Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Fon Perde Tutucu O Kadar da Gerekli mi?

Fon Perde Tutucu O Kadar da Gerekli mi?

Fon perde tutucu ile perdelerinize estetik bir görüntü kazandırmak ister misiniz? Pencerelerin süs fon perde kullanımının dışında perde aksesuarı kullanımı gerçekten de gerekli mi, kafanızdaki tüm soruların yanıtlarını bu yazımızda vermek istiyoruz.

 

Perde Aksesuarı Olarak Fon Perde Tutucu

Pek çok işlevi bir arada sunan fon perdelerinizi daha estetik bir görünüme kavuşturmak sizin elinizde. Bunun için de seçenekler arasında çeşitli perde aksesuarları yer almaktadır. Gerek tül perde gerekse de fon perde için kullanım imkanı sunan bu aksesuarlar dekorasyonunuzda eksik kalan adımları tamamlamakta ise birebir!

 

Perde Tutucu Modelleri

Perdelerinizi toplayarak hem görünümünü güzelleştirmek hem de zarar görmesini engellemek amacı ile satışa sunulan pek çok çeşitte fon perde tutucu mevcut. Duvara sabitlenen demir perde aparatı dışında mıknatıslı ve mandal şeklinde perde klipsi bulmak mümkün.

Fon perde için perde tutamacı seçerken mekanda uyguladığınız dekorasyon stiline uygun bir ürün tercih etmeniz gerekiyor. Klasik tarz da dekora edilmiş salonunuzda demir perde fonu çok daha uygun bir ortam yaratır. Minimalist bir tarza sahipseniz mandal şeklinde olan perde klipsi tercih etmeniz daha uygun görünür.

 

 

Perde Tutucu Demir

Kimi zaman trend olmaktan düşse de son yıllarda fon perde tutucu olarak demir modeller sıklıkla tercih ediliyor. Çeşitli desenlere sahip olmanın dışında sunduğu o zengin hava nedeni ile pek çok kişinin ilk tercihleri arasında demir fon tutucu modeller yer alıyor.

Duvara sabitlenen demir tutucu, fon perdenin perde bağı vasıtası ile sabitlenmesini, dökümlü bir duruş sergileyerek şık durmasını sağlıyor. Geometrik şekiller dışında çeşitli figürleri de görebildiğimiz bu modeller klasik tarz severlerin ilk tercihi olmaya devam edecek gibi görünüyor.

 

 

Mıknatıslı Perde Fon Tutucu

Modern tarzı ile şık bir görünüm ortaya çıkaran mıknatıslı fon perde tutucu için duvar delmeye gerek yok! Gümüş ve altın renklere sahip tokalarında ki mıknatıslar sayesinde özellikle pano fon perde modellerinin iki yanda düzenli bir şekilde durmasını kolaylaştırıyor.

Bu modellerde dökümlü bir duruş elde etmek mümkün olmasa da tül perdenin her iki tarafında yer alan kanat fon perdelerin şık bir görünüm ile derli toplu olmasını kolaylaştırıyor.

Mıknatıslı perde fon tutucu tek dezavantajı ise şayet fon perdeniz ince ya da dar ise tutucunun geniş kalması sebebi ile aşağıya kayarak bozuk bir görüntüye sebebiyet verebilme ihtimalidir.

 

 

Mandal Şeklinde Perde Klipsi

Özellikle tül ya da keten fon perde kullanmayı tercih ediyorsanız kolay kullanıma sahip mandal şeklinde ki perde klipsleri seçebilirsiniz. Perdenin dökümlü bir şeklide toplanarak şık bir görünüm elde etmeyi sağlayan bu perde klipslerini kullanmak oldukça kolay!

Perde klipsi için her hangi bir şekilde duvar delmeye gerek kalmıyor. Çok kalın fon perdelerde perde klipsi kullanımı beklenen görüntüyü size veremeyebilir ancak özellikle tül fon perdelerde oldukça farklı formlarda görüntüler elde etmeniz mümkün olur.

 

 

Perde aksesuarları arasında özel bir yere sahip olan perde fonu tutucuları ile her oda da farklı bir atmosfer ve güzellik yakalamanız elbette ki mümkün. Her mekana, her dekorasyon stiline uygun modeller ile birlikte fon perde tutucu nasıl takılır sorusuna cevap aramanız gerek kalmadan hayallerinizi gerçeğe dönüştürebilirsiniz.

Hayatımızı kolaylaştırırken dekorasyonumuza minik dokunuşlar ile katkı sağlayan perde tutucu için o kadar gerekli mi sorusunun yanıtını verdiğimizi umuyoruz. Uygun fiyatı yüksek kalite ile birleştiren perdeoutlet.com olarak evlerinizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Bu amaçla satışa sunduğumuz perde aksesuarları sayesinde sizde evinizde arzu ettiğiniz şıklığı kolayca yakalayabilir, fon perde modelleri için satış sitemize göz atabilirsiniz…

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız