Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Yatak Odası Perde Modelleri Nelerdir?

Yatak Odası Perde Modelleri Nelerdir?

Yatak odası perde modelleri ile şık ve gösterişli dekorasyonlar oluşturulmaktadır. Birbirinden zarif perdelerle yatak odalarında muazzam bir görünüm elde etmek mümkündür. Tamamen zevk ve tercihinize göre seçeceğiniz yatak odası perde modelleri ile odanın temasını değiştirebilirsiniz.

Birbirinden farklı tasarım detaylarına sahip ve dokularda bulunan yatak odası perde modelleri tercihlerinize göre üretilmektedir. Böylelikle dekore edeceğiniz alanları ihtiyaçlarınıza göre tasarlayabilme imkânı edebilmektesiniz. Fon, stor, zebra stor, tül ve güneşlik yatak odası perde modelleri yenilenen trendleri ile Perde Outlet’te sizlerle!

 

En Trend Yatak Odası İçin Perde Modelleri

Yatak odası için perde seçeceksiniz, bu ürünler tarzınızı yansıtmalı ve ihtiyaçlarınızı karşılamalıdır. Her geçen gün gelişen perde sektöründe, yatak odaları için birbirinden çeşitli perde modelleri üretilmektedir. Sizde odalarınıza perde modelleriyle zarif bir görünüm katarak, şıklığını ön plana çıkarabilirsiniz.

Trend olan yatak odası perde modelleri oldukça çeşitlidir. Perde Outlet renk ve desen çeşitliliğe sunduğu perdeleri ile, yatak odalarınızı dilediğiniz gibi dekore etmenize yardımcı olmaktadır. Özellikle beyaz tonlara sahip perdeler ile yatak odalarınıza sade bir görünüm elde edebilirsiniz. Ayrıca bu perdeler yaşam alanlarınıza ferahlık sunmaktadır.

Daha cıvıl cıvıl renklerin hâkim olduğu yatak odası perde modelleri seçerek, odalarınıza biraz renk ve canlılık katabilirsiniz. Tamamen sizin tercihleriniz doğrultusunda desenli modeller, çizgili modeller ve geometrik desenlere sahip ürünler arasından dekorasyonunuza uygun olanları seçebilirsiniz.

Unutmamanız gereken nokta perdelerin kaliteli ve uzun ömürlü kullanım sunması olmalıdır. Yatak odaları için özenle hazırlanan perdeler, odanın dekorasyonu üst noktalara taşımalıdır. Böylelikle sizi gördüğünde hayran bırakan bir dekorasyona dönüşebilir. Ayrıca uyurken daha konforlu ve huzurlu bir alana sahip olabilirsiniz. İşte, Perde Outlet en trend yatak odası için perde modelleri;

  • Düz fon perde modelleri
  • Karartma blackout perde modelleri
  • Saten güneşlik modelleri
  • Zebra perde modelleri
  • Stor perde modelleri
  • Şık ve kaliteli tül perde modelleri

 

Yatak Odası Fon Perde Modelleri

Yatak odası perde modelleri olarak daha çok fonlar tercih edilmektedir. Çünkü fon perdeler hem odanın genel dekorasyonuna uygun olarak seçilmekte hem de dekorasyonu üst noktalara taşımaktadır. Görüntüsü, kumaşı ve rengi ile dekorasyonunuza uyumlu olacak fonları seçerek, iyi görünen bir odaya sahip olabilirsiniz.

Fon perde genellikle düz renklerden oluşmaktadır. Envai çeşit modelde üretilen bu tasarımlar, kaliteli renk tonlarıyla muazzam bir görüntü sunmaktadır. Fon yatak odası perde modelleri özel ölçü ve hazır olarak üretilmektedir. Böylelikle tamamen dekorasyonunuza uyacak ölçülerde bir ürüne sahip olmanız sağlanmaktadır.

Severek tercih edeceğiniz ve rengi ile sizi büyüleyecek tonlara sahip fonlar, seçimlerinizi kolaylaştırmaktadır. Özellikle odanızın rengine ve dekorasyonuna hitap edecek renkler seçmeniz, hem uyumlu bir görüntü hem de sizi mutlu edecek bir dekorasyon oluşturmanızı sağlamaktadır. İşte, Perde Outlet üzerinden tercih edeceğiniz en sevilen fonlar;

  • Gri düz fon perde
  • Füme koyu gri fon perde
  • Mavi düz fon perde
  • Siyah düz fon perde
  • Mint yeşili düz fon perde
  • Sütlü kahve düz fon perde
  • Bordo düz fon perde
  • Bej rengi düz fon perde
  • İndigo mavisi düz fon perde
  • Mürdüm düz fon perde
  • Pudra düz fon perde
  • Hardal düz fon perde
  • Antrasit düz fon perde
  • Gül kurusu düz fon perde
  • Vizon keten fon perde
  • Hazır fon perde modelleri

 

Yatak Odası Fon Perde Ne Renk Olmalı?

Yatak odası perde modelleri genellikle uyku konforunun sağlanabilmesi açısından koyu renklere sahip olmalıdır. Özellikle mavi rengin koyu tonlardaki perdeler, yatak odalarına çok yakışmaktadır. Mavi rengin uyku rengi olduğu bilinmektedir. Böylelikle bu rengi perdelerde tercih ederek, daha sağlıklı ve huzurlu bir uyku deneyimi yaşayabilirsiniz.

En çok tercih edilen yatak odası perde modelleri arasında kolay temizlenebilen ve rahat kullanım sunan ürünler yer almaktadır. Aynı şekilde duvardan duvara ve yere kadar uzanan modellerde yatak odalarına çok yakışmaktadır. Siyah, antrasit, mavi, sütlü kahve gibi renkler yatak odalarında en çok tercih edilenler arasındadır.

 

Yatak Odası Dekorasyonlarında Hangi Fon Perdeler Kullanılır?

Yatak odası perde modelleri olarak seçilen fonlar perdelerde tasarım kadar renk seçimi de oldukça önemlidir. Genellikle perde kullanımının elverişli olabilmesi açısından bu odalar için koyu renkli fonlar tercih edilmektedir. Bu durumun nedeni ise uykunun rahat bir şekilde geçmesini sağlamaktır.

Büyük ve geniş yatak odası perde modelleri açık tonlarda tercih edilebilir. Çünkü bu alanların aydınlık olmasını isteyen kişiler, açık tonlardaki fonları tercih etmelidir. Açık renk fonlar, dar alanları da daha geniş ve aydınlık göstermektedir. Ya da dekorasyonlarınızda açık renkli tül perdeler tercih ederek, fonları daha koyu olarak seçebilirsiniz. Böylelikle daha ferah ve fresh bir alana sahip olabilirsiniz.

Yatak odaları için perde seçerken bizi mutlaka renge göre hareket edilmelidir. Odanın genel dekorasyonu, tasarımı, kişisel zevk ve tercihleriniz perde rengi seçiminde etkili olmaktadır. Her zevk ve her alana uygun şekilde tasarlanan perde modelleri bulunmaktadır. Böylelikle severek kullanabileceğiniz bir yatak odasına sahip olabilirsiniz. Yatak odaları için en çok satan perdeler;

  • Siyah düz fon perde
  • Füme koyu gri fon perde
  • Antrasit düz fon perde
  • Antrasit gri keten fon perde
  • Mavi düz fon perde

 

Yatak Odası Perde Modelleri Seçilirken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Perdeler ev dekorasyonunda, olmazsa olmaz parçalar arasında yer almaktadır. Özellikle yatak odaları en çok vakit geçirilen bölümlerden biridir. Bu nedenle bu odalara seçilen perdelerin özenli bir şekilde seçilmesi gerekir.

Perde seçimi güneş ışınlarının odaya gelişini, uyku kalitesini ve odanın huzurunu etkileyen bir durumdur. Özellikle perdenin rengi ve kumaşı seçim yapılırken göz önünde bulundurulması gereken önemli noktalardandır. Ayrıca;

  • Tercih edeceğiniz yatak odası perde modelleri sade ve göz yormayan tasarıma sahip olmalıdır. Çünkü kaliteli bir uyku için en önemli unsur karmaşadan uzak bir dekorasyondur. Aynı zamanda seçilecek perdenin diğer dekorasyon ürünleri ile bir bütün halinde olması da gerekir.
  • Yatak odalarında daha karanlık alanlar oluşturarak uyku verimini yükseğe çıkarmak istiyorsanız, güneş ışığını filtreleyen bir modeli tercih etmelisiniz. Siyah, antrasit ve gri yatak odası perde modelleri güneş ışığının engellenmesi açısından en dikkat çekendir.
  • Perde modeli odadaki diğer ürünlerle mükemmel bir uyum içinde olmalıdır. Ayrıca perdenin ölçüleri de odaya tam bir şekilde uyum göstermelidir. Çünkü gerekenden uzun ya da kısa olan perdeler; hem dekoratif açıdan kötü görünmekte hem renk dekorasyonu zayıf göstermektedir.
  • Düz değil desenli bir perde tercih etmek istiyorsanız, seçeceğiniz perde deseninin diğer eşyalar ile bütünlük sağlaması önemlidir. Farklı desenlerde kullanılan ürünler karmaşık bir görüntü sergilemektedir. Bu durum ise kötü bir dekorasyon ve göz yoran bir tasarım oluşturmaktadır.

 

Yatak Odası Tül Perde Modelleri

Tül perdeler yapıları itibariyle hafif ve şeffaf bir kumaştan üretilmektedir. Genellikle yatak odalarına çok yakışan bu ürünlerde bazı noktalara dikkat edilmelidir. Tül yatak odası perde modelleri tamamen kendi isteğiniz ve tercihleriniz doğrultusunda olmalıdır.

Özellikle sade tasarımlara sahip tülleri tercih ederek, şık bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Zaten tüller yapıları sayesinde zarif ve kusursuz görünmektedir.

Detaylı, tasarım odaklı bir dekorasyon istiyorsanız, daha farklı tüller tercih edebilirsiniz. Çizgili, kare desenli ve etek ucu işlemeli olan yatak odası perde modelleri bu tarz dekorasyonlarda kullanılmaktadır. Tüllerin kalitesi, odanın daha gösterişli ve dikkat çekici olmasını sağlamaktadır. Siz de tamamen oda dekorasyonunuzu göz önünde bulundurarak, en uygun tül modelini seçebilirsiniz.

 

Özel Ölçü Tüller Yatak Odaları İçin Nasıl Seçilmeli?

Tül perdeler hemen hemen her odaya uyum sağlamaktadır. Ancak seçeceğiniz tül modeli ile daha modern ve dikkat çekici bir iç mekân kombinasyonu oluşturabilirsiniz. Birbirinden şık tüller ile dilediğiniz dekorasyonu oluşturabilir ve aşık olacağınız bir yatak odasına sahip olabilirsiniz.

Tül perdelerde renkler genellikle belli başlıdır. Bu yüzden tüller de çok fazla renk seçeneği bulunmamaktadır. Genellikle beyaz ve ekru tonlarında üretilmektedir.

Zaten tüllerin zarif ve şık görünmelerinde bu renklerin etkisi büyüktür. Tül yatak odası perde modelleri odanın aydınlatma seviyesini ayarlamak için tercih edilmektedir. Bu ürünler gün ışığının istenilen düzeyde odaya girmesini sağlamaktadır.

Perde Outlet kaliteli tülleri sade ve aşırı süslü olmadan üretilmektedir. Böylelikle modeller odalarda yumuşak dokusuyla düzgün bir dekorasyon oluşturulmasını sağlamaktadır. Yatak odası perde modelleri seçilirken mutlaka odanın tarzına ve stiline uygun olan bir tülün seçilmesi gerekir. Hangi tül seçilirse seçilsin mutlaka o ürünün dekorasyona uyumlu olması, zarif ve şık görünmesi gerekir.

 

Yatak Odalarında Hazır Tül Perde Kullanılması Avantajlı mı?

İç dekorasyonların vazgeçilmez parçası olan tül perdeler, evlere ayrı bir şıklık katmaktadır. Ayrıca bu ürünler gündüz dışarıdan içerinin görünmesini engellemektedir. Aynı zamanda güneş ışığının istenilen düzeyde odaya girmesinde etkilidir. Yatak odası perde modelleri arasında yer alan tül perdeler, bazı noktalarda kullanım avantajı sunmaktadır.

Odanızın boyutu, pencerenin en ve boyu perde seçiminizde etkili olmaktadır. Genellikle hazır olarak satışa sunulan tüller yatak odalarına uyumlu olduğunda, muazzam bir görünüm sunmaktadır. Burada sizin yapmanız gereken oda ölçünüzü doğru alarak, hazır perdelere uyumlu olup olmadığını kontrol etmektir.

Perde Outlet hazır tül yatak odası perde modelleri oldukça çeşitlidir. Tamamen dekorasyonlarınızı seveceğiniz şekilde yapabileceğiniz ürünlere yer verilmektedir. İşte, yatak odalarında kullanım sunan ve çeşitli avantajlara imkân tanıyan hazır tül perde modelleri;

  • Hazır ekru keten tül perde
  • Hazır krem düz tül perde
  • Hazır ekru çizgili tül perde
  • Hazır etek işlemeli tül perde
  • Hazır kareli düz perde
  • Hazır ince zırh tül perde
  • Hazır şantuk keten tül perde
  • Hazır bambu tül perde

 

Yatak Odası Stor Perde Modelleri

Stor perde yatak odası dekorasyonları için oldukça şık ve pratik bir kullanıma sahip bir perde türüdür. Bu ürünler hem işlevsel hem de kullanışlı olmaları ile birçok dekorasyonda kullanılmaktadır. Genellikle yatak odalarında tercih edilmelerinin nedenini ise, temizleme açısından avantaj sunmasıdır.

Stor yatak odası perde modelleri çok yönlü perde türleri arasındadır. Perde Outlet geniş bir renk, kumaş ve tasarım yelpazesi ile birçok modelin satışını gerçekleştirmektedir. Beyaz, siyah, ekru, gri ve sun screen storlar firmanın en sevilenleridir.

Storların sahip oldukları kumaşlar kullanım açısından da avantaj sağlamaktadır. Ayrıca bu ürünler temizlik ve çıkarılıp takılma açısından da diğer perdelere göre pratiktir. Yatak odası perde modelleri arasında uzun yıllar kullanabileceğiniz bir model arıyorsanız, storlar tam size göre!

 

Düz Stor Perde Modelleri

Düz stor yatak odası perde modelleri sade ve zarif bir şıklık barındırmaktadır. Yatak odalarında bu tarz ürünlerin kullanılması birçok avantajı beraberinde getirmektedir. Günümüzde modern tasarımlar oluşturmak isteyen kişiler, fon yerine pratik olarak stor perdeleri tercih etmektedir. Farklı renk tonlarına sahip olan storlar modern ve estetik bir görünüm sunmaktadır.

Kaliteli uyku deneyimi yaşamak ve kargaşadan uzak bir dekorasyon oluşturmak istiyorsanız, düz storları tercih etmelisiniz. Ayrıca düz storlarla perde temizliğinde zamandan tasarruf etmiş olmanız da mümkündür. Çünkü fon ve tüller gibi bu ürünlerde, kiri ve kokuyu üzerine hapsetmemektedir. Böylelikle daha hızlı ve pratik bir şekilde temizliği yapılabilmektedir.

Perde Outlet stor yatak odası perde modelleri noktasında farklı seçenekler sunmaktadır. Siz de tercih edeceğiniz stor perde renk seçimini, mobilyalarınız ve duvar ile uyumlu bir şekilde yapabilirsiniz. Böylelikle genel dekorasyona uyumlu ve hoşunuza gidecek bir dekorasyon oluşturabilirsiniz. Peki en çok tercih edilen düz stor perde modelleri nelerdir? İşte detaylar;

  • Beyaz düz mat stor perde
  • Ekru krem düz mat stor perde
  • Koyu krem mat stor perde
  • Açık gri mat stor perde
  • Koyu gri düz mat stor perde

 

Sun Screen Stor Perde Modelleri

Sun screen perde modelleri hem kullanım hem de tasarım açısından pratiklik sunmaktadır. Bu perdeler ile iç mekanlara farklı bir görünüm kazandırılmaktadır. Yatak odalarının karanlık ve tam mahremiyet sunmasını istiyorsanız, bu ürünler tam size göre!

Sun screen yatak odası perde modelleri; odalarınızda istediğiniz oranda karartma, mahremiyet sunma, güneş ışınlarına karşı engelleme ve dekorasyonu yükseltme görevlerini üstlenmektedir. %100 polyester kumaştan üretilen bu ürünler, odanın daha aydınlık görünmesini sağlarken güneş ışığını da engellemektedir.

Sun screen stor perdeler yatak odası perde modelleri olarak günümüzde tercih edilmektedir Çünkü bu ürünler ortama sıcak ve rahat bir görünüm kazandırmaktadır. Güneş ışığını hafif düzeyde filtreleyerek odalara mutlak bir mahremiyet sunmaktadır.

Sağlam ve kalın dokulu kumaşları ile modern bir görünüm sunmaktadırlar. Sun screen perde kumaşlarının dayanıklı olması yıllarca kullanılmasına olanak sunar. Bu ürünler solmaya karşı da üst düzey bir dayanıklılık gösterir. Yatak odalarında tercih edilen sun screen perde modelleri şöyledir;

  • Ekru sun screen stor perde
  • Gri sun screen stor perde
  • Antrasit sun screen stor perde
  • Bej sun screen stor perde
  • Siyah sun screen stor perde

 

Yatak Odası İçin Güneş Geçirmeyen Perde Modelleri

Yatak odalarında genellikle güneş ışınlarının içeri girmemesi istenmektedir. Bu doğrultuda sizde ışığı kontrol etmeye yardımcı olan yatak odası perde modelleri seçmelisiniz. Özellikle güneşlik perdeler, blackout perde modelleri ve sun screen perdeler; güneş ışığının filtrelenmesi konusunda etkilidir.

Güneş geçirmeyen perde seçimlerinde tasarım ve genel dekorasyona uyum önemlidir. Ayrıca kolay temizlenebilen ve pratik olan kumaşlardaki perdelerin seçimi de büyük önem taşır.

Yatak odası perde modelleri hem gösterişli hem de kullanım açısından avantajlı olan ürünler arasından seçilmelidir. Yatak odaları için en ideal güneş geçirmeyen perde modelleri şöyledir;

 

Özel Ölçü Güneşlik Perde Modelleri

Özel ölçü olarak tasarlanan yatak odası perde modelleri odaların ölçüsüne tam şekilde uyum sağlamaktadır. Evde güneşten koruyan, güneş ışığının filtrelenmesini sağlayan ve dışarıdan bakıldığında içerinin görünmesini engelleyen özel ölçü güneşlikler; yatak odası dekorasyonlarının en önemli parçalarıdır. Genellikle fon ve tül gibi perde modelleri ile iyi bir uyum içindedir.

Güneşlik yatak odası perde modelleri dekorasyonlara farklı bir görünüm ve anlam kazandırmaktadır. Bu ürünler daha çok standart renklerde üretilmektedir. Böylelikle kullanım alanları da geniş olmaktadır. Hemen hemen her dekorasyona uyum sağlayacak beyaz, krem ve ekru güneşlikler; kumaş detayı dolayısıyla farklılık göstermektedir. Perde Outlet tarafından üretilen özel ölçü güneşlikler şöyledir;

  • Beyaz saten güneşlik perde
  • Krem saten güneşlik perde
  • Karartma blackout perde

 

Blackout Perde Modelleri

Karartma blackout perde modelleri yatak odalarında tercih edilen ürünlerin başında gelmektedir. %100 yüksek kaliteli ithal polyester kumaştan üretilen bu ürünler, hem işlevsel hem de dekoratif olması ile dikkat çekmektedir.

Yatak odası perde modelleri arasında blackout perdelerin kullanılması ısı yalıtımlı olma özellikleri sayesindedir. Çünkü bu ürünler kışın ısı kaybını azaltmaktadır. Böylelikle enerjiden tasarruf edilmesine de yardımcıdırlar.

Karartma blackout yatak odası perde modelleri; güneş ışığının herhangi bir zamanda odaya ne kadar girmesi gerektiğini ayarlamaktadır. İstediğiniz düzeyde güneş ışığının odaya girmesini bu perdelerle sağlayabilirsiniz.

Blackout perdeler yine ışıktan rahatsız olanlar için de oldukça idealdir. Işık engelleyicidirler. Perdelerin tamamen kapatılması sonrası, içerisi istenen düzeyde karanlık olmaktadır. Böylelikle tam mahremiyet elde edilmektedir. İşte tercih edebileceğiniz blackout perde modelleri;

  • Karartma blackout siyah perde
  • Karartma blackout gri perde
  • Karartma blackout kahverengi perde

 

Hazır Güneşlik Modelleri

Hazır güneşlik yatak odası perde modelleri güneş ışığının yeterli ölçüde yararlanılması konusunda fayda sağlamaktadır. Geleneksel bir perde çeşididir. Bu noktada kendine has bir dokusu ve tasarımı bulunmaktadır. Evler hangi dekorasyona sahip olursa olsun, hazır güneşlikler uyum sağlamaktadır. Çünkü hemen hemen her dekorasyona uyum sağlayarak, dekorasyonu tamamlamaktadırlar.

Yatak odası perde modelleri arasında yer alan hazır güneşlikler, dekorasyonun renklerine göre seçilebilmektedir. Çünkü birkaç renkte üretilmektedirler. Böylelikle kullanım alanları da çok fazla değişmemektedir. Tercih edebileceğiniz bazı hazır güneşlik modelleri şöyledir;

  • Hazır krem uzun saten güneşlik perde
  • Hazır karartma perdeler
  • Hazır beyaz uzun saten güneşlik perde

 

Sun Screen Perde Modelleri

Sun screen stor yatak odası perde modelleri güneş ışığını yansıtarak ısıyı bloke etmektedir. Böylelikle dekorasyon alanlarına hoş ve doğal bir ışığın girmesini sağlamaktadır. Bu ürünler zararlı UV ışınlarının iç mekanlara girmesini sağlamamakta; rüzgar, yağmur ve serin havalara karşı da geçirmezlik sunmaktadır.

Çift kumaş katmanlı şeffaf örgüye sahip olan sun screen yatak odası perde modelleri; kaliteli dokularının yanı sıra kolay bir şekilde temizlenebilmektedir. Bu ürünler tozlanmayı önleyen bir alüminyum ile kaplanmıştır. Böylelikle hem temizlik açısından avantaj sunmakta hem de kullanımda pratiklik elde edilmesini sağlamaktadır.

Peki en çok tercih edilen sun screen stor perde modelleri nelerdir? İşte, detaylar;

  • Ekru sun screen stor perde
  • Gri sun screen stor perde
  • Antrasit sun screen stor perde
  • Bej sun screen stor perde
  • Siyah sun screen stor perde

 

Yatak Odası Zebra Perde Modelleri

Zebra perdeler modern yatak odası perde modelleri arasında yer almaktadır. Bu ürünler hem görsel açıdan estetik bir görünüm sunmakta hem de kullanım yönünden avantaj sağlamaktadır.

Yatak odası perde modelleri arasında yer alan zebra perde modelleri;  opak ve saydam şeritlerden oluşmaktadır. Böylelikle hem güneşlik hem de fon olarak kullanılabilmektedir. Farklı tarz ve görünümlere sahip olan zebra perdeler, kullanım alanına göre çeşitliliğe sahiptir. İşte bu ürünler;

 

Düz Zebra Perde Modelleri

Sade yatak odası perde modelleri istiyorsanız, düz forma sahip zebra perdeleri tercih edebilirsiniz. Çünkü genellikle spor, şık ve modern yatak odası perde modelleri denildiğinde, akla düz zebra perde modelleri gelmektedir. Peki bu modeller nelerdir?

  • Beyaz düz zebra perde
  • Ekru düz zebra perde
  • Krem düz zebra perde
  • Siyah düz zebra perde

 

Kırçıllı Zebra Perde Modelleri

Farklı bir görünüm sunan yatak odası perde modelleri arasında kırçıllı zebra perdeler yer almaktadır. Bu ürünler kullanılan alanlara estetik bir görünüm kazandırmaktadır. Ayrıca kullanım yönünden de avantajlıdırlar. Montajları, kullanımları ve temizlenmeleri oldukça kolaydır.

Kırçıllı zebra yatak odası perde modelleri farklı renklerden oluşmaktadır. Böylelikle dekorasyonlarınıza uyumlu olan ürüne karar vermeniz kolaylaştırılmaktadır. Perde Outlet kalitesi ile sahip olabileceğiniz kırçıllı zebra perde modelleri şöyledir;

  • Gri kırçıllı zebra perde
  • Siyah gri kırçıllı zebra perde
  • Kahve yeşil kırçıllı zebra perde

 

Bambu Zebra Perde Modelleri

Lüks donanımlı profilleri ile yüksek kaliteli ve uzun ömürlü kullanımlar sunan bambu zebra yatak odası perde modelleri; her geçen gün kullanımı artan ürünler arasındadır. Çok seviyeli gizlilik ve ışık kontrolü sağlamaktadırlar. Bambu zebra yatak odası perde modelleri arasında en çok sevilenler şu şekildedir;

  • Kahverengi bambu zebra perde
  • Yeşil bambu zebra perde
  • Sütlü kahve bambu zebra perde
  • Bej rengi bambu zebra perde

 

Yatak Odası Karartma Perde Modelleri

Yatak odası perde modelleri arasında çoğunlukla karartma perde modelleri yer almaktadır. Çünkü bu ürünler güneşten gelen ışığı mümkün mertebe filtrelemektedir.

Işıktan rahatsız olan ve yatak odalarında karanlık bir görünüm isteyen kişiler; karartma yatak odası perde modelleri tercih etmektedir.

 

Blackout Perde Modelleri

Karartma perde modelleri denildiğinde akla ilk gelenler arasında blackout yatak odası perde modelleri yer almaktadır. Bu ürünler ısı yalıtımlıdır. Böylelikle güneş ışığını engellemesinin yanında, yaz sıcağına ve kış soğuğuna karşı da yalıtım sağlamaktadır.

Karartma blackout yatak odası perde modelleri siyah, kahverengi ve gri renk tonlarında bulunmaktadır. Kendi dekorasyonunuza göre perde seçiminizi Perde Outlet üzerinden yapabilirsiniz.

Sun Screen Perde Modelleri

Modern, spor ve pratik bir kullanım sunan yatak odası perde modelleri arıyorsanız, sun screen stor perde modelleri sizin için oldukça idealdir. Sun screen yatak odası perde modelleri hem aradığınız karanlık ortamı size sunmakta hem de kullanım yönünden avantaj sağlamaktadır.

 

Sık Sorulan Sorular

Yatak odası perde modelleri nasıl seçilmeli, hangi ürünler yatak odası için uygundur? Tüm bu sorular merak edilen konular arasındadır. İşte, yatak odası perde modelleri hakkında en sık sorulan sorular;

Yatak Odası Perdesi Nasıl Olmalı?

Yatak odası perde modelleri tercihiniz doğrultusunda seçilmelidir. Yatak odasında nasıl bir görünüm istiyorsanız, öncelikle buna karar vermelisiniz. Karanlık bir ortama sahip olmak istiyorsanız karartma perdeleri tercih edebilirsiniz. Daha renkli ve şık bir görünüm elde etmek istiyorsanız da; fon ve tüllerle dekore edilmiş bir yatak odası dekorasyonu oluşturmalısınız.

Küçük Yatak Odası Perde Modelleri Nasıl Seçilir?

Küçük yatak odalarında perde kullanımının doğru bir şekilde seçilmesi gerekir. Stor ve zebra yatak odası perde modelleri küçük alanları daha geniş ve aydınlık göstermektedir. Böylelikle siz de bu tarz modelleri küçük yatak odalarınızı tercih edebilirsiniz.

Yatak Odası İçin Hangi Perde?

Yatak odası perde modelleri seçiminde önceliğiniz tasarım ve dekorasyon uyumu olmalıdır. Ayrıca kolay temizlenebilen ve pratik kullanım sunan perdeleri de tercih etmelisiniz. Modern dekorasyonlarda stor perdeler tercih edilmektedir. Klasik yatak odası perde modelleri ise dikkat çekici ve gösterişli dekorasyon isteyenler için uygundur.

Yatak Odası Tül Perdesi Nasıl Olmalı?

Yatak odası perde modelleri arasında yer alan tüllerin, her açıdan sizi tatmin etmesi gerekmektedir. Sade dekorasyonlar için düz tülleri tercih edebilirsiniz. Ancak daha dikkat çekici ve göz alıcı bir dekorasyon istiyorsanız; etek ucu işlemeli, desenli ve kareli tül yatak odası perde modelleri tercih etmeniz uygun olmaktadır.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız