Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Dantelli Tül Çeşitleri ile Yatak Odası Dekorasyonu Önerileri

Dantelli Tül Çeşitleri ile Yatak Odası Dekorasyonu Önerileri

Tül çeşitleri arasında moda olarak son zamanlarda dantelli tül modelleri bulunuyor. Tül perde beyaz renkte bulunan bu dantelli şekiller, yatak odası dekorasyonu için de olmazsa olmaz parçalar arasındadır. Elbette herkes tarafından bu tarz perde tercih edilmiyor.

Düz tül perde kullanmak istemeyenler beyaz tül perde dantelli şekliyle çözüm bulmaktadır. Peki dantelli tül çeşitleri yatak odasında nasıl kullanılabilir? İşte konu hakkında sıkça sorulan sorular ve tüyolar!

Dantelli Tül Çeşitleri Küçük Yatak Odası Dizaynı için Nasıl Kullanılabilir?

Küçük yatak odası dekorasyonu şüphesiz evde en zor ayarlanan bölümdür. Olanın küçük olması tül perdeler seçerken dikkatli olunmayı gerektirir. Eğer hazır tül perde almayacaksanız özel dikim esnasında kat pileli tercih edebilirsiniz. Burada tül çeşitleri çok hareketli olmazsa daha iyi olacaktır. Sık pile olan perdeler alanı daha küçük gösterir.

Genel itibari ile tül perde ekru ya da beyaz renkte olduğundan keten tül perdeler halihazırda açık renkte bulunur. Açık renk stor perdeler ile desteklediğinizde alana ferah bir görünüm gelecektir. Aynı zamanda perdenin açık rengini destekleyecek halılar tercih etmelisiniz. Yatak odası takımınız da açık renk olursa perdeleriniz dahil tüm parçalarınız uyum yakalar.

Küçük Yatak Odası Dekorasyonu Püf Noktaları | Dantelli Tül Çeşitleri

Şüphesiz küçük yatak odası dekorasyonu için püf nokta açık renk kullanmaktan geçer. Açık renk kullanırken grek tül perde dahil olmak üzere tüm ürünleri açık renk seçmelisiniz. Renk dışında kullanışlı ve alandan tasarruf sağlayacak parçaları elde etmelisiniz. Kişisel yatak odası için büyük dolaplardan ziyade küçük kıyafet dolapları almak gibi hareket edebilirsiniz.

dantelli-tul-perdeDantelli Tül Çeşitleri ve Fon Perde ile Sade Yatak Odası Dekorasyonu

Genellikle dantelli tül çeşitleri kullanıldığı alanda yoğun bir görünüm sağlar. Dantelli çizgili tül perde kullanmak istiyor ve sadelik elde etmek istiyorsanız iki seçeneğiniz mevcut. İlki, dantelli perdelerin daha az sık olmayan pileli tercih edilmesidir.

Sadece uçları dantelli de olabilir. Böylece perde daha yoğun elde edilmez. Diğer seçenek ise dantelli perdenin assolist gibi düşünerek bu parçayı ön plana çıkarabilir diğer ürünleri daha sade seçip dengeleme yapabilirsiniz. Örneğin fon perdeler daha soft renkte ve düz seçilebilir.

Modern Yatak Odası Dekorasyonu için Dantelli 2023 Tül Perde Modelleri Kullanılır mı?

Modern düz tül perde modelleri kadar modern dekorasyon adına dantelli tül çeşitleri tercih edilebilir. Modern görünümlü perdelerde daha çok danteller ince işlemeli, sade ama şık görünümde bulunur. Siz de modern görüntü adına perdeleri tercih edebilirsiniz. Burada önemli olan perde kadar diğer parçalarla bir bütünlük elde etmek olmalı.

Romantik Yatak Odası Fikirleri İsteyenlere Fransız Tül Perde Modelleri!

Romantik yatak odası dekorasyonu en kolay dantelli tül çeşitleri ile elde edilebilir. Romantizm adına dantelin sahip olduğu görünüm ortama farklı bir hava katacaktır. Sizin de eğer diğer odalardan farklı bir görünüme ihtiyacınız varsa mutfak perdesi olarak kullanılan perdelerden değişik üretilen bu perdelere bakabilirsiniz.

Özellikle Fransız tül perde modelleri içinde yer alan dantel işlemeli ve ağır görüntü ortamın havasını bambaşka bir havaya taşıyacaktır. Çocuk odası ya da salon tül perde modelleri olarak kullanılması pek uygun olmayan perdelerdir. Fransız tül çeşitleri için daha çok yatak odanızda yer açmanız doğru olacaktır.

Koyu Yatak Odası Dekorasyonu için Ucuz Tül Perde Tercih Edilmeli mi?

Yatak odası dekorasyonu söz konusu olduğuna dekoratif düşünceler birbirinden farklılık gösterir. Kimileri koyu renk aşığıdır ve bu ağır rengin odasında bulunmasını ister. Koyu dolaplar, halılar vs. seçildiğinde söz konusu perdeye gelince de durum karışacaktır.

Tül çeşitleri arasında genelde açık renk bulunduğundan koyu renkli perde bulmanız mümkün değil. Bu aşamada koyu rengi elde etmenin iki farklı püf noktası bulunuyor. İsterseniz dantelli tül çeşitleri alıp koyu fon perdeler ile bağlantı kurabilirsiniz. Fon perdeler ile ortamın havası değişebilir.

Ancak yine de dantelli tül perde ile açık renk katmak istemezseniz güneşlik ya da daha farklı perdeleri koyu renkte tercih edebilirsiniz. Özellikle koyu renkteki zebra perde ya da güneşlikler bu alanda ihtiyacınızı karşılayacaktır. Dekorasyonunuzu da tamamlayacaktır.

dantelli-tul-perde

Yatak Odası Dekorasyon Fikirleri için Uygun Tül Perde Metre Fiyatları Nerede?

Tül fiyatları kendi içerisinde değişiklik gösteren birden fazla etmene sahiptir. Dantelli tül perde modelleri nazaran düz tül perde modelleri ile kıyaslandığında daha pahalıdır. Dantel işlemelerinin yoğun olması, üretimin zor ve vakit istemesi bu durumda etkilidir. En uygun fiyatlı olanları hazır perde modellerinden elde edebilirsiniz. Perde Outlet piyasaya göre en uygun fiyatı size sunmaktadır!

 

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız