Sosyal Medya Hesaplarımız

Türkiye'nin en iyi Perde Blog'u
Çocuk Odası Perde İle Kalplere Dokunuş!

Çocuk Odası Perde İle Kalplere Dokunuş!

Çocuk odası perde modelleri; çocuğun kişiliğini ve hayal gücüne göre seçilmelidir. Çünkü bu alanlar onlar için özeldir ve seçilecek perdelerin de bu denli özel olması gerekir. Çocuk odası perde tasarımları odanın dekorasyonunda önemli bir yere sahiptir. Hem de odanın atmosferini tamamlayarak işlevsel bir kullanım sunar.

Çocuklar için oda dekore ederken; onların yaşına, ilgi alanlarına göre hareket etmelisiniz. Çocuk odası perde seçimlerinizde; odalara görünüm, renk ve işlevsellik katabilirsiniz. Aynı zamanda onların zevk ve ihtiyaçlarını karşılayacak çocuk odası perde modellerine yer vererek, özel bir yaratabilirsiniz.

 

En Kullanışlı Çocuk Odası Perde Modelleri

Çocuk odası perde modellerinde, farklı seçeneklere sahip birçok tasarım bulunmaktadır. Bu ürünlerin her biri çeşitli özelliklere ve pratik kullanıma sahiptir. Her geçen gün yenilenen perde sektöründe, çocuk odaları için kullanışlı ürünler tasarlanmaktadır. Bu noktada çocuk odası perde seçimlerinde; hem çocukların kullanırken rahatlık duyacağı hem de genel dekorasyonuna olumlu yönde etki edecek ürünler seçilmelidir.

Modern ve trend hâline gelen çocuk odası perde modelleri arasında, zebra ve stor perdeler yer almaktadır. Daha klasik ve romantik bir ortam için ise fon perdeler ve tül perdeler tercih edilmektedir. Tabii bu ürünler kullanım alanı ve çocuğun yaşına göre de değişiklik göstermektedir. Bu noktada;

  • Zebra perdeler çocuk odası perde modelleri olarak tercih edilmektedir Çünkü bu ürünler hem güneş ışığını kontrol etmeye yardımcı olmakta hem de modern bir görünüm sunmaktadır.
  • Fon perdeler çocuk odalarında kullanılarak, ortamın daha hoş ve görsel açıdan tamamlanmasına imkân sunar.
  • Tül perdeler ise hafif yapılarıyla daha romantik ve şık bir atmosfer oluşturur.
  • Çocuğunuz için gizlilik ön plandaysa, stor perde kullanılması önerilmektedir. Çünkü storlar odanın ışıklandırılmasını düzenler ve ihtiyaç duyulan gizliliği sunar.

 

Çocuk Odası Güneşlik Perde Modelleri

Çocuk odası perde modelleri arasında yer alan güneşlikler, genellikle sade renklerde tercih edilmektedir. Çocuk odalarının yeterli düzeyde güneş alması gerekmektedir. Bu durumu göz önünde bulundurarak güneşlik seçiminizi yapmalısınız. Gün içinde güneşin doğru oranlarda odaya girmesi için, açık renk tonlarında olan güneşlik çocuk odası perde modellerini seçmelisiniz.

Dekorasyonlarda tercih edeceğiniz ürünler kaliteli olmalı ve kendini göstermelidir. Özellikle Perde Outlet güneşlikleri, hem tasarımı hem kumaş detayları hem de dokularıyla kendini göstermektedir. Tercih edeceğiniz güneşlikler çocuğunuz için ideal bir dekorasyonu oluşturmalıdır. İşte, bu noktada dekorasyonlarınıza yeni bir görünüm kazandıracak güneşlik modelleri şöyledir;

  • Krem saten güneşlik perde
  • Beyaz saten güneşlik perde
  • Karartma güneşlik perde modelleri

 

Çocuk Odası Fon Perde Modelleri

Fon perde çocuk odası dekorasyonlarının en gözde parçalarından bir tanesidir. Özellikle birbirinden güzel renk tonlarına sahip olan perdeler, çocukların istedikleri gibi bir dekorasyona sahip olmasını sağlamaktadır.

Kız ve erkek çocukları için ayrı ayrı renklerde satışa sunulan fonlar, çocuk odası perde modelleri olarak geniş bir renk seçeneği sunmaktadır.

Perde Outlet fon çocuk odası perde modelleri konusunda birçok seçenek sunarak, ebeveynlerinde karar vermesini kolay hâle getirmektedir. Çocukların sahip oldukları en özel mekân olan odalar, en iyi şekilde dekore edilmelidir. Böylelikle onların sevecekleri ve vakit geçirirken huzur bulacakları bir alana sahip olmaları sağlanır. İşte, kız ve erkek çocukları için en gözde olan fon  perdeler ve renkleri;

  • Kız çocukları için; bordo düz fon perde, mürdüm düz fon perde, gül kurusu düz fon perde, bej rengi düz fon perde ve hardal düz fon perde.
  • Erkek çocuklar için; antrasit düz fon perde, keten vizon fon perde, indigo mavisi fon perde, İT yeşili düz fon perde, mavi düz fon perde, füme hazır koyu gri düz fon perde, antrasit gri keten fon perde ve sütlü kahve düz fon perde.

 

Çocuk Odası Stor Perde Modelleri

Pratik kullanımları ile ön plana çıkan çocuk odası store perde modelleri oldukça popüler bir hâle gelmiştir. Genellikle çocukların daha kolay kullanabileceği ve tek bir panel halinde bulunan bu ürünler, özel bir mekanizma ile çalışmaktadır. Stor perde mekanizması zincir veya ip yardımı ile açılır ve kapanır. Bu sayede çocuklar için kolay bir kullanım sunar.

Farklı renk, boyut ve desen gibi özellikleri sahip olan stor çocuk odası perde modelleri, hemen hemen her dekorasyona uyum sağlamaktadır. Çocuğunuzun yatak odası hangi temaya sahip olursa olsun, bu perdelerin kullanımı size birçok yönden avantaj sunmaktadır. Özellikle güneş ışınlarını engellemesi ve odada istenilen mahremiyeti sunması, bu ürünlerin bazı avantajları arasındadır.

Stor perde modelleri, farklı çeşitleri ile birçok alanda kullanım sunmaktadır. Çocuk odası perde modelleri olarak tercih edilmeleri, görsel açıdan şık bir görünüm sağlamalarından kaynaklanmaktadır. Ayrıca popüler olan bu ürünler, farklı tasarım detaylarına da sahiptir. Genellikle çocuk odaları için en çok tercih edilen storlar şu şekildedir;

  • Düz stor perde modelleri; bu ürün tek bir kumaş parçasından oluşmaktadır. Böylelikle sade bir dekorasyon isteyen çocuklar için ideal bir ürün olmaktadır. Çocuğunuzun göz yormadan huzurlu bir alana sahip olmasını istiyorsanız, bu ürünleri tercih edebilirsiniz.
  • Sun screen stor perde modelleri; güneş ışığının içeri girmesini engelleyen bir yapıya sahiptir. Çocuğunuz kendine ait bir alan ve daha karanlık bir oda istiyorsa, bu ürünleri gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz.
  • Mat stor perde modelleri; mat bir görünüm sunum storlar, ışığın filtrelemesini sağlamaktadır. Özellikle ışıktan rahatsız olan çocuklar için, en çok tercih edilen ürünler arasındadır.
  • Raylı stor perde modelleri; özel bir ray sistemi kullanılarak hareket ettiren raylı storlar, şık ve modern bir görünüm sunar. Genellikle bu ürünler ipek, polyester ve pamuk gibi malzemeler üretilerek yapılmaktadır.

 

Çocuk Odası Tül Perde Modelleri

Tül perdeler farklı tasarımları sayesinde her türlü dekorasyonda kullanılmaktadır. Çocuk odalarında sade bir dekorasyon istiyorsanız, düz tül perdeleri tercih edebilirsiniz. Daha gösterişli ve modern bir görünüm için ise keten ve çizgili tüller iyi bir seçenek olmaktadır. Tamamen çocuğunuzun tarz ve kişisel zevklerine uygun olarak çocuk odası perde seçimi yapmalısınız.

Her oda stiline ve temasına uygun olarak farklı tarzlarda tül perdeler üretilmektedir. Estetik, sadelik ve modern bir görünüm elde etmek için, kendine özgü detayları bulunan tüller tercih edilmektedir. Çocuk odası perde modelleri için tül tasarımlar seçmek istiyorsanız, çocuğunuzun cinsiyeti ve neleri sevdiğini göz önünde bulundurmalısınız. Bu noktada;

  • Erkek çocuk odaları kız çocuklarına göre biraz daha sade ve modern görünmelidir. O yüzden erkek çocuk odalarında dekorasyon için sade tüller tercih edilmelidir. Bu tüller desensiz bir yapıya sahiptir ve genellikle ekru, krem ve beyaz gibi tonlarda bulunmaktadır.
  • Kız çocuk odaları ise görünüm yönünden güçlü ve enerjik bir tasarıma sahip olmalıdır. Dantelli, işlemeli, çizgili ve desenli tüller; kız çocuk odalarına çok yakışmaktadır. Bu ürünler yapıları sayesinde odalara estetik bir görünüm ve hareket kazandırmaktadır.

Çocuk odası dekorasyonlarında doğal bir görünüm istiyorsanız, keten tül perde modelleri aradığınız dekorasyonu size vermektedir. Rustik bir görüntü ve doğal bir görünüm için bu ürünler oldukça idealdir. Bu tüllerin en sevilen özellikleri yarı şeffaf olmalarıdır. Böylelikle odaya loş bir ışığın girmesini sağlarlar. Çocuklar için de benzersiz ve ilgi çekici bir ambiyans oluşur.

 

Çocuk Zebra Perde Modelleri

Çocuk odası perde tasarımları arasında en çok tercih edilenlerden bir tanesi de zebra perdelerdir. Bu ürünler kumaş ve tül şeritlerden oluşmaktadır. Böylelikle yatay bir şekilde hareket ettirebilen bir perde türüdür. Hem tül hem de güneşlik fonksiyonunu sunan bu ürünler, çocuk odalarında pratik bir kullanım sunar.

Yatay şeritlerden oluşan zebra perdeler, zarif ve minimalist tasarımlardır. Farklı renk ve desenlerde üretilmektedir. Böylelikle her çocuk odası dekorasyonuna uyum sağlayabilecek modellerde bulunmaktadır. Çocuk odası perde modeli olarak zebra perdeleri tercih ederken, renklerin dekorasyona uyumuna dikkat etmelisiniz. Ayrıca çocuklarınızın kişisel tercihleri ve odanın genel dekorasyonu da, zebra perde seçiminizde etkili olmalıdır.

Çocuklarınız için dekore ettiğiniz alanlarda zebra perde renkleri nasıl olmalı, nasıl renk tonlarını kullanmalısınız? Öncelikle pastel tonlar ve birbiriyle uyumlu renkler olmasına dikkat etmelisiniz. Nötr renklerde çocuk odalarına çok yakışmaktadır. Peki, çocuklarınız için tercih edeceğiniz modeller nelerdir? İşte, detaylar;

  • Beyaz düz zebra perde
  • Ekru bambu zebra perde
  • Gri antrasit düz zebra perde
  • Siyah düz zebra perde
  • Kahve yeşil kırçıllı bambu zebra perde
  • Cindy baskılı zebra perde
  • Arabalı zebra perde

 

Kız Çocuk Odası Perde Modelleri

Kız çocuk odaları, onların hayal güçlerini geliştirebilecekleri ve dinlenirken keyifli vakit geçirebilecekleri alanlardan oluşmalıdır. Bunu sağlamak için ebeveynlerin oda dekorasyonunda her detayı düşünmesi gerekir. Özellikle kız çocuk odalarında kullanılan çocuk odası perde modellerinin, hem stil açısından odaya uyumlu hem de işlevsel olması gerekir.

Oyunlar oynanan, keyifli vakitler geçirilen kız çocuk odaları; rengarenk temalara sahip dekorasyonlarla zenginleştirilmelidir. Çocuk odası perde modelleri olarak ise, odalara daha büyülü bir görünüm kazandıracak perdeler seçilmelidir. Siz de benim kızım bir prenses diyorsanız, onların dünyasını yansıtan desenler ve süslemelerle zenginleştirilmiş modelleri tercih etmelisiniz!

Kızınızın kişiliğini yansıtan ve odanın atmosferine uyumlu bir perde modeli seçerek, ona ait bir alan oluşturabilirsiniz. Kızınızın hangi renkleri sevdiğini ön planda tutarak, perde seçiminizi bu doğrultuda yapabilirsiniz. İşte Perde Outlet’in kız çocukları için en çok tercih edilen perdeleri;

 

Kız Çocuk Odası Fon Perde Modelleri

Kız çocuk odaları, erkek çocuklara göre daha enerjik ve renkli olmaktadır. Özellikle birbirinden canlı renklerle dekore edilen odalarda, kız çocukları daha güzel vakitler geçirilmekte ve huzur bulmaktadır. Siz de kız çocuğunuzun değişen ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak, ona ait olabileceği bir alan sunabilirsiniz.

Pembe, mint yeşili, kırmızı, sarı ve beyaz fon çocuk odası perde modelleri genellikle kız çocukları tarafından çok sevilmektedir. Fonların daha yumuşak tonlara sahip olması, dikkat çekici ve gösterişli olmasını sağlar. Tercih edeceğiniz çocuk odası perde modeli oda stiline de uyumlu olmalıdır. Kız çocukları tarafından severek kullanılan ve odanın atmosferine uyan fon renkleri şöyledir;

  • Gül kurusu düz fon perde
  • Hardal düz fon perde
  • İndigo düz fon perde
  • Pudra düz fon perde
  • Sütlü kahve düz fon perde
  • Bej rengi düz fon perde

 

Kız Çocuk Odası Stor Perde Modelleri

Çocuk odası perde modelleri arasında pratik ve işlevsel kullanımıyla dikkat çeken storlar yer almaktadır. Stor perdeler hem erkek çocuk hem de kız çocukları için, farklı renk ve tasarımlarda üretilmektedir. Perde Outlet birbirinden renkli ve şık storlarıyla, çocuklarınızın kendilerine ait alanlara sahip olmasına imkân sunmaktadır.

Mahremiyet kız çocukları ve erkek çocukları için önemlidir. Bunun bilincinde olan aileler çocuklarına doğru ölçülerde mahremiyet sunmalıdır. Stor perdeler; hem uyku düzeninin ayarlanması, hem mahremiyet sunması hem de işlevsel açıdan çocuk odası perde modelleri arasında en sevilenleridir. İşte, bu odalara yakışacak storlar;

  • Antrasit sun screen stor perde
  • Siyah sun screen stor perde
  • Beyaz düz mat stor perde
  • Ekru bambu stor perde
  • Açık gri mat stor perde

 

Kız Çocuk Odası Tül Perde Modelleri

Tül formundaki çocuk odası perde modelleri daha çok işlemeli ve dantel detaylara sahiptir. Kız çocukları için daha zarif ve narin tüller tercih edilmesi, ideal seçenekler arasındadır. Çünkü onların naif ruhlarına hitap eden perde modelleri, çeşitli detaylara sahip olmalıdır.

Küçük yaştaki çocuklar için prenses figürlü tüller, daha uygundur. Ancak geç yaştaki çocuklara hitap eden çocuk odası perde modelleri, daha sade yapılardan oluşabilir. Tamamen çocuklarınızın zevk ve tercihlerinizi göz önünde bulundurarak, onun seveceği modeldeki bir perdeyi seçebilirsiniz. Böylelikle onların daha rahat hissedeceği bir alana sahip olmasına yardımcı olabilirsiniz.

Tül perde kullanımlarında, kız çocukları göz önünde bulundurularak farklı çeşitler üretilmektedir. Keten, bambu ve çizgili formlardaki ürünler son yıllarda trend haline gelmiştir. Siz de çocuğunuzun güzel ve şık bir odaya kavuşmasını sağlamak istiyorsanız, Perde Outlet’in en trend tüllerini seçebilirsiniz. En sevilen tül perde modelleri arasında şu ürünler yer almaktadır;

  • Ekru çizgili tül perde
  • Kareli düz tül perde
  • İnce zırh tül perde
  • İnce düz çizgili tül perde
  • Keten kırçıllı düz tül perde
  • Şantuk keten tül perde
  • Prensesli tül perde

 

Erkek Çocuk Odası Perde Modelleri

Erkek çocuk odası perde modellerinde, ürünün çocuğa rahatlatıcı bir ortam sunması aranan niteliklerden biridir. Özellikle çocuğun kendine ait bir alanın olması ve yaratıcılığını teşvik eden alanlar oluşturulması onun dikkatini çeker. Erkek çocuğunuzun kişisel tarzını yansıtan perdelere yer vermeniz, onun için yapacağınız en iyi şeylerden biridir.

Çocuk odası perde seçimlerinizde odanın dekorasyonu oldukça önemlidir. Daha klasik ve normal bir dekorasyon oluşturmak istiyorsanız, tercihiniz tül ve fon perdelerden yana olmalıdır. Ancak daha spor ve modern dekorasyonlar için zebra ve stor perdeleri tercih etmelisiniz.

Yeni sezon perdeler arasında, erkek çocuklar için tercih edeceğiniz geniş bir seçenek bulunmaktadır. Özellikle çocuğunuzun yaşı, yaşayış tarzı ve kişisel özellikleri dikkate alınarak bir perde seçmelisiniz. Böylelikle onun kişisel tarzını yansıtan bir mekân oluşturabilirsiniz. İşte, erkek çocuk odaları için en çok tercih edilen perde modelleri;

 

Erkek Çocuk Odası Fon Perde Modelleri

Fon perdeler genellikle bu tarz odalardan kullanılan ürünlerdir. Modern fon çocuk odası perde modelleri hem kumaş kalitesi hem de renkleri ile göz doldurmaktadır. Erkek çocuğunuzun hangi renklere karşı yoğun ilgisi varsa, o renge sahip perdeleri tercih edebilirsiniz. Böylelikle onun vakit geçirmekten hoşlanacağı ve kendini bulabileceği bir odaya sahip olmasını sağlayabilirsiniz.

Genellikle fon olarak çocuk odası perde modelleri seçiminde, daha koyu ve canlı renklere yer verilmektedir. Erkek çocuğunuz mavi ve siyah renklere yoğun ilgi duyuyorsa, bu renklerin tonlarına dekorasyonlarda yer verebilirsiniz. Perde Outlet erkek çocuk odaları için fon perde modelleri şu şekildedir;

  • Mavi düz fon perde
  • Siyah düz fon perde
  • Mint yeşili fon perde
  • Bej rengi fon perde
  • İndigo mavisi düz fon perde

 

Erkek Çocuk Odası Stor Perde Modelleri

Erkek çocuk odası perde modellerinin sadece dekoratif bir öğe olarak değil, işlevsel bir model olmasına da dikkat etmelisiniz. Böylelikle çocuğunuz odanın ışık kontrolünü kendi sağlayabilir ve istediği mahremiyeti elde edebilir. Bu tarz özelliklere sahip bir perde arayışındaysanız, stor perdeler çocuk odası perde modelleri olarak tercih edilebilir.

Stor perde modelleri uyku düzenini desteklemek, mahremiyeti korumak ve ışık kontrolünün yapılması açısından avantajdadır. Erkek çocuk odalarının tarzına ve boyutuna dikkat ederek, stor perde seçebilir ve kullanışlı alanlar elde edebilirsiniz. Bu noktada tercihleriniz şu ürünlerden yana olabilir;

  • Beyaz düz mat stor perde
  • Ekru krem düz mat stor perde
  • Açık gri mat stor perde
  • Koyu gri stor perde
  • Siyah sun screen stor perde
  • Antrasit sun screen stor perde

 

Erkek Çocuk Odası Perde: Tül Perde Modelleri

Erkek çocukları biraz özgürlüklerine düşkün olabilmektedir. Bu noktada onlara rahat hissettirecek ve vakit geçirmekten hoşlanacakları alanların oluşturulması gerekir. Odalarını dekore ederken çocuk odası perde modellerini bu yönde tercih etmelisiniz. Çünkü onların ilgi alanlarına ve zevklerine göre dekore edilmeyen alanlar, rahatsız hissetmelerine neden olabilir.

Tül çocuk odası perde modelleri hem stil hem de işlevsellik açıdan çocuklara yönelik olmalıdır. Yeni moda ve yeni sezon perdelere dekorasyonlarda yer vermeniz seçim yapmanızı kolaylaştırabilir. Çocuğunuzun rahatlığını en üst düzeye çıkaran ve odanın atmosferini değiştiren Perde Outlet tül perde modelleri şöyledir;

  • Hazır ekru bambu tül perde
  • Ekru Şantuk keten tül perde
  • Ekru keten kırçıllı düz tül perde
  • Ekru kareli düz tül perde
  • Ekru ince düz çizgili tül perde
  • Ekru ince zırh tül perde

 

Çocuk Odası Halı Perde Seçimi Nasıl Yapılır?

Çocuk odası perde seçiminde renk ve desen gibi detaylara dikkat edilmelidir. Ayrıca çocuğun karakterini yansıtan ve onun daha çok ilgisini çeken unsurlar, perde seçiminde önemli bir konumdadır. Çocuk odası perde modellerin cinsiyete ve çocuğunuzun özelliklerine bağlı olarak, canlı ve renkli tonlarda seçilebilir. Böylelikle çocuğun enerjisini yansıtan perdeler daha avantajlı olur.

Perde renklerinde yumuşak ve pastel tonlardaki ürünler huzur ve rahatlama hissi vermektedir. Bu tür perdeleri seçerek, çocuğunuzun daha rahat ve huzurlu bir ortama kavuşmasını sağlayabilirsiniz.

Gündüz perdesi olarak, odanın daha aydınlık ve ışık almasını sağlayan modellerden yana seçim yapmalısınız. Beyaz, pembe, hardal, mint yeşili gibi canlar renkler, güneşin doğru ölçülerde yaşam alanlarına girmesini sağlar. Böylelikle daha enerjik ve dekorasyon yönünden yüksek alanlara sahip olma imkânı elde edilir.

Çocuğunuz sürekli olarak ışıktan rahatsız oluyor ve odasının karanlık veya sessiz olmasını istiyor olabilir. Bu noktada sizin yapmanız gereken ona iyi bir uyku deneyimi yaşatmak için, karartma özelliği bulunan çocuk odası perde modelleri seçmektir. Bu ürünler gece perdesi olarak da tercih edilmektedir. Çünkü ışığı kontrol etme, gizlilik sağlama ve çeşitli özellikleri ile işlevsel ürünlerdir.

Genel dekorasyonun uyumuna bağlı olarak çocuk odası halı perde takımı tercih edilebilir. Böylelikle tam olarak çocukların istediği alanlara sahip olması sağlanır. Kız çocukları için daha açık ve pembe tonlarındaki, halı ve perdeler onların hayal güçlerinin ötesinde bir dekorasyon oluşturabilir. Erkek çocuklar için ise daha soft ve pastel tonlarda renkler tercih edilmelidir.

 

Çocuk Odası Dekorasyonunda Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Çocuk odaları her zaman çocukların oynadığı, dinlenirken eğlendiği ve hayal dünyalarının geliştirildiği en özel alanlardan bir tanesi olmuştur. Bu odalar dekore edilirken çocuk odası perde modellerinin, odanın genel atmosferini tamamlaması gerekmektedir. Böylelikle hem uyumlu bir alan hem de eğlenceli bir mekân oluşturulabilir.

Çocuk odası perde seçimindeki en önemli noktalardan bir tanesi renktir. Renklerin her birinin farklı bir enerjisi bulunmaktadır. Sizde çocuğunuzun odası için çocuk odası perde modeli seçiyorsunuz, mutlaka renklere dikkat etmelisiniz.

Odanın genel görünümünü etkileyen ve çocuğunuzun ruh halini destekleyen bir renk, her zaman size avantaj sağlamaktadır. Peki çocuklar için daha çok hangi renk çocuk odası perde tasarımları tercih edilir. İşte en sevilen çocuk odası renk tonları;

  • Çocuk odaları için genellikle yumuşak tonlardaki renkler seçilmektedir. Özellikle açık pembe, açık mavi ve pastel tonlar, bu odalara çok yakışmaktadır. Çocuğunuza sakinlik ve huzur verecek olan renkler tercih etmelisiniz. Böylelikle çocuğun uyku düzenini destekleyen bir odada rahat bir şekilde zaman geçirmesini sağlayabilirsiniz.
  • Çocuklar yapıları gereği enerjik ve doğaldır. Bu durumu göz önünde bulundurarak, onlara çok yakışacak ve onların enerjilerine eşlik edecek renkleri tercih edebilirsiniz. Turuncu, kırmızı ve sarı gibi enerji artıran renkler odalara ayrı bir hareketlilik kazandırmaktadır. Tabii bu renklerde aşırıya kaçmadan orantılı bir kullanım gerekmektedir. Çok fazla renk çocuğun huzursuz olmasına neden olur.
  • Çocuğunuz için bir tema belirlediyseniz, odasını da bu tema doğrultusunda dikkat etmelisiniz. Özellikle çocuğun renk ve tercihleri göz önünde bulundurulduğunda, seçeceğiniz renk ve desenler arasında seçim yapabilirsiniz. Çocuğunuzun özgüvenini artırmak ve onun dekorasyona katılımını sağlamak için; onun favori olarak tercih edeceği renkleri kullanmalısınız. Böylelikle odasında kendisini ifade edebilir ve tarzını yansıtabilir.

 

Sık Sorulan Sorular

Çocuk odası perde modelleri, genellikle çocuklar için özel alanlar oluştururken merak edilen konular arasındadır. Çünkü özenle seçilmesi gereken çocuk odası perde modelleri; çocukların tercihlerine ve dekorasyona uyumlu olmalıdır. Böylelikle onlar için huzurlu ve rahat bir ortam hazırlanmış olur. Konuyla ilgili en sık sorulan sorular;

Çocuk Odası Perde Fikirleri Nelerdir?

Çocuk odası perde modelleri kız ve erkek çocuklara göre farklı tasarımlarda bulunmaktadır. Kız çocukları için genellikle cıvıl cıvıl renklerde ve çizgi film baskılı modeller tercih edilmektedir. Erkek çocuklar için ise çocuk odası perde modelleri, soft ve mat renklerde seçilir.

Genç Odası Perde Modelleri Nelerdir?

Çocuk odası perde ve genç odası perde modelleri oldukça çeşitli bir ürün kataloğuna sahiptir. Perde Outlet çocuk odası perde modelleri olarak fonlar, storlar, zebra storlar ve tüller tercih edilmektedir. Genç odası dekorasyon ürünleri arasında ise, yine aynı ürünler yer almaktadır. Tamamen gençlere hitap eden renklerin bu odalar için tercih edilmesi gerekir.

Perde Seçimi Nasıl Olmalı?

Çocuk odası perde seçimi; dekorasyon uyumu, çocuğun tarzı ve cinsiyeti gibi kriterlere göre yapılmalıdır. Renklerin cinsiyeti yoktur ancak çocuk odası perde seçimlerinde renk kişileştirilmesi yapılmaktadır. Erkek çocuklar için mavi ve antrasit gibi renkler seçilse de, kız çocukları içinse pembe ve kırmızı gibi tonları daha çok sevmektedir.

Çocuk Yatak Odası Tül Perdesi Nasıl Olmalı?

Erkek çocuk odası perde modeli olarak tüller, daha sade tasarımlarda seçilmelidir. Kız çocuk odası perde model olarak tül tercih ediyorsanız; dantelli, işlemeli ve çizgili modelleri seçebilirsiniz.

Hangi Perde Daha Kullanışlı?

Çocuk odası perde modellerinin işlevsel ve pratik kullanımı göz önünde bulundurulmalıdır. Stor ve zebra stor çocuk odası perde modelleri, oldukça kullanışlı ve pratiktir.

Fon Perde Yere Değmeli mi?

Çocuk odası perde modellerinde fonun yere değmesi önemli değildir. Uzun forma sahip fonlar salonlar için idealdir. Fon çocuk odası perde modelleri, odanın stiline göre kısa da tercih edilebilir.

Comments Off

ONLINE SATIŞ SİTEMİZ

Sosyal Medya Hesaplarımız

×
Online Satış İçin Tıklayınız