ettiğiniz perdelerle temiz bir görünüm ve kolay bir kullanım olanağı elde etmek istiyorsanız, bu modeller en doğru tercihtir.

Çeşitli renklerde tasarlanan düz stor salon perde modelleri, yüksek kaliteli malzemeler kullanılarak üretilmektedir. Bu perdeler sayesinde salonlarınızda güneş ışığını istediğiniz şekilde kontrol edebilirsiniz.

Ayrıca mahremiyet konusunda da çözümler sunan stor salon perde modelleri; mat renklerde de tasarlanır. Salon mat stor perde tasarımları, dikkat çekici dekorasyon ürünlerindendir. İşte, görüntüsüyle beğenilen düz storlar!

  • Beyaz düz mat stor perde
  • Ekru krem düz mat stor perde
  • Koyu gri düz mat stor perde

 

Sun Screen Salon Perde Modelleri

Stor perde salon ve evin diğer alanlarında kullanışlı bir şekilde tercih edilebilmektedir. Storlar arasında yer alan sun screen salon perde modelleri; hem özellikleri ile hem de kullanışlı olmaları açısından dekorasyonlarda avantaj sağlamaktadır. Özellikle bu modeller basit bir mekanizmaya da sahip olarak, estetikliği ve pratikliği aynı anda sunmaktadır.

İç mekânlarınızda gölge oluşumuna olanak sağlayacak bu modeller, mahremiyeti istediğiniz ölçüde sağlar. Böylelikle salon için stor perde seçimlerinizi sun screen modellerden yana kullanarak, dekorasyonlarınıza büyük bir katkı ilave edebilirsiniz.

Güneş ışığını filtreleyerek UV koruma özelliğine sahip bu modellerin görünümü ise sade ve şıktır. Farklı renklerle tasarlanarak üretilen Perde Outlet sun screen salon perdeleri çeşitleri açıklanacak olursa;

  • Bej sun screen stor perde
  • Siyah sun screen stor perde
  • Ekru sun screen stor perde
  • Gri sun screen stor perde
  • Antrasit sun screen stor perde

Genel itibariyle sun screen perde modellerinin avantajlı özellikleri şu şekildedir;

  • Hem güneş filtreleme hem de UV koruması özelliği bulunmaktadır.
  • Sade, spor ve şık tasarımlarla dizayn edilen dekorasyonlarda uyumluluk göstermektedirler.
  • Bu modellerin yalıtım özelliği bulunmaktadır. Yani dışarıdan gelen ısıyı engellemektedir.
  • Perde Outlet farkıyla kaliteli bir kumaşa sahiptirler.
  • Sıcak bir ambiyans oluşturmaktadırlar ve konfor sunmaktadırlar.

 

Salon Rustik Perde Modelleri

Benzersiz ve hoş bir çekiciliği olan rustik salon perde modelleri, farklı bir tarzı salonlarınıza getirir. Geleneksel modellerden farklı bir görünüme sahip bu tasarımlar, günümüz salon tasarımlarında sıklıkla tercih edilmektedir. Daha çok otantik bir tarzda dekore edilmiş salonlarda ve kır evlerinde kullanılmaktadır.

Salon için perde modelleri arasından seçiminiz rustik perde ise, model seçimde dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. İlk olarak dekorasyonlarınızda tercih edeceğiniz perdenin rengi, salonunuzdaki diğer mobilyaların rengi ile uyumlu olmalıdır. Bu sebepten dolayı perde rengini özenle seçmelisiniz.

Ayrıca rustik salon perde modelleri seçiminde, modelin sahip olduğu kumaş türü salonların temasına uygun olmalıdır. Çünkü iç mekân tasarımlarında genellikle ferahlık ve doğal bir görünüm için, diğer eşyaların kumaşı ile uyumlu olan modeller önerilmektedir. Tüm bunların yanında rustik salon perdeler, pencerelerin ölçüsüne göre uygun bir şekilde tercih edilmelidir.

Salon dekorasyonlarında doğru bir şekilde seçilen rustik perdeler, ortama estetik ve ferah bir hava katar. Siz de dekorasyonlarınızda rustik perde modellerini değerlendirmek istiyorsanız, renk ve desen konusunda çeşitlilik sunan modeller arasından bir seçim yapabilirsiniz!

Örneğin; koyu renkli modellerden yana tercihini kullanırsanız, hem şıklık hem de mahremiyet konusunda çözümlere sahip olabilirsiniz. Böylelikle güneş ışığının istenilen oranlarda salonlara girmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bu ürünleri rustik perde aksesuarları ile de tamamlayabilirsiniz.

 

Salon Kruvaze Perde Modelleri

Evlerde kullanılan salon perde modelleri, dekorasyonların tamamlayıcı parçalarından biri olmaktadır. Ayrıca bu modellerin; ortama huzur ve ferahlık vermesi, sıcak bir ambiyans oluşturulması, uyumlu olması ve kullanışlılık göstermesi de gerekir. Bu noktada kruvaze salon perde modelleri; dekorasyonlarda zevklere ve ihtiyaçlara en iyi şekilde hitap edecek tasarımlardan olmaktadır.

Kolaylıkla mekanizmaya monte edilebilen kruvaze perde tasarımları, pratik bir kullanım sunar. Ayrıca mekanizması olmayan bir model tercih etmek istiyorsanız da, manuel sistemler ile tasarlanan modellere dekorasyonlarınızda yer verebilirsiniz. Bu seçim tamamen sizin isteklerinize ve zevklerinize göre şekillenmektedir.

Salon kruvaze perde modelleri, salonlarınızın her köşesini güzelleştirebilmektedir. Bu noktada kruvaze modeller, salon balkon kapısı perde modelleri olarak da kullanım sağlayarak alanları şıklaştırmaktadır. Tercih edeceğiniz kruvaze perde modellerini, istediğiniz işlemelerde, kumaşlarda, tüllerde ve renklerde seçebilirsiniz. Çünkü geniş bir çeşitlilik ile müşterilere sunulmaktadır.

Özellikle salonlardaki perdeler, misafirleriniz tarafından ilk dikkat çeken dekoratif detaylar olmaktadır. Bu sebepten her anlamda mükemmel bir yaşam alanı oluşturmak için, dekorasyon stilinize uygun kruvaze modeller kullanmalısınız.

Oldukça dikkat çekici olan bu modeller, balkonlu salon perde modelleri olarak tercih edilebilir. Sonuç olarak siz de salonlarınıza değer katmak istiyorsanız, kruvaze perde modellerini tercih etmelisiniz!

 

Salon Katlamalı Perde Modelleri

Salon perde dekorasyon önerileri arasında yer alan katlamalı perdeler, mekanizmayla çalışmaktadır. Belirli bir oranda kademeli olarak katlanarak açılmakta ve toplanmaktadır. Bu perdelerin toplanma şekli ise arkadan ya da önden olabilmektedir. Tamamen kullanıcıların isteğine ve perdenin tasarıma göre bu durum değişiklik gösterir. Ayrıca bazı modellerde etek uçlarında tasarımına göre kesim yapılmakta ve hareketlilik kazandırılmaktadır.

Katlamalı salon perde modelleri kumaşının korunabilmesi için ve desteklenebilmesi için, astar ya da muflon gibi yardımcı malzemeler kullanılmaktadır. Böylelikle bu malzemelerin kullanılması perde görünümünü olumlu yönde etkilemektedir. Salon dekorasyonlarında katlamalı perdeler tek olarak kullanılabildiği gibi çeşitli perde tasarımları ile de kullanılabilmektedir.

Salon dekorasyonlarında modern bir tarz yakalamak isteyenler için en ideal seçim, şüphesiz katlamalı salon perde modelleri olmaktadır. Farklı kumaş türlerinden üretilerek sunulan bu modeller, dekorasyonlara zenginlik katmaktadır. Siz de günümüz perde modasını salon dekorasyonlarında yansıtmak istiyorsanız, katlamalı perde tasarımlarını değerlendirebilirsiniz!

 

Salon Zebra Perde Modelleri

Günümüz dekorasyonlarında salon perde modelleri olarak sıklıkla tercih edilen perde türlerinden bir tanesi de, zebra perdeler olmaktadır. Bu modeller, daha çok sade dekorasyonlar oluşturmayı sevenler için ideal bir seçenektir. Ayrıca zebra salon perde modelleri; basit bir şekilde temizlenebilmekte ve kolay bir şekilde kullanılabilmektedir.

Tüm bu sebeplerden dolayı kullanımı oldukça avantajlı olan zebra perdeler, günümüzde popüler bir şekilde tercih edilmektedir. Peki, estetik zevklere hitap eden zebra perde modelleri nelerdir?

 

Düz Zebra Perde Modelleri

Dikkat çekici perde modelleri arasında yer alan düz zebra salon perde modelleri; hem sade bir şıklık hem de kullanışlılık sunmaktadır. Bu modeller nitelikli özellikleri sayesinde çeşitli salon mobilyaları ile uyumlu bir şekilde kullanılabilmektedir.

Perde Outlet müşterileri için istedikleri renk ve desende zebra perdeler sunarak, çeşitli zevkleri hitap etmektedir. Siz de salonlarınızda konforlu ve güzel bir atmosfer yaratmak istiyorsanız, zebra salon perde modelleri arasından bir seçim gerçekleştirebilirsiniz!

Dayanıklı ve uzun süreli kullanıma uygun olan düz zebra modeller, benzersiz tasarıma sahiptirler. Özellikle renk ve desen kalitesi ile salonların atmosferini olumlu yönde değiştirecek bir niteliği barındırırlar. Bu noktada düz zebra perde özellikleri açıklanacak olursa;

  • Perde Outlet tarafından hazır ya da özel ölçü olarak üretilebilmektedir. Böylelikle müşterilere çeşitlilik sağlanmaktadır.
  • Tasarım detayları ön planda olarak üretilen bu modeller, aparatları ve malzemeleri ile birlikte gönderilmektedir.
  • %100 pes iplik dokuma kumaşlarla üretilen modeller, alüminyum kasadan oluşmaktadır.
  • Zebra perdelerin duvara, tavana ve kornişe monte edilebilmesi mümkündür.
  • Kolaylıkla silinebilir ve temizlenebilmektedir. Böylelikle salonlarda avantajlı bir kullanım sağlar.

 

Bambu Zebra Perde Modelleri

Salon dekorasyonlarını taçlandıran bambu zebra salon perde modelleri, şık ve dikkat çekici tasarım detaylarına sahiptir. Salonlarınıza estetiklik ve modern bir görünüm katacak olan bu modeller, oldukça kaliteli malzemelerden üretilmektedir.

Perde Outlet uzun ömürlü kullanım sunan bambu zebra salon perde modelleri sunmaktadır. Böylelikle müşteriler salonlarında arzu ettiği şık görünüme, sunulan bambu zebra perde modelleri ile kavuşmaktadır!

Spor ve şık dekorasyonlarda gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz bambu zebra perdeler, geniş bir ürün seçeneği ile sunulmaktadır. Bu noktada şık ve spor salon perde modelleri arasındaki zebra perde özellikleri açıklanacak olursa;

  • Su geçirmez bir kumaşa sahiptirler. Aynı zamanda antitastik ve dayanıklıdırlar. Bunların yanında perdelerin kumaşı toz geçirmez bir özellik sunar.
  • %100 pes iplik dokuma kumaştan üretilmektedirler.
  • Stor yapısında herhangi bir deformasyon olmaması için modellerde ray önlemleri alınmıştır.
  • Salonlarda kullanıldığında şıklığı en iyi şekilde yansıtabilmektedir.

 

Salonda Jaluzi Perde Kullanım Avantajları Nelerdir?

Son dönemlerde salon perde modelleri denildiğinde akla ilk gelen jaluzi perde salon kullanımı için oldukça uygundur. Dolayısıyla salon dekorasyonlarında jaluzi perde kullanımının çeşitli avantajları bulunmaktadır. Peki, bu avantajlar neler olmaktadır? İşte, jaluzi perdelerin salon dekorasyonlarına sağladığı avantajlar!

  • Estetik görünümleri sayesinde salonlarda modern ve şık bir ambiyans yaratmaktadırlar.
  • Bu modeller içeriye göstermeden dışarıyı gösterebilen bir özelliğe sahiptir. Dekorasyon tercihinize göre plastik, ahşap ya da metal olarak seçilebilir.
  • Özellikle jaluzi salon perde modelleri, her geçen gün farklı tasarım çizgileriyle ve model seçenekleri ile üretilmektedir. Üretilen her modelin ise kendine has özellikleri bulunmaktadır. Sahip olduğu özellikleri sayesinde modeller, kullanım konforu ve özgürlüğü sağlamaktadır.
  • Bu modellerin temizliği ise oldukça pratiktir. Silinerek kolayca temizlenebilme özelliği göstermektedirler.
  • Alüminyum malzemelerden üretilen jaluzi modeller, salonlarda uzun süreli bir kullanıma olanak tanır. Bu noktada güneş ışığı gibi dış etkenlere karşı dirençli olup uzun yıllar renklerini korur.
  • Jaluzi perdelerin kendilerine özgü tasarımları; spor, klasik ve modern salon dekorasyonlarında uyumluluk göstermesine olanak sağlar.
  • Ayrıca tek bir perdede hem güneşlik hem de karartma özelliği sunmaktadırlar. Bu noktada salonları istenildiği zaman güneş ışınlarından koruyabilme istenildiği zamansa salonlarda güneş ışınlarından faydalanabilme olanağı sağlarlar.

 

Salon Perde Fiyatları Hangi Noktada?

Gerçekleştirilen bir salon dekorasyonu için perde seçimi yapılırken genellikle fiyat, seçimi etkileyen en önemli unsur olmaktadır. Bu noktada kullanıcılar perde tasarımı ve özelliği gibi noktalara dikkat ederken, perdelerin fiyatlarını da göz önünde bulundurmaktadır.

Salon perde modelleri her dekorasyonun olmazsa olmaz parçaları arasında yer almaktadır. Bu sebepten görünüm açısından hem şıklık hem de zarafet sunmalıdır. Ayrıca bu perdelerin kullanışlılık da göstermesi gerekir. Perde Outlet tarafından salonlarınızın dekorasyonlarına şıklık ve estetiklik katacak salon perde modelleri sunulmaktadır.

Bu modellere dair fiyatlar ise, her kesimden insanın bütçesine hitap edecek niteliktedir. Uygun fiyatlı perde modellerini, siz de Perde Outlet’in web sitesine girerek inceleyebilirsiniz.

Salonlar için sunulan perde fiyatlarını etkileyen çeşitli faktörler bulunmaktadır. Bu noktada fiyatlar; perdelerdeki renge, hazır ve özel ölçü olmasına, pile oranına ve kumaş türüne göre değişiklik gösterir. Sonuç olarak perdelerin ölçüsü ve pile oranı artış gösterdikçe, fiyatlarda da yükselmeler yaşanmaktadır.

 

Salon Tül Perde Modelleri ve Fiyatları

Tül salon perde modelleri, dekorasyonun en önemli unsurlarından bir tanesidir. Bu modeller salonlarınıza güzellik katmaktadır. Özellikle modellerin hafif ve ince yapısı, ortamın daha ferah ve geniş görünmesine olanak sağlamaktadır. Üstelik tüllerin işlevsel özellikler de sunması, hem klasik hem modern dekorasyonlarda; pratik ve estetik bir şekilde kullanılabilmesini sağlar.

Salon perde modelleri arasında yer alan tül perdeler, fiyat açısından da avantaj sunmaktadır. Perdelere dair fiyatlar; kalite, üretim şekli, boyut, tasarım detayları, renk ve desen gibi kriterlere göre değişiklik gösterir. Müşteriler tarafından kaliteli malzemelerden üretilen tül perdelerin seçilmesi, hem fiyat hem de kullanım açısından uzun süreli bir kullanım için uygun olur.

Uygun fiyatlarla satışa sunulan Perde Outlet tül perde modelleri, kaliteli yapısı ve ekonomik fiyatları ile dikkat çekmektedir. Zengin bir ürün yelpazesi ile müşterilere sunulan pek çok seçenek arasından, istediğiniz bir modeli bütçenize uygun bir şekilde satın alabilirsiniz.

Piyasa şartlarına nazaran uygun olarak satılan tül perde fiyatları, 95, 99 TL ile 349, 98 TL arasında değişmektedir.

 

Sık Sorulan Sorular

Salon perde modelleri, dekorasyonlardaki en dikkat çekici parçalardır. Bu sebepten salonlarınızı dekore ederken perde seçimleriniz, uygun ve şık modellerden yana olmalıdır. Çoğu kişi tarafından dekorasyonlarda kullanılacak salon perde modelleri ile ilgili sıkça sorulan sorular bulunmaktadır. Peki, bu sorular nelerdir? İşte, detaylar!

 

Yeni Model Salon Perdeleri Nelerdir?

Güncellenmiş moda trendleri ile tasarlanan salon perde modelleri, herkes için merak konusu olmuştur. Çünkü salonlarında modern ve çağdaş bir görünüm isteyen kişiler, yeni model salon perde modelleri ile bir dekorasyon gerçekleştirmek istemektedir. Bu modeller açıklanacak olursa;

  • Fransız tül perde
  • Zebra perde
  • Desenli perde
  • Katlamalı perde
  • Kruvaze perde
  • Boydan perde
  • Rustik perde
  • Fon perde
  • File perde
  • Stor Perde
  • Jaluzi perde

 

Sade Şık Salon Perdeleri Hangileridir?

Salonlarınızda sade ve şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız, tasarımı sade salon perdeleri tercih etmelisiniz. Bu noktada tül salon perde modelleri, istediğiniz görüntüyü salonlarınızda oluşturmanıza olanak sağlar.

 

Modern Salon Perdeleri Nerelerde Kullanılır?

Tasarımı modern olan salon perde modelleri kullanımı, ortamın havasını aniden değiştirerek görsel açıdan bir bütünlük sunar. Bu tasarıma sahip salon perde modelleri; modern çizgiler ile dekore edilmiş salon dekorasyonlarında gönül rahatlığıyla kullanabilir. Böylelikle salondaki diğer eşyalar ile uyumluluk gösterir.

 

Perde Outlet En Son Çıkan Perde Modelleri Nelerdir?

Perde Outlet salon perde modelleri; şık, kaliteli ve uygun bir şekilde sunulmaktadır. Dolayısıyla salon perde modelleri kategorisinde yaşam alanlarınız için tercih edebileceğiniz pek çok model bulunmaktadır. Her bir model kendine ait özellikler sunar. Firmamızın sunduğu ve en son trend tül, stor, fon ve zebra perde modellerini, sitemizden inceleyebilirsiniz!

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız