Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Stor Perde Fiyatları Derdiniz Olmasın!

Stor Perde Fiyatları Derdiniz Olmasın!

Stor perde fiyatları; kullanılan malzeme, perdenin türü, boyutu ve markası gibi faktörlere göre değişiklik göstermektedir. İşte, stor fiyatları hakkında tüm merak edilen detaylar;

Stor modellerine bakıldığında, birçok farklı özellik ve tasarım ön plana çıkmaktadır. Dolayısıyla stor perde fiyatları da bu detaylara bağlı olarak farklılık göstermektedir. Gelişen stor perde sektöründe, fiyatların belli aralıklarla değişiklik göstermesi muhtemeldir. Uygun ve avantaj sağlayan stor perde fiyatları için Perde Outlet firmamızı ziyaret edebilirsiniz.

 

Zebra Stor Perde Fiyatları Nasıldır?

Kullanım alanım en geniş olan modellerden bir tanesi, zebra stor perdelerdir. Çünkü bu perdeler tasarımları itibariyle hemen hemen her alanda kullanılmaktadırlar. Stor perde fiyatları; kalite, marka ve sağlamlığına göre yükselmektedir. Sizde uzun yıllar kullanabileceğiniz ve kalitesi ile kendini gösteren stor modelleri için, en doğru markaya karar vermelisiniz.

Perde Outlet yıllardır bu sektörde hizmet yürüten firmaların başında gelmektedir. Avantajlı fiyat seçenekleri sunarak her bütçeye hitap etmeye çalışmaktadır.

Stor perde fiyatları konusunda müşteri odaklı bir hizmet yürüterek en uygun fiyatları size sunmaktayız. Stor perde modellerinde ₺289,99, ₺439,99 ve ₺499,99 arası fiyatlarda ürün bulmanız mümkündür.

 

Ucuz Stor Perde Nereden Alınır?

Ürün boyutu, model tasarımı, üretim malzemesi ve marka gibi kriterler nedeniyle, sektörde farklı fiyatlardan satışa sunulan stor perdeler görülmektedir. Hepsinin işlevi aynı olsa da, kalitesi ve dayanıklılığı değişiklik göstermektedir. Kaliteli ve dayanıklı olan bir stor perde fiyatı ortalama maliyette size sunulmaktadır.

İhtiyaç duyduğunuz ölçülerdeki perdeyi çok parçalı veya tek parça şeklinde satın alabilirsiniz. Bu noktada parça sayısı arttıkça perdelerin fiyatının da doğru orantılı bir şekilde arttığı görülmektedir. Perde Outlet farklı bütçeler için uygun model tasarımları sunarak, dekorasyonlarınızı zenginleştirmenize yardımcı olmaktadır. Kaliteyi daha uygun ve ucuza almak istiyorsanız, firmamızın ürünlerine göz atmalısınız!

 

Stor Perde Fiyatları Hangi Etkenlere Bağlı Olarak Değişmektedir?

Kendi bütçenize uygun olan stor perde tasarımını seçebilmeniz için bazı kriterlere dikkat etmeniz gerekmektedir. Özellikle bütçe, perde seçiminde en önemli kriterlerden bir tanesidir. Peki, stor perde fiyatları hangi etkenlere bağlı olarak değişiklik göstermektedir? İşte, detaylar!

 

Kullanılan Malzeme

Stor perdeler, farklı malzemelerden üretilmektedirler. En yaygın olarak kullanılan malzemeler ise şu şekildedir; PVC, polyester ve alüminyumdur. PVC stor perdeler, en uygun fiyatlı stor perdelerdir. Polyester stor perdeler, daha dayanıklı ve kalitelidir. Özellikle en çok tercih edilen stor perde türüdür. Alüminyum stor perdeler ise en pahalı storlardır.

 

Perdenin Türü

Farklı alanlarda kullanılmaları storların tür olarak değişiklik göstermesini sağlamıştır. Bu nedenle stor perde fiyatları farklı aralıklarla satışa sunulmaktadır. Her birinin sahip olduğu özellikler ve kullanım alanına kattıkları ayrıcalıklar vardır. İşte, bu ayrıcalıklardan bazıları;

  • Zebra stor perdeler, en popüler stor perde türüdür. Hemen hemen her alanda kullanımı yaygındır.
  • Pliseli stor perdeler, daha şık ve modern bir görünüme sahiptir. Bu nedenle ev dekorasyonlarında tercih edilen ürünler arasında gösterilmektedir.
  • Dikey stor perdeler, pencereyi daha geniş gösterir. Özellikle, bu detay dar alanlara sahip olan kişiler için önemli bir noktadır.

 

Boyut

Perdelerin boyutu, stor perde fiyatları konusunu etkileyen en önemli faktörlerden biridir. Büyük boyutlardaki stor perdeler, daha pahalıdır. Bu nedenle stor almaya karar vermeden önce, alanların en ve boy açısından ebatlarının ölçülmesi gerekmektedir. Böylelikle hem uygun hem de dekorasyona oturan bir stor alımı gerçekleşir.

 

Marka

Perdelerin markası da stor perde fiyatları üzerinde etkilidir. Ünlü markaların stor perdeleri, daha pahalıdır. Ayrıca ünlü markalara ait storlar, hem kaliteli hem de dayanıklıdır. Perde Outlet stor konusunda iddialı ve adından söz ettiren bir firmadır. Brillant marka storları ile evlere hem şıklık hem de kalite kazandırmaktadır.

 

Tasarım

Stor denildiğinde akla tasarım detayları gelmektedir. Çünkü her birinin ayrı ayrı özelliği ve detayları bulunmaktadır. Siz de dekorasyonunuzu göz önünde bulundurarak, en uygun tasarıma sahip storu seçmelisiniz. Peki, tasarım detayları stor perde fiyatları üzerinde etkili midir? Evet. Etkileri ise şu şekildedir;

  • Desenli ve renkli storlar, düz renkteki stor perdelere göre daha pahalıdır. Çünkü desenli modeller, daha göze çarpar.
  • Zebra ve pileli storlar, düz storlar bakımından daha maliyetli olmaktadır. Çünkü zebra ve pileli storlar iç dekorasyonlarda sıklıkla tercih edilmektedir.
  • Motorlu stor perdeler, manuel stor perdelere göre daha pahalıdır. Hem kullanım rahatlığı sunması hem de pratiklik açısından avantaj kazandırılması; motorlu stor perde fiyatları açısından yükselmenin yaşanmasına neden olmaktadır.

 

Perde Rengi

Bir storun tasarımı kadar rengi de fiyatlarına etki etmektedir. Çünkü bir perdeyi gösteren en önemli detay renktir. Özellikle dekorasyonlara uyumlu olan renkler, ortamın havasını olumlu yönde artırır.

Perde Outlet size hem uygun fiyatlı hem de geniş bir ürün seçeneği sunmaktadır. Siz de kendi dekorasyon alanınıza uygun modelde ve renkte bir stor tercih ederek, hayran kalacağınız dekorasyonlara imza atabilirsiniz!

 

Stor Perde Mekanizması

Stor perde çeşitli mekanizmalara sahiptir. Klasik düz mekanizmaları sahip olan storlar, daha uygun fiyatlarda satışa sunulmaktadır. Ancak motorlu olan stor perde mekanizmaları pratiklik ve kullanım açısından kolaylık sağladığı için, daha yüksek fiyatlardan satışa sunulur.

Tercih edeceğiniz modelin mekanizmasını dikkate alarak, uygun fiyat seçeneklerine sahip storlara sahip olabilirsiniz. Rahatınıza düşünseniz ve tek bir tuş kullanarak perdenizi hareket ettirmek istiyorsanız, motorlu modeller tam size göre!

 

Stor Perde Fiyatları Değişiminde Etkili Olan Diğer Faktörler

Stor perde fiyatları konusuna etki eden faktörlerin başlıcaları yukarıda belirtilenler gibidir. Ancak sadece bununla da kalmamaktadır. Perdelerin kurulum ve nakliye işlemleri, stor perde fiyatları açısından yükseltici niteliktedir. İndirim ve kampanyalar ise daha uygun stor alımını kolaylaştırmaktadır.

  • Storların montajı, fiyata dahil olmayabilir. Böyle bir durumda montaj ücretinin ayrıca ödenmesi gerekir.
  • Stor perdelerin nakliye ücreti, fiyata dahil edilmektedir. Ancak dahil edilmemesi durumunda; nakliye ücreti mesafeye ve perdenin boyutuna göre ödenmesi gereken ek maliyettir.
  • Belirli dönemlerde yapılan perde indirimleri ve kampanyaları stor perde fiyatları açısından avantajlıdır.

 

Stor Perde Satın Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Storların alınmadan önce doğru bir şekilde kullanabilmesi ve alana tam oturması için, bazı detaylara dikkat edilmesi gerekmektedir. Perdenin boyutları kadar, tasarımı da en dikkat çekici noktalarından bir tanesidir. Ayrıca stor perde fiyatları konusu da storların satın almadan önce dikkate alınması gerekenler arasında yer alır.

Sizde stor almaya karar verdiğinizde, sırasıyla yapmanız gereken bazı adımları gerçekleştirmelisiniz. Öncelikle yapmanız gereken adımlar, şu şekildedir;

  • Pencerenin enini ve boyunu doğru ölçmelisiniz. Storlar, pencerenizi tam olarak kapatacak şekilde olmalıdır. Uzunluğunu ise zevkinize göre belirleyebilirsiniz.
  • Perdenin türünü seçerken zevkinizi ve dekorasyonunuzu göz önünde bulundurmanız gerekir.
  • Perdenin malzemesini seçerken dikkatli olmalısınız. PVC stor perdeler, en uygun fiyat sunarken alüminyum storlar oldukça pahalıdır. Polyester stor perdeler ise, daha dayanıklı ve kalitelidir.
  • Stor perdelerin kalitesini kontrol etmelisiniz. Storları almadan önce kalitesini, dikişlerini ve malzemesini kontrol etmeniz gerekmektedir.
  • Storların garanti fırsatlarını öğrenmelisiniz. Perdelerin garantisi, olası bir sorun durumunda size yardımcı olmaktadır.

 

Stor Perde Fiyatlarındaki Değişimler Neye Göre Belirlenir?

Stor perde fiyatları, piyasadaki koşullara göre değişiklik gösterebilir. Örneğin; döviz kurlarındaki dalgalanmalar perde fiyatlarına da yansımaktadır. Perde fiyatları marka, tasarım gibi detaylara göre de değişiklik göstermektedir.

 

Stor Perde Kullanım Alanları Nerelerdir?

Tasarım detayları göz önünde bulundurulduğunda stor perdeler; sade, spor ve şık bir dekorasyona uyum sağlamaktadır. Dekorasyonlarınıza ekstra bir görünüm kazandıracak olan storları sahip olmak için, avantajlı stor perde fiyatları arayışında olabilirsiniz. Ancak bir perdenin üretiminde kalite ön plana çıkmaktadır. Perdenin kaliteli olması maliyetini de artışa geçirmektedir.

Ev, iş yeri, ofis, kafe ve birçok alanda oluşturacağınız dekorasyonlarınıza kalite katmak için, Perde Outlet ürünlerini tercih edebilirsiniz. Çünkü bu ürünler kaliteli yapılarıyla uzun yıllar kullanım avantajı sağlamaktadır. Siz de kaliteyi uygun fiyata alarak; oturma odası, salon, mutfak, çalışma odası, yatak odası ve misafir odası gibi alanlarınızda stor kullanımını artırabilirsiniz.

 

Sık Sorulan Sorular

Isıya ve güneşe ekstra dayanıklılık gösteren storlar, farklı fiyatlardan satışa sunulmaktadır. Stor perde fiyatları hakkında birçok detay merak edilmektedir. Özellikle uygun fiyata perdelerin nereden alınacağı, hangi modelin ne kadar fiyattan satın alacağı gibi detaylar, öne çıkan sorular arasında gösterilmektedir. İşte, kullanım alanı geniş olan storlar hakkında en sık merak edilen sorular!

 

En Ucuz Stor Perde Hangisidir?

Storlarda metre bazında fiyatlandırma yapılırken; en, boy ve diğer ölçüler dikkate alınır. Ancak tasarımda, bir perdenin fiyatına etki eden en büyük unsurlardan bir tanesidir. Perde Outlet; en uygun seçenekler sunduğu stor modelleri arasında, düz mat storlar yer almaktadır. Bu ürünlerin metrekare fiyatı ₺289,99’dir.

 

Stor Perde Fiyatları Nasıldır?

Stor perde fiyatları bakımından oldukça uygun ve avantajlıdır. Çünkü dayanıklı ve kaliteli olan bu ürünler uzun yıllar kullanım sunabilmektedir. Ayrıca pratik kullanımları ile de dikkat çekmektedirler. Stor fiyatları metrekare bazında ₺289,99 ile ₺499,99 arasında değişiklik göstermektedir.

 

Zebra Stor Perde Fiyatları Yüksek mi?

Zebra perdeler tasarımları itibarıyla hem güneşlik hem de tül olarak tercih edilmektedir. Bu nedenle zebra stor perde fiyatları tasarımlarına göre değişiklik göstermektedir. Zebra perdelerin metre fiyatı uygulanacak alandaki pencerenin, yükseklik değerleri ve kenar bitimine göre değişiklik göstermektedir.

 

Stor Perde Metresi Kaç Para?

Stor perde fiyatları mekanizma ve kumaş kalitesine bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Ayrıca kullanılan malzemeler, aparatlar ve perde boyutları da fiyatları etki etmektedir. İşte tüm bu detaylar öne çıktığında, özelliklerde baz alınarak metre fiyatları belirlenmektedir. Perde Outlet stor perde modellerimiz, metrekare olarak ₺289,99’den başlamaktadır.

 

Düz Renk Mat Stor Perde Metresi Kaç TL?

Farklı özelliklere sahip perde modellerimiz avantajları stor perde fiyatları ile sunulmaktadır. Metre bazından dikkate alındığında en uygun stor modelimiz, düz mat renge sahip ürünlerdir. Bu ürünlerin metrekare fiyatı ₺289,99’den başlamaktadır.

 

Stor Perde Bir Tanesi Kaç M2?

Stor perde metrekare hesaplamalarında çeşitli formüller baz alınmaktadır. Metrekare en x boy olarak hesaplanmaktadır. Tamamen sizin ihtiyacınız doğrultusunda belirleyeceğiniz ölçülerle, kolay bir şekilde metrekare hesabı yapabilirsiniz. Böylelikle uygun ve yerinde stor perde fiyatları elde etmiş olabilirsiniz.

 

Bir Evin Perdesi Ne Kadar Tutar 2023?

Bir ev için perde modeli seçilecekse fiyat, tercih edilen perde modeli üzerinden belirlenmektedir. Ayrıca perdelerin özel ölçü veya hazır perde olmasına bağlı olarak, stor perde fiyatları değişiklik göstermektedir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız