Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Perde Aksesuarları İçin 2024 Önerileri!

Perde Aksesuarları İçin 2024 Önerileri!

Perde aksesuarları birbirinden farklı dekoratif tasarımlarıyla, kullanılan alanlara yenilik kazandırmaktadır. Genel olarak bu ürünler ev dekorasyonunun önemli bir parçası olan perdelerin; daha hoş ve güzel görünmesini sağlamaktadırlar.

Farklı özellikleri sahip perdelerin şık ve estetik görünmesine olanak sunan perde aksesuarları farklı tarzlarda üretilmektedir. Böylelikle dekorasyona önem veren kişiler için geniş seçenekler sunulmaktadır. Aksesuarlardaki renk ve tarz farklılıkları, daha kolay seçim yapılmasını ve dekorasyonların renklenmesini sağlamaktadır.

 

Fon Perde Aksesuarları Nelerdir?

Fon, tül ve perde modelleri için tasarlanan perde aksesuarları çeşitli malzemelerden üretilmektedir. Böylelikle bu ürünler kullanılarak perdelerin estetik bir duruşa sahip olması sağlanmaktadır. Daha çok fon bağcıklarının tutturulması için duvara monte edilen ve askı şeklinde olan aparatlar kullanılmaktadır. Farklı materyallerden üretilen bu askı aparatları çeşitli renklerde tasarlanarak şık tasarımların oluşmasını sağlar.

Birbirinden güzel ve estetik fon perde aksesuarları ile istediğiniz şık bir görünümü oluşturabilirsiniz. Perdelerin sağ ve sol kenarlarının toplanmasını sağlayan bu ürünler, çeşitli özellikleri ile birçok alanda kullanılmaktadır. Peki, fon perdeler için en çok kullanılan aksesuarlar nelerdir? İşte detaylar;

 

Fon Perde Asma Aparatı

Fon perde askısı modelleri arasında yer alan renso ve braçolla, eşsiz bir tarzın oluşmasına imkân sunmaktadır. Perde fon aksesuarları bu perdelerin daha dekoratif bir şekilde bağlanabilmesine olanak sağlar. Böylelikle son dönemlerde oldukça popüler olan perde aksesuarları arasından asma aparatları, sıklıkla tercih edilmektedir.

Avantajlı, pratik ve kullanım kolaylığı sunan fon perde asma aparatları; perdelerin daha derli toplu olmasını sağlar. Bu sayede hem dekorasyonun düzgün olmasını hem de perdenin kusursuz görünmesine yardımcı olur.

 

Fon Perde Demirleri

Fon perde aksesuarları olarak tercih edilen demirler, klasik tarzı sevenlerin seçimleri arasındadır. Daha çok nostaljik ve retro bir ev dekorasyonuna sahip olmak isteyen kişiler, eşsiz desenlerdeki perde demirlerini tercih etmektedir.

Fon perde demirleri özellikleri şu şekildedir;

  • Perdelerin duvara tutturulmasında etkilidir.
  • Duvara kolayca monte edilir.
  • Perdelerin kolay bir şekilde kenara toplanarak şık bir görüntü oluşturmasını sağlar.
  • Farklı materyallerden üretilerek, seçim kolaylığı sunar.
  • Rustik perde modelleri ile uyumlu bir birliktelik yakalar.

 

Fon Perde Duvar Aparatları

Fon perde duvar perde aksesuarları olarak bilinen renso, farklı formlarda bulunmaktadır. Genellikle metalden elde edilen bu aparat, gümüş ve gold renkleri ile de satışa sunulmaktadır. Duvara monte edilerek kullanılan fon perde duvar aparatları; estetik perde bağcıkları ile fonların daha şık bir görünüme kavuşmasını sağlar.

 

Fon Perde Süsleri

Aksesuar perde modellerin daha hoş ve güzel görünmesi için tasarlanmaktadır. Özellikle fon perdelerde kullanılan aksesuarlar, kullanıldığı modele eşsiz bir tarz kazandırır. Son dönemlerde oldukça popüler olan ve moda hâline gelen bu ürünler; ev dekorasyonunun en fazla tercih edilen tamamlayıcı parçalarıdır.

Fon perde aksesuarları ve süsleri, perdelerin naif bir şekilde sergilenmesini sağlar. Seçeceğiniz fon perde süsleri ile renkli ve canlı dekorasyonlar oluşturabilirsiniz. Bu ürünler ile benzersiz bir iç mekana sahip olabilmeniz mümkündür.

 

Fon Perde Takma Aparatı

Perdeler söz konusu olduğunda, çeşitli ayrıntılara dikkat edilmesi gerekir. Özellikle renk ve tasarımına bağlı olarak, fon perdeler için tercih edilen perde aksesuarları özenle seçilmelidir.

Perdelerinizin ve aksesuarların kaliteli olabilmesi için Perde Outlet firmasının ürünlerini kullanabilirsiniz. Birbirinden güzel modele sahip aksesuarlar ile fon perdelerinizin daha güzel olmasını sağlayabilirsiniz.

Fon perde aparatları arasında perde stoperleri ve çubuk finalleri gibi aksesuarların kullanımı oldukça yaygındır. Bu ürünler istediğiniz sonuçları elde etmenizi ve perdenizin bambaşka bir görünüme kavuşmasını sağlar. Burada yapmanız gereken perde modelinize en uygun fon perde takma aparatı seçerek, iyi bir görünüm elde etmektir.

 

Fon Perde Tutacağı

Kornişler üzerine takılan ve estetik bir ürün olan fon perde tutucu demir veya farklı materyallerden üretilmektedir. Perdeleri sabit bir şekilde saran bu ürünler, duvara da monte edilmektedir. Duvara monte perde tutucu tasarımları genellikle geniş biçimlerde üretilmektedir. Böylelikle daha güzel ve estetik bir görünüm sunmaktadır.

Plastik, demir, metal, alüminyum ve ahşap perde tutucu modelleri; ev ve ofisler için uygun şekilde tasarlanmaktadır. Bu sayede her mekânın havasını değiştirecek aksesuarlar satışa sunulmaktadır. Böylelikle farklı desen ve yapıdaki ürünler ile ev dekorasyonunun zenginleşmesi ve perdelerin daha hoş görünmesi sağlanır.

 

Fon Perde Bağlama Aksesuarları

Farklı renklerde ve tasarımlarda üretilen fon perde bağlama aksesuarları doğru modellerde kullanıldığında, şık ve gösterişli olabilmektedir. Hem estetik hem de uygun fiyatlı fon perde bağı mıknatıslı tasarımları yaygın bir şekilde tercih edilmektedir.  Perde bağlama aparatları yani braçolla modelleri; gold, gümüş ve antrasit tonlarında daha yaygın bir şekilde üretilir.

Fon perdenizin rengine göre tercih edeceğiniz fon perde bağlama aksesuarları; hem dekorasyonunuzla uyumlu olmakta hem de fonun tasarımını daha iyi göstermektedir. Perde Outlet pratik ve kullanım açısından size kolaylık sunacak aksesuarların satışını gerçekleştirmektedir.

 

Fon Perde Aksesuar Fiyatları Nasıldır?

Ev dekorasyonlarının en önemli parçaları arasında yer alan perdeler, küçük ayrıntılar ile daha gösterişli ve güzel hale getirilmektedir. Eşsiz görünüme ve yüksek kaliteye sahip fon perdelere sahip olmak istiyorsanız, fon perde askı aparatı modellerini tercih etmelisiniz. Çünkü perdelerin daha hoş görünmesini sağlayan aksesuarlar, dekorasyonların havasını olumlu yönde yükseltmektedir.

Fon perde askı aparatları, tutucu modelleri ve fon perde bağı fiyatları, kendi aralarında modelden modeli değişiklik göstermektedir. Aksesuarların fiyatlarını etki eden noktalar ise şöyledir;

  • Aksesuar üretiminde kullanılan materyalin türü
  • Aksesuarın tasarımı ve modeli
  • Aksesuarların rengi
  • Aksesuarların fonksiyonel özellikleri
  • Aksesuarların kullanımı ve sunduğu avantajlar

 

Tül Perde Aksesuarları Nelerdir?

Evinizi dekore ederken tercih edeceğiniz perdenin tasarımını göz önünde bulundurmalısınız. Bu doğrultuda perdenin yapısına bağlı olarak güzel bir aksesuar seçebilir ve dekorasyonda avantaj elde edebilirsiniz. Tül perdelerin kendine has dokusu ve görünümü oldukça şıktır. Ancak uygun olarak seçilen perde aksesuarları, tüllerin görünümünü güzelleştirerek farklı bir tarz kazandırır.

Tüller için farklı özel detaylara ve kullanışlı yapıya sahip birçok aksesuar bulunmaktadır. Bu aksesuarlar, perdenin özelliklerine bağlı olarak farklılık gösterir. Tüller için doğru bir şekilde aksesuar tercihi yaparsanız, verimli bir kullanım elde edebilirsiniz. İşte, tül perdeler için en çok tercih edilen aksesuar modelleri;

 

Tül Perdeye Takılan Süsler

Tül perdelerin daha hoş ve görünüm açısından farklı olmasını istiyorsanız, bu perdeler için üretilmiş perde aksesuarları tercih edebilirsiniz. Tüllerin düz ve sade tasarımlarını renklendirme ve zenginleştirme noktasında, farklı tasarımlardaki aksesuarlar işinize yaramaktadır. Çeşitli detayları, eşsiz tasarımları ve göz alıcı görünümleri ile dekorasyonlarınıza renk katan aksesuarlar arasında şu ürünler yer almaktadır;

  • Sarkıt aksesuarlar
  • Çiçek işlemelere sahip aksesuarlar
  • Şerit saçaklar
  • Braçol
  • Renso
  • Perde kancası
  • Kruvaze mekanizma
  • Perde boncuğu
  • Perde mandal tokaları

 

Dikey Tül Perde Askı Aparatı

Dikey perde aksesuarları olarak satışa sunulan ürünleri tercih edebilirsiniz. Kornişe takılan veya duvara monte edilen birçok aksesuar ile dikey tül perdelerin görünümünü değiştirebilirsiniz. Tüller yapıları itibariyle zarif ve şık bir görüntüye sahiptir. Ancak aksesuarlar kullanılarak, tüllerin daha farklı ve eşit bir görünüme kavuşması sağlanır.

Siz de evinizin sade ancak şık bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız; kristal taş işlemeli, renkli veya sade aksesuarları tercih ederek dekorasyonlarınızı renklendirebilirsiniz. Perde Outlet üzerinden tül perdeleriniz için aksesuar seçimi yapabilir, değişim için ilk adımı atabilirsiniz.

 

Duvara Monte Perde Tutucu Modelleri

Perde aksesuarları arasında yer alan duvara monte perde tutucu modelleri, en sık tercih edilen ürünlerdir. Çünkü bu modeller hem daha pratik bir kullanım hem de estetik bir görünüm sunmaktadır. Tül perdelerin hoş bir görünüme kavuşması ve perde detaylarının daha net görülebilmesi için; duvara monte aksesuarlar iyi bir seçenektir.

Perdenin tasarımına göre tercih eden aksesuarlar ile, tüllerin sade yapıları zenginleştirilmektedir. Böylelikle hem dekorasyonun havasını değiştirecek hem de ortama farklı bir görünüm kazandıracak perde kullanım detayları oluşturulabilmektedir.

 

Stor Perde Aksesuar Modelleri Nelerdir?

Stor perde aksesuarları birkaç farklı tasarıma sahiptir. Bu ürünler kalite ve güvenlik açısından oldukça kullanışlıdır. Stor perdeler için tercih edilecek aparatların kaliteli olmasına dikkat etmelisiniz. Çünkü bu ürünler ufak bir detay olarak görülse de, mekanik bir ürün oldukları için kolay bir şekilde bozulabilme gösterebilmektedir.

Kaliteli ve uzun yıllar kullanıma uygun olan stor perde aksesuarları Perde Outlet üzerinden satın alınabilir. Stor perde askı aparatları ve duvara edilen aksesuarlar, perdelerin daha pratik bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Ayrıca bu ürünlerin zaman zaman değiştirilmesi de gerekir. Storlar için en çok tercih edilen aksesuarlar ise şu şekildedir;

 

Stor Perde Askı Aparatı

Korniş aparatı olarak da bilinen stor perde aksesuarları genel olarak gümüş ve gold renklerden oluşmaktadır. Bu iki renge sahip olan modeller her perde türü ile uyumludur. Kaliteli stor perde askı aparatları vidasız, kolay ve hızlı bir şekilde kornişe takılmaktadır.

Stor perdelerin ölçüsüne göre kenarlardan boşluk bırakılarak bu aparatın takımı gerçekleşir. Daha sonra stor perde kornişe takılır.

 

Kruvaze Perde Aksesuarları Nelerdir?

Perde aksesuarları ev dekorasyonunda önemli bir role sahiptir. Perdelere şıklık katan ve tasarımını tamamlayan ürünler, modellerin daha çekici hâle gelmesini sağlamaktadır. Aksesuarlar, kullanılan perdenin daha işlevsel olmasına da etki etmektedir.

Kruvaze perde aksesuarları dekorasyonlarda küçük ama etkileyici bir dekoratif ürünlerdir. Doğru olarak seçildiklerinde perdenin daha zarif bir görünüme kavuşmasını ve odanın genel görünümünün iyileşmesini sağlarlar. Bu ürünler perdenin pratik ve işlevselliğini artırırken, aynı zamanda daha dekoratif olmasına da imkân sunar.

Kruvaze perde aksesuarlar arasında yalancı kruvaze ve braçol yer almaktadır. Braçol perdenin üst kısmına takılır ve perdelerin daha kolay açılabilmesini sağlar. Yalancı kruvaze ise perdenin iki yanına takılan ve üst kısımda birleşen bir üründür. Her iki model de perdenin daha zengin ve gösterişli olmasını sağlar.

 

En Trend Perde Tutacağı Modelleri Nelerdir?

Popüler olarak tercih edilen perde aksesuarları dekoratif tasarımları sayesinde yaşam alanlarının havasını değiştirmektedir. Ev dekorasyonunda tamamlayıcı bir parça konumunda olan bu ürünler perdelerin daha şık görünmesine imkan sunar. Ayrıca özenle üretilen tasarımlarıyla odaların daha ihtişamlı bir görünüme kavuşmasını sağlar.

Perde aksesuarları; stor, fon, tül ve zebra perde modelleri için özel detaylara ve kullanışlı tasarımlara sahiptir. Aksesuarlar her perde modeli için özenle seçilmeli ve doğru bir kullanım sunmalıdır. Bu nedenle her aksesuar çeşidinin kurulum aşaması birbirinden farklıdır. Özellikle perdeler için tercih edilecek olan aksesuarların da bu doğrultuda seçilmesi gerekir.

2024 yılında birbirinden farklı tasarımları ile göz dolduran aksesuarlar bulunmaktadır. Özellikle her perde modeline uygun olan aksesuarlar daha çok dikkat çekmektedir. İşte, bu noktada en trend aksesuar modelleri şöyle sıralanabilir;

 

Ahşap Perde Tutacağı

Ahşap renso modeller hem model hem de klasik tarzları ile dikkat çekmektedir. Özellikle ev dekorasyonlarında avangart mobilyalar tercih eden kişiler, ahşap dekoratif perde tutucu modellerini tercih edebilir. Rustik perde aksesuarları olarak geçen bu ürünler, pek çok tasarıma sahiptir.

Aksesuarlar tek olarak kullanılacağı gibi, takım şeklinde de tercih edilebilir. İşte, ahşap olarak kullanılan aksesuarlar arasında en çok seçilen modeller;

  • Ahşap kol bağı
  • Ahşap renso ve braçolla
  • Ahşap püskül ponponlu aksesuarlar
  • Ahşap duvara monte modeller

 

Duvara Monte Perde Tutacağı

Duvara monte perde aksesuarları arasında yaygın olarak tercih edilen birçok ürün bulunmaktadır. Özellikle yeni sezonda trend olan gümüş ve gold renklere sahip mıknatıslı aksesuarlar, daha yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Halat formunda bulunan duvara monte ürünler hem şık hem de modern bir tasarıma sahiptir. Böylelikle her perde modeline uygun olarak üretilmekte ve dekorasyonlarda tercih edilmektedir. Duvara monte tokalı ve püsküllü seçenekler, mıknatıslı mandallar; bu sezon en çok tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır.

 

Kanat Perde Tutacağı

Perdelerinizde şık ve zarif bir görünüm kazandırmak istiyorsanız perde aksesuarları arasından kanat formundaki aksesuarları tercih edebilirsiniz. Bu aksesuarlar hem modern bir görünüm sunmakta hem de perdelerin farklı bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır.

Kanat formundaki perde tutacakları, fon perdeler ile iyi bir uyuma sahiptir. Genellikle gold ve gümüş renklerin hakim olduğu bu aksesuarlar vizyon, beyaz, siyah mint yeşili ve kahverengi gibi fonlarda kullanılarak, bütünleyici bir dekorasyon oluşturulmaktadır.

 

Korniş Perde Tutacağı

Korniş tutacağı veya korniş perde aksesuarları son derece estetik ürünlerdir. Kornişlerin üzerine takılarak, perdelerin daha güzel ve hoş görünmelerini sağlar. Geniş model seçeneğine sahiptir. Böylelikle müşterilerin beğenisini kazanmaktadır.

Genellikle geniş biçimde üretilen korniş aksesuarları, perdeler için ideal boyuttadır. Perdelerin pratik ve kolay kullanılmasına olanak sağlar. Bu ürünleri kullanırken, aksesuarın bir ucunu kornişe diğer ucunu perdeye takmak yeterlidir.

 

Metal Perde Tutacakları

Metal perde aksesuarları kullanıldıkları alanlara eşsiz bir tarz kazandırmaktadır. Dekoratif şekilde kullanılan aksesuarlar ile trend ve modern dekorasyonlar oluşturulabilir. Son yıllarda tekrardan popüler hâle gelen metal aksesuarlar, perdelerin genel görünümünü iyileştirmektedir.

Zengin model ve tasarım çeşitlerine sahip olan metal aksesuarlar, birçok perde türü için kullanıma uygundur. Özellikle tül ve fon perdelerde tercih edilmektedirler. Siz de Perde Outlet üzerinden satın alacağınız perdelerinizi, uygun aksesuarlar ile tamamlayarak bir bütün oluşturabilirsiniz!

 

Ev Dekorasyonunda Perde Aksesuarları Kullanımı Neden Önemlidir?

Perde aksesuarları seçimi bir hayli önemlidir. Çünkü doğru seçilen aksesuarlar, perdelerin daha işlevsel ve görsel açıdan iyi olmasını sağlamaktadır. Dekorasyonlarınızı oluştururken seçtiğiniz perdelerin ekstra bir görünüm kazanmasını istiyorsanız, ekleyeceğiniz aksesuarlar ile bunu gerçekleştirebilirsiniz.

Farklı alanlarda kullanılan perdeler için birbirinden güzel perde aksesuarları bulunmaktadır. Bu aksesuarlar evlerin çeşitli alanlarında kullanılmaktadır. Hatta kullanıldıkları alana göre isimlendirilmektedirler. Hem dekorasyon stili hem de aksesuarların kullanıldığı alan, çeşitliliği isimlerle adlandırılmalarını sağlamaktadır. İşte, bu alana giren aksesuar çeşitleri;

  • Rustik perde aksesuarları
  • Ahşap perde aksesuarları
  • Bebek odası perde aksesuarları
  • İp perde aksesuarları
  • Jaluzi perde aksesuarları
  • Kanat perde aksesuarları
  • Kol bağı renso aksesuarlar
  • Korniş aksesuarları
  • Mutfak perde aksesuarları

Mutfak, ofis, genç odası, yatak odası, bebek odası gibi odalarda bu tarz aksesuarların kullanılması, perdelerin işlevsel olarak kullanılmalarını kolaylaştırmaktadır. Genellikle çocuk odaları gibi alanlarda stor perde aksesuar modelleri tercih edilmektedir. Mutfak ve ofis gibi alanlarda da bu tarz aksesuarlar tercih edildiği için, stor perde aparatlarının kullanımı daha yaygındır.

 

Perde Aksesuarları Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Perde aksesuarları seçiminde genel dekorasyon tarzınızı ve sizi yansıtan parçaları tercih etmelisiniz. Ayrıca perdenizin özelliklerine göre bir aksesuar seçmek de o alanın daha konforlu bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır.

Zaman zaman çeşitli aksesuarlar popüler olmaktadır. Ancak siz uzun süreli kullanım sunacak bir aksesuar arıyorsanız, sezonluk moda anlayışı yerine; sizi yansıtan ve severek kullanabileceğiniz ürünlerden yana tercihte bulunmalısınız. Tüm bu noktalara dikkat ederek, aksesuar kullanacağınız alanı iyi bir şekilde incelemeli ve odayı iyi analiz etmelisiniz.

Dekorasyonda tercih ettiğiniz perdeleri ve perde ölçülerini dikkate alarak uygun ve doğru bir aksesuar seçmelisiniz. Yani dekorasyonlarınızda kullandığınız perde sayısı, bu perdeler için kullanacağınız aksesuar parçaları; mekana, perde modeline uyumlu olmalıdır.

Örneğin; minimal bir tarz oluşturmak istiyor ve sade bir perde seçmek istiyorsanız, daha klasik ve avangart bir havaya sahip aksesuarları seçebilirsiniz. Aynı zamanda gösterişli ve daha göz alıcı perdeler için ise, daha çok sade ve estetik duruşlu aksesuarlar iyi bir seçenek olur.

Tamamen sizin göz zevkiniz ve genel dekorasyonunuz aksesuar seçimine etki etmelidir. Ayrıca perdelerin işlevsellik ve estetik dengesini de iyi bir şekilde korumalısınız.  Tek yapmanız gereken tarzınızı ve dekore edeceğiniz alanı iyi bir şekilde tanımaktır.

 

Perde Outlet Perde Aksesuarları Nelerdir?

Perde Outlet perde için aksesuar modelleri, hem işlevsel hem de görünüm açısından estetiktir. Bu noktada perdeye eşlik eden, ince dokunuşlara sahip olan tüm aksesuarlar; modellerin daha kullanışlı hale gelmesini sağlamaktadır.

Firma genel olarak tercih edilen aksesuarlar arasında renso, L ayaklar ve zincirlerin satışını gerçekleştirmektedir. Bu ürünler kullanım açısından büyük kolaylık sağlamakta ve fiyat bakımından da uygun seçenekler sunmaktadır.

 

Perde Aksesuarları Nasıl Takılır?

Dekorasyonlarında daha farklı bir görünüm ve estetik elde etmek isteyen kişiler, perde aksesuarları tercih etmektedir. Bu ürünlerin alımından sonra montajını nasıl yapılacağı ve kullanım detayları merak edilmektedir. Bilinmesi gerekir ki perdeler için tercih edilen aksesuarların kurulumu ve montajı, basit ve pratik işlemlerden oluşmaktadır.

Renso aksesuarlar perdenin boyutuna göre ölçü alınarak duvara montelenmektedir. Bu ürünler perde kanatlarının duvara sabitlenmesini ve camdaki perde detayları net bir şekilde görülmesini sağlamaktadır.

Stor perde ayağı olarak tercih edilen L ayak modelleri ise duvara monte edilmektedir. Perde mekanizması bu ayağa sabitlenerek kullanılmaktadır. Perde zincirleri, stor perdelerin daha açık kolay bir şekilde açılıp kapanabilmesini sağlar. Yani perdenin ileri ve geri hareket edecek şekilde kullanılması için de, bu tarz aksesuarların kullanılması gereklidir.

 

2024 Perde Aksesuarları Fiyatları Nasıldır?

Perde aksesuarları; özellikleri, modelleri, tasarım detaylarına göre farklı fiyatlar üzerinden satışa sunulmaktadır. Ayrıca ürünlerin kalitesi de fiyatlar üzerinde etkili olmaktadır. Perde aksesuarları satın alınırken aksesuarın uygun fiyatlı bir şekilde satışa sunulması, kaliteli olduğu anlamına gelmemektedir. Bu nedenle aksesuarların güvenilir firmalardan alınması gerekir.

Perde Outlet uygun fiyat ve yüksek kalitedeki ürünleri ile taleplerinize karşılık vermektedir. Web sitesi ve showroomlardan; tül perde, fon perde ve stor perde gibi modeller için birçok aksesuar modeline ulaşabilirsiniz. Tercih edeceğiniz aksesuarların fiyatları ise Perde Outlet’te ₺49,99’den başlamaktadır.

 

Sık Sorulan Sorular

Dekorasyonları zenginleştiren ve perdelere farklı bir görünüm kazandırmak için tercih edilen perde aksesuarları seçiminde, çeşitli sorular ön plana çıkmaktadır. Her geçen gün kullanımı artan bu ürünler ile ilgili en sık sorulan sorular şu şekildedir;

Bebek Odası Perde Aksesuarları Nelerdir?

Bebek perde aksesuarları arasından stor perde aparatları yer almaktadır. Çünkü bebek odalarının kullanımına uygun olan ürünler stor perdelerdir. Ayrıca çeşitli renklere sahip fon perdelerde bebek odaları için idealdir. Odanın tarzına ve kullanım amacınıza göre bu alanlar için, en uygun aparatları tercih edebilirsiniz.

Perdeyi Duvara Tutturma Aparatı Nedir?

Duvara monte perde aksesuarları arasında renso ve braçolla yer almaktadır. Bu ürünler duvara monte ederek, perdeyi sarmaktadır. Ayrıca geniş bir şekilde üretilerek, kolay bir kullanımda sunmaktadır. Farklı renkleri ve tasarımlarıyla duvara monte aksesuarlar, son yıllarda yaygın bir şekilde kullanılmaktadır.

Perde Topuzları Modelleri Nelerdir?

Perde aksesuarları arasında yer alan perde topuzları, genellikle stor perdeler için ideal bir üründür. Farklı renkleri, tasarımları ve kristal taşlarıyla dikkat çeken bu ürünler, dekorasyonlara zarif bir görünüm kazandırmaktadır. Genellikle bir veya birden fazla toptan ve püskülden oluşmaktadırlar.

Güllü Perde Aksesuarları Kullanışlı mı?

Güllü perde aksesuarları olarak, kruvaze perde gülleri ve güllü braçol aksesuarlar yer almaktadır. Bu ürünler tasarıma uyumlu bir şekilde seçilmelidir. Farklı renk tonlarına sahip güllerin kombin bir şekilde üretildiği aksesuar tasarımları; hem şık hem de dekorasyona enerjik bir görünüm kazandırır. Halat formundaki yapısı kullanışlı olmalarını kolaylaştırmaktadır.

Perde Aksesuarları Nedir?

Perde aksesuarları tıpkı perdeler gibi pencere görünümünün daha güzel olmasında etkilidir. Ayrıca dekorasyon görünümünün daha da geliştirilmesi için kullanılan tamamlayıcı parçalar arasında yer almaktadırlar. Bu aksesuarlar renk ve stil gibi farklı detaylarda üretilerek, perdelerle uyumlu olarak kullanılmaktadır.

Perde Tutucu Adı Nedir?

Kullanılan dekorasyonları farklı bir görünüm kazandıran ve perde tutucu olarak bilinen braçolla, fon perde aksesuar modelleri arasında yer alır. Ev dekorasyonlarında yoğun bir şekilde tercih edilen bu ürün, son dönemlerde de oldukça popüler hâle gelmiştir.

Perde Aparatı Nedir?

Perde aksesuarları ve aparatları, perdelerin kolay ve pratik bir şekilde kullanılmasını sağlamaktadır. Farklı perde aparatları bulunmaktadır. Perde zincirleri, perde halatları, renso, perde demirleri ve braçolla bu aparatlardan sadece bazılarıdır.

Bracol Ne Demek?

Braçol olarak bilinen perde aksesuarları, birçok tasarımda üretilmektedir. Her türlü perdede kullanılabilen bu ürünler, metal ve çeşitli süslerle dikkat çekici tasarımlarda bulunmaktadır. Fon perde ve tül perde gibi modellerde kullanılarak, perdenin daha şık bir görünüme kavuşmasını sağlamaktadır.

Perdenin Ucuna Takılan Şey Nedir?

Kornişten kayan perdelerin daha sabit bir şekilde tutulabilmesi için perde aksesuarları tercih edilir. Bu aksesuarlara ise korniş takma aparatı denilmektedir.

Korniş Yerine Ne Kullanılabilir?

Korniş yerine rustik perde modelleri tercih edilmektedir. Bu ürünler bir silindir düzeneğine halkaların yerleştirilmesi ve bu halkalara asılan perdelerden oluşmaktadır. Daha çok eski dönemlerde kullanılan bu yöntem, evlere nostaljik bir görünüm kazandırmaktadır.

Perde Aksesuarları Hangi Renkli Perdeler İle Uyumlu Olur?

Perde aksesuarları tasarım ve rengine göre farklı renklerdeki perdeler ile uyumludur. Gold renkler; kırmızı, mavi, beyaz ve siyah gibi perdelerle uyumlu iken, gümüş renge sahip aksesuarlar hemen hemen her perdeye uyum sağlar.

Perde Aksesuarları Nereden Alınır?

Perde aksesuarları güvenilir perdecilerden temin edilmelidir. Kalitesinden ve güvenilirliğinden emin olunan Perde Outlet firmasından; bu aksesuarları temin edebilirsiniz.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız